29 Augusti 2012

Oj, inte upptaderat på en vecka hehe...har väl ingen egentlig anledning, har bara inte hunnit. Orkar inte återge hela veckan heller, men kan bjussa på lite bilder som sammanfattar den! :)
 


 
Bild 1: Hade en mysig eftermiddag med Madde då vi åt detta och kollade på "Never say never"
Bild 2: Köpte denna parfym på Tax freen på båten när vi var på kryssning fredag-lördag
Bild 3: Några sköna killar vi träffade på båten som kom från Umeå
Bild 4: Åt McDonalds i måndags, det var gudomligt gott
Bild 5: Firade födelsedagsbarnet Julia i fredags på Foam
Bild 6: Jag och tjejerna i lördags innan vi skulle på fest
Bild 7: Färgade ombre igår
Bild 8: Igår på engelska lektionen

Training

Precis tagit en låååång dusch och tvättat håret, rakat benen och så. Var tvungen att duscha i badkaret så att jag kunde sitta ner, så slut är jag efter dagens träning haha. Men det känns skönt som fan nu! Ska jag göra lite middag snart och plugga. Vi fick en till läxa idag i textkommunikation, men eftersom att jag gillar att skriva så är den inte så jobbig. Så vi hörs sen!
 
Jag och Erica idag under träningen haha. Bilden är lånad från Ericas blogg www.nattstad.se/tegenfeldt

Mobilblogg - På tåget

Hej på er! Allt bra? Med mig är det toppen! Fick sluta 35 minuter tidigare, ska träffa en person som gör mig glad ikväll och har en rolig helg som väntar. Kan inte vara annat än glad :)

Nu sitter jag på tåget på väg till gymmet. Ska träna med Erica. Känns skönt att komma igång igen efter sommarens uppehåll, ska försöka köra minst två gånger i veckan nu. Hoppas ni haft en lika bra dag som mig!


Mobilblogg - Matematik med Becka

Blev inget besök hos mitt sällskap ikväll men jag deppar inte för det eftersom att vi ska ses imorgon efter att jag tränat med Erica :) Så ikväll har jag istället pluggat matte. Snälla Becka kom över och hjälpte mig med läxan, så nu är det bara halva kvar! Måste dock sova nu, ska upp 7.15 imorgon. Som tur är så har jag bara två lektioner. Puss på er!

Jag och min fina kille idag och mitt kvällsmål.


20 Augusti 2012

Skolan idag gick väl bra. Hade upprop och fick vårt nya schema och hälsade på tre nya som börjat i vår klass. Sen så hade vi lektioner från 10 till halv 4. Ganska segt eftersom att det var första dagen, men men. Imorgon har vi bara två lektioner så det blir en betydligt skönare dag. Ikväll ska jag antagligen gå över till mitt sällskap, sen får vi väl se vad som händer.
 
Jag och mina tjejer i skolan i vintras

Skolstart

Godmorgon! Sovit gott? Det har jag, även fast det tog ett tag för mig att somna. Anledningen till att jag är uppe så tidigt är för att idag börjar jag skolan. Andra året, och nu är det bara två år kvar till studenten. Åh, lite ångest med tanke på att jag inte har en aning om vad jag vill bli eller vart jag vill. Aja, det kommer väl. Ska snart rulla mot bussen, så hoppas ni får en bra dag! Och till alla er ettor som börjar idag, det kommer gå toppen!
 
Det är dessa dagar som man saknar Spanien...

Snygga tjejen

Snyggatjejen.se

Har precis kommit hem från jobbet och hunnit äta middag. Nu sitter jag och lyssnar på musik och chattar med Emil på facebook. Ska snart tvätta bort sminket och lägga mig i sängen och kolla på ett avsnitt av OTH. Imorgon ska jag upp kl.7 och åka till skolan. Börjar 9 och slutar till 4, no mercy liksom. Men på ett sätt längtar jag lite. Fast jag vet att det kommer gå över om ca.två dagar haha.

