-

Är inte på humör.

Kort och gott

Hello people! Sitter här nu mätt och belåten. Idag har jag varit i skolan och haft kör. Kören var ganska seg, hoppas jag inte börjar ogilla detta nu alltså.
Ska plugga lite spanska, ta fram kläder tills imorgon, packa om väskan och lite sådant nu. Vi hörs nog imorgon, pussar!

Dagens outfit

Tröja - Old Navy Jeans - Macys Armband - Glitter Örhängen - Glitter

It's like moving mountains

Hejsan! Det var ju ett tag sen...4 dagar för att vara exakt hehe. Sorry about that! Kan ju dra en liten repris på dagarnas händelser.
Torsdags: Var i skolan och efter det så var jag på körningskurs i 4 timmar. Det var så galet tråkigt, men nu har jag det gjort så nu får jag börja övningsköra!
Fredags: Var i skolan och sen i stan med Elin och Johanna. Gick runt och kollade lite och tror inte jag köpte något...? Haha, jag shoppar så mycket så jag kommer inte ens ihåg vad jag köper nu för tiden :( Var på ett informationsmöte på ett företag som jag kanske skulle börjat jobba på men har tackat nej nu av lite olika anledningar...sen sov min pojkvän hos mig!
Lördags: Åkte in till Farsta och stan med Max och han handlade lite och jag fick vara smakråd. Han följde sen med mig till Birka Paradise båten där jag mötte mamma, Ebba, Malin, Madde och Isa. Vi var vakna till 5 på morgonen så man kan ju säga att vi hade en vild natt...
Och idag då. Båten kom in vid tjugo i 4 till Slussen och där hämtade pappa oss. Här hemma så har jag slagit in presenter, pluggat, duschat och lite sånt. Sov bara 4 timmar inatt och ska upp kvart över 7 imorgon så snart är det sovdags. Men först, pictures!
Isa och Ebba påväg in på båten
Söta tjejer haha...
Madde och mamma
Mamma och Malin
Isa och jag
Högt upp...

Dör hundra gånger om för denna kille och hans röst


Nails!

Åh, jag älskar dom. Älskar, älskar, älskar! Man ser det inte så tydligt på bilderna, men dom har rosa/glittriga tippar! Åh...kan man vara kär i ett par naglar? Orkade inte fotta med en ordentlig kamera då jag är både trött och hungrig. Nu vill jag ha middag. Och en puss.

Right now

Lite bilder från just nu. Och ja, jag har inga kläder på mig haha. Men det var för att det var så jävla varmt när jag kom hem så jag var tvungen att ta av mig! Om ca.1 1/2 timme ska jag vara på Edbosalongen och fixa naglarna men det tar typ 7 minuter att cykla dit så behöver inte åka förns senare :) Hörs när jag kommer hem, pussar!

It's time to move on

Hello mates! Gillar alla mina roliga sätt att börja mina inlägg på ;)

Varit i skolan idag as usual. Började 8.10 och har haft Samhällskunskap, Naturkunskap, Spanska och en mattediagnos där det inte gick så superbra...men bättre än förväntat i alla fall! Alla våra lärare verkar toppen och jag tror detta kommer bli tre bra och lärorika år! Åkte hem direkt efter skolan och nu sitter jag här och äter lite godis, oupsi! Ska inte göra någonting idag, är förkyld och hostar som en galning så ska försöka vila och bli av med förkyldningen. Hoppas ni mår bra!


Saknar ändå Kunskapsskolan...tog aldrig tillvara på tiden med er. Älskar er ♥

Två nya tröjor har fått pryda min garderob!

Gina Tricot 299:-
Gina Tricot 149:-

Sleep time

Hej och förlåt för den dåliga upptaderingen idag, men jag har haft fullt upp. Varit i skolan och haft en lektion, nödvändigt...efter det åkte jag in med två tjejer från min klass till stan och handlade två födelsedagspresenter och två mysiga tröjor till mig själv nu till hösten. Tänkte fotta dom imorgon så att ni får se! Mötte upp min halvsyster i stan sen och åkte hem till mig där vi lagade mat åt tre skitungar (Ebba och hennes två kompisar) och sedan bara satt och pratade och åt godis och kollade på tv. Hon åkte runt halv 8 och nu har jag duschat och ligger redo för att sova i sängen. TTYL (talk to you later, grym jag är, eller hur?!)



