Siiiick

Förlåt att upptaderingen har varit kass dom senaste dagarna, men vi har haft så kul hos våra kompisar så det har inte funnits tid till datorn helt enkelt! Men idag så åkte vi vidare från Angels Camp till San Fransisco och det är kallt här jämfört med vart vi har varit innan. Bara 18 grader :( Plus att jag har blivit sjuk :( Är förkyld och har feber, kul....och vi ska till Six Flags på måndag så måste vara frisk då!!! Aja har inte så mycket mer att säga, det är sovdags här strax för mig så jag ska bli frisk. Puss :)

Goodiebag

Jag är med och tävlar om en goodiebag hos söta http://jylicesjolander.blogg.se. Du borde också vara det, man kan vinna dessa sjukt snygga prylar för ett värde av 1468 kr. Var med och tävla du med!

Boat

Idag har vi varit ute med båten heeeela dagen och jag har blivit skitbrun och fått en MASSA blåmärken. Tänkte bjuda på några få bilder, för orkar inte skriva. Puss!

Angels Camp

Orkar inte skriva så mycket, vid halv 6 tiden idag kom vi fram till våra kompisar i Angels Camp. Vi åt på restaurang och kollade på "When in Rome". Imorgon ska vi åka wakeboard, kneeboard och ring efter en båt. Ska bli kul! Men nu ska jag sova, dör snart. Klockan är halv 12 på natten här. Puss!

Pictures

Lite bilder från kvällen, enjoy!
Strawberry Smoothie, mums!
Union Bloom, ni måste äta det om ni är på Outback i USA. Matorgasm...
En "vulkan" som fick utbrott hehe
Är i 9onde månaden :)

Outback

Hej sötnosar! Såg att det blev väldigt många "idag" i inlägget nedan haha...kanske ska läsa igenom det jag har skrivit innan jag publicerar det? I alla fall, idag så har vi bara legat vid poolen och chillat. Vid två tiden så gick jag och Ebba upp på rummet och kollade på en film som hette "Hallpass". Riktigt rolig var den! Och nu har jag precis tagit en dusch och ska strax fixa mig iordning för sen ska vi gå bort mot ett hotell som heter "New York New York" och åka en berg-o-dalbana som går IGENOM hela hotellet. Sen blir det Outback. Så vi hörs när vi hörs!
'
En av dom första dagarna i Staterna

Last day in Vegas

Godmorgon sötnosar! Vi har precis vaknat upp här på vårat hotellrum och ska snart gå ner och äta frukost och sen blir det att chilla vid poolen resten av dagen. Det är våran sista dag här idag, imorgon åker vi vidare till Angels Camp för att hälsa på några vänner :) Vi hörs senare idag, puss!

Phantom of the Opera

Hej och förlåt att jag inte bloggat på hela dagen, men så blir det om man är i Vegas ;)
Imorse så hade vi problem med att hitta ett ställe där vi skulle äta frukost, och tillslut vid 11 tiden när vi gått runt på stan en timme så blev det en frukost tallrik på McDonalds. Helt ok det med! Sen så åkte vi till en outlet och shoppade galet! Köpte en Ralph Lauren tröja som var skitsnygg, träningsshorts och ett träningslinne, en snygg GUESS väska och en skitsöt klänning från Tommy Hilfiger. Och lite presenter ;) Sen så hämtade vi pizza från Papa Johns och åkte tillbaka till hotellet och åt. Efter det så fixade vi oss lite för att sedan bege oss mot teatern nere på vårat hotell för att se "Phantom of the Opera". Den var jättebra, har aldrig sett den förut och musiken var fantastisk och även kläderna dom hade på sig. Gammeldagsa klänningar är jättefina tycker jag. Och nu är vi på hotellrummet och ska snart sova.
Läste precis ett gulligt mejl jag fått av min pojkvän på facebook, om du läser det här så älskar jag dig tusen varv runt jorden och tillbaka ♥


