The Hunger Games

Hej på er! Var så trött igår när jag kom hem att jag inte orkade blogga, förlåt. Bion var i alla fall sjukt bra, rekomenderar er att se den! Men läs boken först för den är jättebra, och dom har gjort filmen EXAKT som boken. Dom hade inte lämnat ute någon viktig del eller tagit bort vissa scener vilket jag tycker är väldigt bra. Jag kom hem vid 12 och somnade nästan på direkten.
Dagens planer vart lite ändrade, jag tränade piloxing med mamma kl.10 som bestämt, men sen var jag tvungen att jobba eftersom att Mya som brukar jobba på lördagar är i Frankrike, så jag erbjöd mig att hoppa in. Så sitter på jobbet just nu och slutar om 3 h och 20 min. Och idag är första gången som jag är själv, läskigt! Men det har gått bra än så länge, så det är nog ingen fara. Men ska ta tag i lite arbete nu, vi hörs sen!

The Hunger Games

Inte toppenhumör

Sitter i soffan och har bytt om till lite "finare" kläder inför ikväll. Jag och Max ska på bio och se "The Hunger Games", hoppas den är lika bra som boken, men har bara hört gott om den så det är den nog! Har tom hört att den ska vara BÄTTRE än boken. Är inte på toppen humör just nu, funderar lite på allt möjligt...imorgon blir det i alla fall träning, stan med familjen och middag på kvällen hos Johanna som fyllt år. Mys!

Äntligen fredag!

Godmorgon på er! Förlåt att det inte blev någon mer update igår, men jag åkte och tränade med Erica vid halv 8 och kom hem vid 9 och då skulle jag fixa lite saker. Men idag är det i alla fall fredag, äntligen! Kanske ska sova hos min pojkvän ikväll, träffas ska vi i alla fall göra. Men innan det så är det skolan som gäller. Fast vi har världens konstigaste dag idag. Först lektion 1 h och 15 min, sedan håltimme i 2,5 h och sedan har vi en lektion som är 50 min och sedan har vi håltimme IGEN 40 min och sedan har vi våran sista lektion på 1 h. Känns ju ganska onödigt, menmen...

En bild från förra helgen

Resterande shopping från dagen

Chockrosa topp frå Gina Tricot - 149 kr

Shower gel från Gina Tricot - 39 kr

Drömkoftan

Jag hittade drömkoftan idag inne på Gina Tricot. Har länge drömt om en lång, stickad kofta i en ljus färg och idag blev den min för 299 kr. Både längden och materialet var verkligen perfekt, och jag har bestämt mig för att bära den redan imorgon. Införskaffade mig även en chockrosa topp med fint broderi och en duschtvål som jag kan visa bild på i nästa inlägg. Toppen kommer att göra sig fin när man är brun till ett par slitna jeansshorts och converse.

Rumble

Förlåt för att jag bara skrev ett ynka inlägg igår, men pluggade hela dagen fram tills att jag skulle gå till jobbet, och sedan jobbade jag i 2,5 timme och när jag kom hem så skrev jag klart min släktforskning och skickade in den. ÄNTLIGEN säger jag bara. Nu är det inga stora inlämningar eller prov kvar innan påsklovet, så himla skönt! Och idag är det bara en vecka kvar tills påsklov, wiho!
Idag så börjar jag halv 12 och slutar halv 4 och efter det ska jag in till stan och byta ett par jeans som är trasiga och ikväll blir det zumba med Erica. Det var längesen, så ska bli superroligt. Hoppas ni får en bra torsdag, puss!

Har även blivit beroende av detta spel. Ni som har en iPhone, ladda ner det! Det heter Rumble

Brakfrukost

Godmorgon! Eller god eftermiddag snarare. Jag sitter här och skriver på min släktforskning och är snart klar (hoppas jag hehe...) och ska ta en dusch snart. Ska dra till jobbet om ca.2 timmar och passa barnen och sen ska jag hem och förhoppningsvis slappa om jag blivit klar med den där jäkla släktforskningen då haha. Men jag är ledig idag som sagt och jag sov 11,5 timme inatt och det var så jäkla skönt. Vaknade vid 12 och gjorde en brakfrukost med äggröra, bacon, macka, smoothie och vatten. Gott var det i alla fall, men nu måste jag fortsätta om jag ska bli klar någon gång. Puss!

