JO11

Klassfoto på JO11 år 2012

26 September 2012

Försökte ta lite fina bilder, men det gick bara utför...
 
Hej på er! Allt bra? Med mig är det bra bortsett från att vi har ett prov imorgon som jag känner att jag skulle kunna vara lite mer förberedd inför. Aja, det får gå som det går helt enkelt. Det är psykologi, så det borde inte vara så svårt.
Idag så hade vi skolfotografering och jag blev ändå helt OK. Kan lägga upp klassfotot och enskilda fotot senare, för just nu måste jag fortsätta plugga. Ville bara säga hej!

25 September 2012

Aloha people! Kom precis hem från jobbet och sitter nu utmattad vid köksbordet och äter lite kvällsmål. Har haft barnpassning i 3 1/2 timme och innan dess så pluggade jag massa psykologi då vi har prov på torsdag. Nu ska jag snart tvätta av sminket och krypa ner i sängen och sova. Imorgon har vi skolfotografering och sedan ska jag, Julia och Elin åka till Sigtunastiftelsen för att titta på tidningsartiklar från andra världskriget. Intressaaaant.
 
Världens gosigaste kille som jag passade idag. Charlie heter han och han var endast sju månader gammal. Är kär 
 

Mobilblogg - Early as hell

Godmorgon på er! Hur är det? Med mig är det bra, sitter i skolan och väntar på att min italienska ska börja. Idag går jag från 8.00-13.35 och sedan har jag en tid för frans och brynfärgning plus plockning 14.30 på Edbosalongen. Ska bli skönt att bli ompysslad lite. Sen är det jobb från 17.45-20.45 som gäller, så jag har fullt upp hela dagen.

Igår var jag inte så taggad på livet


24 September 2012

Hej på er! Har ni överlevt första dagen på veckan? Jag tyckte inte den var så jobbig då jag endast hade två lektioner och började 11.45 och slutade 14.40. Dock så är jag så himla trött nu och skulle helst av allt vilja krypa ner i sängen och kolla på film, men har en del plugg att göra klart först. Så ska försöka bli klar med allt så jag kan mysa senare.
 
Pigga tjejen just nu

RIP

När Evelina och Madelene var här igår så pratade vi om en kille som heter Malcolm som dog i somras. Malcolm var en av Evelinas barndomsvänner och han blev påkörd när han var på väg från Båstad till Torekov på kvällen med sina kompisar. Han var bara 17 år, alltså lika gammal som oss. Jag har träffat han förut och Evelina har alltid pratat om honom. Så igår så satte vi oss ner och pratade om honom. Om livet. Om döden. Det är så läskigt, allt det där. Att folk som är lika gamla som oss dör och tas ifrån oss alldeles för tidigt. Man tror inte att det ska hända en själv och ens egna kompisar, men det gör det. Jag kände inte Malcolm, men jag är minst lika berörd då Evelina är en av mina bästa vänner.
 
Vet inte riktigt vad jag vill ha sagt med det här inlägget, men jag vill bara att ni ska ta tillvara på varandra och personerna runt omkring er, för man vet inte när dom försvinner. Jag skänker en tanke till Malcolm och till alla som kände honom, och jag skänker en tanke till alla personer som har tagits ifrån oss alldeles för tidigt. Ni är saknade 

23 September 2012

Hej på er hjärtisar! Hur är det med er? Förlåt att jag inte skrivit sen i onsdags, men det har inte hänt så mycket intressant. I torsdags så var jag i stan en stund efter skolan och jobbade sedan från 19.30-22.00, i fredags hade jag lite folk över hemma hos mig, igår så var jag med Madelene och Evelina hela dagen och idag så har jag inte gjort så mycket. Eve och Madde åkte hem runt 12 och sedan dess har jag städat upp lite och pluggat. Idag kommer även mamma och pappa hem från Barcelona (dom har varit där sen i torsdags) så det ska bli mysigt att träffa dom igen! Ska även köra spinning med Erica runt halv 5, lär ju dö. Har aldrig kört det förut så får ta det lite lugnt hehe. Nu måste jag fortsätta skriva på min satir, ville bara kika in och säga hej och förlåt. Jag ska bli bättre, lovar! 
 
