Mobilblogg - Sista fix

Nu fixar vi det sista innan resten av sällskapet kommer. Vi har ätit en jätte god middag bestående av kött,potatisgratäng,beasås och bönor typ. Är galet taggad asså!!!


Nyårsoutfit

Nu kör vi!!


Snart redo att fira in det nya året

Nu har jag duschat, noppat brynen, smörjt in mig, kammat ut håret och lite sådant. Ska snart klä på mig och sminka mig lite. Fixar resten sen hemma hos Stephanie. Men nu är frågan, vad ska jag göra med håret? Rakt, lockigt, lite lockigt, uppsatt, utsläppt? Har en tanke hur jag vill ha det, men oftst så blir ju mitt hår aldrig som jag vill. Lägger upp en outfit bild sen, min klänning är to die for!

Sexy and I know it

Sitter och är supersexig i mjukiskläder och mina nya tofflor som jag fick i julklapp och en liten "ansiktsrengörare" i ansiktet. Ikväll slår vi klackarna i taket! Vi är först ett gäng tjejer som ska på middag hemma hos våran kompis Stephanie och sedan fortsätter festen där. Är säker på att detta nyår kommer bli grymt då jag firar det med mina "nyaste" vänner från gymnasiet och Eve hihi. Jag och Eve ska vara i Tumba Centrum kl.17 och möta dom andra så jag har inte så bråttom än.
Sexy and I know it

Åker hem idag

Förlåt för att jag inte har bloggat på cirkus en vecka, men jag har njutit av min sista vecka i paradiset och idag åker jag hem. Halv 4 lyfter planet från Mexico (hemma hos er är den då halv 11 på kvällen) och jag landar på fredag morgon kl.9.10. Flygresan tar 10 1/2 timme ungefär så det är bättre än 12 timmar som det var hit. Men jag har haft det toppen här men nu ska det faktiskt bli skönt att komma hem. Längtar efter alla. Och jag lovar att upptaderingen blir som vanligt när jag kommer hem igen!

En bild från i tisdags då jag och mamma var på utflykt

1 vecka kvar

Jag har det bra här i en anna världsdel. Nu har vi varit här en vecka (det är fortfarande torsdag för mig) och vi åker hem om en vecka. Jag längtar faktiskt hem lite, efter mina kompisar och min pojkvän och min säng...och svensk mat! Maten här är absolut inte dålig, men fan vad jag är sugen på köttbullar med lingonsylt och potatismos haha. Internet är jättesegt så det går inte att ladda upp bilder, så dom får ni se när jag kommer hem istället. Puss på er!

Fisk spa för fötterna

Förlåt att jag inte upptaderar varje dag, men vi köper bara internet varannan eller vart tredje dag och då är inte det första jag tänker på att blogga utan mer på att gå in på Facebook och svara på mejlen från mina kompisar och min pojkvän och förhoppningsvis chatta lite med dom. Har både pratat med min pojkvän och några av mina kompisar på FB idag men nu är ju klockan snart halv 2 hos er och här är den halv 7 på kvällen. I alla fall.
Jag måste berätta om en sjukt rolig grej som jag och mamma gjorde när vi var inne i Playa Del Carmen i lördags. Vi gjorde fisk spa för våra fötter för 140 kr! Billigt och jätte bra, mina fötter vart superlena efteråt och det fanns ingen äcklig död hud kvar. Igår och idag så har vi varit på stranden och solat, badat och ätit. Imorgon så blir det en utflykt för att dyka i cenoter (stavning?). Jag som har lite klaustrofobi är orolig, men det går nog bra :) Hoppas ni har det bra där hemma, jag har det bra i alla fall!
Det kittlades rejält dom första 30 sekunderna

Playa del Carmen

Hej på er! Hur är det där hemma? Har hört att det är snöblandat regn. Jag kan meddela er att här strålar solen och det är säkert 30+. Nu har jag börjat få en grundbränna så det är sjukt najs. Men nu ska jag duscha, vi ska åka in till stan här snart och shoppa lite tänkte vi.