Min brakfrukost

Ledig imorgon

Hej på er! Har precis krypit ner i sängen efter vad som känns som en väldigt lång, men ändå relativt kort dag. Hade en lektion mellan 13.05-15.00 som var svenska nationella. Vi skulle skriva ett tal om temat relationer och jag skrev om relationen till musik. Jag tror att det gick bra och hoppas såklart på ett A, men blir nöjd om det blir B också haha ;) Efter det så åkte jag till Sturegallerian med Julia och Louise och tog en fika och kollade på Ray Bans. Åkte sedan hem och har pluggat sedan dess med undantag för matpaus. Har skrivit på min släktforskning som aldrig verkar bli klar. Jag måste få klart den imorgon, annars avlider jag. Men nu känner jag att det blev ett väldigt långt inlägg, så ska avrunda här. Ska ta och titta på ett Jersey Shore avsnitt och sedan sova, skönt att man är ledig imorgon! Så, godnatt och puss på er.

Skille sitta fint med sol och värme. Och en saknad kusin.

Förlåååååt

Förlåt för den dåliga upptaderingen, IGEN. Har haft så himla mycket att göra på senaste tiden bara. Prov, inlämningar, läxor, vänner, pojkvän, jobb, träna osv. Men ska skärpa mig så fort allt är klart, det vill säga på torsdag. Men ska försöka hålla upptaderingen uppe innan dess också. Men nu måste jag tyvärr fortsätta med min släktforskning så att den blir klar någon gång. Hoppas ni hänger kvar här ändå!

Sommar. Åh vad jag saknar

Rörigt värre

Förlåt för den dåliga upptaderingen, har dåligt samvete! Sitter på jobbet just nu och håller på att kissa på mig men orkar inte gå på toa haha, vilka i-landsproblem. Sitter även och funtar på om jag ska buda på en skiiitfin klänning på Tradera men det är storlek XS så är lite orolig att den ska vara tight över bröstet. Ja, många i-landsproblem och så lite tid. Hör även dunket från spinningen, dom kör på bra där inne! Okej vilket rörigt inlägg, vi hörs när jag kommer hem så får ni veta vad som hänt sen jag sist bloggade, puss!

ID Bare Minerales

Jag måste bara tipsa er om ett jättebra smink märke. Jag har bara använt ID Bare Minerales några gånger, men jag kan redan se en stor skillnad på min hud. Jag har haft problem med finnar och röda "fläckar" ett tag nu, men tack vare detta smink så har min hud fått andas samtidigt som jag sett snygg ut. Det ger ett naturligt resultat också, så man ser att du är sminkad fast på ett naturligt sätt. Deras concelar är grym och lika så foundationen. Ett startkit som jag har kostar 995 kr, men det är helt klart värt sitt pris. Jag är supernöjd med mitt även fast jag bara använt det några enstaka gånger. Så prova det ni också!

Love you forever

Eftersom att mina fula lilla vän inte har några inlägg att läsa så vill hon att jag skulle skriva om henne, så ja...vad finns det att säga? Ingenting egentligen. Hatar henne.
Nej nu driver jag med er. Jag och Madelene har känt varandra i ca.4 år skulle jag gissa, och vi har varit bästa vänner sen dag ett. Hon är en sådan person som jag kan prata om allt med och hon är en utav mina närmaste vänner. Jag älskar henne obeskrivligt mycket och vi har gått igenom en hel del tillsammans. Tänkte bjuda på ett litet urval av bilder på oss, och sen ska jag även passa på att säga till dig Madde att du måste fixa min blogg för man ser inte min header och när man går in på den så står det att man måste skriva lösenord, så fixa det!!!!

Nicki Minaj bokat!!!!

Åh, är så taggad just nu! Har precis bokat att gå och se Nicki Minaj på Annexet den 8 Juni med Julia, Louise och Madelene! Är så jävla taggad!!! Det är exakt 77 dagar kvar haha, bara några få dagar innan skolavslutningen också. Tänk att det är så nära...bara tre månader typ. Känns helt sjukt! Men det kommer nog bli en galet rolig kväll med en massa bra musik och dans!

SOLO

Hej på er! Mina kompisar drog för cirkus 40 min sedan, dom var här och vi läste upp våra svenska tal som vi ska ha på nationella på tisdag för varandra. Gav varandra feedback och sånt, så nu känns det bra. Ska bara stanna hemma och kurera mig ikväll och försöka bli helt frisk, orkar inte vara mer sjuk nu. Ska ta och läsa i SOLO som pappa köpte till mig nu, puss och hoppas ni får en roligare fredag än mig!

