29 Januari 2013

Jag och Totte för några veckor sen
 
Hoppas ni haft en bra tisdag! Min är långt ifrån slut än. Gick i skolan från åtta till halv 2 och sen jag kom hem har jag pluggat italienska. Ska slänga i mig lite mat nu och sedan åka till jobbet för att jobba i tre timmar. Efter det så kan jag äntligen ta det lite lugnt. Det var mysigt hemma hos Totte igår, vi mös och kollade på Creepschool. Kommer ni ihåg att det alltid gick på fredagar när man var liten? Så jävla bra alltså haha, finns att se på svtplay om ni undrar!

28 Janurai 2013


Inspo hittat på http://elinls.tumblr.com
 
Godmorgon på er! Hoppas ni sovit gott. Idag börjar jag inte förns 13.20, så jag har gott om tid på mig att äta frukost och fixa mig innan jag ska börja bege mig mot skolan. Har bara en lektion idag och sen ska jag hämta Alfons på dagis, åka hem, packa lite och sedan vända och åka tillbaka till Totte. Lite stressigt, men det hinner jag. Ska försöka uppdatera er under dagen, hoppas ni får en bra måndag!

27 Januari 2013

Hej på er! Det var ett tag sen. Har ju gått nästan en hel månad sen jag bloggade sist, så ska försöka bli lite bättre på det. Orkar väl inte dirket återge allt som hänt denna månad, men jag har varit mycket med Totte, bokat en resa till Rhodos i sommar, jobbat, gått i skolan och varit i Romme. Kan bjuda på lite bilder från instagram!
 
Bild 1: En bild från en fest på mig och en kille från Island som heter Noi!
Bild 2: Jag och min kärlek när vi skulle gå på bio en kväll
Bild 3: När jag och Totte hade söndagsmys för ett tag sen
Bild 4: Jag i väntan på bussen
Bild 5: En kall dag då jag och Totte inte kom till skolan för bussarna inte gick så somnade vi om hemma hos honom
Bild 6: Världens godaste mat
Bild 7: När jag och min kärlek firade en månad!
Bild 8: En annan bild i väntan på bussen hehe
Bild 9: Jag, Hanna, Julia och Elin i Romme i torsdags

All you young wild girls, you make a mess of me

Nu har jag fixat klart mig och är redo att åka. Kör på "smokey eyes" och svart fodral ikväll. Hoppas ni får en grym fredag älsklingar!

4 Januari 2012

Hej på er! Hoppas ni mår bra. Har precis slagit mig ner i soffan efter att ha tagit en lång dusch och rakat benen, smörjt in mig, noppat ögonbrynen etc. Jag befinner mig hemma i Stockholm, och ikväll vankas det fest! Evelinas kompis fyller 18 så vi ska ut till Täby och fira henne. Ska bli riktigt roligt. Ska skrolla igenom lite bloggar innan jag börjar fixa mig, men vi hörs antagligen innan jag går!

Längtar hem lite smått

Jag och min snygga kille för några dagar sen
Sitter just nu och tittar på film med Sofia, Gustav och Viktor. Har inte gjort mycket alls idag förutom att ta en promenad med hundarna. Längtar hem lite nu till Stockholm. När jag kommer hem imorgon så ska jag på fest på kvällen hos Evelinas kompis som fyller 18 och på lördag ska jag vara med min fina pojkvän. Lär bli en toppen helg!

Bye 2012, Hello 2013

  • Fokusera på det positiva i mitt liv och göra mig av med energitjuvar
  • Lyssna på min kropp och inte stressa så mycket
  • Uppskatta allt jag har mer
  • Få in träning som en rutin i vardagen igen

3 Januari 2013

Godmorgon på er! Sovit gott? Jag har väl sovit helt okej. Vi kom fram till Dalarna vid tre tiden igår och då blev det middag och sen spelade vi lite spel och kollade film. Just nu så är tre stycken ute och åker längdskidor och två ska åka iväg och träna, så vi får väl se vad som händer idag. 
 
Vill även passa på att säga grattis till min fina vän Madelene som blir 18 år idag!

Årsresumé del tre

September:
Tappade bort mig ett tag och visste inte riktigt vad jag höll på med. Kände mig ganska ensam. Det var mycket i skolan och jag jobbade. I mitten av september åkte gänget i klassen iväg en helg till Nalles landställe och hade det kul.
 
Oktober:
I Oktober tog jag en paus från bloggen, men vad jag kommer ihåg så fyllde Elin år vilket firades med fest hemma hos henne, och på höstlovet åkte jag iväg till London med min familj för att hälsa på Johanna och shoppa. Jag och Totte började även träffas utanför skolan och vi var med varandra väldigt mycket. Var också på middag och bio med frugan.
 