Allmänt taggad på livet imorse haha
Fancy frukost

Fantastiskt

Showen var...breath taking. Finner inga ord, den var underbar! Satt 95% av tiden med hakan i marken och bara stirrade och pekade, det var så coolt! Hela showen var gjord i vatten och det var även med inslag av eld. Helt otroligt. Tyvärr fick man inte fotta under showen, men jag kan visa bilder innan och efter, sen ska jag sova. Imorgon ska vi åka till en outlet med 160 affärer och kanske ta oss bort till ett hotell där dom har en berg-o-dalbana som går IGENOM hela hotellet? Hur sjukt?! (detta inlägg skulle publicerats igår kväll)


Tävling hos Fanny Wikström!

Jag är med och tävlar om en avancerad design hos söta http://fannywikstrm.blogg.se. Hon lottar ut TVÅ designer, så var med och tävla om du vill vinna en också! Hoppas verkligen jag vinner haha, skulle behöva en ny design...

Showtime!

Nu ska vi gå ut och äta middag och sen är det showtime!
På mig har jag ett linne från Abercrombie and Fitch, kjol (som man inte ser på bilden) från BikBok, ring från Forever 21 och halsband från Max ♥

Le Reve

Ligger på hotellet och chillar, vet inte riktigt vad vi ska hitta på härnäst...det är sjuuukt varmt ute så vi kunde bara ligga vid poolen i ca.3 timmar innan vi gick upp hit igen. Ikväll ska vi i alla fall på en show, så det ska bli kul!

Michael Jackson

Hejsan bloggen! Vaknade upp för ca.15 min sen och ska nu bara klä på mig och sen ska vi gå ner och käka frukost. Vet inte vart det blir än, antingen McDonalds, Starbucks eller någonstans på vårat enorma hotell. Hm...svårt val hehe. Vi hörs under dagen!

Jag, Michael Jackson och Ebba i Hollywood

Good night, sleep tight, dream of bedbugs tonight

Nu har jag krupit ner i den stora sköna sängen på vårt hotellrum. Det står att dom kan köra hem sängarna till en, men antagligen så gör dom inte det till Sverige...:( Synd det eftersom att den är grymt skön!
Imorgon så är nog planerna shopping, chilla vid poolen och på kvällen gå på en show som heter Le Reve. Det ska bli 41 grader imorgon, vill nästan gå naken för att det kommer vara så varmt...Men nu blir det godnatt för mig, så hörs vi imorgon!
En bild från Cambria när vi kollade på Hearst Castle

Dinner time!

Haha, allt kan verkligen hända här i Vegas...kort efter mitt senaste inlägg så gick jag, mamma och pappa ner till poolen för att sola och bada lite. När vi har legat där i ca.30 min så kommer det en lifeguard och säger att poolen kommer vara avstängd i 2 timmar för att det är någon som har spytt i den. Fräscht....men vi låg kvar och solade, och jag fick ganska mycket färg även fast solen nästan var i moln hela tiden. Nu har vi fixat till oss och det är snart dags för middag och trots att klockan är halv 8 på kvällen så är det 38 grader ute. Helt sjukt, men skönt!

På mig har jag en söt jumpsuit från Forever 21

Rummet i Las Vegas

Hej sötnosar! Vi kom fram till Las Vegas för ett tag sen, och det första jag tänkte göra är att visa rummet, för det är galet. Allt på det här hotellet är galet. Har jag sagt att dom har Venedig på andra våningen? Kanaler och gondoler med killar som sjunger italienska sånger? Och pool på fjärde våningen, casion och spel på första våningen och en egen teater?! Ja, galet helt enkelt.

Badrummet
Badkaret
Duschen
Tv som man kan kolla på när man ligger i badet haha.
Sminkbord
Sovrummet/vardagsrummet
Sängarna
Utsikt
Utsikt från min säng ;)

Mot Las Vegas!

Ja, jag kunde inte sagt det bättre själv. Mot Las Vegas!