Av alla platser i hela Mexico

Nu har alla fixat sig klart och snart ska vi gå ner och äta buffén. Ikväll är det mexikanskt som står på schemat! Och juste, av alla platser i hela Mexico, av alla hotell i hela Mexico och av alla våningar på hotellen i hela Mexico, så bor jag och en annan tjej (som också heter Elin för den delen) på samma plats, på samma hotell och på samma våning. Hur stor chans är det på en skala från 1-10? Inte stor alls. Så det var ett trevligt sammanträffande :) Men nu ska vi gå, puss!
Arkivbild

Bloggar från en annan världsdel

Hej, och förlåt att jag inte upptaderar förns nu men pappa köpte precis internet. Och jag är ju faktiskt på semester så. Men i alla fall. Idag var våran första dag på stranden och det är verkligen paradiset här. Det är vita stränder, turkost vatten, en massa coola fiskar, god mat, varmt, soligt etc. Det är helt underbart och hade Max och några av mina närmaste vänner varit med mig hade jag aldrig velat åka hem! Men nu så ska vi snart gå och gymma (man får inte vara lat bara för att man är på semester) och sedan ska vi fixa oss och käka middag. Klockan är 16.15 här och det är fortfarande fredag så det betyder att vi är 7 timmar efter er i Sverige. Kan bjussa på lite bilder jag tog med iPhonen idag, puss.

Idag är det din dag älskling

Tänkte tillägna detta inlägg till min pojkvän som blir hela 17 år idag! Grattis till dig älskling! Och förlåt att jag inte kan vara med dig på din dag, jag känner mig jätte dum...:( Hoppas du kan förlåta mig så kan vi fira bara du och jag när jag kommer hem!
Jag ville egentligen bara säga att du är bäst. Du är helt klart det bästa som har hänt mig. Jag vet att jag kan vara jobbig ibland eller irriterande, men det är oftast bara för att jag inte vill förlora dig. Jag vill aldrig behöva vara utan dig och det hoppas jag att jag inte ska behöva vara mer än nödvändigt heller. Jag älskar dig av hela mitt hjärta och jag känner att det här är verkligen på riktigt. Nu har vi snart varit tillsammans i ett år och sju månader och mera ska det bli. Nu är det bara 14 dagar kvar tills vi ses och det kommer att gå fort ska du se. Glöm inte att möta mig på flygplatsen den 30:onde ;) Du är mitt allt Max, jag älskar dig föralltid <3

Sommaren 2010


Serier

Jag tänkte ta och tipsa er om lite serier, vad sägs om det? Älskar själv att följa serier. Vissa hatar det, men jag älskar det. Man har liksom något att se fram emot om man sitter och pluggar så kan man tänka "Men jag unnar mig ett avsnitt av Gossip Girl ikväll" och det är så himla mysigt att krypa ner i sängen och slå på en serie. Jag som inte kan ligga stilla så länge heller tycker att avsnitten är perfekta som är 40-45 min långa. Så, då börjar vi.
1. One Tree Hill.
Jag älskar den serien. Började kolla på den för lite mer än ett år sen men har inte ens kollat klart. Ligger på säsong 7 tror jag. Men det handlar iaf om Lucas och Nathan Scott som är halvbrorsor men dom ogillar varandra väldigt mycket. Nathan tror att Lucas försöker sno hans plats i basketlaget och hans flickvän Peyton Sawyer. Peyton har även en bästavän som heter Brooke Davis och Brooke får upp ögonen för Lucas. Sen så finns även Lucas bästavän Hailey som börjar hjälpa Nathan med läxorna, men det utvecklas något mer mellan dom...
Denna serien är värd att se på för det händer saker hela tiden.
2. Glee
Ja, vad kan man säga? Om du älskar sång, dans, kärlek och drama så är detta serien för dig. Det handlar om ett gäng ungdomar som går på McKinley High som går med i skolans Glee klubb (sång klubb typ). Det uppstår en massa drama, kärlek och väldigt starka band mellan ungdomarna och i serien så tar dom upp homosexualitet, etnicitet och påpekar hur viktigt det är att vara sig själv till 100%. Även i denna serie händer det saker hela tiden.
3. Gossip Girl
Gossip Girl handlar om Serena van der Woodsen och Blair Waldorf som är bästa vänner. Dom bor på Upper East Side i Manhattan och är födda i rikemans familjer. Dom lever livet alla drömmer om att leva och det finns även en hel del snygga killar med i serien så som Nathaniel Archibald, Chuck Bass och Dan Humpfrey. "Gossip Girl" är då en blogg där man kan skicka in tips på saker som folk gör och oftast står det om dessa personer i denna blogg och deras misstag. Även denna serie handlar mycket om drama, kärlek och vänskap.