Bild 1: När jag badade i onsdags
Bild 2: Outfit i onsdags
Bild 3: I skolan i onsdags med Julia
Bild 4: Affe var lite trött i torsdags morse
Bild 5: Julia och Alfons på bussen i fredags
Bild 6: Anton och Totte i fredags
Bild 7: Totte och Erik i fredags
Bild 8: Erik och Totte sov kvar hos mig i fredags
Bild 9: Jag och Madde igår

19 September 2012

Hej på er finisar! Har precis plockat iordning lite på mitt rum och bäddat sängen då jag får besök ikväll. Ska åka och möta han snart i centrum så hinner inte skriva så långt. Var i skolan idag från 9.25-14.00 och hade media hela dagen. Vi började med våran stora mediauppgift som ska in om en månad och vi kom en bit på vägen, så det känns bra. Jag kom hem runt kvart över tre och har bara chillat sen dess. Kollat på OTH, pratat i telefon med Totte och försökt plugga (vilket inte gick så bra). Måste avrunda nu, men vi hörs antingen senare eller imorgon.
 

Tough love

Kom och tänka på mitt ex idag och tänkte slänga in ett inlägg om just ex och att bli dumpad/dumpa. Jag och Max var ju tillsammans i mer än två år vilket är en väldigt lång tid när man är så "små" som vi var. Vi blev tillsammans när jag var 14 och han var 15. Och jag vet att det finns tjejer där ute som är rädda för att släppa taget när man väl känner att det börjar gå utför, för jag var själv en av de tjejerna. Några månader innan jag och Max gjorde slut så märkte jag att allt inte var som vanligt. Vi var kära, men gnistan fanns inte där längre. Och det är när man tappar gnistan som allt går förlorat. Visst kan man inte vara nykär förevigt, men när man slutar göra gulliga saker för att göra varandra glada eller inte orkar åka ut till varandra för att träffas för att det är så långt så finns inte glöden kvar. Det var den som försvann för oss, och när vi väl gjorde slut så vart jag såklart ledsen, men jag tror att jag hade förberett mig mentalt på det ett tag. Jag grät samma dag som vi gjorde slut, men sedan har jag inte gråtit mer. Såklart så var det skit jobbigt i början och man undrar vad man kunde gjort anorlunda eller om man hade kunnat ändra på det som var, men det går över. Efter ett tag så slutade jag älta vårt uppbrott och fokuserade istället på de saker som gjorde mig glad som mina vänner, min familj etc, och helt plötsligt så släppte det.
 
Idag så inser jag att detta var det bästa beslutet för mig och jag mår så himla mycket bättre utan honom. Visst tänker jag på han ibland, men jag saknar inte han längre. Det enda jag saknar är att ha en person i mitt liv som älskar mig och som jag kan älska tillbaka. Man kan väl säga att jag saknar hela "förhållande" grejjen. Jag vet inte riktigt vad jag vill få sagt med detta inlägg, jag kanske mest behövde skriva av mig. Men jag vill i alla fall uppmana alla er tjejer där ute som är i samma situation som jag var i att bryta er loss! Jag vet att det känns som jordens undergång och att du aldrig kommer hitta någon som älskar dig eller som du kan älska på samma sätt men tro mig, det kan man.
Det finns ett jättefint citat som Chuck Bass har sagt i en säsong av Gossip Girl. "If two people are meant to be toghether, eventually they'll find their way back". Citatet är verkligen så himla sant, och jag tror på det. Är man menade för varandra så hittar man tillbaks till varandra, oavsett vad.
 

