I'm NOT a cooking-talent

Som jag skrev i förra inlägget så skulle jag och Emma provlaga våran mat, och jag kan säga er, tur att vi gjorde det! Vi satte på pastan alldeles för sent och fick ställa in fläskotletterna i ugnen sålänge så att dom skulle vara varma och salladen kunde vi inte göra för vi visste inte att det tog en halvtimme att koka en rödbeta, etc. Så nu har vi ändrat lite i vårat recept och skrivit ett körschema, så det ska nog gå bra. Och maten blev ju faktiskt god!
Nu ska jag ta och duscha, Emma sitter och läser och sen ska vi ta lite glass och kolla på "Pensionärsjävlar på semester" och sen blir det sängen. Imorgon bär det av! Puss


Back on track

Hej bloggen! Känns som det var flera månader sen jag skrev fast jag skrev en liten text för typ en månad sen...? Jaja, hur är det med er? Med mig är det bra, jag har spenderat min morgon med att packa, för vet ni vad? Imorgon åker vi till Falun!

För er som inte vet vad Falun är så åker hela årskursen iväg en/två gånger per läsår och har dom praktiska ämnena som syslöjd, träslöjd, hemkunskap etc. eftersom att vi inte har dom i våran skola. Så bor man där från mån-fre i ett jättestort hus. Jag ska dela rum med Frida och Erica och det kommer nog bli awesome! Och detta är sista gången vi åker dit, så det känns så himla sorgligt...Jag kommer helt klart gråta när vi åker hem därifrån haha :(

Men jag hade tänkt börja blogga nu igen, fick ett litet sug liksom. Ska gå och börja göra mig iordning nu, Emma kommer snart och då ska vi testlaga våran mat inför Falun och sen sover hon här. Så önska oss lycka till och vi hörs säkert sen!


?

Vad väntar jag på egentligen?
Ett sms som aldrig verkar dyka upp?
Ett förlåt som jag kanske inte är värd?
En förändring?
En förbättring?
Väntar jag på ett mirakel?

RSS 2.0