Rap battle

Detta tycker jag är så jävla kul. Det är ett gäng som klär ut sig till olika "kända" personer som typ Justin Bieber, Adolf Hitler, Einstein etc. och sen så får dom rap battla mot varandra. Och dom kommer ju på så grymma meningar och svar haha, fattar inte hur dom kan?! Första gången jag såg dessa videos var med Max och hans brorsa Fredde för snart ett år sen tror jag. Dom två här nedanför är mina favoriter, ni MÅSTE kolla på dom. Så klockrena!

Mobilblogg - Gate 18

Nu sitter vi vid våran gate i ett premium rum och väntar på att planet ska anlända. Det ska gå 8.05 från Arlanda till Cancun. Sen så är det ytterligare en timmes bussresa till hotellet. Förhoppningsvis så går det fort :) Har även ätit frukost och köpt en tidning,mys. Nu ska jag strax smsa mina nära och kära och säga hejdå :(


Mobilblogg - På väg till Arlanda

Nu har vi satt oss i bilen för att åka till Arlanda. Är så sjukt trött så jag kommer nog somna på väg dit hehe. Men idag gäller det. Vi ska verkligen åka!


Mobilblogg - Om 8 timmar smäller det

Har precis pratat klart med min älskling i telefonen och ska försöka få lite sömn nu trots allt. Kommer ändå bara få sova 4 timmar så jag kommer säkert kunna sova på planet. Imorgon smäller det. Eller rättare sagt om 8 timmar. Fast nu vill jag nästan inte åka,kommer sakna min älskling så himla mycket...men två veckor går fortare än vad man tror. Vi hörs nog imorgon bitti,annars bloggar jag från en annan världsdel nästa gång ;) Puss på er,love you all (ifall jag skulle dö i en flygplanskrasch eller något sånt)

Världens bästa pojkvän <3


Imorgon smäller det

Nu ligger jag i sängen nyduschad. Skrubbade hela min kropp och tvättade håret så jag känner mig som en ny människa. Och jag har packat klart alla saker förutom lite som jag ska packa imorgon bitti som dator, laddare, tandborste etc. Kan inte fatta att om 24 timmar så har jag kommit fram till hotellet och ligger förmodligen vid poolen och solar. Känns helt...overkligt. Antar att det inte kommer sjunka in förns jag verkligen sitter på planet.
Ska försöka dygna inatt, ska upp kl.4 imorgon bitti och eftersom att jag ska sitta på ett plan i 12 timmar så är det bättre om jag inte har sovit något så jag kan sova på planet. Ska försöka göra ett par tidsinställda till er. Kommer ju ta med mig min dator men kan inte lova att upptaderingen blir den bästa för jag vet inte hur bra internet det är på hotellet. Men det brukar oftast inte vara några problem :) Nu ska jag ta och kolla Gossip Girl, jag skriver säkert ett inlägg inatt om jag inte somnar hehe. Puss!

Ebba och jag på en fotografering i höstas

Mobilblogg - Subway

Sista lunchen i Sverige på Subway med Julia. Myyys. Nu är jag proppmätt så vi ska snart bege oss tillbaka till skolan och ha våran sista lektion som är historia,sen ska jag möta min pojkvän i TC. Vi hörs sen!


24 timmar kvar

Godmorgon mina älsklingar! Hur mår ni idag? Med mig är det bra, kan inte fatta att om 24 timmar vid den här tiden så är jag på Arlanda och checkar in. Gaaaah, längtar! Ska packa det sista ikväll och vara med Max och säga hej då. Det kommer bli jobbigt, kommer att sakna alla här hemma :( Men men, två veckor går fortare än vad man tror.
Idag så har jag naturkunskap, engelska, spanska och historia på schemat. En väldigt lång dag från 8-14.40. Men nästan alla lektioner är roliga lektioner, så jag överlever nog.