22 månader

Älskar dig mer och mer för varje dag som går, om det ens är möjligt. Föralltid vi älskling.

About me

Namn: Elin Lindberg
Ålder: 16

Ursprung: Sverige

Nämn något som gjorde dig glad igår: Alla som hörde av sig och önskade att jag skulle krya på mig!

Vad gjorde du kl.8 imorse: Sov

Vad gjorde du för 15 min sedan: Kollade på ett avsnitt av Glee och smsade

Det sista du sa högt: Hej!

Det senaste någon sa till dig: Grattis till oss finis!

Vad har du druckit idag: Vatten

Vad var det senaste du åt: Macka och fil med flingor

Vad var det senaste du köpte: Godis haha

Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit

Vad är det för väder hos dig nu: Sol och klarblå himmel

Godaste glassmaken: Ben&Jerrys Half Baked

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej, det gör jag inte

Sover du tungt: Ja

Drömmer du mardrömmar: Ja, för ofta...

Trivs du med ditt jobb: Ja, det gör jag verkligen!

Favoritklädsel: Tighta jeans, en fin vit blus, smycken, converse eller ballerina och skinnjacka

Vad ser du om du tittar till höger: En kudde

Vad gör dig glad just nu: Att mitt Glee avsnitt snart har laddat klart!

Vad ska du göra härnäst: Kolla klart på mitt Glee avsnitt

Höger eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: Lite trött, men annars bra

Hur många kuddar sover du med: 3

Morgon eller nattmänniska: Nattmänniska

Vad är viktigast för dig: Min familj, vänner och min pojkvän

Är du kittlig: Ibland

Snarkar du: Kan hända haha

Stjärntecken: Oxe

Stökigt eller välstädat: Välstädat

 

Listan är tagen från www.marilynsandberg.blogg.se


Världens bästa vänner

Jag har dom absolut bästa vännerna i hela universum. Eller vänner över huvud taget. Folk har hört av sig till mig konstant idag och frågat hur det är, att jag ska krya etc. Kan inte låta bli att typ gråta en liten tår, så glad blir jag! Det är ju NI människor som gör mig friskare med era gulliga kommentarer och peppningar. Åh, nu kan jag somna lycklig.

Dom bästa. Dock saknas Johanna på denna bild, men du vet att jag älskar dig ändå

Vivistyle.se

Måste bara tipsa om en väldigt bra hemsida som har grym onlineshopping. Allt dom har är typ to die for! Klänningarna, väskorna, tröjorna, allt! Hemsidan heter www.vivistyle.se och det var även därifrån som jag beställde min balklänning, så det är ju ett tips för er 96:or som ska på bal i år, kolla in där för dom har grymt snygga saker!

Lite personliga favoriter

Pink

Pink

Nyttiga jag

Godmorgon på er! Ni sitter antagligen i skolan och häckar nu, själv sitter jag här i mitt kök och dricker en smoothie. Har precis ätit en nyttig frukost bestående av mörkt bröd, smoothie och en halv banan. Har bestämt mig att från och med idag fram till 22/4 så ska jag ha godisförbud. Inget godis, chips, popcorn etc. Har bestämt mig för att bakverk och glass kan vara okej på helgen, men inte annars. Och inget vitt bröd på vardagarna eller oboy, bara på helgen. Så ja, vi får väl se hur detta går. Har nämligen två stora Marabous som ligger i godisskåpet och bara skriker efter mig, men jag ska klara det! Ska börja plugga nu så jag blir klar med min hemtentamen någon gång så jag kan ta det lugnt sen. Vi hörs snart!

Jag och min rosa smoothie

Mobilblogg - Goodnight

Min "to do" list för imorgon. Godnatt på er


Mobilblogg - Jersey Shore

Sitter och kollar på Jersey Shore,men just nu är det paus så tänkte passa på att upptadera lite. Min febern har höjts till 38.2 igen,så blir hemma imorgon också. Hatar att vara hemma,tiden går så jävla långsamt! Jaja,får tid att plugga då och kolla GG.


