/%&(/%/)=

Såg att jag inte hann blogga något mer igår, eller inte hade ork antagligen.

Skolan idag har väl varit som vanligt förutom att jag insett att jag har jäääävligt mycket att göra på två veckor. Jag ska:
1. Redovisa steg 35 i svenska och steg 35 i engelska
2. Göra projektprov 30 i matte plus alla tre nationella proven i matte
3. Komplettera bilogi
4. Komplettera fysik
5. Fixa till minst EN låt med min musikgrupp
6. Ha ett spanskaprov
7. Fixa inför cabaren
8. Lämna in en teknikrapport
9. Komplettera SO

Det kommer bli två roooooliga veckor jag har framför mig haha...Och det är ju lika bra att börja nu. Synd bara att power point vägrar fungera. %&%(%&((&)(=?`?/&/%¤%¤ damp


Outfit


En väldigt dålig bild på dagens tråkiga outfit. Både linnet och jeansen är från Gina Tricot, hade även en svart kofta över som även den är från Gina Tricot. Nu blir det lite OTH innan min mattecoach kommer. Puss!

Without you, it doesn't feel the same

Godmorgon alla! Eller en god morgon är det väl inte...två av mina favoritjeans ligger i tvätten och jag känner mig helt handikappad utan dom...? Ingen av mina outfits funkar liksom, jag känner mig så ful :( Ska snart gå till bussen och har bara fått ca.6 timmars sömn inatt eftersom att jag pratade i telefon till tio över 12. Höll på att dö när jag skulle gå upp haha...Outfiten kommer upp när jag kommer hem (om jag orkar vill säga), så vi hörs senare idag. Puss!

Never regreat something that once made you smile

Ska gå och bortsa håret nu och sen ska jag gå och lägga mig i sängen och vänta på att en speciell person ska ringa. Hoppas jag orkar hålla mig vaken...Godnatt alla!


I'm just a partyfool

Hej sötnosar, hur mår ni? Har ni haft en bra dag?

Idag var första dagen i skolan efter ett välbehövligt lov och det har gått bra. Nationella proven i matte börjar redan på torsdag, kill me! Åkte hem direkt efter skolan, hade sällskap med Erica, Clara och Madde och har inte gjort något sen jag kom hem. Kollat på ett OTH avsnitt, smsat och ätit godis hehe...tur att jag ska åka och gymma när mamma kommer hem! Helgen verkar i alla fall bli mysig, vill ni veta vad som händer? Stay tuned...;)

Btw. så var min outfit idag så otroligt oinspirerande och tråkig så vill inte lägga upp någon bild på den...blä.

You made me who I am from the word's you said

Nej fan, nu ska jag gå och borsta tänderna, tvätta av mig sminket, hoppa i pyjamasen och sen ner i sängen. Mer än ett dygns sömn måste fan tas igen. Bjuder på några bilder som Rebecka tog igår, puss!


Jockibooooii


Sötnosarna Rebecka och Frej!

Påväg hem BARFOTA klockan halv 8 imorse hehe...



What a wonderful world

Hej sötnosar! Visst har dte varit sjukt härligt väder idag...?

Som jag skrev i inlägget innan så åkte jag till Farsta för att möta upp Max (det är han som är mitt ex. Ni som läste min blogg för ett tag sen vet att jag hade en pojkvän som hette Max i nästan ett år, men det tog slut för ca. en vecka sen så...jävlar vilken lång parentes haha) och Oscar. Vi gick runt i Farsta och Max shoppade loss. Jag valde både tröjor och byxor åt honom, hehe. Dom tog sig även en glass i solen medan jag avstod. Försöker vara nyttig...Hade sällskap med dom sen till Gullmarsplan där jag och Oscar gick av och sen åkte vi bussen till Svedmyra tillsammans där Oscar hoppade av och jag fortsatte till Älvsjö. Blev hämtad av mamma i Trångsund och nu är jag hemma. Har solat en timme och snart blir det middag och sen blir det plugg. Jättekul...Vill inte att lovet ska vara slut :(

Lockigt hår






Idag så kör jag på lockigt hår och en söt outfit. Shortsen är från Gina Tricot, blusen från Abercrombie and Fitch och jeansjackan från HM. Till det har jag rosa converse.
Nu ska jag ut i det fina vädret och träffa ett gammalt ex faktiskt...hmm...?

We keep on dancing till the world ends






















Kvällen igår blev inte riktigt som jag hade tänkt mig...den blev 100 gånger bättre! Fick ett sms av Frej vid halv 10 där det stod att vi skulle komma till Thomas. Där bjöds det på skratt, dricka, dans och en och en annan kyss. En 10 poängare helt enkelt!

Det var en jäkla massa bilder



Min fina vän ♥










Detta är då alltså bilder från igår. På bilderna ser ni mig och mina två fina vänner Erica och John ♥

Bilder från Landskrona

Nu börjar vi med bilderna från Landskrona där jag var från 18/4 till 21/4. Enjoy!


