Mobilblogg - Sova

Sleepy time nu. Upp till skolan imorgon,usch och blä. Men imorgon är det bara två dagar kvar till helg!!!!

Mina gosisar imorse


Gymma och sola

Åh, så skönt efter att man tränat! Fast är helt död nu...
Idag körde jag ben och armar. Gymmade ca.1 timme och sedan så solade jag 10 minuter. Älskar att jobba på gym då man både får träna och sola gratis! LML <3
Men nu ska jag ta en dusch och sedan sätta igång och plugga. Och lunch måste jag ju också äta. Usch vad jobbigt allt blev helt plötsligt.

Märkena på mina fötter är från träningsskorna haha

Studiedag

Godmorgon på er! Hur är det i skolan? Själv är man ledig idag, så jag vaknade upp bredvid Elin, Johanna och Julia och då gick vi upp och gjorde en stor frukost med flingor, fil, äggröra, mackor etc. Supergott, och nu har jag fått den bästa starten på dagen! Dom gick för ca.30 min sen och nu ska jag slänga på mig träningskläderna och pallra mig iväg mot gymmet. När jag kommer hem måste jag plugga lite, men som tur är så har vi inte så mycket läxor. Hoppas ni får en bra tisdag, puss!
image description
Våran goda fruktsallad igår

Mobilblogg - Mys med tjejerna

Måndagen kunde inte slutat bättre. Ligger i uterummet nu med tjejerna och ska sova snart. Men innan vi somnar blir det väl lite girl talk hihi. Vi hann bara kolla på två Disney filmer,but still. Då har vi anledning att fortsätta en annan gång! Men nu blir det sleepy time,puss

Våran goda fruktsallad


Folk som inte kan skilja på mitt och ditt

Hatar folk som inte kan skilja på ditt och mitt. Oavsett om det handlar om en pojkvän, en mobil eller vad som helst så hatar jag det. Speciellt om personen är en vän till dig. Och det spelar inte någon roll i vilket syfte som personen inte kan skilja på ditt och mitt, eller om den är arg etc. Jag hatar det lika mycket ändå. Sådant får mig att må illa.
Nu ska jag snart åka till skolan i alla fall. Hoppas ni får en trevlig måndag!

Mobilblogg - Glömt bort bloggen

Har helt glömt bort bloggen idag,men har varit upptagen.
Max sov här igår till idag,han åkte vid 11,och sedan åkte jag till jobbet. Var där från 12-20 och när jag kom hem så åt jag lite middag och packade alla saker till skolan imorgon. Går från 9.25 till 13.50 och sedan har jag studiedag på tisdag! Så imorgon kväll ska mina tjejer komma hit och vi ska ha Disney kväll. Ska bli super mysigt. Men nu måste jag sova,slocknar snart. Puss på er!

En bild innan restaurangen igår


Hard Rock Café

Nu blir det middag på Hard Rock Café med familjen och mina systrar plus deras familjer. Kör på svarta jeans och en snygg skjorta, känner mig lite uppklädd...men aja. Have a nice evening!

Shopping

Mössa från Salt 495 kr

Blusher från HM 50 kr

Strumpbyxor från Twilfit 89 kr

Farsta Centrum

Känner mig som en ny människa! Piloxingen var jätte rolig men jobbig, men ska prata lite med Andreas och i framtiden så kanske jag kan bli piloxing instruktör...? Kan ni tänka mig som en instruktör? Haha, en ganska kul syn skulle jag tro. Men jag och Frida har bestämt oss fär att köra detta pass varje lördag om vi inte går ut på fredan vill säga. Beach 2012, here we come! Men nu har jag duschat, tagit på mig kläder och lagt lite mascara på fransarna. Ska åka till Farsta och möta mamma där och sen gå runt och kolla lite, och förhoppningsvis får jag med mig något hem. Så vi hörs senare!

Piloxing

Godmorgon på er! Ni kanske undrar vad jag gör uppe så tidigt? Jo, jag och Frida ska nämligen på Piloxing på gymmet. Detta blir då tredje gången jag tränar denna vecka, och mitt mål är att uppnå en sån här kropp innan sommaren 2012. Fatta vilken dröm det skulle vara! Så jag får helt enkelt kämpa på.

Pälsväst


Precis beställt hem denna nu. Längtar tills den kommer!

Summer shorts

Summer shorts

Myskväll på G!

Nu är jag ÄNTLIGEN hemma. Har bytt om till myskläder och tvättat av mig allt smink för ikväll blir det mys för hela slanten! Känns som det var länge sen jag bara var hemma och gjorde...ingenting. Är alltid ute och flänger och träffar kompisar, festar, är med Max etc. så nu ska jag bara ta en kväll för mig själv! Dock kanske Elin kommer över senare, men det är alltid trevligt med sällskap :) Nu ska jag ta och slå på ett avsnitt av Gossip Girl och bara mysa, men senare kommer jag att lägga upp ett litet collage. Har ju börjat göra mer och mer collage nu, gillar ni det?