18 September 2012

Tja bröder! Allt bra jao? Haha, skämt åsido...hur mår ni? Hoppas allt är bra med er, för med mig är det bra. Gick i skolan idag från 8.00-12.30 och kom hem vid 13.30 och jag har inte gjort ett skit sen dess om jag ska vara ärlig. Har kollat på Justin Biebers medverkan i Skavlan som jag missade när det sändes, läst bloggar och hjälpt pappa att städa lite här hemma då det kommer en mäklare och ska titta på vårt hus idag. 
Ikväll ska jag jobba mellan 18.15-20.45 men innan jag sticker iväg till jobbet så måste jag skriva en liten sammanfattning på median jag gjorde igår. Fattar inte varför jag inte gjort det än då det lär ta 5-10 min, men jaja, ska göra det nu i alla fall.
 
På jobbet i söndags

Plugg, plugg, plugg

Hej på er! Allt bra? Med mig är det bra. Skoldagen gick hyfsat fort och sen jag kom hem har jag pratat i telefon och pluggat. Har gjort klart engelskan så har bara median kvar nu vilket jag nästan är klar med. Skönt! Efter jag pluggat klart så ska jag lägga mig i ett bad och läsa SOLO, raka benen, ha ansiktsmask och bara ta hand om mig själv. Jag känner att det verkligen behövs. Men innan dess ska jag försöka få ut min mamma och köra lite bil.
 
Snygga tjejer i skolan idag

17 September 2012

Hej och förlåt för att jag inte upptaderade igår, men jobbade från 12-20 så det fanns inte så mycket att skriva om egentligen. Efter jobbet åkte jag bara hem och åt lite middag och tittade på True Blood innan jag somnade.
Idag så går jag i skolan från 9.25-14.40 och efter det ska jag åka och hämta Alfons på dagis och sedan plugga. Har en mediauppgift och en engelskaläxa som ska vara klara denna vecka och sedan ytterligare en stor mediauppgift som ska vara klar om några veckor, så lika bra att sätta igång med den också. Så det blir nog inte så rolig upptadering från min sida idag, men ska försöka!
 

Jag och mina grabbar igår på gymmet

Ett grymt dygn på landet

Hej på er! Sitter och gör lite plugg (jag vet, en lördagskväll, men jag måste) så tänkte passa på att upptadera er lite nu i min "paus". Gårdagen var så himla lyckad och rolig, det kunde inte blivit bättre. Alla möttes upp i Slussen för att handla och sedan tog vi först en buss i 40 minuter och sedan båt i 15 minuter. När vi kom fram så ställde vi bara in våra saker, böt om och började laga mat. Det blev hamburgare till middag och efter middagen satte vi på musik och dansade, drack, skrattade, tog bilder och hade det allmänt trevligt. Dock så var alla väldigt trötta så redan vid ett knökade jag, Madde, Julia och Elin ner oss i en dubbelsäng i ett av husen och somnade tätt ihop (det ska tillläggas att det fanns absolut INGEN värme i huset där vi skulle sova, så vi låg bokstavligt talat på varandra för att hålla värmen).
Klockan halv 9 imorse så fick killarna för sig att vi skulle gå upp så vi gick upp och städade undan allt från gårdagen, packade och åt frukost. Sedan skjutsade Nalle mig, Elin, Madde, Alice, Julia, Lousie, Anton och Henry till fastlandet eftersom att vi skulle åka hem. Kom hem runt halv tre tiden och har sedan dess packat upp, duschat, ätit middag och nu pluggar jag. Tänkte bjussa på lite bilder från gårdagen också. P.S Detta inlägg skulle kommit upp vid 19 tiden
 

14 September 2012

Hej på er! Allt bra? Med mig är det bra. Förlåt för zero upptadering igår, men slutade skolan runt halv 4 och när jag kom hem hade jag en massa saker att ta tag i. Men nu har i alla fall stressen släppt och jag kan andas ut.
Har precis packat klart min stora väska och ska snart få skjuts till pendeln av pappa. Anledningen till att jag har en så stor väska är för att dom närmaste 24 timmarna ska tillbringas ute på Nalles landställe i skärgården med tio av mina bästa kompisar. Det ska bli så sjukt jävla kul och jag är taggad till max!