Mobilblogg - Godnatt

Godnatt sötisar,vi hörs imorgon!


Mobilblogg - Längtar bort

Sitter i Slussen och fryser och väntar på tåget. När jag kommer hem så ska jag nog packa lite smått till och sen ska jag sova. Upp 05.50 imorgon eftersom att jag börjar 8. LML. Eller inte. Men ska vara med min pojke imorgon också så jag har något att se fram emot! Och imorgon är ju min sista hela dag i Sverige på 2 veckor. Och nu längtar jag. Det är ju skit väder ute just nu. Regnar,blåser,kallt och allmänt ruggigt. Men om två dygn vid denna tid så har jag kommit fram till hotellet i 30+ grader. Inte helt fel.


Hemma hos pojkvännen

Sitter i Max soffa och väntar på att han ska bli klar med sitt plugg. Men nu orkar jag snart inte vänta mer så jag ska gå och attackera han med pussar tror jag hihi. Busig chey jag är. Ska åka hem runt 8 så vi hörs väl vid 10. Puss på er

Mobilblogg - På bussen

Står i Danderyds sjukhus och väntar på bussen,och nu kom den :) Ska ju hem till Max och mysa,men ska även plugga lite. Och jag smsar även med Julia,jag vill nästan inte åka längre. Kommer sakna alla så mycket :( Men det ska bli skönt att komma bort och bara vara. Ta hand om mig själv och mitt inre. Ta hand om varandra när jag åker,jag älskar er!


2 dagar kvar

Godmorning! Har precis fixat klart mig och ska nu ta det lugnt innan bussen går. På schemat idag så står naturkunskap, spanska och svenska. Endast tre lektioner! Och efter det så ska jag hem till min pojke. Och nu är det bara två dagar kvar!!! Längtar galet mycket. Har laddat ner film hela natten och ska fortsätta inatt. Måste överleva flygresan. Men vi hörs senare idag, puss på er!

3 dagar kvar

Så, nu är jag ÄNTLIGEN klar med allting. När jag kom hem från jobbet så packade jag det sista jag kunde inför Mexico (resten får jag ta på onsdag) och nu har jag tvätta bort allt kladd från ansiktet och borstat gaddarna och sitter och laddar ner en massa filmer till den 12 timmar långa flygresan. Får nog låta datorn stå på inatt, ganska mycket som måste laddas ner hehe. Och idag var det ju som sagt min sista dag på jobbet. Känns lite ledsamt om jag ska vara ärlig, men jag tror det kommer bli toppen på mitt nya jobb :) Nu måste jag fan sova, ska upp vid 7 imorgon. FML. Men ska vara med pojken min efter skolan så det ska bli mys. Puss och godnatt på er!

Snart sitter jag där i solen med bikinin på. Fan vad skönt!

Mobilblogg - 50 min kvar

Är på jobbet och har sålt två lotter. Minimum är 12 och det är 50 min kvar. Hehe...jaja,ändå mitt sista pass så vafan :) Våran chef är i alla fall sjukt gullig och bjuder på glögg och pepparkakor,mums!


Mobilblogg - Matematik

Har matte nu som är min sista lektion för dagen. Sedan ska jag åka in till stan och möta min syster och ta en fika innan jag drar till jobbet. Och vi har även utbytesstudenter i våran klass idag från Tyskland. Dom bor hemma hos några i vår klass och det är så kul för dom fattar ju inte när vi snackar om dom haha. Det är väl tvärt om också antar jag...men nu måste jag försöka koncentrera mig. Känner att alla i klassen verkligen försöker göra det. Anton sitter och ritar uppställningar till Copa del Östra som är i vår och Erik läser nyheterna på mobilen. Bra klass (y)


Bilder från i lördags

Godmorgon på er! Är trött idag, somnade vid halv 1 inatt och gick upp 7.15. Och på toppen av allt så har jag världens längsta dag. Först skolan från 9.25-13.50 och sedan ska jag möta min syster i stan och ta en fika och sedan ska jag jobba mellan 16.45-21.00. Detta blir dock mitt sista pass på mitt gamla jobb, sedan efter årsskiftet börjar jag på mitt nya! Och det är bara tre dagar kvar till Mexico så jag är inte riktigt FML. Tänkte passa på att bjuda på bilderna från i lördags så ni har något att kolla på. Enjoy!