Bekännelser

Jag är väldigt lat och när man säger åt mig att göra något så kan det ta ett tag innan det händer
Det droppade precis en droppe snor på min dator hahahaha
Jag är väldigt "okvinnlig" när jag är med mina tjejkompisar haha
Orkar aldrig svara i hemtelefonen längre, när jag var liten var det det bästa som fanns
Gillar inte vita och färgade jeans så mycket, tycker jag ser tjock ut i det
Om jag har typ en finne i mitt ansikte så MÅSTE jag pilla på den
Hatar att gå i högklackat men envisas med att göra det ändå
Suger på matematik
Tycker dip-dye är snyggt men skulle aldrig våga göra det

Städade sminkhyllan, haha

Är klar med svenskan nu vilket känns skönt. Nu är hela talet exakt 4 minuter långt med låten i början också. Okej, ni fattar säkert inte vad jag snackar om, men ni som går i första ring på gymnasiet vet ju vad jag menar. Jag och tjejerna ska på fredag hem till någon efter skolan och läsa upp våra tal för varandra och ge feedback. Känns bra att man kan göra sånt med sina kompisar och inte bara shoppa och fika haha.
Fick ett litet ryck när jag blev klar med svenskan, så jag städade hela min smink hylla. Slängde massa gammalt smink, gamla parfymer, lösögonfransar och ska snart ge mig i kast att tvätta mina sminkborstar. Vet ni att man helst ska göra det en gång i veckan? Sen ska jag fortsätta plugga, men nu blir det hemtentamen. Bjuder på en bild på min nystädade hylla också, fräscht!

Okej, den vägrar vända på sig. Kul

Grattis på din dag vännen

Grattis på dig fina människa, hoppas du får den bästa 16-årsdagen även fast jag inte kan vara där och fira den med dig. I love you very much ♥




Sjuklingen skriver

Godmorgon på er! Vaknade upp för någon timme sen och har ätit lite frukost och kollat på ett avsnitt av Gossip Girl. Mår lite bättre idag, febern har sjunkit till 37.3 men jag har lite ont i halsen/öronen och är förkyld. Ska sätta igång med lite plugg nu, ska satsa på att bli klar med min hemtenta och mitt svenska tal. Det kommer nog gå, har ju kommit en bra bit på vägen och har ju hela dagen på mig med tanke på att jag inte ska jobba. Men vi hörs lite senare med roligare inlägg, puss.

Såhär snygg är jag när jag är sjuk

Mobilblogg - Febern har sjunkit

Ligger i sängen och har precis pratat med min pojkvän i telefon. Ska sova snart men ska vänta på att han hör av sig innan. Han skulle fixa sig sa han. Whatever,febern har sjunkit till 37.8 men jag ska ändå vara hemma imorgon. Har gjort en liten "to do" list som jag ska utföra imorgon (och jag vet att Elin, Julia och Johanna sitter och skrattar åt mig nu och gör ni det,bara för att ni inte kan planera!!!!). Nu känner jag att inlägget blev väldigt rörigt så ska avrunda här,vi hörs imorgon!

Min "to do" list för imorgon


38 graders feber

Har lyckats bli sjuk, så ligger nerbäddad i min säng just nu. Ska skriva lite på min hemtentamen tänkte jag och sedan chilla resten av kvällen. Kanske kolla på Breaking Dawn och mysa till det lite med mig själv så jag kan bli frisk. Orkar inte vara sjuk i helgen och SKA inte vara sjuk i helgen. Det händer bara inte.

Fastnar inte på bild

Godmorning! Hoppas ni mår bra idag, själv har jag lite ont i halsen, men jag överlever. Ska snart få skjuts till pendeln så jag kan åka till skolan. Idag har jag SO, NO (där jag har prov), spanska och svenska, så det är inte en superlång dag. Dock ska jag stanna kvar och gå på mattestugan så det är ju inte så roligt, men men. Hoppas ni får en bra tisdag!

Fastnar inte på bild idag. Usch och blä

Pluggat konstant i två timmar

Har suttit och pluggat konstant i två timmar nu. Känns bra eftersom att jag är klar med NO:n och ska bara läsa på ikväll innan jag somnar (det är mitt tips för att komma ihåg något till ett prov, läs alla dina anteckningar precis innan du somnar dagen innan provet och sedan när du har provet så kommer du ihåg ALLT! Det funkar på mig i alla fall) och jag har börjat på mitt svenska tal och är nästan klar redan och nu ska jag fortsätta med min hemtenta i ekonomi. Har unnat mig lite choklad under tiden jag pluggat så nu är jag så jävla mätt. Ska sluta skriva nu och fokusera, kom igen Elin!

Mobilblogg - Vikarie

Har matte just nu,vikarie har vi också. Man vet inte riktigt om han pratar med oss eller med sig själv eftersom att han pratar så tyst haha. Jaja,that's life. Slutar om 1 timme och 40 min typ,tagga!