Coop Forum Landskrona - det är där det händer

Evelina gillade maten vi handlade

Kvällspromenad

Mellanmål

Svalövs GK









Glad Påsk!

Haha, det där inlägget nedanför hade jag börjat skriva på, men Becka fortsatte när jag lämnade datorn utan tillsyn. Hemsk hon är. Men ta och kolla in hennes blogg ändå, www.prinsessanrebecka.blogg.se.

Nu har jag ätit påskmiddag och målat påskägg och allt traditionsenligt. Nu är det bara att leta påskägg kvar och efterrätt. Sen tror jag att jag stannar hemma ikväll, är jävligt trött eftersom att jag inte sovit ensam på...6 dagar, haha. Kan dra lite snabbt vad som har hänt sen jag kom hem.

Torsdags: Kom hem vid halv 8 tiden, åt middag och sov sen hos Charlie med Becka och Marcus.
Fredags: Vaknade upp hos Charlie, åkte till Sickla med Erica och sen på kvällen åt jag middag hos Charlie och sen så var jag med Erica, John, Frej, Marcus, Charlie och Becka. Erica sov hos mig.

Bildbomb kommer när jag sitter vid min egna dator, nu blir det till att leta påskägg. Puss, och ha en bra påsk!

ELIN ÄR EN APA

Hej, och jag tänker inte be om ursäkt för att hag inte upptaderat sen jag kom hem för som jag sa innan - Min blogg=Mina regler. Elin ska hämta sin borste för att borsta sitt aphår som hon har över hela kroppen. Hon står spritt språngande naken framför mig (heheh) och borstar sitt aphår. Jajamensan. Hon har en röd morgonrock på sig i och för sig, det måste jag tillägga. Ha en bra påsk. Puss

Landskrona nästa






Fått fyra timmars sömn inatt, toppen! Men jag kan sova på bussen påväg ner. Packningen är snart klar och om 20 min kommer Evelina och hämtar upp mig. Hörs på torsdag om inte innan, puss!

Bildboooomb

Ska dra en kort resumé om vad som har hänt sen jag senast upptaderade er.
Fredag: Skolan, sov hos Erica. Grillade med ett antal killar.
Lördag: Min syster kom till oss och det blev en lugn kväll med mycket skratt och en bra film.
Söndag (idag): Var ute praktiskt taget hela dan och solade. Min syster åkte från mig vid 3 och vid 7 kom John, Jocke, Frej och Becka och vi grillade, spelade kort och pratade. Mysigt avslut på helgen.

Tänkte bara bjuda er på massa bilder nu, så enjoy! Åker till Landskrona imorgon med några tjejer från golfen och är borta till torsdag så kommer inte kunna upptadera er.

Fredags:

Jag och Erica

I Isaaks tröjor














Söndags:

Ebba fyllde 13 år idag så vi käkade god brunch hemma


Jocke

Peddobear

John och Becka


I´m as blue as a girl can be


Ville bara visa en fin tröja som jag köpte igår på Gina Tricot för 249 kr (tror jag det var?).
Jag är kär i den i alla fall.
Mer upptadering kommer snart, puss!

Gift's are always welcomed

Hej sweeties!
Har inte hunnit upptadera idag, försov mig imorse (nej, det var inte med flit) så fick rusa till skolan och kom fram kl.9 lagom till spanskan. Resten av dagen har gått åt till SO, sola och lite spionage. Hm...vad kan detta vara? Fem på äventyr säger jag bara haha! Efter skolan så satt jag, Nikita och Blackwall kvar och jobbade med SO. Jag skrev om, fick respons av Pelle, skrev om, and so on.
Vid kvart över 3 åkte jag och Nikita till Gullmars och mötte Anton, och tillsammans åkte vi in till East Street Piercing. Jag kollade min piercing och Nikita kollade sin och sen tog vi en hamburgare på Donken. Vi alla tre åkte hem till mig och hade fight i min säng och låg sedan döda på golvet. Vi gjode middag och dom åkte vid 7 tiden. Sen dess har jag jobbat med SO, och mamma och pappa kom hem för ca. 2 timmar sen med två fina presenter till mig! Resten sa dom fick vänta till min födelsedag, onda människor.
Nu ska jag fortsätta med mitt SO arbete, sen få en god natts sömn. Vi hörs mer imorgon, puss!





Bild nr.1: Mina vänner ute i solen idag
Bild nr.2: Rosa converse som jag fick av mina kära föräldrar
Bild nr.3: Ett linne från A&F från mina kära föräldrar (om du inte vet vad A&F är kan du sluta läsa min blogg)

Greys Anatomy

Nu har jag rensat tankarna från all SO med hjälp av en dusch, om en kvart börjar Greys Anatomy och innan det så ska jag läsa lite i "Global Respekt" boken. Funderar på att ge mig själv en sovmorgon imorgon...värt? Helt klart.