Flying Monsters

Sitter i skolan forever alone. Kom typ en halvtimme för tidigt eftersom att jag fick skjuts till pendeln vilket resulterade i att jag hamnade på en tidigare pendel, så ja. Idag så har jag engelska, svenska, spanska och naturkunskap och sen så blir det som sagt Cosmonova med tjejerna! Vi ska se "Flying Monsters" i 3D haha. Kommer bajsa på mig typ.

Mobilblogg - Trötter

Dags att sova nu. Är så jäkla trött efter Zumba passet och har sån jävla träningsvärk. Smart att jag åt 30 min innan jag skulle träna också,höll på att spy. Men nu känns det bara skönt. Har legat och läst lite i engelska boken och druckit en smoothie,men nu är det som sagt dags att sova. Imorgon ska jag och mina tjejer gå på Cosmonova,mys! Godnatt på er lovers :)

Såhär mys hade jag det


Outfit

Outfit
Skulle mer än gärna gått klädd såhär idag. Dör för skorna, så himla snygga!

Mobilblogg - SO

Hann inte blogga imorse,fick lite bråttom. Men är i skolan och slutar om cirkus 2 timmar och då ska jag hem och plugga lite tror jag och sen blir det Zumba med Erica! Har dock grov träningsvärk så vi får väl se hur det går,men det är nog inga problem. Jag är en hårding hehe :)


If a girl likes you...

Förlåt att jag inte bloggat förns nu, men jag har haft fullt upp idag. Var i skolan från 8-14.40, sedan gymmade jag med Erica från 15.30-16.30 och sedan jobbade jag från 17.15-20.30. Ligger nu i min säng ny duschad och ska kolla på ett avsnitt av Gossip Girl. Imorgon har jag sovmorgon till halv 12, tack Gud! Hade aldrig orkat annars. Har liksom gått upp 5.55 två dagar i rad nu.
Och med detta så säger jag godnatt.

Mobilblogg - I matsalen

Har precis ätit lunch med tjejerna och nu ska vi väl sitta och göra...ingenting. Vi börjar inte förns 13.20 så det är lite segt. Men vi hörs senare!


Long distance relationship

Kolla på denna video. Den är så himla fin. Tjejen är en bekant till mig och hon bor i Sverige och hennes pojkvän bor i Singapore, och i julas var första gången dom träffades. Då hade dom redan "dejtat" i två år via nätet.
När jag ser denna video så tror jag verkligen på äkta kärlek. Dom är verkligen true soulmates. Önskar er all lycka i framtiden!

Mobilblogg - Marilyn Monroe

Ligger nerbäddad i min mysiga säng nu. Kom hem för en liten stund sen eftersom att jag och mamma var och såg på bio. Vi såg "My week with Marilyn Monroe" och den var bra. Helt klart värd att se :) Jag fick veta en massa saker om henne som jag inte vetat innan. Men nu är det dags att sova. Ska upp tidigt imorgon för att sjunga för pappa som blir 57 år! Godnatt på er darlings

Från bion idag


Spikes

Spikes
Skulle vilja hälsa alla dessa skor välkomna till min garderob! Dör lite smått alltså. Tänk dom gula till brunbrända ben, ljusa slitna jeans shorts och någon snygg, vit partytopp. Åh, I'm in love

Svennebanan

Haha åh, så sant och så skön brud!

Mobilblogg - Sleep tight

Bloggar mer imorgon,för nu är det dags att sova. Imorgon så har jag skola,studiebesök och en bio att gå på. Rolig tisdag! Puss och godnatt på er :)

Mina nya älsklingar som jag köpte idag. 400 kr på Din Sko. Love them


Mobilblogg - Pluggar

Ligger just nu och pluggar in massa glosor på spanska och engelska. Ska göra detta ytterligare en timme innan jag unnar mig ett avsnitt av Gossip Girl. Hoppas ni gör något roligare än mig i alla fall...

Kul jag har hehe


Crochet ♥

Welcome to Polyvore!