In this california king bed

Har precis gjort klart en rabarberpaj som vi ska äta ikväll, den kommer säkert vara extra god eftersom att det är JAG som har gjort den ;) Ska ta och bestämma vad jag ska ha på mig imorgon, packa väskan, skriva under ytterligare lite mer papper och lite sådant.
I början av sommaren, vart tog den vägen?!

Awesome night!

Hej sötnosar! Igår hade jag en awesome night! Åkte först hem till Erica och fixade oss galet mycket innan vi åkte till Madde och åt middag. Det blev pastasallad med dressing och Erica och Madde åt även kräftor. Sen fixade vi oss ännu lite mer innan vi åkte in till T-Centralen och mötte upp Marcus, Elias, Linnea och Rebecka. Gick då till Kungsan och ställde oss mitt i folkmassan. Vi lyssnade på Sean Banan, Vanessa och en massa andra artister. Efteråt så gick vi till Donken och tog en välbehövd cheeseburgare innan vi gick tillbaks till Kungsan där dom hade tagit upp DJs som stod och mixade en massa låtar som vi stod och hoppade och dansade till. Träffade lite nya kompisar som följde med oss till tåget, gulligt! Sen träffade vi även lite nya kompisar på tåget, eller kompisar och kompisar, dom försökte ragga på oss haha...;) Somnade runt 3 när vi kom hem och ja, vad ska man säga? En awesome kväll! Dock glömde jag bort kameran under kvällen men fottade lite med min iPhone!
Vi var sura för att det regnade först

Happy

Det är sådana här kommentarer som gör min dag ♥

The Voice

Goodmorning foaks! Eller morgon och morgon...jag vaknade vid 10 idag och väckte då Max som blev ganska sur hehe. Men det var payback time eftersom att han väckte mig kl.10 på sommarlovet för någon vecka sen. Så det så! Han gick för ca.20 min sen och jag tänkte hoppa in i duschen nu. Planen ikväll är att äta middag hemma hos Madelene med Erica innan vi åker in till Kungsträdgården och The Voice. Det har slutat regna för tillfället och jag hoppas att det inte regnar ikväll för då är det verkligen FML.
Förra året när vi skulle på The Voice

Some chords

Godmorgon! Vaknade för ca.40 min sen. Råkade somna när jag kom hem från skolan hehe...men gymnasiet tar verkligen kål på mig! Fast det är kul så det är ett stort plus.
Idag så hade vi utedag på gärdet där vi fick göra samarbetsövningar med klassen och jag måste säga att min klass är väldigt tävlingsinriktade vilket är bra ;) Min klass är fortfarande toppen och jag tror vi kom varandra lite närmare efter idag. Vi har ju dock tre år på oss att lära känna varandra så.
Nu hoppas jag att mamma och pappa snart kommer hem med mat. Ikväll kommer min pojkvän hit, men oklart vilken tid. Det kommer bli sent i alla fall.

Utedag

Japp, rubriken säger typ allt. Idag har vi utedag i skolan. Kul...jag som har både lite ont i halsen och ut i öronen känner sådär inför det. Men jaja, what to do?

Fråga

Svar: Roligt att du frågar! Jag går på Östra Reals Gymnasium och där går jag linjen Sam Medie Information Kommunikation :)

Första dagen i gymnasiet!

Hello fellas! Gissa vad som hände idag? Ett av dom största ögonblicken i mitt liv. Jag började gymnasiet.
Jag var så nervös imorse att jag inte ens kunde äta frukost men alla i min klass var supersnälla och jag har hamnat med ett skönt gäng! Orkar inte berätta detaljerat vad vi fick göra men en rundtur i skolan, skriva på massa papper, lyssna på olika lärare etc. Nu är jag snart redo för sängen, ska upp tio över 6 imogon för att ha utedag. Jippie...