To do-list

Godmorgon! Är fortfarande lite trött från igår, men det håller. Går ju bara i skolan mellan 9.25-13.50 med endast två lektioner och klasshalvtimme, så det är lugnt. Ska hem sen och plugga som aldrig förr och hoppas att jag kan bocka av något från min "to do-list". Vill bara att den där jäkla listan ska försvinna, att jag kan bocka av saker. Men jag ska få det gjort. Hoppas ni får en bra måndag!

Mobilblogg - Då var denna vecka slut

Då var denna vecka slut och imorgon börjar en ny. Denna vecka kommer bestå av plugg,plugg och ännu mer plugg. Ska göra ett tal i svenska till NP,skicka in ett spanska arbete,skriva klart en hemtenta till fredag och ha prov om Östersjön på tisdag. Jaja får tänka positivt,efter denna vecka blir det lugnare. Men om någon hade tänkt fråga mig om jag vill ta en fika/ses så är svaret redan nu NEJ. Jag hinner ej. Hinner knappt med att vara i skolan känns det som. Men nu ska jag sova,fick inte direkt någon skönhets sömn inatt med en liten skitunge bredvid mig. Puss på er,och godnatt!


Mobilblogg - Barnvakt

Hej och förlåt för ingen upptadering,men har haft fullt upp! Ligger här i soffan och tittar på Ducktales med Elvira som jag har varit barnvakt till sen igår medan alla andra sussar sött. Känns bra. Ska jobba idag också mellan 12-8 men jag skulle egentligen behöva stanna hemma och plugga. Aja,vad ska man göra? Får plugga järnet ikväll och imorgon inför provet på tisdag. Orkar inte tänka på det nu,vi hörs sen. Puss!

Lite bilder på snuttisen


Ska varva ner efter denna stressiga vecka

Tja mathafukkas! Haha nä, skämta bara. Kom hem för cirkus en halvtimme sen och har pluggat lite matte. Fast det är lite svårt när man inte fattar någonting, men aja. Ska ta tag i NO:n istället eftersom att vi har prov om Östersjön på tisdag. Sen ska jag ta en dusch och raka benen och smörja in mig och sedan dra mig ner mot centrum med min lillasyster och käka middag och handla massa gott inför ikväll då hon, jag och Max är ensamma hemma. Vi ska bara ha myskväll och se på film, det kan verkligen behövas efter denna stressiga vecka.

Mobilblogg - Fryser

Sitter i skolan och fryser som fan. Min skola är 100 år gammal och gjord av sten så det är aldrig mer än 15 grader inne i skolan,lovar! Just nu känns det som att det är 10 grader typ. Men måste koncentrera mig nu,vi pratar om talet i nationella provet. Nervöst...


Känner mig ful

Godmorgon på er! Det var jobbigt att gå upp imorse med tanke på att jag somnade sent (11 är sent för mig haha) men jag klarade det. Nu har jag fixat klart mig och väntar på att mamma ska bli klar så jag kan få skjuts till pendeln.
Jag känner mig väldigt ful idag. Har bestämt mig för att köra utan smink nu ett tag bortsett från vid speciella tillfällen som t.ex. när jag ska jobba och på fest. Men i skolan och annars så ska jag vara á natural. Det sminket som jag har använt nu har verkligen förstört min hud, så jag ska införskaffa mig ett startkit av ID bare Minerales när jag får mitt barnbidrag och hoppas att det hjälper mot min stackars hud. Men så länge så får jag känna mig ful.

Varför kan det inte bara bli sommar så man kan bli brun och slippa använda smink?

Mobilblogg - Fredag imorgon <3

Dags att sova nu. Upp 05.55 imorgon,superkul! Jaja,kan i alla fall trösta mig med att imorgon är det freeeeedag!


Hemtenta i ekonomi

Hej på er! Förlåt för den glesa upptaderingen, men jag har haft annat för mig. Slutade 1 1/2 timme tidigare idag och åkte då först till Trångsund för att köpa en Ben&Jerry till mig och Rebecka och sedan mötte jag upp henne vid Gullrisdalen ungefär. Vi hade sällskap hem till mig där vi åt och pratade om allt mellan himmel och jord. Jag tror vi satt och pratade i ca.2 timmar, men det var behövligt. Och vi kan ju verkligen prata om dom sjukaste sakerna haha, från det ena till det andra. Men i alla fall, hon gick vid 6 och då åt jag middag och sen dess har jag pluggat. Håller på och skriver en hemtenta i ekonomi nu om globalisering. Vi får väl se hur det går. Men nu måste jag fortsätta, blä.
I love u

Två navelpiercingar

När jag låg och surfade runt på olika bloggar imorse så hittade jag den här bilden på en tjejs blogg. Jag har förut alltid varit emot två navelpiercingar och har tyckt att det kommer se konstigt och fult ut, men nu vet jag inte längre...det var ju ganska snyggt ändå? Ska nog fundera på att göra en till, för jag tyckte det var jävligt snyggt!