Idrott

Godmorgon på er! Trots att jag bara sov ca.6 timmar inatt så är jag ändå ganska pigg. Har nu bytt om till idrottskläder eftersom att idrott är den första lektionen jag har idag. Ska snart pulsa till bussen också, hoppas fan att bussarna och tågen går som dom ska idag, annars kommer ni få massa damp inlägg i bloggen hehe.
Jag förra måndan

Mobilblogg - Godnatt

Dags att sova nu. Imorgon blir det skola från 9.25-13.50 och sen ska jag vara med Max. Puss och godnatt


Lite bilder från igår

Innan utgången
Någon kille haha
HaffARN
Jag och födelsedagsbarnet <3
Erica och jag

På jobbet

Hej på er! Sitter på jobbet just nu och har lite rast, så tänkte att jag kunde berätta lite om kvällen igår.
Vi åkte som sagt till Gubbängen hem till en kille som hette Adam. Vi var väl en 15 pers där och det var trevligt. Träffade en massa nya, trevliga människor. Och våran älskade vän Johanna fyllde ju år, så när klockan slog 12 så firade vi henne! Jag kom hem runt 1, killarna drog ut på krogen vid 12 eftersom att dom är 20. Vill också vara myndig...men nästa år kan vi hänga med dom! Glömde bort att jag hade med mig kameran igår så det blev inget förutom suddiga mobilbilder, men kan bjuda på dom när jag kommer hem om ni vill? :) Slutar om 3 timmar, så ska fortsätta med lite "skitgöra" nu. Puss!

Mobilblogg - Jobba nu

Ska åka till jobbet nu så får blogga mer när jag kommer hem,om jag har tid det vill säga. Har ganska mycket läxor och två ska vara klara på tisdag. Så det blir nog att sitta uppe lääänge och plugga ikväll :(


Mobilblogg - Sova nu

Vad tycker ni om min nya design? Snygg,eller hur?! Tack så jätte mycket till min fina vän Madde <3 Men nu är det dags att sova,ska upp och jobba 8 timmar imorgon. Kill me...

Jag och födelsedags barnet <3


Design hjälp.

Hejsan! Har hjälp Elin lite med hennes blogg.
Gjort om designen och headern. Hoppas hon blir nöjd!
(det nya kanske inte synns än som att det tar ett tag att ladda upp den).
Madelene Wikelid.
Balen 2011. Jag, Elin och Nikita.
MadeleneWikelid.blogg.se

Mobilblogg - Outfit

Nu kör vi!


Taggad!

Håller på och fixar mig lite smått inför kvällen. Är så jävla taggad, lyssnar på massa grym party musik så jag ska bli extra taggad! Hoppas på en rolig kväll, men det kan inte bli något annat när man pratar om mig och Erica hehe ;)
Och juste, älskar ni inte också när man är heeelt ofixad och sen får fixa till sig så man blir extra snygg? Jag älskar förvandlingen!
Love you!

Mys med älskling

Hej på er! Hade världens mysigaste kväll och morgon idag. Max sov hos mig igår, så när han kom så låg vi och kollade på film och pratade och myste. Sen imorse när vi vaknade så gick vi upp och gjorde värsta frukosten! Amerikanska pannkakor med sylt och sirap, kaffe, oboy, you name it! Efter att vi hade ätit så kollade vi på filmen eftersom att vi inte hann kolla klart på den och sedan bråttades vi lite. Det är ett vanligt inslag när jag och Max ses, att slåss lite. Vi är onormala, jag vet. Sen följde jag med han till bussen och nu sitter jag här. Har duschat och pluggat och ska snart börja fixa mig, för ikväll blir det fiesta!


Frukosten imorse

Svar på frågestunden

Svar: Jag har en vit/blå eltandborste. Jag har skostorlek 37,5 eller 38. Dold talang...ingen direkt sådär. Jag kan sjunga haha, men det vet nog dom flesta.
Svar: Jag är inte riktigt säker, men jag skulle vilja jobba inom TV. Jag praoade på TV4 när jag gick i åttan och det tyckte jag var riktigt kul!
Svar: Just idag har jag inga trosor på mig Peddo Pär, busigt va? ;) Jag kommer alldeles strax, vänta på mig älskling!
Svar: Vi har varit tillsammans 20 månader på måndag! Kram på dig med :)
Svar: Haha jadu...glömmer ju alltid bort den, men ganska gärna!
Svar: Ja, det har jag blivit. En av mina bästa vänner svek mig en gång. Om detta skulle hänt nu skulle jag agerat helt annorlunda mot vad jag gjorde då. Då så förlät jag min kompis och vi fortsatte att vara vänner trots att jag aldrig mer skulle kunna lita på henne. Hade det hänt idag hade jag direkt kastat henne i papperskorgen. Så det är vad jag skulle gjort idag. Skit i människor som svikit dig och fokusera på dom som vill dig väl istället!
Svar: Jag följer alla "kända" bloggar så som Kissies, Kenzas, Isabelle Strömberg etc. och även alla mina kompisars, inklusive din ;)
Jag har faktiskt ingen inspirationskälla tråkig som jag är haha. Får oftast inspiration från bloggar jag läser isf.
Att bli sårad och att bli lämnad. Och skräckfilmer haha!
Hmm...det bästa med mig själv är att jag är så snäll. För snäll ibland kanske.
Oj, svår fråga! Har många "bästa vänner" och vill inte nämna någon i risk att glömma någon då den personen kanske blir ledsen hehe :)
Hm...skulle nog säga USA i somras eller Mexico!
Jag har haft två seriösa förhållanden.
Jobba inom TV eller något som har med media att göra :)
Min drömkille ska vara rolig, jag ska kunna vara mig själv med honom till 100%, jag ska vara hans "one and only" och hans högsta prioritet ska vara att få mig att må bra. Du är bäst gumman! <3
Svar: Varför är du så snygg för?! Jadu...vet inte haha. Kan komma dit när jag åker ner till min mormor och morfar. Eller så kommer du till stockholm! :D <3
Svar: Ja, det har jag :)
Det är privat.
Nej.
Jobbar, är med kompisar, gymmar, pluggar och är med min pojkvän :)
Dom jobbar båda på Ericsson, men med vad är jag inte riktigt säker på haha...
Jag vet inte riktigt, men det skulle vara kul att jobba inom TV! :)
Svar: Jag och min kille gick i samma skola, så det var så vi träffades :) Nej det var det inte, vi var kompisar ganska länge innan vi började "hålla på". Men jag har alltid tyckt att han var snygg hih!