Dagens outfit

Klänning - Macys

GLAZE

Haha, illa att man är hungrig när man ska gå och sova......
Nu är det snart sovdags för mig i alla fall! Ska upp HALV ÅTTA imorgon för jag ska vara i Täby halv 11. Känns lite FML sådär, men ska ju upp halv 7 på torsdag för jag börjar skolan då så kan lika gärna gå upp tidigt imorgon för att få in dygnsrytmen. Ska lägga mig och läsa lite i min GLAZE innan jag somnar, så ni får ha det så bra darlings. Pussen!

Skönhetstips

Jag tänkte ge er ett litet skönhetstips! Eller två faktiskt. Jag vet att ni inte är så många som läser denna ointressenata blogg, men i alla fall.
Den flaskan ni ser längst till vänster är en hudkräm. Den använder jag morgon och kväll och jag tycker att den funkar superbra! Återfuktar lagom mycket och jag har aldrig fått finnar eller "utslag" av den krämen. Finns att köpa på apoteket.
Flaskan till höger är ett serum för håret. Jag brukar ha i det efter att jag har duschat när mitt hår fortfarande är blött och jag ska borsta ut det för det tar bort dom värsta tovorna och gör håret mycket lättare att borsta igenom. Och sen så är det superbra om man har slitet hår! Denna finns att köpa på The Body Shop.

Topp 5

Topp 5 bloggarna jag läser mest (inte i iordning):
www.sarahtjulander.se
www.kenzas.se
www.andreaviktoria.blogg.se
www.rstahl.devote.se
www.focha.blogg.se
Alla dessa fem är grymma tjejer som bloggar bra om mode, vardag, klagande och lite annat smått och gott ;)

I love you

Hej och förlåt att jag inte hörde av mig mer igår, men tänkte blogga innan jag gick och mötte upp min pojkvän och lägga upp dagens outfit och så, men då ringde han och sa att han hann med ett tidigare tåg och att jag var tvungen att gå NU. Så jag hann inte :( Vi hade i alla fall supermysigt igår och idag. Lagade middag tillsammans, det blev tacos och sen så kollade vi ju på bio! Filmen var ganska bra. När vi kom hem så kollade vi på ännu en film, "The Tourist" men den var förvirrande...
Idag så har vi inte gjort så mycket. Ätit frukost och myst i min jacuzzi. Han åkte för ca.1 timme sen eftersom att han skulle åka och jobba, men jag ska åka till han imorgon på dagen och spendera min sista sommarlovsdag med honom!

Härlig morgon

Godmorgon älsklingar! Sovit gott? Själv har jag väl sovit sådär, drömde att min pojkvän var otrogen mot mig...brukar drömma hemska drömmar om oss ibland, vet inte varför :( Men sen ringde han mig nu på morgonen och ville gå på bio ikväll, så vi ska se "The Green Lantern" och innan det så ska vi laga mat här hemma hos mig. Har jag inte världens finaste kille? Så ska hoppa in i duschen snart och raka benen, tvätta håret och göra mig superfräsch innan han kommer! Vi hörs under dagen.

A series of Unfortunate Events

Nej, nu blir det att kolla på denna filmen och sen sova. Sov bara 8 timmar inatt vilket jag tycker är lite hehe...och har ju faktiskt varit igång hela dan! (eller...?) Sov så gott hörrni!

Change

Satt och rensade igenom lite gamla bilder och hittade bilder på mig som går tillbaka till 08/09. Så tänkte ta och göra en liten jämförelse här i bloggen hur jag har förändrats under tre somrar!
Så, vad säger ni? Jag tycker definitift att jag har förändrats i ansiktet och klädstilen såklart...men samma gamla blonda svall!

I'm glad you came

Hej och förlåt som sagt, men nu är jag tillbaka hemma igen!
Igår så var jag och mamma ute på powerwalk på dagen och gick och badade, sen fixade jag mig och åt lite och åkte ut till Nacka till min fina vän Evelina. Dit kom Madde, Matilda, Oscar, Axel, Jonte och Jacob. Kvällen blev väl inte riktigt som vi hade tänkt oss, men vi hade kul i alla fall!
Vaknade vid 12 idag hos Evelina och tog det lugnt hos henne till fyra då vi fixade oss lite och åkte in till Fridshemsplan för att prova på Pole Dance! Det var superkul men jag kommer inte börja pga. lite personliga saker...så det var ju lite synd :/ Ska ta det lugnt ikväll, känner att jag är trött och så. Puss!
Först var jag utelåst hos Eve...
Jonte
Evelina och Madde
Pimp
Jonte skrev mitt namn i Graffitti!