November:
Jag och Totte fortsatte att umgås en hel del och jag var även och såg Breaking Dawn part two på bio med tjejerna. I slutet av November spelade Swedish House Mafia på Friends Arena och jag, Julia och Louise var på plat för att se dom. Det kan ha varit en utav de bästa konserterna jag varit på, för FAN vad grymma dom var! Bokade även biljetter till Summerburst som hålls på Stadion i sommar.
 
December:
I början av December så ordnade jag och min kompis Madelene en julfest hemma hos henne som vart väldigt lyckad. Rebecka blev 18, så det firades också. Och den 19 December så blev det äntligen jag och Totte. Släkten kom hem till oss över julen och jag fick massa fina saker, och nyår firades hemma hos mig med mina närmaste. December blev min favoritmånad detta år dels för att jag och Totte blev tillsammans, men dels för att det var så mycket kul som hände då också.

Upp till Dalarna idag

Godmorgon på er! Antar att inte så många av er är vakna ännu? Det är dock jag då jag och min familj ska åka upp till Dalarna idag för att hälsa på familjen Mossberg. Det ska bli kul att komma ifrån Stockholm i två dagar, men kommer sakna Totte så himla mycket. Hade svårt att sova inatt då jag inte sovit utan han på en vecka, men tillslut gick det. Dom har nätverk där uppe så jag upptaderar när vi kommer fram. Puss
 
Sofia och Ebba i fjällen förra vintern

Årsresumé del två

Maj:
Sista månaden i skolan inleddes och jag drabbades av stress. Kunde varken göra nationella proven i spanska eller engelska då jag bara låg hemma och grät för att jag hade så ont i magen. Men med hjälp av kuratorn och lärarna så lyckades jag efter några veckor träna bort min stress, dock är detta något som jag fortfarande jobbar med. Kommer även ihåg att det började bli varmt och jag gick barbent en hel del. Firade två år med min dåvarande pojkvän och i mitten av Maj hämtade vi hem Alfons. Hade även födelsedagsfest med Erica hos oss då vi båda fyllde år.
 
Juni:
Juni startades med Avicii på Söderstadion med Madde och fortsatte sedan med Nicki Minaj på Annexet. Sommarlovet började och jag festade en hel del och midsommar firades ute på Värmdö med min fina kusin Linn. Gymmade en hel del och jobbade också.
 
Juli:
 
Juli bjöd på mycket sol och jag var hemma för det mesta och passade Alfons och byggde på min bränna. Min dator kraschade och alla mina bilder, dokument och filmer försvann då jag inte hade någon backup, så jag var tvungen att lämna in datorn på lagning vilket resulterade i en bloggpaus. Men jag kommer ihåg att jag och familjen åkte iväg till Halland en vecka och när jag kom hem så tog det slut med min dåvarande pojkvän som jag hade varit tillsammans med i två år. Jag hann även med en tripp till Henrys och Alice land med gänget från klassen och en resa till Spanien i slutet av Juli och kom hem i början av Augusti. Juli var trots en del motgångar den näst bästa månaden på detta år och jag insåg verkligen hur mycket mina vänner betyder för mig.
 
Augusti:
Sista månaden på sommarlovet bjöd på ännu mer fest och under en av dessa fester hemma hos Erik i min klass på Östermalm så lärde jag känna Totte. Vi hade gått i samma klass sen ettan men aldrig "känt" varandra så bra, men efter den festen så var våran vänskap ett faktum. I mitten av Augusti åkte även Johanna iväg till England på utbytesår och lämnade kvar mig, Julia och Elin i Sverige :( I slutet av Augusti åkte min familj och familjen Eriksson iväg på den årliga kryssningen och jag färgade även ombre. Julia fyllde 17 och det firades med lite presenter och fest!

I love you

Lite blandade bilder från den senaste veckan med Totte. Vi har varit med varandra varje dag sen den 25te December fram till idag. Det känns sjukt att jag är själv nu och jag vet inte hur jag ska klara att sova själv inatt...finns inga ord som beskriver hur jag känner för honom. Han är allt ♥

Nyårsafton 2012

Hej på er! Vet att jag inte skrivit på en vecka, men har bara varit med Totte och då vill jag inte direkt sitta vid datorn och vara osocial. Men vi har haft det toppen i alla fall, och igår firade vi in det nya året med gänget från klassen hemma hos mig! Först käkade vi trerätters och efteråt spelade vi drickspel, dansade och vid tolvslaget gick vi ut för att kolla på raketerna och jag fick min första nyårskyss någonsin. Vid två drog alla hem förutom Elin och Totte som sov kvar.
 
Idag så åkte både Elin och Totte vid två och sen dess har jag inte gjort någonting. Bara legat inne och tagit det lugnt och packat inför morgondagen då jag och min familj åker till Dalarna i två dagar. Men tänkte bjussa på lite bilder från nyår!
 

RSS 2.0