Damp

En bild säger mer än tusen ord. Så tänkte bjuda på lite bilder från igår istället för att skriva om kvällen. Men den var trevlig, galen och rolig. Som alltid!
Och såklart, bara för att, så ska det inte gå att lägga upp bilder. JKAGFIAGSI7945609<++09<97310(=)/)/

Mobilblogg - Konsert ett avklarad

Konsert ett avklarad,one more too go!


Mobilblogg - Konsert nu

Förlåt att jag inte har bloggat så bra sen igår men har haft annat att göra. Var med min underbara pojkvän igår och nu så ska jag ha julkonsert med kören,mysigt! Och ikväll blir det fet fest med mina brudar! Puss på er

Jag just nu


Mobilblogg - I matsalen

Sitter i matsalen med Frida, Julia och Elin. Vi snackar om allt mellan himmel och jord. Har väl inte så mycket mer att säga,puss

Vi fick efterrätt idag,chokladpudding. Mums!


6 dagar kvar

Hej på er! Förlåt att jag inte upptaderade mer igår, men jag var tvungen att planera en massa inför helgen. Fick ringa runt till en massa folk...och kom på att jag måste skicka iväg ett sms nu till my girls. Aja, det gör jag sen :) Hur är det med er då? Med mig är det bra. Idag är planen att gå i skolan, sedan möta upp mina tjejer och fixa en sak, sedan åka till Huddinge aulan och kolla på Rebeckas dansgenrep och sedan åka till Farsta för att möta upp min pojkvän och sedan hem. En jävla massa åkande idag och en jävla massa jag ska hinna med, men det går nog bra. Vi hörs när vi hörs helt enkelt, puss!
Om sex dagar vid den här tiden så är jag på Arlanda och väntar på planet mot Mexico. Åh, ska bli så jävla skönt!!!!!

Favoritpojkar

Pratade precis med två av mina saknade favoritpojkar. Anton och Marcus närmare bestämt :) Dom snackade något om tjytarn (stavning?). Hoppas ni börjar läsa min blogg lite mer nu grabbar!
Ska gå och ta en dusch nu, jag och lillasyster har precis ätit middag. Det blev pasta och köttbullar. Standard och enkelt när inte mamma och pappa är hemma. Ska plugga lite till sen också, kul.
Älsklingar!

Nyårsklänningar

Det som alla bloggare bloggar om just nu. Nyårsklänningar. Jag själv sitter och kollar runt lite nu, fick panik när jag insåg att det är en vecka kvar tills jag åker till Mexico och jag kommer hem dan innan nyår, och jag har inte köpt en nyårsklänning. Får helt enkelt beställa en hel drös från Nelly och hoppas på att någon passar i alla fall, för jag ska fan vara snygg på nyår.

Kelly Dress SEK 599, Esmeralda - NELLY.COM Sequin Trim Dress SEK 499, Rare Fashion - NELLY.COM Stone Chiffon Dress SEK 449, Elise Ryan - NELLY.COMTwo Colour Satin Dress SEK 399, Elise Ryan - NELLY.COM Flora Lace Dress SEK 379, Oneness - NELLY.COM Novelle One Shoulder Dress SEK 229, Vero Moda - NELLY.COM
Alla dessa klänningar kommer från Nelly. Hittade ingen jag direkt "föll" för, men ska kolla runt på lite andra hemsidor. Tror jag ska kika in på hemsidan där jag hittade min balklänning...

In love

Åh, har blivit kär i denna jacka från Monroe. Tyvärr så kostar den liiite mer än vad min plånbok klarar av just nu. Ska kanske ringa pappa och säga att jag hittat den. Tror ni jag får den? Hihi, I hope so.