Stressad till max

Har precis tagit en lång och skön dusch då jag tvättade håret, rakade benen etc. Nu sitter jag och försöker mota bort stressen som la sig som ett lock över mig precis. Igår jobbade jag så länge att jag inte hann med något plugg och matten idag tog längre tid än väntat. Nu sitter jag och kastas mellan alternativen att gå på Den svenska björnstammen imorgon på Gröna Lund med två kompisar eller att vara hemma och packa inför landet, plugga italienska och få lite andra nödvändiga saker gjorda. Åh, vet inte vad jag vill...jag vill ju såklart gå på konserten, men just nu känner jag mig bara superstressad. Kanske bara behöver en god natts sömn så får jag se hur det känns imorgon. Hoppas ni mår bättre än mig i alla fall!

12 September 2012

Godmorgon! Allt bra? Med mig är det toppen. Ska snart gå till bussen så tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg. Idag består min dag av skola 10-16, fixa naglarna 16.30 och sedan plugga matte med Becka, så bloggen kommer nog att få lida lite. Men skolan går alltid först, så vi hörs antingen senare ikväll eller imorgon!
 
Saknar min bränna...

Mobilblogg - På jobbet

Är på jobbet just nu och tittar på Pippi Långstrump med en liten tjej som heter Emma. Kom hit halv 5 eftersom att jag trodde att jag började kvart i 5, men då har dom ändrat tiden till 17.45-20.30...så det var ju ganska segt. Har alltså 1 1/2 h kvar på jobbet vilket suger. Är trött och börjar bli hungrig. Aja, bara att hålla ut lite till!


9/11

11 år sedan idag. Vi glömmer det aldrig 9/11

11 September 2012

Hej på er, och förlåt att jag inte skrivit sen i lördags, men har inte haft tid! Lördagen blev inte riktigt som jag tänkt mig så den spenderades hemma hos Erik på Östermalm med massa kompisar från klassen, och vi hade riktigt kul! I söndags så jobbade jag som vanligt från 12-20 och igår så var det en vanlig dag i skolan följt av mys med världens bästa Julia. Hon sov även kvar här till idag och åkte hem vid halv 10 imorse.
Eftersom att jag var ledig idag så hade jag lite planer för dagen, men de blev aldrig av, så jag har legat och slappat istället. Kollat på OTH, städat mitt rum, ätit kebab etc. Nu ska jag om ett tag börja röra mig mot bussen för att jobba 2 1/2 timme och sedan ska jag hem och ladda upp inför skoldagen imorgon då jag går från 10-16. Men jag har en rolig helg att se fram emot, så jag klagar inte!
 
Mina fina föräldrar i lördags
En liten present som Totte fick av mig eftersom att han fyllde år
Killarna mös lite
Erik mös med skutt
Mina gosisar igår!
Hade det mys idag med cola och nya SOLO

8 September 2012

Hej på er gullungar! Allt bra? Med mig är det toppen! Kvällen igår var lyckad, Kapten Röd var grym. Vi funderade på att dra ut efter, men jag kände mig alldeles för trött och sliten så jag åkte hem och somnade vid halv ett. Idag så vaknade jag redan vid nio och jag har hunnit med en hel del sen dess faktiskt. Jag har varit och övningskört, välkomnat pappa som kom hem från USA imorse, handlat, pluggat lite italienska och bokat en resa till London med mina tjejer i April. Så himla glad just nu alltså! Och ikväll blir det middag med mamma och pappa på restaurang och sedan ska jag sova hos babe. Kan dagen bli mer perfekt?
En bild från Kapten Röd och en på mina presenter som jag fick av pappa