Keenan Cahill

Detta var alltså tröjan jag köpte inne på Hot Topic som jag tänkte visa. Inte många som har en tröja med Keenan Cahill på? ;)

Beverly Hills

Nu ska vi snart börja dra oss mot Beverly Hills Mall. Shoppa blir det antagligen eftersom att det finns 136 affärer och jag ska även köpa min efterlängtade iPhone 4! Ska bjussa på lite bilder från dagen när vi kommer hem sen, så tills dess, ha det bra!

Sova Shoppa Städa Äta Vänta

Kvällen har kommit och Sofia och jag har ätit middag. Sofia är ute och tankar mopparna just nu, duktig flicka. Igår så åkte vi och träffade Emelie och Anna, vi tog buss 1 till gärdet och badade i en pool med ganska varmt vatten, as skönt och kul. Precis när vi skulle torka oss och sätta på oss kläder så börjar det dugga lite och efter bara två minuter så börja det ös ner. Fick då panik och sprang bara runt och skrek. Tog bussen tillbaka in till stan tog en Coffe Cooler och åkte sen hem.
Idag åkte sofia och jag in till stan, skulle köpt en tröja men den fanns inte in min storlek. Köpte en varsin macka på Sandys då och åkte hem. Städade i huset lite innan maten som att det såg ut som jag vet inte vad. Väntar nu på Emelie och Anna som båda ska sova här inatt. Åker kanske och badar i skarpnäck.

Man blir ju inte alls avis när man läser att Elin har shoppat på dom underbaraste affärerna och solat vid finaste poolen.

Masa kramar, Madelene

Kärlek!


Ger en tanke till alla människor som befinner sig, har blivit skadade och DÖDADE i Oslo.
R.I.P


Shopping, shopping, and more shopping!

Hej sötnosar! Förlåt att jag inte bloggade något igår, men hade fullt upp hela dagen så...vi gick ut på stan och shoppade lite, jag gick bland annat in i underklädeshimmlen, alla tjejer vet nog vilken affär jag menar ;) Victorias secret såklart! Köpte även en skitcool tröja inne på Hot Topic (en affär som bara finns här i USA) som jag tänkte visa bild på sen. Efter shoppingen så åkte Ebba och pappa på Tim Burton utställning och jag och mamma kollade på Madam Tussauds Wax Museum. Det var ganska kul, vissa av gubbarna var skitlika och andra mindre lika. Efter waxmuseét så gick vi tillbaks till hotellet och badade i poolen och solade lite. Sen fixade vi oss iordning och åkte till Premium Outlet i Camarillo och shoppade loss i 4 timmar. Fick med mig saker från Forever 21, Tommy Hilfiger, Reebok och lite mer. Sen blev det hämtmat på rummet som avslut på kvällen!
Tänkte även passa på att säga att jag tänker på alla i Norge, det är fruktansvärt det som har hänt...all kärlek till er

Bilder från dag ett

Nu tänkte jag bara bjuda på bilder! Detta är alltså bilder från dag ett :)

Lagar middag med brudarna

Hej!
Försov mig imorse, ställde klockan på 07:15 men när vaknar jag, jo 08:45. Alltså en kvart innan jag börjar. Förstår inte hur jag lyckades med det men va ändå ganska snabb så va framme 20 över 9 med moppen. chefen bjöd på lunch idag också, riktigt gott va det! Åkte och mötte Sofia i Farsta när jag hade slutat gick runt och kolla i massa affärer, kom tyvärr inte hem med något men har hittat massa saker som jag sen ska köpa för min lön.
Ikväll så sover Sofia och Matilda hemma hos mig, ska nog dra ut sen, efter maten som vi håller på att laga, med några från Sofias skola.