Mobilblogg - På väg hem

Är på väg hem nu,så skulle tippa på att jag är hemma runt halv 7-7. Då får ni veta lite mer vad jag gjort idag och svaren på frågestunden!


Mobilblogg - På utbildning

Har rast just nu,men ska snart tillbaka in igen. Jag är på en utbildning med jobbet för er som undrar :) Puss!


Roadtrip

Idag ska jag iväg på en liten roadtrip. Kanske berättar mer sen när jag kommer hem, vi får se. Jag kommer vara borta hela dagen och vet inte heller om jag kommer kunna mobilblogga, men jag ska försöka :) Annars är jag hemma runt 7-8 ikväll, fast då ska Max komma hit. Men vi hörs när vi hörs helt enkelt. Och svaren från frågestunden kommer förhoppningsvis upp imorgon!

Mobilblogg - Back to normal

Har fått mina 10 frågor nu som jag bad om (efter mycket om och men känns det som) och jag ska såklart svara på frågestunden och börja blogga som vanligt igen. Men just nu så ska jag sova. Imorgon har jag en låååång dag framför mig. Puss och godnatt på er!


Hjälp mig att välja!

Nu måste ni hjälpa mig att välja! Jag ska beställa en päls men kan inte bestämma mig för vilken jag ska ha...den utan luva är 200 kr billigare, men den med luva är så fin. Och jag kanske måste stå för hela kostnaden själv vilket jag inte är så pigg på. Så nu vill jag ha hjälp av ER! Kommentera vilken ni tycker är finast så skulle det betyda såååå mycket för mig!
Med luva 1099 kr
Utan luva 899 kr

Tävling hos Saga Husberg!

Jag är med och tävlar hos www.sagahusberg.blogg.se om ett valfritt tandsmycke! Och om minst 50 deltar så lottar hon ut ett till tandsmycke i en annan tävling! Så jag tycker definitift ni ska gå in och anmäla er, regler hittar ni som sagt på www.sagahusberg.blogg.se :)

Mobilblogg - Fråga på!

Jag har haft 80 besök på min blogg idag. Och jag har fått fyra frågor. FYRA. Jag kommer inte blogga förns jag fått MINST 10,så kom igen nu. Fråga på vafan!


FRÅGESTUND

Nu tänkte jag ha något som jag inte haft på länge, nämligen en frågestund! Ni kan fråga mig vad som helst, jag svarar på det mesta, och jag vill ha MINST 10 frågor innan jag fortsätter att blogga. Jag vet hur många ni är som läser denna blogg och 10 frågor borde ni ändå kunna knåpa ihop. Så om ni vill att jag ska fortsätta blogga så fråga på, annars är det tråkigt och helt meningslöst! Jag avslutar frågestunden när jag känner för det, men som sagt inte förns jag fått 10 frågor eller mer. Puss på er!

Mobilblogg - Dags att sova

Dags att sova nu, lång dag imorgon. Från 8.10 till 20.00. Ska stå på öppet hus så det är därför jag går så länge. Så alla 96:or (eller alla mina fans från bloggen,hehe) kan ju ta och pallra sig till Östra Reals Gymnasium mellan 17.30-20.00 och ta sig upp till Media avdelningen och leta efter lilla mig i en rosa tröja :) Godnatt på er och sov så gott!