Mobilblogg - På jobbet

Hej på er! Hoppas allt är bra med er? Jag tillbringar min sista sommarlovsdag på jobbet. Att tjäna pengar är ju alltid bra! Dock är det väldigt segt på gymmet, inte så många som är här och tränar. Alla var väl ute igår haha ;) Slutar om fyra timmar och då ska jag hem och förbereda inför imorgon. Packa väskan, välja kläder etc. Första dagen är alltid viktig.


The Dictator

Detta kan vara den absolut sjukaste filmen jag sett. Nästan bättre än Borat! Såg precis denna med Viktor, Sofia, Ebba, Göran, Ylva och Gurra här hemma och vi skrattade så vi grät. Se denna om ni inte sett den!

Bilder från igår


Mobilblogg - Huddinge centrum

Sitter på en bänk i Huddinge centrum och väntar på Julia, Louise, Alice och deras killkompisar. De kommer snart och då ska vi gå och äta på Subway. Hade så tråkigt hemma så ringde Julia som sa att jag fick hänga på :)


18 Augusti 2012

Godmorgon! Eller ja, god eftermiddag snarare. Jag vaknade för ungefär två timmar sen av att Affe hoppade upp i min säng och ville gosa. Men istället för att gosa så somnade han och han har nu sovit i två timmar. Lilla latmasken!
 
Igår kväll vart inte så lyckat som jag hade hoppats på. Vi kom till Mälarhöjden vid 10 och kl.11 stängde polisen ner festen. Då skulle vi dra till något som hette "Ankringen", men där var det lika dött. Så jag, John, Jocke, Anton, LG, Alexander, Oscar, Frej, Ruben och Frida åkte till Sjöängen och chillade lite. Lyssnade på musik, pratade och så. Vid halv 3 fick jag sällskap med mig hem som stannade till 4. När mitt sällskap hade gått somnade jag snabbt.
 
Idag skulle jag träffat min kompis Madelene, men hon blev inkallad på jobb. Så istället ska jag ta det lugnt. Ta en dusch, lägga ansiktsmask och lite sådant. Mys!
 
Tänkte bjuda på lite bilder, men för tillfället så funkar det inte så det får bli senare.

Motivation

 

Cupcakes

Igår så hann jag med en hel del. På dagen var jag först i stan med Frida och kollade runt lite och mötte sedan upp Louise, Julia och Elin för en lång fika och massa prat. Elin har ju varit i Grekland med sina kompisar så hon hade mycket att berätta! Sedan mötte jag Becka och vi köpte cupcake formar och sen åkte vi hem och bakade till hennes pojkvän som fyller 18 idag. Cupcaksen blev...helt okej. Lite mycket socker kanske haha.
När vi var klara vid 9 tiden kom Frej, Oscar, John och Jocke hem till Becka och vi kollade på filmen "Remember Me". Kom hem vid halv 3 och somnade direkt.
 
Idag har jag inte gjort så mycket. Passat Alfons och haft besök av Jennifer som skulle hämta en klänning som hon skulle låna av mig. Vi pratade även om ikväll då det är en Project X fest i Mälarhöjden som vi ska på. Kommer bli så jävla grymt, hoppas bara inte att det regnar eftersom att vi ska vara utomhus.
 
En bild på när vi bakade och slutresultatet

Mobilblogg - Tidigt

Märkte nu att jag inte upptaderade något alls igår, förlåt för det! Står nu och väntar på bussen hem från centrum där jag varit och lämnat Alfons på inskolningen. När jag kommer hem ska jag berätta för er vad jag gjorde igår och visa lite bilder :)

Min fina kille imorse


Mobilblogg - Kan inte sova

Ligger i min säng och kan inte sova. Väldigt irriterande med tanke på att jag måste sova för att bli av med mitt halsont. Aja, ska väl försöka sova igen. Godnatt!