Kram Madelene


Miss you my darling! <3

Los Angeles/Hollywood

Hej sötnosar! Vet ni vart jag befinner mig just nu? I Los Angeles! Eller egentligen i Hollywood, för vårat hotell ligger där ;) Direkt när vi kom hit så fick vi champagne och assistans med väskorna, hur najs?! Aja, idag så åkte vi från Cambria och kollade på Hearst Castle. Det är ett slott som en kille som hette William Hearst byggde på 1920-1930 talet. Det tog tydligen 28 år att bygga, och då var bara 40% klart? Helt sjukt, så det var ganska coolt att gå runt och kolla på det. Sen begav vi oss som sagt mot Los Angeles, och nu är vi här! Här är klockan halv 7 på kvällen och vi ska snart fixa till oss och sen gå och äta. Eller ta ett dopp i poolen? Who knows. Och BARA för att jag bloggar nu så ska det såklart inte gå att lägga upp bilder, fan då. Kanske bjuder på dom lite senare, puss!

Godmorgon.

Siter i bilen påväg till jobbet nu, pappa är så gullig och kör mig. Senare idag ska jag träffa min barndomsvän carro, vi har kännt varandra sen dagis så det ska bli jätte kul att träffa henne. Vi hade tänkt att bada i hennes pool men det är inte så jätte bra väder för det tyvärr. Skönt när jag jobbar för då behöver jag inte få dåligt sammvete att jag är inne, hoppas det klarnar upp tills jag slutar bara. Annars vet jag inte vad vi ska hitta på. Sen på kvällen kommer Sofia och Vilma hem till mig och ska sova där som att mina föräldrar åker till några kompisar idag med husvagnen. Kram, Madelene

The jacuzzi

Mamma och pappa hade jacuzzi på sin balkong på sitt rum, så vi har precis varit och badat där så nu ska vi bara duscha och byta om på vårat rum och sen knalla över och spela kort :)

Cambria

Som rubriken säger så är vi nu framme i Cambria. Vi ska snart fixa till oss lite och gå ut och äta middag (här är klockan halv 7 på kvällen, alltså är vi 9 timmar efter er där hemma). Som jag skrev innan idag så gick vi på Akvarium och runt i Monterey och kollade lite så tänkte bjuda på lite bilder jag tagit under dagen. Puss!
Okej, internet är riktigt segt här, så det blev bara en bild :(

Framme i Monterey!

Hej bloggen, nu är vi äntligen, efter mycket om och men, framme här i Monterey. Flygresan tog mer än 24 timmar pga att i New York så var vårat plan försenat 4 timmar ungefär. Ganska segt, och den sista flygresan var 6 timmar lång och vi satt i Ekonomi då i skitosköna stolar och det var svårt att sova etc. Däremot på första flyget så åkte vi Business, och jag har aldrig åkt något bättre i hela mitt liv. När vi direkt kom på planet så fick vi drinkar, benutrymmet och stolarna var typ XL och man kunde fälla ner hela stolen till en säng och man fick kudde och täcke till. Sen så serverade dom en flitigt med dricka och andra godsaker. När vi skulle äta lunch så fick vi en meny och det blev trerätters, och vi kunde kolla på film och spela spel på våran TV framför oss. Helt underbart!
Idag ska vi åka till Monterey Bay Aquarium och sen ska vi äta lunch på Carmel där självaste Clint Eastwood bor, och sedan ska vi vidare till Cambria och sova där en natt. Måste kila nu, ska duscha och sen blir det frukost. Jag bjuder på bilder senare, puss!

Gästblogg: LUNCH!

Hej elins blogg och alla läsare. Ja nu är det bara 2 veckor kvar tills Elin kommer hem, hur bra? Jättebra! Just nu sitter jag på jobbet och har lunchrast. Sommar jobbar på JanAke winegroup AB, Finns inte så jätte mycket att göra här just nu, tar dagen som den kommer, igår fick jag sluta tidigare också, skönt det. Vågar knapps kolla ut i tron på att det ska vara fint väder, inte roligt alls att sitta inne på ett kontor medans solen skiner för fullt. Caio, Madelene.

Chillar i loungen

Bjuder på en bild från loungen där vi sitter just nu, planet går 10.25 så mer än en timme kvar.
Haha, vi är ju sjuka i huvudet...

Next stop: USA!