Sorry

Hej och förlåt för den superdåliga upptaderingen, kan berätta lite vad som har hänt när jag kommer hem, befinner mig just nu i Nacka. Puss!

Tonight I don't wanna sleep alone

HAHA, ni ska se mig just nu...sitter med en turban på huvudet (handduken) och ska även sova på denna handduk inatt (den ska ligga ovanpå mina kuddar, jag ska inte sova på golvet på den hehe...). Anledningen till detta är att jag nu innan jag gick och la mig hade i en hårinpackning i mitt hår för mitt hår är helt galet slitet, men jag vill inte klippa av det...i-landsproblem. Men om inte detta funkar så har jag inget annat val än att gå till frisören :(
Ska i alla fall sova snart, jag och mamma har haft en supermysig kväll med hela TRE filmer och Ben&Jerrys. Ska faktiskt sova bredvid henne inatt för ovanlighetens skull. Är lite småbarnslig av mig ;) Sov så gott!
Mami ♥

Pigg chey

Hej töntar! Allt bra med er? Med mig är det prima fint, har bara lite mensvärk och är trött. Min pojkvän fick för sig att han skulle väcka mig 10 imorse när vi somnade vid 2 igår natt. Kul kille...kände mig ganska taskig när jag snäste av honom med ett "Fuck you" och han sa "Oki..." så jag var tvungen att vända mig om och pussa lite på han och gå upp.
Åkte hem från honom vid 3 tiden och mötte mamma påvägen hem. Vi åkte till Trångsund och hyrde film och köpte en B&J för ikväll är det bara jag och mamma hemma (pappa och Ebba är på Way out West) så vi ska ha myskväll och äta thaimat och så. Skriver under kvällen, puss!

Dagens outfit #2

Tröja - Gina Tricot Jenas - Macys Hårspänne - HM Örhängen - Någon affär i USA

Med två små mongon

Hej sötnosar! Killarna gick för ca.45 min sen och jag har hunnit duscha och smörja in mig. Ska sova hos min pojkvän idag men ska inte vara där förns halv 11 tydligen så jag måste åka helt själv från Trångsund till Täby vilket tar 1 1/2 timme :( Jaja, vad gör man inte för att få vara med sin älskade?
Dagen har varit kul. Jag, Erica och Anton åkte en timme tidigare till Farsta än Kevin för att köpa en present till han eftersom att han fyllde år igår. Han fick en handlotion och två muffins. Jag fick med mig en mascara hem också. Killarna följde med mig hem medans Erica åkte till sin pojkvän och här hemma så badade vi jacuzzi, pratade och tog konstiga webbilder. Kan bjussa på dom bloggvänliga hehe...
Min lillasyster i bakgrunden...
Haha, dör lite smått

Mina nya älsklingar

Just nu befinner jag mig säkert i Farsta och shoppar presenter till vänner som har fyllt år och kanske något till mig själv...? Tänkte i alla fall visa upp mitt senaste inköp, nämligen mina fina klackar. Det är ju inte ofta jaga nvänder högklackat och dessa är hela 13 cm vilket är högt för mig, så vi får väl se hur det går...But I love them!
Dåliga webb bilder, men ni fattar grejjen!

Dagens outfit

Jeans - Macys Tröja - Tommy Hilfiger Jeansjacka - Någon skinnaffär på Drottninggatan

A day in town

Hej fellas! Länge sen va?! Haha eller inte...håller på att fixa mig lite smått eftersom att om en timme ska jag ta bussen från mig till Farsta för att träffa Erica, Kevin och Anton. Vill ha mina nya höga klackar (har jag ens nämt att jag fått hem dom? Dom är underbara!!!) men det kanske kommer regna och pappa har inte impregnerat dom än :( Så det får bli en annan dag. Vet inte hur upptaderingen blir idag eftersom att jag ska vara med mina vänner och sen kanske sova hos min pojkvän i Täby, men ni lär väl se.