Jag och Albin i fredags


Happy ending

Kom hem för en liten stund sen. Var i skolan till HALV SEX idag. Fattar ni, HALV SEX! Helt sjukt! Har aldrig stannat i skolan så länge förut. Slutade gentligen 13.50 men åkte och fikade med min vän Marcus till halv 4 och sen åkte jag tillbaka till skolan för att ha mattehjälp mellan 16.10-17.30. Men det var behövligt för nu har jag fräschat upp minnet och fattar mycket mer. Det kommer nog gå bra på provet imorgon, ska bara göra lite uppgifter ikväll och läsa igenom allt :) Men nu måste jag gå ner och göra middag till mig och min syster, så vi hörs sen.

Våren 2010

Mobilblogg - Ny lärare

Kunde inte blogga imorse för mitt internet var så jävla segt! Har i alla fall matte just nu,ny mattelärare igen. Fjärde gången gilt hehe. Men känner att detta kan bli bra! Hon är snygg också,så killarna är ju glada. Har aldrig sett dom le så mycket eller svara på så mycket frågor haha. Söta...


Svar på kommentar

Svar: Hej Kajsa! Jag ringde Erica och frågade och hon sa att dom var normala i storleken, men dom hon hade köpt var liiite tightare. Men hon rekomenderade att köpa den storleken som du vanligtvis har, annars är det bara att skicka tillbaka dom! Hoppas du blev nöjd med svaret :)

Hetsig dag

Så, äntligen en lugn stund! Har varit fullt upp på jobbet idag. På söndagar så är det oftast fullt på gymmet så då får man hjälpa till mycket, och när jag inte har något att göra så sitter jag och går igenom alla som har ett efternamn som börjar på B och kollar så att dom betalar rätt summor, om dom fortfarande är medlemmar etc. Men nu är jag hemma och har fått lite mat i magen så. Borde plugga matte egentligen, men vet inte om jag orkar. Aja, imorgon är det skola från 9.25 till 13.50 och sedan ska jag stanna kvar i skolan till 16.10, för då början extra matten som jag ska gå på. Har omprov på tisdag eftersom att jag fick F på mitt förra prov så. Tagga!!! Nej, nu ska jag sluta deppa, puss.
Idag på jobbet

Mobilblogg - Väntar på bussen

Godmorgon på er! Sitter och väntar på bussen i Farsta Strand som ska ta mig till jobbet. Ville verkligen inte åka ifrån Max imorse,ville bara ligga kvar och mysa..men plikten kallade. Jobbar från 12-7 eller 8 ikväll,så om jag inte upptaderar under jobbet så hörs vi när jag kommer hem. Puss!


Mobilblogg - I Farsta

Hann inte blogga innan jag åkte hemifrån,men är på väg till Max nu. Sitter och väntar på tuben i Farsta. Hoppas ni får en toppen lördag,jag hoppas jag får det i alla fall..


Nödvändiga saker

Fölåt att upptaderingen inte varit så bra idag, men har gjort lite nödvändiga saker. Har flyttat över massa bilder från min gamla dator till den nya, pluggat, städat lite etc. Hittade så sjukt roliga och gamla bilder från typ 2009? Och sen hittade jag även en massa bilder på mig. Blir så himla sugen på att färga håret blondt eller mellanblondt när jag ser bilderna haha. Vad tycker ni?

Mobilblogg - Hos Erica

Är hemma hos Erica,sov här inatt. Men snart kommer mamma och pappa och hämtar upp mig. Ska hem och skriva klart min diskussion/analys och sen ska jag försöka få med mig mamma eller pappa till Farsta Centrum och handla lite nya skolsaker. Så vi hörs när jag kommer hem istället,puss!


Orkar inte

Nu har jag fixat mig och ska strax åka till Erica där jag ska spendera natten. Mys! Och vad angår Zumban så vet jag inte riktigt om det är min grej...men det var roligt i alla fall. Skrattade åt mig och Erica hela tiden. Som vi såg ut haha. Orkar ej. Och nu måste jag sluta upp med mitt depp mode vafan, jag orkar inte med mig själv. Puss på er och ha en bra fredag!

Börja plugga

Nu har jag skjutit upp det alldeles för länge. Måste börja med diskussionen/analysen NU. Sitter redan och gruppsmsar med Julia och Johanna och vi hjälper varandra lite smått. Ska som sagt vara på gymmet halv 6 så måste skynda lite, puss!

Mobilblogg - Jordens undergång

Har precis ätit lunch och ska gå till biblioteket nu och låna böcker inför min labbrapport. Ska isolera mig i mitt rum idag tills den är klar,kul fredag..men förhoppningsvis så går det fort. Vi har även suttit och diskuterat jordens undergång,läskigt det där. Ska antingen flyga till Afrika eller Norra Sverige och söka skydd haha!