Hej babys! Nu är jag vaken och redo att flyga! Eller inte...känns som att jag måste hälla kaffe i ögonen för att vakna till ordentligt och jag är inte så peppad på först en 8 1/2 timmes resa till New York och sen en 6 1/2 timmes resa till San Fransisco...men what to do? Jag ska ju ändå åka till USA idag! Bjussar er på lite kassa webb-bilder på pigga jag just nu, så hörs vi när vi hörs. Puss

P.S Har gjort en ny kategori som heter "USA" där ni kan följa min resa genom det stora landet!
"Kill me now" typ

Today is the day with a big D

Japp, idag är dagen då jag lämnar landet i 2 veckor och 2 dagar för landet som har allt lite extra stort. USA! Ska bli galet kul faktiskt, känns som dom där två veckorna kommer gå fort då vi ska försöka hinna med Monterey, Los Angeles, Las Vegas och San Fransisco. Jag kommer ta med mig datorn och Madde har anmält sig som frivillig gästbloggare så ni kommer få blandade inlägg av både mig och henne ;) Ska upp om 5 timmar så måste verkligen sova nu...taxin hämtar upp oss kvart över 7 och planet går tjugo över 10. Jag vet faktiskt inte när vi hörs igen, beror på vart jag får internet någonstans. Sålänge så får ni ha det toppen, puss!
Tidigare idag när Frida var hemma hos mig för att ta farväl. Love you bebo!

Partytime!

Oj, har inte bloggat på 4 dagar hehe...sorry about that. Har haft fullt upp. Sen jag kom hem från Skåne så har jag hunnit se Harry Potter och Dödsrelikerna del 2, mysa med Max hela helgen och haft tjejkväll. Fullt upp som ni ser.
Nu sitter jag i mitt rum och har precis packat klart till USA dit jag åker imorgon. Har räknat ut att jag kommer kunna shoppa för 15 kg där, känns så lite...:( Får väl låna plats i någon annans resväska om jag inte får plats själv hehe. Tänkte ta och duscha nu för ikväll blir det party! Ska fira en kompis som fyller 16 idag, men tror inte hon vet om det själv, it's a suprise! ;) Så vi hörs säkert innan jag drar dit, men om inte, ha en trevlig kväll och var rädd om er!

Bilder från Skåne

Orkar inte berätta detaljerat vad vi har gjort dom senaste dagarna. Solat, badat, spelat golf, kollat film, umgåtts...låter bilderna tala för sig själv helt enkelt! :)
Och anledningen till att jag har solglasögon på varje bild är för att jag fått en fet vagel som gör så att mitt ena öga ser ut som Quasimodos hehe...

Heart of gold

Hej bloggen! Ska snart dra på en film här hemma hos kusinerna, tror det blir "Jennifers Body". Jag vet inte om vi kommer höras något mer fram till torsdag då jag kommer hem eftersom att imorgon flyttar vi hem till mormor och morfar och dom har ju inget internet :( Så ja...vi hörs när vi hörs helt enkelt!
Saknar dig hörru, tur för dig att du inte dog där borta i Irak! ♥

This is what I'm made of

Hej sötnosar! Upptaderingen är inte så bra när jag är här, men gör ju liksom annat än att sitta vid datorn...Idag så gick jag upp vid halv 12 och åt frukost och sen låg jag och solade fram till lunch och sen så solade jag igen fram till halv 4. Då gick jag upp och pratade lite med Frida på den nya chatten på facebook, den är verkligen grym! Vi ringde upp varandra eftersom att vi båda har webb och mick och satt och pratade. 100 gånger bättre än Skype...? Bra jobbat facebook, stor tumme upp! Sen gick jag, Sofie, mamma och pappa och köpte glass och när vi kom tillbaka så gick jag, Sofie, mamma, pappa, Göran och Jeanette och badade. Det var ganska kallt och luktade tång, men annars så! Nu ska jag ta en dusch, behövs verkligen, och sen blir det middag. Får se vad som händer ikväll, I'll keep you updated. Puss!