Jag och Anton tog en liten vals på balen haha

En trevlig kväll

Nu tänkte jag passa på att skriva när man kan lägga in bilder och sånt igen...kvällen har spenderats i Årstadal med trevligt folk eftersom att självaste Frida Albiin fyller år idag! (Eller det blir ju igår eftersom att klockan är över 12, men okej...) Grattis till dig gumman! Kom hem vid 12 tiden och gick direkt upp och la mig i sängen eftersom att jag frös så himla mycket. Ska snart ta och sova eftersom att jag ska upp imorgon och träffa Kevin, Erica och Anton. Ska bli riktigt angenämt. Sov så gott fellas!
Detta var min facelook för kvällen. Casual

Pics

Tänkte inte skriva så mycket utan istället visa er lite bilder från igår när jag var hemma hos Nikita!

Blogg.se suger

Hej alla töntar! Är det bara på mina inlägg som det inte går att ladda upp bilder för att själva "ladda upp bilder" knappen och knapparna som man kan länka och allt är borta?! Återkommer när detta är fixat, annars är det ju inte värt att blogga om man inte ens kan lägga in bilder. Over and out.

Lugn, jag är inte död

Haha, vissa av er kanske tror att jag har dött...men så är inte fallet! Jag lever och är hemma i kära Stockholm igen! Har bara haft så mycket att göra sen jag kom hem. Samma dag som jag kom hem (torsdags) så var jag med Eve och Madde och bara chillade hemma. I fredags så var jag och Becka på Flatenbadet och jag sov även hos henne och på lördagen var jag med Erica och sov hos henne och på söndagen så träffade jag äntligen Max. Max sov hos mig till måndag och vi var med varandra hela måndagen och sen åkte han hem och idag har jag varit med han från halv 12 till 4. Kan inte få nog av att vara med honom, har saknat han så galet mycket! Nu är jag hemma för en gångs skull och har en lugn stund men även här hemma så är det full rulle eftersom att vi har besök från Skåne av några kompisar. Nu ska jag snart äta middag och sen ska jag åka och möta Nikita i Söder för att kolla på bio. Så vi hörs väl ikväll eller inatt kanske? Eller imorgon? Vi får se helt enkelt.

Tävling!

Nu är jag med i en tävling igen hehe...många tävlingar på bloggen för tillfället, men jag är värsta otursbarnet så jag tänkte att jag kan testa att vara med i många tävlingar så kanske jag vinner på någon, right? Denna gång handlar tävlingen om att du kan vinna två stycken bloggdesigner helt gratis hos www.creatives.blogg.se (kan inte länka bloggen för det är något konstigt med blogg.se så jag kan varken lägga upp bilder eller länka bloggar...) men hoppas att du ändå tar dig tid att gå in och tävla, det är superenkelt! Så får vi hoppas att jag vinner nu då...som sagt, www.creatives.blogg.se!

Going home tomorrow

Hej bloggen. Detta blir nog mitt sista inlägg innan torsdag. Imorgon klockan 04.45 kommer taxin och hämtar upp oss och kör oss till San Franciscos flygplats. Jag är inte hemma förns klockan 7.30 torsdag morgon (det är fortfarande tisdag kväll här) så vi hörs när jag är hemma helt enkelt! Om jag överlever...och jag såg ditt söta inlägg Madde, saknar dig också, men nu ses vi ju om mindre än 2 dagar! Så ja...love you all!

Elin kommer hem snart!

Oj vad jag saknar henne nu, det är helt sjukt. Anledningen till att jag skulle gästblogga va mest för min egen skull för jag ville se om jag skulle klara av att starta upp min egen blogg igen, svaret blir enkelt. Det kommer jag inte göra! Haha känner att jag inte har tid eller ork för det. Hade jätte trevligt igår i alla fall med Sofia och Matilda som jag mötte efter jobbet. Vi tog Sofias båt och rodde ut till en ö där vi grila hamburgare, hade det allmänt mysigt och hade massa tjejsnack. Slutar snart på jobbet och ska träffa världens mysigt eve! Tänk att jag inte träffat henne sen skolavslutningen. xoxo Madelene.