Fredag den 13:onde

Idag har jag vaknat upp på fel sida. Jag är inte arg eller så, men idag är ingen bra dag känner jag. Eller den har inte börjat bra i alla fall. Tjejerna i skolan kommer säkert att få mig på andra tankar hoppas jag. Och jag får väl lyssna på lite peppmusik på väg till skolan. Hoppas ni har fått en bättre start på eran morgon än jag!
Och juste, idag är det ju fredag den 13:onde!

Beskriver ungefär vad jag känner just nu

Zumba

Så jävla taggad! Imorgon ska jag och Erica prova på Zumba för första gången! Någon av er som kört det? Är det kul eller bara jobbigt haha? Jag har dock bara hört positiva saker om Zumba :) Så mina planer för imorgon är att gå till skolan, plugga, zumba och kanske festa om jag blir klar med min labbrapport (snälla gud, låt mig bli det). Känns som en bra fredag! Nu ska jag snart börja fixa mig iordning för sängen och sedan slå på ett avsnitt av Gossip girl. Mys på hög nivå!

En av mina absolut bästa vänner <3

Tips för friskt hår!

När jag satt hos frisören idag så kom jag på att jag kunde skriva ett inlägg om vad jag gör med mitt hår för att hålla det så friskt och fint som möjligt. Ni kanske kan kommentera vad ni brukar göra med ert hår? Eller varför inte ta ett av mina tips? ;)
1. Undvik hårfönen - Jag förstår att du måste föna håret om du duschar på morgonen innan skolan och en kvart innan du ska gå så är det fortfarande dygnsurt. Men om du duschar på eftermiddagen/kvällen och inte ska någonstans så undvik att föna håret. Låt det lufttorka istället! Jag fönar mitt hår max 1 gång på två månader ungefär, och det hjälper :)
2. Platta/locka det inte så mycket - Jag förstår att detta också kan vara svårt, men jag har slutat att platta/locka mitt hår och nu gör jag det nästan aldrig om jag inte vill känna mig lite extra fin, men knappt då gör jag det. Jag plattar/lockar håret max 1 gång i månaden och då använder jag värmeskydd också.
3. Hårkontroll - En jättebra produkt om du tappar mycket hår eller har tunt hår. Jag tog dom förut (ska börja ta dom igen) för jag tappade så mycket hår och hade så tunt hår, och efter ett tag så märkte jag verkligen skillnad! Jag tappade inte lika mycket hår och det blev tjockare och såg friskare ut.
4. Gör inpackningar - Jag försöker göra inpackningar minst 3 gånger i veckan och medan jag har i inpackningen så brukar jag tvåla in mig och raka benen eller så.
Drömhåret

Blodgrupp.se

Haha asså åh, jag har pluggat för mycket. När jag skulle skriva in "blogg.se" så råkade jag skriva in "blodgrupp.se" hahaha. Håller på och skriver på en laborationsrapport som handlar om blodgrupper, so that's why ;) Ska isolera mig från omvärlden tills jag är klar med den. Den ska dock inte vara inne förns på söndag, men jag har bara idag och imorgon på mig att göra den så. Vi hörs när jag är klar med allt istället!
Såhär ser håret ut. Inte så stor skillnad, lite kortare bara :)

Mobilblogg - På tuben

Sitter och fryser arslet av mig på tunnelbanan. Ska till Östermalmstorg och klippa mig. Och hur gick pluggandet med tjejerna kanske ni undrar? Ja,vi satt och åt och pratade om sommaren. Lyckat! Tur att arbetet inte ska vara inne förns om några veckor :)


Ut i regnovädret

Ska snart ge mig ut i regnovädret. Usch, orkar verkligen inte. Aja, what to do? Johanna, om du läser det här, ha té fixat tills vi kommer så vi kan tina upp hemma hos dig! Haha, vad rolig jag är. Orkade inte fixa mig så mycket heller, bara lite mascara, ögonbrynspenna och concelear.

Mjukiskläder på såklart

Godmorgon!

Godmorgon på er! Sitter och äter frukost och facebookar lite. Idag ska jag ju hem till Johanna med dom andra brudarna och plugga och sen klippa mig. Kommer väl inte vara hemma förns vid 5-halv 6 igen så jag bloggar då. Ska försöka mobilblogga under dagen! :)

Mobilblogg - Fullspäckad dag

Är så jävla trött nu. Har pluggat,gymmat och jobbat idag. Cred till mig! Skönt att vi är lediga från skolan imorgon (inställda lektioner) så att jag kan få sovmorgon. Men även fast vi är lediga så ska jag,Julia och Elin hem till Johanna för att plugga. Vi får väl se hur det går...och kl.15 har jag klipptid hos Catarina (?) hehe. Kommer inte riktigt ihåg vad hon heter,har haft henne en gång förut och var jätte nöjd med henne så :) Och sen blir det hem och plugga ännu mer,wiho!...
Jaja,ska sluta klaga nu och sova istället. Godnatt och sov så gott <3