Myskväll

Hej på er! Kvällen har spenderats med min kompis Frida. Vi lagade mat (eller rättare sagt hon), badade jacuzzi, lekte med våra hundar och kollade på "Pirates of the Caribbean". Det var en mysig och välbehövlig kväll. Nu har jag lagt mig i sängen för att få några timmars sömn. Imorgon väntar fika med tjejerna, bak med Becka och filmkväll med gänget. En toppendag helt enkelt. Godnatt!
 
En bild på våran mat och en på våra gulliga hundar

Gårdagens shopping

Gina Tricot 99:-
Cubus 199:-

15 Augusti 2012

Hej på er kompisar. Allt bra? Med mig är det bra, dock har mitt halsont återvänt så det suger. Men ska ta det lugnt idag så jag hoppas på att det försvinner.

Anledningen till att jag inte upptderade igår var för att jag helt enkelt inte hade tid. Jag lämnade och hämtade Alfons på dagis mellan 9-13 och efter det åkte jag till Farsta och mötte Elias och Erica. Vi gick runt och kollade i affärer, pratade och fikade. Fick med mig två plagg hem som jag ska fotta och visa er senare. Fick sjukts hem av Ericas kille Simon och när jag kom hem så var det bara att hoppa in i duschen och äta lite middag innan jag åkte iväg igen, denna gången till Balingsnäs med Julia, Louise och Alice för att gå på chillkrök hemma hos Joel. Det var roligt och vi träffade både nya och gamla vänner. Kom hem runt halv 2 och åt då lite innan jag somnade.

Lite bilder från igår

Mobilblogg - Inskolning

Godmorgon på er! Antar att ingen är vaken såhär dags? Det skulle inte jag varit i alla fall! Men nu sitter jag på busshållsplatsen med Alfons och väntar på bussen som ska ta oss till dagis. Han går på inskolning den här veckan, så det är därför. Min lilla kille håller på att bli stor!


Sunny day with friends

Ni vet ju vad jag har gjort idag, så istället för att skriva en massa text så ska jag bjuda på lite bilder. Och juste, filmen vi såg på bio hette "Total Recall". Helt okej film, värd att se :)
 

13 Augusti 2012

Godmorgon på er! Hoppas ni sovit gott, det har jag. Har dock drömt lite konstiga drömmar...men men. Om ett tag så ska jag gå upp och börja göra mig iordning för att åka till Julia. Är det tillräckligt bra väder så ska vi åka och sola och bada vid Trehörningen, annars får vi se vad vi hittar på! Och ikväll ska vi som sagt in till stan med en massa kompisar för att kolla på bio. Vad det blir får vi se då.

Bara så ni vet så är min inspiration till att blogga lika med noll just nu. Kommer verkligen inte på något intressant att skriva om och orkar inte ens försöka heller. Upptaderar väl mest för att jag någonstans ändå tycker det är roligt, så ni vet.
 
 

12 Augusti 2012

Hello foaks! Sorry att jag inte upptaderat på två dagar, men har helt enkelt glömt bort. 
Igår hände inget speciellt. Julia kom till mig en stund på dagen och vi pratade och kollade på OTH och på kvällen kom min syster Emilie och hennes pojkvän Magnus hem till oss och åt middag. Det var mysigt! Idag så har jag jobbat från 12-20 och det kändes bra att vara tillbaka. Har saknat alla! Och sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket, bara ätit middag och tittat på OTH. Ska sova om ett tag för att ställa om dygnet nu veckan innan skolan börjar. Trist, men så är det. Imorgon väntar en dag med Julia och middag och bio på kvällen med ett par vänner. Kul!
 
Idag på jobbet

10 Augusti 2012

Goodmorning! Sovit gott? Det har jag, förutom att jag inte kunde somna förns vid 2-halv 3. Låg och tittade på filmen LOL, pratade i telefon och läste lite bloggar. TIllslut lyckades jag somna men blev då väckt vid 10 av pappa som sa att städarna skulle komma. Så ja, har inte fått så mycket sömn inatt om man säger så.
 