7 September 2012

Hej på er! Har precis fönat klart håret och ska strax bege mig mot tåget, men tänkte bara upptadera er lite snabbt. Idag går jag från 9.45-15.00 och efter det ska jag möta Madelene och åka hem till henne där vi fixar oss lite och äter middag innan vi åker in mot Gröna Lund för att gå på Kapten Röd! Efter konserten vet jag inte riktigt vart vi hamnar, men det lär vi väl märka. Men jag kommer inte vara hemma någonting idag, så vi får se hur det blir med upptaderingen. Kan ju mobilblogga lite under dagen :)
 
Jag, Erica, Madelene och Thomas på en fest i somras

Survivors of Alicante 2012




En sak som jag alltid kommer minnas från sommaren 2012 är Spanien. Det var min första utlandsresa med kompisar utan föräldrar, och vi hade det verkligen toppen. Även fast vi alla bråkade i princip varje dag (det är inte lätt att bo sex personer i en liten lägenhet) så hade vi så jävla kul. Galna utekvällar, nattliga dopp, sol, bad, kärlek, god mat mm. Veckan kunde inte ha blivit bättre och jag vill bara säga tack till alla som var med och gjorde den bäst. Survivors of Alicante 2012 ♥

Somnar sittandes

Jag vet att det enda jag skriver om är hur trött jag är, men det är helt sjukt att man ens kan vara såhär trött. Som tur är så har vi inga läxor, så efter maten ska jag lägga mig i sängen och kolla på OTH hela kvällen och mysa. Sen ska jag sova vid 8 hehe.

Mobilblogg - En trött Elin

Godmorgon! Hur är det? Med mig är det bra, är så jäkla trött bara. Har somnat efter elva tre dagar i rad nu vilket börjar sätta sina spår. Tänkte ju gå och lägga mig tidigt igår, men min chef ringde vid sju och frågade om jag kunde hoppa in sista timmarna då han inte alls mådde bra, så det gjorde jag. Så jag jobbade från 19.30-22.00 och kom hem vid 22.15.
Idag går jag från 8-16 vilket är min längsta dag på hela veckan och om jag ska överleva den måste jag köpa kaffe på väg till skolan. Men det ska nog gå bra.

Såhär kul tyckte jag det var att plugga matte igår!


Hungry Hearts

 

Så j*vla trött

Jag är så trött för tillfället, skulle kunna somna sittandes. Kom hem från skolan för ett tag sen som för övrigt var så jävla seg. Vi hade vikarie på båda lektionerna vilket resulterade i kaos som vanligt.
Om ett tag ska jag gå över till Rebecka och plugga lite matte och sedan får vi se vad som händer. Funderar på att gå och lägga mig åtta ikväll haha, har ändå inget bättre för mig.
 

Mina otroligt snygga klasskompisar idag



Mobilblogg - Godmorgon

Godmorgon på er! Sovit gott? Det har jag.
Middagen igår vart väldigt lyckad, vi överraskade henne och hon blev jätte glad. Kom hem vid halv 11 och somnade på direkten. Idag ska jag gå i skolan från 9.30-14.00 och sen kanske vara med babe. Annars blir det plugg med Becka. Vi hörs under dagen!

Brudarna igår


Middag i stan


Tre bilder från alldeles nyss!
 
Har fixat klart mig nu och ska bege mig mot stan alldele strax. Hoppas ni får en bra tisdag babes!

4 September 2012

Hej på er sweeties! Nu har det gått nästan en hel vecka sen jag upptaderade, igen hehe. Förlåt! Men har levt i en lyckobubbla den senaste veckan. Jag har varit med min babe, jobbat, varit med kompisar, det har gått bra i skolan etc. Idag var jag ledig så spenderade några timmar med babe innan han var tvungen att åka till jobbet, och ikväll blir det middag på restaurang med fina vänner. Hur bra får man må egentligen?! 
 

-

Haha asså ibland blir jag så sjukt trött på vissa människor. Hur har folk orken att sitta och slänga in massa taskiga kommentarer här? Hur mycket liv har man då egentligen? Och sen när man inte heller skriver vad man heter så är det ju bara ännu pinsammare. Kepp on going "Anonym", du kan ändå inte krossa mig :)

RSS 2.0