Lista

Du heter: Elin Lindberg

Smeknamn: Inget

Låt som när du är ledsen sörjer till? Hear you me - Jimmy Eat World och My immortal - Evanescence
Beroende av: Närhet

Vad tror folk om dig? Vad jag har fått höra så är det att jag är fjortis och bitchig...

Stämmer det? Absolut inte!

Vad får du oftast komplimanger för? Rumpa och hår

Hur imponerar man på dig? Genom att vara sig själv

Brukar du skratta för dig själv? Haha ja, gjorde det senast för 5 min sen

Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Har stängt av mobilen så orkar inte kolla, men det är ett gulligt sms från min pojkvän!

Var bor du? Söder om Stockholm

Trivs du där? Jadå

Har du haft sex idag: Nej

Hur svarar du i mobilen: "Hej det är Elin"

Vem ringde du senast?: Har inte ringt någon på 2 veckor eftersom att jag är i USA
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Kommer inte ihåg

Antal timmar sömn inatt: 10 ungefär

Sov du ensam: Nej, med min lillasyster

Brukar du komma i tid: Ja

Hur känner du dig nu: Trött, irriterad

Vanligaste färg på dina kläder: Vitt

Vad tycker du om fötter: Inget märkvärdigt

Vad saknar du: Max kyssar :(

Hade du en bra kväll igår/vad gjorde du: Den var bra. Åt på restaurang med min familj!

Favorit dryck på morgonen: Oboy

När brukar du oftast gå och lägga dig: När jag är hemma mellan 2-3

Är du blyg? Nej, det skulle jag inte säga

Sysslar du med någon idrott/ vad har du sysslat med?: Håller inte på med någon idrott men har testat på handboll, golf och simhopp

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Har inte upplevt det själv, så vet inte...

Har du spytt offentligt: Hehe, ja...

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Allting!

Är du nöjd med ditt liv: Ja, verkligen!

Är du bortskämd: Nej, men min pojkvän tycker det :)

Vad gör du i morgon: Ska shoppa järnet eftersom att det är sista dagen i USA!

Vad är det värsta du vet?: När någon ljuger och när jag känner mig ful

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Ja :)

Vad är det finaste du fått?: Alla mina vänner, min familj och min fina pojkvän 

En speciell dag du minns: Den 23 April 2010, och många fler!

Du samlar på: Inget

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Rebecka

Dricker du/ vad tycker du om ungdomar som dricker? Ja det gör jag. Jag tycker inget speciellt, det är deras val

När grät du senast: 1 månad sen kanske

Vad skulle du göra om du vann 10 miljoner: Resa runt

Vill du gifta dig?: Ja det vill jag!

Vill du ha barn?: I framtiden ja

Är du musikalisk?: Jodå, lite

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten, iskallt

Bor dina föräldrar tillsammans?: Ja :)

Har du någon gång gråtit dej till sömns?: Ja

Biter du på naglarna: Ibland när jag är nervös eller uttråkad

Är du för eller mot otrohet?: Starkt emot!

Har du någonsin varit kär?: Är kär just nu!


Six Flags

Idag så har vi gått runt i 7 timmar (!!) på Six Flags och åkt attraktioner, kollat på djur etc. Kan bjuda på lite bilder, puss!

Tävling hos Jylice Sjölander!

Jag är med och tävlar om en goodiebag hos www.jylicesjolander.blogg.se till ett värde av 1927 kr, men om du vinner så får du allt gratis! Awesome va?! Jag tycker du också ska vara med och tävla, gå in på www.jylicesjolander.blogg.se och anmäl dig!

Sightseeing

Hej sötnosar, mår mycket bättre idag så vi har varit på sightseeing i San Francisco :) Hann även ta en runda inne på Macys, blev ett par saker därifrån hehe...vi har även varit nere på Fisherman's Wharf och Pier 39 och kollat lite. Nu ligger jag i sängen och pratar med Julia via facebook, dom ska följa med oss till Six Flags imorgon. Ska bli skitkul! För er som inte vet så är Six Flags ett jättestort nöjesfält med massa berg-o-dalbanor, djur och en vattenpark! Bjussar på lite bilder från dagen så hörs vi imorgon, puss!
Mina supersöta näsdukar
Frukost

RSS 2.0