I love you Beth Cooper

Godkväll bloggen! Vi kom fram till Ängelholm runt 6 tiden och sen dess har vi ätit, spelat Bondespelet och nu ska vi kolla på en film. Det blir "I love you Beth Cooper" istället för en skräckfilm, vi vågar inte hehe :$ Vet inte riktigt vad vi ska hitta på imorgon, men antagligen blir det nog stranden om det är bra väder! Så vi hörs kanske inatt eller imorgon, puss ♥

Halland, here we come!

Godmorgon kära läsare! Jag är jävligt trött idag, var vaken till halv 3 inatt och kollade på Paradise Hotel ikapp med Jigge, fast han satt ju såklart hemma och kollade också gick diskussionerna heta på fb! Det har även kommit en ny chattfunktion till facebook som verkar ganska bra, man kan numera webba med varandra. Skitbra om man är utomlands och man vill webba med någon kompis eller ens pojkvän. Kommer nog använda mig av den funktionen i USA hehe...
Nu ska vi snart åka ner mot Halland, så tänkte bara säga att jag hör av mig när vi är framme, vilket blir någon gång ikväll. Love you guys!

Tröttis

Godkväll sötisar! Börjar faktiskt bli ganska trött redan eftersom att jag bara sovit 7 timmar inatt, men måste vara vaken till minst 2-3 så att jag kan sova i bilen påväg ner imorgon så att resan går fortare. Så ni får säkert ett till inlägg innan jag somnar, men om inte så...godnatt!

Shopping i USA

Ni kanske inte visste detta, men om 12 dagar så åker jag till USA! Ska besöka San Fransisco, Los Angeles och Las Vegas. Ska vara där i 15 dagar och det ska bli riktigt kul! Har ju bott i USA om ni inte visste det? Från det att jag var 3 till 6 så bodde jag där och nu när vi åker så ska vi hälsa på hos ett par kompisar. Dom har ett jättefint hus precis vid en golfbana och en sjö och väl där så ska vi åka wakeborad, sola, bada, spela golf och bara ha det allmänt kul. Och sen ska vi gå på Universal Studios och Six Flags. Jag längtar! Och eftersom att jag ska shoppa så mycket i USA så har jag försökt hålla mig ifrån att shoppa här hemma, och det har faktiskt gått bra! Men dessa är alltså några av sakerna som ska inhandlas när jag väl är där.
En vit iPhone 4. Sååå snygg!
Ett par svarta jeans
Ett par blå jeans
Vita låga converse
Någon typ av skjorta (kanske en vit)
Och såklart en massa fina underkläder från Victoria's secret!

"4"

Har ni hört Beyoncés nya platta "4"? Själv så tycker jag inte den är hennes bästa...jag gillar 6 låtar på plattan av 12, kanske ganska mycket tänker ni, men på hennes senaste plattor så har jag iprencip gillat ALLA låtar. Som hennes album 2008, "I AM...SASCHA FIERCE", där var alla låtar grymma! Men det är fortfarande Beyoncé och hon är grym på att göra musik och en stor förebild för att hon vågar ha lite kurvig kropp i det pinnsmala Hollywood. You go girl!


We like to sleep all day, and party all night

Jag är inte bäst på att upptadera just nu, men jag jobbar på det! Igår så kom Marcus och Elias hit och vi gick ner till bryggan vid mig och badade och solade. Jag börjar verkligen få färg nu, skönt! Vid 4 så kom Frida och en stund efter det kom även Madde och vi fixade oss och jag, Marcus, Elias och Frida åkte hem till Marcus och gjorde en brakmiddag. Grillat kött, grillade grönsaker, majskolv, potatis, bearneisesås och hela kittet. Vid 9 så drog vi till ett berg i Sköndal där det var lite sköna människor. Segt till en början, men det blev bättre sen! Var hemma hos Frida vid 2 tiden och somnade vid 3.
Idag så har jag bara badat och solat i Sjöängen med min lillasyster och pappa och nu sitter jag och väntar på att Rebecka ska ringa så vi kan ses. Ska nog börja packa lite, åker ju till Halland imorgon och stannar där till nästa torsdag eftersom att jag har släkt där. Vet inte riktigt hur upptaderingen blir hos mormor och morfar, men hos kusinerna kommer det funka utmärkt!
Nu ska jag bjussa på lite bilder från igår, enjoy!
Marcus är lite galen av sig :)

Ligger ute och steker på altanen. Snart ko...