Missnöjd

Godmorgon på er! Hoppas ni sovit gott, det har jag i alla fall. Fast drömde lite konstiga drömmar, men det gör jag ju alltid.
Jag ska gå om en timme, ville ha en lugn och skön morgon för en gångs skull, så jag ska sätta mig och plugga lite NO innan jag ska bege mig mot skolan. Går mellan 11.30-15.30 idag och efter det ska jag möta Rebecka och ta en fika. Och ikväll blir det som alltid Zumba med Erica (om hon är frisk, hoppas hoppas!). Och imorgon är det FREDAG! Whoppie!
Är missnöjd med hur jag ser ut idag så det är därför jag ser så obekväm ut. Och min hy börjar verkligen ta illa åt sig av mitt smink, nästa vecka ska jag köra á natural.

Onsdagen avklarad

Ännu en onsdag avklarad! Fast inte riktigt än, ska plugga enda tills jag ska sova hehe, kuuuul. Jaja, vad gör man inte för att inte ligga efter? Har även hela helgen bokad nu, på fredag ska jag mysa med min lillasyster och Max och från kl.15.00 på lördag till kl.12.00 på söndag ska jag vara barnvakt åt Elvira. Ska bli supermysigt tycker jag! Men nu måste jag återgå till böckerna, whoppa.

En bild på mig och mamma från när jag var en liten skit

2 cool 4 school

Fick sluta 12 idag istället för 14.40 eftersom att vi har släktforskning på historian och alla tyckte det skulle vara bättre att jobba med det hemma, så våran lärare gick med på det. Så jag och Julia åkte hem till mig för att laga chocolate chip panncakes! Det kunde dock blivit lite mer lyckat än vad det blev...dom med choklad i vart helt brända och smakade segt haha. Aja, nu vet vi i alla fall att vi inte ska göra det nästa gång! Hon gick precis och nu ska jag plugga järnet innan jag ska åka till jobbet. Wish me luck!


En bild på Julia och mig för någon månad sen

Outfit

Såhär ser jag ut idag. Måste rusa till bussen nu, men vi hörs senare. Puss!

1 1/2 timme senare

Kom hem för en liten stund sen från gymmet. Tränade hårt i 1 1/2 timme. 30 min på crosstrainern och brände 236 kalorier, 30 min armar på maskinerna och sedan 30 min Core. Kan tala om för er att jag är lagom död nu. Har precis ätit fiskgratäng och ska plugga lite spanska nu innan jag duschar och hoppar i säng. Är så jäkla trött, skulle kunna somna sittandes.

Jag just nu. Man kan se hur trött jag är haha

Work. Sweat. Achieve.

Sitter och pluggar NO just nu, inte det roligaste, men det måste göras. Ska snart ta tag i spanskan också, kuuuul. Ska iväg till gymmet vid halv 7 med pappa. Ska köra själv först och sen blir det Core i 30 minuter. Har kört det en gång i mitt liv och då hade jag sån grov träningsvärk dagen efter så antar att jag kommer ha det imorgon också. Jaja, det visar bara att man tränat hårt. Men nu måste jag fortsätta plugga!

Mobilblogg - Försov mig

Hann inte blogga imorse eftersom att jag försov mig. Missade första lektionen men hann till andra. Har naturkunskap just nu och slutar om 25 min. Då har jag lunch och sen har jag bara spanska och svenska kvar. Är riktigt nöjd med min outfit idag,kan fotta den när jag kommer hem om jag orkar och hinner. Måste förmodligen stressa lite när jag kommer hem för att hinna till gymmet och min core. Men vi hörs sen,puss!