När man inte har samhällskunskap...

...så tar man snygga bilder i Photo Booth!

Mobilblogg - Skit

Hatar SL. Jag har prov om 20 min och jag är i Trångsund. Det tar 20 min härifrån till TC. Hur svårt kan det vara att komma i tid? Och jag mår inte bra idag heller. Skitdag. Skitliv. Någon som vill byta?


Asså herregud...

Svar: Okej "Melissa". För det första, vem av oss är patetisk? Du vågar ju inte ens erkänna vem du är verkar det som. Och att ta dig din tid att gå in på min blogg, skriva att min pojkvän är ful och sitta och klanka ner på honom visar bara hur patetisk och ful du själv är. Så, nu är jag done med dig och orkar inte lägga ner mer energi på dig. Tack och hej stumpan :)

7/12-2011

För en gångs skull så var det faktiskt KUL att vara på jobbet. Bara koppla bort tankarna och fokusera på att jobba. Och idag gick det jätte bra och jag fick en massa pepp och positiva kommentarer av Noora, så det gjorde min dag bättre. Kom hem för ca.2 timmar sen och har bara hunnit äta och tvätta av allt kladd i ansiktet och borstat gaddarna. Ligger nu nerbäddad i min säng och ska slå på et avsnitt av Gossip Girl. Nu är det bara torsdag kvar, sen är det fredag och helg. Gud vad skönt. Har redan en massa planer för helgen, så den kommer nog bli grym! Min sista helg hemma på 2 veckor. Och imorgon är det bara en vecka kvar till Mexico, tagga!!!

Beskriver så jävla bra hur jag känner just nu...

Mobilblogg - Huvudvärk

Hej på er. Ska strax åka till jobbet. Tagga fyra timmar framför en datorn. Eller inte. Gud,varför är jag så jäkla negativ? Kan inte vara så kul att läsa min blogg just nu haha...men som sagt så har jag personliga problem. Och dom kommer inte reda ut sig i första taget. Okej,nu ska vi inte bli så himla närgångna.
Har försökt att plugga sen jag kom hem,men min hjärna vägrar. Det är som att alla ord bara flyter ihop och mitt huvud vägrar att samarbeta med mina andra kroppsdelar. Har i alla fall skrivit nästan en hel sida på recensionen i NO,men jag vet själv att den suger. Får hoppas på att min hjärna funkar bättre imorgon istället eftersom att recensionen ska vara inne på fredag. Någon som vill göra den åt mig kanske? Nej,nu ska jag ta en huvudvärkstablett och sen gå till bussen. Jag älskar er,ni vet det va?


Mobilblogg - Inget kommer att bli detsamma

En lektion kvar,sen ska jag hem. Julia försöker tvinga med mig till Subway men jag står på mig. Eller jag försöker i alla fall.
Ska jobba idag också,suuuperkul. Eller inte. Åh,varför kan inte bara allt vara som vanligt?


Mobilblogg - Bege mig mot bussen

Ska gå till bussen alldeles strax. Det är inget kul väder idag,det typ regnar och är slaskigt. Så det blir gummistövlar och paraply. Puss på er


Mobilblogg - En till dålig dag

Ingen bra dag idag heller. Fml. Tpl. Allt sånt. Nu ska jag sova så att det blir imorgon så jag får träffa mina underbara vänner och slippa vara ensam. Godnatt

Fuck life


Introduktion nummer 2

Nu ska jag bege mig mot inroduktion nummer 2 på Fokus Gym. Ni som gymmar där, åk dit och gymma mellan 16-19! Då sitter jag i receptionen hehe :) Ni får ha en fortsatt trevlig tisdag, vi hörs sen. Puss!

Svar på kommentar

Svar: Wow, min första hater! Känner mig hedrad. Jag skrattade faktiskt när jag såg den här kommentaren. Låter som att någon är lite avundsjuk på att jag har en sådan fin pojkvän...? Jag tycker synd om dig hjärtat, jag förstår att du är avundsjuk men alla kan inte få en sådan snygg pojkvän som jag har :)

Who run the world? Girls!