So mutch going on in my minde

Tjenare coolers!
Har precis tagit upp allt plugg igen. Suck...det där SO-provet på fredag gör så att jag får ont i magen. Jag har sååå mycket att läsa och skriva. Kommer få sitta uppe halva natten, kul! Men en positiv sak i detta gråväder är att mina balklänningar har kommit! En ska jag använda som avslutningsklänning och den andra som min balklänning. Så nu sitter jag och tittar runt på skor till balen...åh, finns så mycket fint. Tur att mina föräldrar betalar allt ;)
Nej, nu måste jag ta tag i pluggandet. Vi hörs väl inatt när jag är klar, hehe. Puss!


Irriterande ungar

Hej sötnosar! Sitter nu i skolan med Elias och Erica och ska skriva på min essäskrivning som vi har på fredag. Elias och Erica sitter och rycker ut sladdarna från varandras datorer och skriker på varandra och jag sitter här och skrattar och äter kakor och dricker juice som jag har kvar från nationella proven imorse. Upptaderar nog mer när jag kommer hem, ska åka härifrån runt 3. Så vi hörs runt 4. Puss!

Keep on dancing till the world ends

Nu har jag tvättat av sminket, borstat gaddarna, tagit bort gammalt nagellack, tagit fram kläder inför imorgon, tömt kissblåsan och allt annat nödvändigt man måste göra innan man ska sova! Är faktiskt väldigt trött efter simningen idag så ska snart sova. Bjuder på lite nakenhet innan det, det har väl ingen skadats av? Eller...? ;)


Songs in real life

Tjenare mannen! Haha, Ove talk...Sitter nu här i mitt lilla mysiga rum och har precis skrivit klart mitt utkast till SO provet på fredag. Ska bara låta Pelle läsa igenom det imorgon i skolan och få ett klartecken och sen får jag bara hoppas på att jag lyckas få ner allt på pappret igen på fredag.

Hur mår ni då? Själv är jag ganska trött. Igår så var jag i skolan och efter det så åkte jag och Erica hem till henne och hon packade saker och sen åkte vi till min kör. Classe hämtade oss där halv 8 och när vi kom hem så åt vi och bakade kladdkaka. Våran nyttiga livsstil håller sig inte riktigt haha...men nästa vecka så testar vi igen!
Efter det så satt vi och skrattade, kollade på roliga youtube-klipp och lite sådant. Somnade någon gång efter 12 och gick upp vid 9 och åkte iväg till Eriksdalsbadet för att göra simtest med skolan. På badet så träffade jag på massa kompisar från min konfa, bland annat Simon, Nils, Max, Lukas, Danne m.fl som jag inte träffat på jättelänge. Så på "rasterna" vi fick var jag med dom.
Efter badet åkte jag och Erica och åt på Max hamburgare, sen åkte vi hem till henne och kollade på "The Duchess". Åkte iväg till tandläkaren och ska tillbaka dit i Maj för att laga ett hål, aj :( Kom hem och åt och here I am! Jävlar vilket långt inlägg det blev...om man ska summra min dag så blir det:

Bad, mat, film, tandläkaren och plugg helt enkelt!


Våran favoritvideo just nu hehe...

Våren är på g!

Hej sötnosar!
Kom hem för ungefär 20 min sen, har varit ute och åkt moppe med Madde och suttit nere vid vattnet och pratat om allt mellan himmel och jord (okej, mest om killar faktiskt hehe...) och det känns verkligen som vår! Det är 12 grader ute och klockan är 8 på kvällen? ÄNTLIGEN säger jag bara. Nu är det inte långt kvar tills man kan gå i shorts och utan jacka.
Ska ta mig en dusch nu och sen lägga mig och kolla på TV tror jag och sen blir det sängen. Är faktiskt trött även fast jag sovit mer än 9 timmar inatt. Imorgon så är det skolan, lunch med en vän, fika med Madde och sen kör. En fullproppad dag helt enkelt. Vi kanske hörs innan jag somnar, men om inte, så godnatt!


Haha, söta tjejer i somras ;)


Back on track...or?

För exakt två veckor sen sa jag att jag skulle börja blogga igen på allvar. Och det gick ju jättebra haha...
Men nu hade jag faktiskt tänkt börja skriva igen, fast på mina egna villkor. Kan inte lova superupptadering med 10 inlägg om dan eller så, men kanske 1-2 inlägg per dag där jag kommer skriva om saker som jag själv tycker är intressant. Starting today!

Just nu sitter jag faktiskt och pluggar till en stor essäskrivning som vi har på fredag i SO. Jag är ganska nervös eftersom att jag inte har en ANING vad jag ska skriva om, så jag sitter och försöker skriva ett utkast nu. Wish me luck!

RSS 2.0