Snygga ben


Bekännelser

Har F-varning i spanska och matematik
Kollar på "Drömmen om landet" och "30 grader i Februari" haha, lite pensionärsvarning på mig kanske
Visste inte att Chuck Bass i Gossip Girl var brittisk fram tills för ett tag sen
Jag ska bli blond igen i April
Spräcker mina jeans för ofta
Jag vill alltid ha det billigaste alternativet, om det t.ex är REA så kollar jag hellre där än på "New Arrivles"
Gillar inte kaffe
Borde göra mig av med en vän
Gör alltid läxan första dagen vi får den, hatar att skjuta upp saker
Är ofta stressad och har tidspress
Idag har jag haft så tråkigt så det är därför jag gjort en massa inlägg haha

Ready for the night

ready for the night



Mobilblogg - Slutar snart

Ska ha klasstid nu och sen slutar jag,skönt! Då bär det av hem för att plugga lite matte och historia. Ska ringa min farmor och fortsätta med min släktforskning,ganska intressant faktiskt :) Men nu börjar vi,puss!

Älskar vädret denna vecka!!!!


11 grader

Hej bloggen! Har vaknat upp på fel sida idag. Eller är det rätt sida? Konstigt det där. Känner mig en aning arg, men samtidigt väldigt beslutsam. Idag kanske är en dag för förändring, vem vet? Aja, ska sluta babbla om massa skit som ni inte förstår nu. Ska snart dra mig mot bussen för att ha min första lektion, idrott. Och jag har sett att det ska bli 11 grader idag, whoppa!

Haha, vilken söt fjortis

Mobilblogg - En helt OK vecka framför mig

Dags att sova nu,imorgon är det en ny vecka med nya tag. Min vecka kommer att bestå av skola,träning,jobb,plugga,boka tid till massage och spraytanning,fest på jobbet,sova med pojkvännen och träffa en gammal vän. Låter som en helt OK vecka enligt mig. Så nu måste jag sova för att orka,godnatt!


Vi människor är konstiga varelser

Jag och min chef satt nyss och pratade om oss människor och vilka konstiga varelser vi egentligen är. Att vissa aldrig lär sig av sina misstag och att vissa växer oerhört efter sina misstag. Men den stora frågan är, ska man berätta den kalla, hårda sanningen för personen, eller ska man låta personen upptäcka själv och ta smällen och växa av det? Svårt det där. Fick mig att börja tänka väldigt mycket på mig själv. Att vissa i mitt liv borde jag kanske göra mig av med. Men jag vågar inte. Jag är rädd för förändringen.

Strålande sol, och då ska jag sitta inne i 8 timmar

Hatar att den dagen vi har fått strålande sol och plus 10 grader så ska jag sitta inne hela dagen från 12-20 och jobba. Hade mycket hellre åkt in till stan och tagit en fika med en efterlängtad vän eller satt mig ute på balkongen och solat näsan lite. Men jaja, att tjäna pengar är ju inte så dumt det heller. Fast det slår inte denna dag.

Mobilblogg - Goodnight

Ligger här i pojkvännens säng medan han själv är och bajsar. Ska snart gå och tvätta av mitt smink och sen ska vi nog slå på någon film och mysa till det. Vi hörs imorgon,goodnight lovers!


Gossip Girl

Tänkte blogga lite medan Gossip Girl avsnittet laddar.
Har tagit min långa och sköna dusch nu och jag rakade benen, hade hårinpackning, klippte naglarna, smörjde in mig med BUS, noppade ögonbrynen och gjorde mig superfräsch inför ikväll! Så nu känner jag mig som en ny människa.
Ska snart gå och fixa lite saker men först så blir det GG.

Jag för cirkus ett år sen

Mobilblogg - På bussen

Är på bussen på väg hem nu. Ska hem och ta en låååång och skön dusch och sen ska jag lägga mig i sängen med min godispåse och kolla på ett avsnitt Gossip Girl. Ska fixa mig lite smått sen och spendera kvällen med min andra halva som sagt,så det blir riktigt fredags mys.


Mobilblogg - NO kvar

Jag överlevde matteprovet! Dock vet jag inte om det gick bra...när jag tycker att det går bra för mig så går det åt helvete haha,så vi får väl se :) Om 40 min är det dags för NO och sen ska jag åka till stan och lämna tillbaka en piercing som har gått sönder. Dålig kvalité. Men ikväll blir det mys med min andra halva,längtar <3

Sant


Ge mig ett E

Godmorgon på er! Har inte hunnit bli nervös inför provet än, men det kommer väl när man sitter där i aulan/klassrummet och dom börjar dela ut det. Men jag ska tänka positivt, det kommer nog gå bra! Och efter det så har jag ju bara två lektioner och sedan är det helg, så det är ju najs också. Snälla Gud, ge mig E!