Hej på er, och förlåt för mitt dåliga humör igår. Det är lite bättre idag, men inte mycket. Har lite personliga problem så inget att oroa sig för (hoppas jag...). I alla fall, Nikita sov här igår. Det var mys, vi pratade om allt mellan himmel och jord och vad vi kom fram till är att vi ska bli lesbiska. No more guys. Haha, skämt o sido, men fatta vad skönt egentligen.
Idag så gick vi upp vid kvart i 11 (jag är ledig och Nikita hade ett modelljobb) så hon åkte på det och jag åkte till gymmet och gymmade järnet! Sprang/gick på löpbandet och körde en massa maskiner. Var väl där cirkus en timme och kom precis hem. Ska ta en dusch nu och sedan plugga lite.

Who run the world? Girls!

Mobilblogg - Hatar detta


Bad day

Min dag blev inte riktigt som jag trodde. Den förvandlades från en bra dag till en dålig dag under loppet av några minuter. Tur att jag får lite sällskap inatt i alla fall. Önskar bara att du kunde förstå.



Mobilblogg - Två lektioner kvar

Matte och klasshalvtimme kvar nu,sedan ska jag möta Nikita i TC och åka till Farsta för att sola lite solarium. Ska börja bygga upp en grundbränna till Mexico,10 dagar kvar nu! Så himla taggad!


Mobilblogg - SL,avgå

Helt ärligt SL,nu får ni fan skärpa er. Hur svårt kan det vara att få en buss att komma i tid så man hinner till tåget så man inte missar skolan? Det verkar vara jävligt svårt för er,jävla puckon. SNÄLLA GÖR SÅ ATT JAG SLIPPER FÅ FLER SENA ANKOMSTER!!!!!
Var tvungen att skriva av mig någonstans. Avgå SL


Godmorgon

Godmorgon på er! Höll på att försova mig imorse. Hade det inte varit för att min syster väckte mig så hade jag gjort det. Men nu är jag vaken och hyfsat pigg och jag ska börja dra mig mot bussen snart. Vi har kort dag idag så det är skönt. Men måste kila nu, tänkte bara säga hej typ. Hoppas ni får en bra måndag, puss!

Mobilblogg - Inget svar

Älsklingen har inte svarat på mitt godnatt-sms och då kan inte jag sova :(


Mobilblogg - Kvällsrutiner

Nu är alla kvällsrutiner gjorda och det är dags att sova. Denna vecka kommer bli lugn,har sovmorgon måndag,ledig tisdag,sovmorgon onsdag och torsdag. Och helgen kommer bestå av pojkvän,dansgenrep,konserter och förhoppningsvis lite fiesta. Så nu laddar vi om,11 dagar kvar tills jag åker,whoppa!!

Världens finaste <3


Sliten tjej säger godnatt

Så, nu kan jag upptadera från en riktig dator.
Kom hem från jobbet vid halv 8 och åt då middag och sen dess så har jag suttit med mamma och pappa och beställt saker som vi ska få på resan till och från Mexico. Har även gått igenom två HM kataloger med mamma och ska ta och beställa lite saker därifrån. Jippi! Och sen har jag även hunnit med det senaste avsnittet av Glee. Så nu ska jag ta och sätta på clear on stripes i mitt ansikte (kan visa vad det är antingen ikväll eller imorgon) och sedan ska jag sova. Gud vad skönt! Måndag imorgon och då ska jag ha idrott, matte och klasstimme. En helt OK dag. Puss och godnatt på er!
Sliten tjej

Mobilblogg - På jobbet

Hej på er,sitter på jobbet just nu. Börjar om 4 minuter så måste sluta,bara två timmar kvar. Jag tror jag ska ringa imorgon och säga upp mig,jag är fan bara en belastning för företaget för det går inte bra för mig haha. Puss

Mitt schema denna vecka,najs!


Mobilblogg - Chillar lite med min halvsyster

Hej på er och förlåt att jag inte upptaderat ordentligt idag,men hade som sagt körträning från 9-11.30 och sedan åkte jag in till stan med min lillasyster och åt lunch och kollade runt i affärer och när jag kom hem så var det bara att fixa sig snabbt för sedan kom gästerna. Max kom även efter ett tag.
Några av gästerna är fortfarande kvar,dom stannade på middag,och resten har gått hem. Jag tror jag och Max ska slå på en film snart och mysa lite. Hoppas ni får en bra lördag,puss på er!