Bild 1: Ett gulligt barn på jobbet
Bild 2: Sexord i våran svenska bok haha
Bild 3: Johanna var forever alone i våran gruppchatt


Mobilblogg - Snart hemma

Slutade 11.50 idag,skönt! Är snart hemma och när jag väl kommer hem ska jag plugga. Har redan fyra läxor och tre av dom ska in på fredag. Kuuuul. Och sen ska jag nog gymma innan jag börjar jobba,idag är det barnpassning som gäller. Mys! Och när jag kommer hem ska jag kolla på Gossip Girl. Är ledig imorgon eftersom att alla mina lektioner är inställda,wiho! Så jävla skön vecka,LML <3


Tankar

Varför ska man ha en hjärna egentligen? Och varför ska man ha tankar? Allt blir ju bara så jäkla komplicerat och snurrar runt i huvudet och trasslar ihop sig till en enda stor boll. Åh, hatar att jag tänker på allt så mycket. Överanalyserar. Kroppsspråk. Vad som helst. FML
Så, nu ska jag sluta med mitt "depp mode". Ska strax gå till bussen som ska ta mig till skolan. Har två lektioner idag och sen slutar jag. Sköööönt. Ska kanske till Nacka Forum sen med Julia, eller så ska jag bara hem och plugga. Läxa första dan i skolan, whopp whopp!

Mobilblogg - Tom

Är på väg hem nu. Vet inte om jag kommer orka/hinna blogga när jag kommer hem så säger hej då och godnatt nu ist. Hoppas ni har en bättre dag än mig

Haha asså pappa...


Mobilblogg - I skolan

Slutar om 20 min men måste fördriva tiden fram till tre innan jag kan åka hem till min pojkvän. Får väl sätta mig och läsa den tråkiga boken vi har fått låna i svenskan.
Jag har även en ful-dag idag. Bläää


Konstiga drömmar

Hej på er! Ska gå till bussen strax, men ville bara skriva hej. Jag lyckades somna om imorse efter någon timme, men då drömde jag en massa konstiga drömmar. Usch...aja, efter skolan ska jag hem till Max så om vi hörs så hörs vi via mobilbloggen!

Mobilblogg - Vaken

Kul att jag ska upp om två timmar och har vaknar nu. FML


Mini spa

Nu känner jag mig som en helt ny människa igen! Har haft ett litet mini spa här hemma ikväll för att göra mig fräsch inför skolstarten och den kommande veckan. Har bland annat haft en inpackning i håret, noppat ögonbrynen, smörjt in mig, haft en ansiktsmask etc. Så himla skönt.
Imorgon ska jag alltså till skolan och efter skolan ska jag hem till Max. Men nu ska jag avsluta mitt lov på det bästa sättet, nämligen genom att sätta på ett avsnitt av Gossip Girl!

Bytt lite saker

Sitter nu här proppmätt efter att ha ätit två våfflor. Har även en handduk virad runt håret eftersom att jag har olivolja i mitt slitna och trötta hår. Men bokade ju en klipptid idag så ska klippa mig på torsdag kl.16 så jag får bort det värsta.
Var ju i stan idag med Anton och bytte mina jeans och min tröja från Bik Bok fick jag byta till en annan tröja. Sen köpte jag även ett par skor för 99 spänn, så värt!
Tröjan jag bytte till
Och skorna! Den "nötta fläcken" som är längst fram på ena skon på första bilden ska vara där, den försvinner efter ett litet tag sa tjejen i kassan. Och ullet ska såklart vara nerfällt men jag har impregnerat dom precis, så det är därför ullet är uppfällt just nu :)

Mobilblogg - På tuben

Sitter nu på tunnelbanan på väg hem. Köpte ett par skor för 100 kr,värsta kapet! Visar dom när jag kommer hem,puss

Haschpundare


In till stan för att möta en väm

Ska snart gå till bussen och börja ta mig in mot TC där jag ska möta upp Anton. Jag ska lämna tillbaka lite kläder och sedan ska vi ta en fika och kanske en liten shopping runda. Jag kan knappt hålla mig nu när jag har pengar hehe. Men jag ska försöka. Måste i alla fall köpa ett nytt block till skolan, mitt är typ slut haha. Vi hörs via mobilbloggen eller när jag kommer hem!

Saker att göra

Godmorgon på er! Jag har faktiskt varit vaken sen 10 men har dock inte hunnit göra så mycket än. Bara ätit frukost och kollat på ett avsnitt av Gossip Girl. Men nu ska jag ringa och boka klipptid och sedan ta tag i matten och lite disk. KILL ME!

