Idol-audition

Hej på er! Hoppas allt är bra med er. Idag har jag stått i Idolkön sen klockan fem imorse. Jag, Julia och Carl stod och köade från fem på morgonen till tio på förmiddagen då dom valde att släppa in oss (två timmar försent). Tyvärr så gick jag inte vidare, men Carl gick vidare till andra steget och får reda på imorgon om han går vidare till riktiga juryn. Hoppas!
 
Nu sitter jag här och ska snart börja fixa mig. Ikväll står tjejmiddag hemma hos Alice på schemat, och även fast jag är trött som ett djur så ska det bli kul. Dock blir det hem tidigt för att ta igen den sömnen jag förlorade inatt, för imorgon måste jag hjälpa mamma att städa huset inför fotograferingen på måndag. Vi har nu bestämt oss för att sälja huset, så på måndag är det fotografering och om två veckor är det visning. Läskigt, men samtidigt spännande. Nu vill jag bara hitta en lägenhet som vi kan flytta till.
 
Carl och Julia imorse

6 April 2013 - Högskoleprovet

Godmorgon! Är någon vaken såhär tidigt en lördag? Jag har precis fixat klart mig och ska snart sätta mig i bilen för att åka mot Farsta gymnasium och skriva högskoleprovet. Jag är lite nervös då jag inte riktigt vet vad jag ska förvänta mig, men jag har inte satt så höga krav på mig själv då jag fått höra av många att provet är svårt första gången man gör det.
 
Efter provet så ska jag möta Totte så åker vi hem till mig och fixar oss innan vi åker tillbaka till Farsta igen för lite festligheter, så det blir kul. Hoppas ni får en bra lördag!
 
Mitt allt

5 April 2013

Hej på er! Idag är det fredag och solen skiner. Så himla skönt, behöver verkligen vår och sommar nu!
 
Vaknade upp bredvid världens finaste kille imorse och vi började dagen med en promenad med Alfons och frukost. Han åkte för ungefär en timme sen och nu sitter jag och läser bloggar samtidigt som jag gör lunch. Ska plugga efter det och sen dra till gymmet och köra lite. Var längesen jag var där, så det ska bli skönt att träna bort lite av påskgodiset som jag ätit nu på lovet!
 
Imorgon ska jag skriva högskoleprovet. Känns lite segt då det håller på från 8.20-16.20 så hela lördagen försvinner. Men på kvällen ska jag på fest med min pojkvän, så det blir en rolig lördag i alla fall.
 
Totte, Alfons och jag på nyår

4 April 2013

Hej på er! Hur mår ni denna soliga torsdag? Med mig är det toppen! Dels på grund av vädret, lite sol kan göra så mycket. Och dels för att jag bara mår bra just nu. Även fast det ligger en hel del plugg och häckar över det här lovet som jag måste göra klart innan det är slut så känns det helt okej. Håller just nu på att skriva på mitt svenskatal då Totte är iväg och klipper sig, och när han kommer tillbaka så ska vi plugga lite matte. Kanske inte det ultimata man vill göra när man är med varandra, men det är sånt som måste göras.
 
Imorse vaknade jag i alla fall upp hos Frida med Erica. Vi möttes upp i centrum igår efter att jag hade slutat jobbet och köpte med oss lite frukt och åkte sedan hem till Frida och hade filmkväll. Somnade någon gång efter två och åkte från henne vid elva för att möta Totte i Farsta. När jag hade mött honom så åkte vi hem till mig och jag bestämde mig för att vara wifey och lagade chokladkesoplättar med chokladsås och hallon till. Gott blev det! Och nu är han som sagt iväg och klipper sig och jag skriver på mitt svenskatal. Måste återgå till det nu, vi hörs sen!
 
Bild 1: Totte gjorde frukost på sängen till mig igår. Bild 2: Vårat frukt/grönsaksfat igår

RSS 2.0