Dagens planer är väl att ta det lugnt på dagen och ikväll ska jag passa Alfons då ingen annan kommer vara hemma. Som tur är får jag lite sällskap under tiden :)
 
Min fina älskling och jag

Hard too say goodbye

Såja! Kom precis hem från avskedsfesten som var mysig. Det bjöds på god mat och mycket skratt. Dock så var det väldigt jobbigt när vi skulle gå...kramade Johanna flera gånger och fick verkligen hålla mig för att inte börja gråta. Men som vi sa, vi ses snart igen. Antingen till nyår eller i vår. 
 
Nu ska jag ta och kolla på OTH. Vet att jag har ett väldigt sorgligt avsnitt framför mig så får väl passa på att gråta ut då hehe. Vi hörs sen!
 

Mobilblogg - Blomma och klänning

Hej på er! Sitter och väntar på pendeltåget som ska ta mig hem till Johanna. Har på mig klänning kvällen till ära och har även köpt en blomma till min fina tjej. Tänk att jag ska vara utan henne ett helt år, sjukt.


Rattle

 

Avskedsmiddag

Godmorgon på er! Har ni sovit gott? Jag har väl sovit helt okej, var tvungen att dela säng med Alfons och han tar verkligen sjukt mycket plats även fast han är så liten! Men aja. Igår så fick jag lite sällskap på kvällskvisten. Vi kollade på Edward Scissorhands och sen gick mitt sällskap hem.

Idag på dagen så har Becka redan hunnit vara här. Vi har busat lite med Alfons och pratat. Ikväll ska jag hem till Johanna på avskedsmiddag, för imorgon åker hon till Birmingham i London och ska plugga där ett år. Förstår inte hur jag ska klara mig utan henne...men i vår så ska jag och tjejerna åka och hälsa på henne har vi bestämt! Så ska börja fixa mig om ett tag. Men först, OTH!
 
Världens finaste är du Johanna, glöm aldrig det ♥

Party last night

Igår var jag och mina kompisar på fest hos min kompis Erik på Östermalm. Han bodde i en jättefin våning och vi hade väldigt kul med shottar, drinklekar, dans och annat. Har några roliga videos från festen, men vet inte om jag vågar lägga upp dom haha...vi får se. Sålänge kan jag bjuda på lite bilder!
 

One more night

 

Back on track

Hej! Det var ett tag sen. Nästan en månad sen. Helt sjukt vad fort tiden gått! Men anledningen till min frånvaro berodde på att min dator var på lagning i närmare tre veckor (!) och jag fick hem den för ungefär en vecka sedan.
 
Ja, vart ska jag börja? Det finns så mycket att berätta, men kan berätta de två största händelserna som inträffat under tiden jag inte upptaderat här.

1. Jag och Max har gjort slut. Efter lite mer än två år så bestämde vi oss för att gå skilda vägar. Det funkade helt enkelt inte längre, och så blir det ibland. Men jag inser nu att detta var det bästa för oss båda och jag vill honom allt väl.
 
2. Jag åkte till Spanien en vecka med en massa kompisar, och det kunde inte kommit mer lägligt än vad det gjorde. Vi åkte dagen efter jag och Max hade gjort slut och det var precis vad jag behövde! Det var jag, Linn, Mikaela, Elin, Jesper, Besse och Martin som hyrde en lägenhet som vi bodde i. Det var helt sjukt kul och allt möjligt hände. Den veckan var den bästa på hela sommarlovet!
 
Nu ska jag försöka komma tillbaka till bloggen lite smått, för har fått lite önskemål om det. Och jag tycker ju det är kul att blogga. Så nu kör vi!
 
Gänget (minus Jesper som hade åkt hem). Tack för den underbara veckan!

RSS 2.0