Sleepy time

Dags att sova nu. Måste börja vända tillbaka på dygnet. Ska dock ligga och smsa lite först. Puss och godnatt!

Some pics

Hej på er! Vet att upptaderingen denna vecka har varit super dålig, men jag har tagit tillvara på lovet så mycket som möjligt. På tisdag börjar jag skolan igen så imorgon är min sista lediga dag. Då ska jag göra massa tråkiga saker som att plugga lite matte, åka och byta/lämna tillbaka lite kläder och boka klipptid. Men jag kanske ska ta en fika med en vän om jag hinner så det blir ju mysigt i alla fall! Idag har jag jobbat från 12-19 och inte hunnit med så mycket mer. Men jag tänkte bjuda på lite bilder från i tisdags då vi var hos Marcus. Så enjoy!
Söta vänner
Jag tänker inte ens säga något
Sexy!

Lite nya saker

Lite nya saker som fick följa med mig hem i fredags!
Jeans från Salt (ska dock byta dom eftersom jag såg att en söm hade gått upp).
Klänning för 89 kr (!) från Bik Bok. Den är dock mer "gammel rosa" i verkligheten.
Tröja från Bik Bok (ska dock lämna tillbaka den eller byta den eftersom att jag såg att den var sönder).

Hard to say goodbye

Tack för dessa 10 år. Jag saknar dig redan.

Mobilblogg - Minijulafton

Har lite mini-julafton med släkten. Har fått 500 kr av farmor och farfar,oppa! Så det är najs. Ska lägga in lite bilder på vad jag shoppade igår senare,fyndade en massa!


Mobilblogg - Sova nu

Godnatt på er


Årsresumé 2011

Hade gjort värsta årsresumén, så försvann den. FML

5 Januari

Godmorgon på er! Eller godmorgon och godmorgon, god förmiddag kanske man ska säga? Jag var i alla fall tvungen att gå upp vid 11 eftersom att våran städerska kom men jag har sen dess hunnit se två avsnitt av Gossip Girl och äta frukost. Ska snart börja göra mig iordning, Max kommer hit vid tre tiden. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men antagligen bara mysa och prata. Hörs sen!

En bild på Filip och mig från i tisdags

Mobilblogg - Hos Tegenfeldts

Förlåt att min upptadering är så dålig nu på lovet,men jag har annat för mig.
Just nu är jag hemma hos Erica med Johanna. Vi ska äta trerätters middag och vi blev precis klara med förrätten som bestod av bruchetta. Till huvudrätt blir det kött med potatis och bea och till efterrätt hemmagjord glass :) Vi ska även sätta på ett par filmer sen och mysa. Nu måste vi nog hjälpa Erica med maten,hon skriker nämligen...


Mobilblogg - Med tjejerna

Förlåt att jag inte upptaderat idag. Festen blev fail så nu chillar jag och tjejerna hemma hos mig och snackar en massa! Mysigt värre! Vi planerar inför imorgon,förhoppningsvis blir det roligare då. Puss och godnatt på er!

Jag och min sexy friend


Mobilblogg - Sussa nu

Ska sussa nu, imorgon vankas det fest! Woop woop! Fattar inte hur jag orkar haha...


Inköp

Hej på er! Förlåt att jag inte har mobibloggat, men det är inte direkt det första jag tänker på när jag är med min pojkvän. Vi var i alla fall i Täby Centrum och jag fick med mig en tröja, en blus, en kofta, en svart/glittrig ögonskugga och en väska. Är nöjd över mina små inköp!

Mot Täby Centrum

Förlåt att jag inte skrev något mer igår. Har ingen anledning till varför, orkade bara inte. Var hemma exakt HELA dagen igår och kollade på Gossip Girl. Har snart sett klart säsong 2, så jävla bra! Nu ska jag strax bege mig mot bussen för att åka till Täby Centrum och möta upp min pojkvän. Vi ska shoppa lite och sedan ska jag följa med han hem och äta middag där. Kan försöka upptadera er under dagen via mobilbloggning men lovar inget. Tänkte även bjuda på lite bilder från nyår när jag kommer hem, har ca.230 bilder haha, men här är en på vi tjejer som var där före och åt middag och fixade oss tillsammans :)

Mobilblogg - Död

Tänker inte röra mig utanför huset idag. Ligger just nu och kollar på Kill Bill 2 med pappa. Ska åka och skriva på kontrakt med mitt nya jobb senare så då måste jag iofs röra mig utanför huset,men jag får ju skjuts dit och hem så det är lugnt :) Ska ladda upp lite bilder sen från kvällen om jag orkar.

En bild från igår


Mobilblogg - 2012 nu!

Dags att sova efter ett galet nyår,berättar mer imorgon! Puss och godnatt på er <3

Världens bästa


RSS 2.0