Jag och min söta vän Rebecka tidigare idag :)


Tävling hos hotgossips!

Nu är det så att jag är med och tävlar hos www.hotgossips.se om att vinna en "säck" med en massa skönhetsprylar och kläder i! Jag tycker definitift att ni ska gå in och anmäla er, det är superenkelt och man får välja mellan två olika säckar.
www.hotgossips.se www.hotgossips.se www.hotgossips.se

Mobilblogg - På Musikaliska

Är på körträning på Musikaliska med min knäppa kör. Haha,asså jag älskar dom knäppisarna :) Men nu ska vi repa allt igen,vi hörs sen. Vi slutar vid 12,puss

Emelie och Emelie,hehe


Mobilblogg - Söt pojkvän jag har

Bilden säger allt


Myshelg

Godkväll! Kom ut ur duschen för en liten stund sen. Rakade benen och så och nu har jag smörjt in mig, packat väskan och valt kläder till ikväll. Ska ju hem till min pojkvän som jag säkert har nämnt och jag ska vara med han hela helgen faktiskt :) En riktig myshelg innan jag åker till Mexico, det är faktiskt bara 13 dagar kvar. Taggad tjej! Men måste fixa håret nu och bättra på sminket etc. så vi hörs antingen innan jag åker eller via mobilbloggen senare ikväll. Ha en toppen fredag och ta det lugnt med alkoholen. Puss!

Mobilblogg - Precis haft spanska prov

Hej på er! Jag "försov" mig imorse och lyckades pricka in precis rätt dag att göra det på. Vi hade ingen matte imorse och vi hade komp från svenskan så jag började 12 istället för 8.15. Like a boss!
Nu har jag precis haft spanska prov och det gick skit. Det var hörförståelse och jag fattade inte ens när jag skulle vända blad haha. Illa...men vafan,spanska är inte så viktigt.
Vi har naturkunskap om 40 min så vi sitter och chillar och pratar lite om nästa sommar. Peace and Love låter värdigt lockade!

Min pojkvän fick för sig att spamma mig under provet. Gulli


Mobilblogg - Soooovaaaa

Orkar inte uppdatera mer idag. Är så jävla trött nu så ska krypa ner under mitt gosiga täcke och sova! Sov ju mindre än 5 timmar inatt så. Ska försöka upptadera bättre imorgon men ska först till skolan och sedan hem för att duscha och packa och sedan åka till min pojkvän och sova där. Men ska försöka göra så gott jag kan. Puss på er,och godnatt!

Me in bed right now


Mobilblogg - På g hem

Nu kan jag äntligen upptadera lite. Är på väg hem från jobbet,är i TC nu och väntar på pendeln. Ska läsa min engelska bok i min väntan och kanske äta lite godis,hihi. Vi hörs när jag kommer hem istället,har bara 24% batteri kvar på mobilen och har haft den avstängd större delen av dagen. Puss på er


Mobilblogg - Tre lektioner kvar

Jag överlevde provet! Jag tror det gick hyfsat bra i alla fall och nu har vi bara tre lektioner kvar. Ska sitta kvar en stund efter skolan och plugga innan jag ska åka. Längtar tills denna dag är över. Längtar till imorgon så himla mycket. Men nu börjar engelskan,puss på er!


Me and my friend

Hej på er allihopa! 1:a December idag, fan vad tiden går fort...någon av er som ska kolla på julkalendern? Min 17-åriga pojkvän ska tydligen det. Sötis! I alla fall, idag har vi skola från 8-15 och sen ska jag jobba från 16.45-21.00. LML. Eller INTE! Orkar inteeee, har sovit typ 5 timmar inatt också för det var så jävla varmt och jag och Julia låg och pratade om allt mellan himmel och jord så man blev ju fan rädd tillslut haha. Bjussar på två söta bilder på oss, puss!

RSS 2.0