Mobilblogg - Snälla Gud

Dags att slagga nu,matteprov imorgon som börjar kl.8. Snälla Gud,gör så att jag får ett starkt E på detta prov så ska jag vara dig evigt trogen. Tänk på att jag faktiskt är kristen. Jag behöver detta E mer än någonsin!!!!


Mobilblogg - Hungrar ihjäl

Sitter och hungrar ihjäl på samhällskunskapen. Åt en macka till frukost imorse eftersom att vi inte hade någon frukost hemma,alltid lika roligt. Slutar om cirkus 30 min och då ska jag fan SPRINGA ner till cafeterian och köpa något. Åh,kan inte lektion bara ta slut?! Och kan det inte bara bli fredag och helg?!


Spraytanning

Godmorgon! Hoppas ni har vaknat upp på rätt sida idag, det har jag även fast jag läste en hemsk artikel imorse om Anders Behring Breivik och om hans häktande etc. Det som hände i Norge för snart åtta månader sen berör mig fortfarande och jag började gråta bara av att läsa denna artikel. Så himla hemskt. Aja, nu är det slut på deppmode! Ska gå in och kolla på www.hötorgskliniken.se nu och boka en spraytanning tid tänkte jag. Orkar inte vara blek mer men vill inte sola solarium pga. cancer risken och orkar inte kladda med BUS själv då det alltid blir fläckar.

Varför kan inte sommaren komma så man kan bli naturligt brun?

Mobilblogg - Chill dag på jobbet

Dags att sova nu. Hade en sån himla chill dag på jobbet,passade en unge i 30 min och resten av tiden gjorde jag..ingenting. Fick massage av både Johnny och Nicklas och satt och snackade med Micke om det senaste.
Imorgon börjar jag 11.30 vilket är väldigt skönt. Går dock till halv 4,men aja. Sen blir det Zumba på kvällen med Erica,börjar bli standard nu!

Fulaste ever hahahaha


Mobilblogg - Sommaren

Sitter på Donken i Fältöversten med mina tjejer och pratar om sommaren. Vi har så mycket planerat,gud vad mysigt det ska bli! Längtar så mycket!

Jag och Erica i Juni förra året


Mobilblogg - Dags att somna in

Dags att sussa snart. Ligger och smsar med pojkvännen så ska avrunda och somna in. Glömde ju visa mina tre inköp jag gjorde idag i stan,men kan göra det imorgon. Det var ett nödvändigt inköp och två mindre nödvändiga hehe...men dom mindre nödvändiga är alltid roligast!

Saknar denna pärla. Bli frisk nu!!!!


Jag är bortskämd

Hej på er! En inte lika bitter Elin som upptaderar nu hehe, förlåt för inlägget innan, men det är 100% sant.
Har nu suttit med min pappa i köket och räknat ut vad jag kostar under en månad. Ska ta och tala om för er att det inte var någon rolig uträkning, jag är bortskämd. Och ändå klagar jag. Man ska vara glad för det man har! Gick i skolan från 8.10-16.15 idag och sedan åkte jag och mötte upp Nikita i stan och tog en "fika" på Donken haha. Så typiskt oss. Men nu ska jag ta och titta på antingen Gossip Girl eller 30 grader i Februari. Hmm...svårt val.

Mobilblogg - Ingen vår här inte

Så typiskt oss svenskar att tro att så fort det blir 1-2 plusgrader så är det vår. Kan tala om för er att idag så är det -10 och ingen vår är på väg än inte! Hate to break it to you,men sanningen är hård. Gud vad bitter jag är haha!

98 dagar kvar till sommarlov,håll ut


För kallt med skinnjacka?

Gooooodmoooorgoooon! Haha, fan vad fult.
Har precis fixat klart mig (behövdes inte fixas så mycket egentligen, har idrott första lektionen så har på mig träningskläder och lite mascara bara) och ska snart gå till bussen. Idag går jag mellan 9.25-15.20 och ska efter det hem till min pojkvän och plugga, så jag vet inte hur mycket upptadering det blir. Kanske kan mobilblogga under dagen om jag får tid, men lovar inget. Nu kommer det stora i-landsproblemet. Är det för kallt med skinnjacka?

Lite bilder från fjällen

Pappa och hans gips hehe
Mamma
Sofia
Ebba och Ylva
Gustav
Sofia och Ebba
Ebba
Sofia
Viktor och pappa
Ebba och Sofia
Gustav, jag och Viktor

RSS 2.0