100media_imag080 (MMS)

Ligger ute och steker på altanen. Snart kommer även Marcus och Elias hit :)


Glad chey!

Hej hopp! Haha, fan vad hurttigt...tänkte sova snart men passade på att slänga in ett inlägg. Kvällen blev oväntad och oplanerad. Och rolig faktiskt. Träffade folk jag inte har träffat på skiiiiitlänge. Sånt är så underbart, är sjukt glad nu faktiskt. Och imorgon kommer också bli en bra dag, naaaaaajs!

Mot Medborgarplatsen!


You look all cute and stuff

Goodmorning sweethearts!
Sitter framför TVn nu och kollar på Justin Timberlake på Ellen DeGeneres show, han är så j*vla snygg haha. Och snart kommer Justin Bieber också, min morgon är räddad ♥ Ska som sagt på bio idag med min lillasyster halv 7 och ska börja röra mig inmot stan vid 5, så måste duscha och lite sånt innan. Så vi hörs sen, puss!

Greys Anatomy season one

Ligger i min nybäddade säng nu och har tvättat av allt klet från ansiktet. Ska slå på Greys Anatomy säsong 1 snart och sen får vi se när jag somnar. Puss!
En bild från Mellbystrand förra året dit jag åker på fredag!

Då, nu och föralltid

Älskling, tack för 15 underbara månader. Jag hoppas verkligen på många, många fler. Vi har haft våra up's and down's, men vem har inte? Du är min livsglädje och allt jag gör är för oss. Det som är så bra med oss är att vi kan vara som bästa kompisar. Vi kan skratta och ha roligt tillsammans och hitta på knäppa saker, men vi kan vara det där söta paret också. Du betyder så mycket för mig och jag ver helt ärligt inte vad jag skulle göra utan dig. Trots att vi kanske inte ses så ofta som vi skulle vilja så ska du veta att vart jag än är på jorden, så älskar jag dig så oerhört mycket. Tusen miljarder varv runt jorden och tillbaka. Glöm aldrig bort det Max! Jag älskar dig då, nu och föralltid.

Våran låt ♥

Home again

Hej hörrni! Förlåt för den usla upptaderingen, men har som sagt varit på min pojkväns landställe i Grisslehamn. Kändes konstigt att komma hem, tycker skärgården är så härlig och har ju varit med min pojkvän och hans släkt i 3 dagar nu, känns konstigt att han inte är här. Pratade med honom i telefon alldeles nyss och började nästa gråta när han sa att han saknade mig. Åh...:( Vi kommer inte ses förns om typ 1 vecka och 3 dagar?! Hur ska jag överleva? Tror inte det går alltså...men man får försöka se det från den ljusa sidan, en vecka brukar gå ganska fort.

Jag hade det i alla fall jättemysigt. Vi har spelat minigolf, badat, solat, kört fotboll och lite sådant. Varje kväll så har jag skrattat så jag gråtit, Max och Felix är verkligen helt sjuka i huvudet. Om ni bara visste alltså...
Ska ta det lugnt ikväll. Packa upp, kolla på "Epic Movie" och lite sånt. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, ska på bio i alla fall med min lillasyster och se "Kronjuvelerna". Puss!

Åker hem idag från Grisslehamn. Bussen går...

100media_imag079 (MMS)

Åker hem idag från Grisslehamn. Bussen går tio över 4,så är hemma runt halv 7. Hörs då!


Skulle vilja vara ute och sola idag...istä...

100media_imag076 (MMS)

Skulle vilja vara ute och sola idag...istället sitter jag på en buss utan AC med Max och Felix påväg till deras land. Skulle chansa på att vi är framme om 45 min. Puss!


RSS 2.0