Kaoz

Det är lite kaoz i orten just nu,men vi har löst det någorlunda. Madde kommer snart och hämtar mig med moppen och sen bär det iväg,puss


Bara för dig Madde...

...så lägger jag ut vad jag ska ha på mig ikväll (troligtvis) ;)

When I see you cry, that's makes me smile

Godmorgon människor! Det var inte så svårt som jag trodde att ta sig upp imorse trots att jag somnade vid 1 inatt och skulle upp klockan 6. Men det lär väl visa sig under dan att jag inte sov så mycket inatt...Idag står matte, svenska, spanska och naturkunskap på schemat och när jag kommer hem ska jag bara packa om min väska och sen åker jag direkt till Erica så vi får se hur det blir med upptaderingen...men jag mobilbloggar i värsta fall :) Puss!
Jag laddar bara upp svarta, dåliga webb bilder nu för tiden. Sorry about that

True Blood

Hej bloggen! Nu sitter jag nyduschad här i min soffa. Har smort in mig, noppat ögonbrynen och tagit på mig mjukiskläderna så nu är jag redo för lite torsdags mys! Ska gå ner och kolla på True Blood som börjar om 5 min. Röjde även undan en hel del plugg innan jag duschade, så som ett antal mattetal, skrev klart en artikel till historian, gjorde instuderingsfrågor till provet imorgon etc. Ska plugga lite mer på provet när True Blood är slut, men vi hörs sen!

Promenad med Emma snart

Ska på promenad med Emma snart men hon skulle äta lite flest och då passar jag på att plugga. Vi hörs sen sötisar!


Till bussen nu

Hej sötnosar, ska snart börja dra mig mot bussen. Idag ska min klass gå på "Levande Historia". Jag har ingen aning om vad vi ska göra där, men det lär jag väl märka :) Slutar 2 och ska då hem och plugga lite och ta en powerwalk med Emma, så vi hörs då!

Trött chey som ska sova nu

Behöver jag ens säga något mer?


Happy happy happy

Hej sötnosar, har försökt blogga idag men det har inte gått bra för blogg.se's app har vägrat att samarbeta. Kom hem för lite mer än 1 timme sen från min pojkvän och nu ska jag kolla på Glee. Börjar 12 och går till 2 imorgon, vi ska bara på studiebesök på Levande Historia, så det är helt okej. Plus att jag beställt en vinterjacka från Nelly och ska köpa UGGs snart. Sen är det fest hos Mange i helgen och mys som gäller. Jag älskar mitt liv just nu, kan fan inte bli bättre!
Tove Parkas SEK 799, Jeane Blush - NELLY.COM
Denna skönhet är det som jag får hem om 2-3 dagar!

Väntar

Hej bloggen,sitter utanför min spanska sal med några kompisar och väntar på att spanskan ska börja. Fryser och är hungrig. Kul


Poncho

Hje bloggen! Ska snart dra till bussen, men tänkte visa en liten del av min outfit idag. Har på mig min nya poncho så nu får ni se en del av den i alla fall ;)
Måste verkligen klippa mitt hår snart...det ser ut som en död mullvad hänger från mitt huvud hahahah

I sängen

Hej sötisar! Ligger i sängen nu och testar på blogg.se's nya app,funkar bra än så länge! Har pluggat hela kvällen så hann inte visa ponchon jag köpte :( Och imorgon ska jag till min pojkvän direkt efter skolan så det blir dålig bloggning...kan försöka upptadera via mobilen och kanske lägga upp någon bild! Nu ska jag i alla fall sova,peace out


When life gives you 100 reasons to cry, show life that you got 1000 reasons to smile

Hej alla glada och sura. Kom nyss hem, har varit i skolan och sen träffade jag Marcus och åkte och hälsade på min gamla skola och sen tog vi en fika på Espresso House i Skanstull och tog en tur på Götgatsbacken och kollade lite. Jag fick med mig en poncho och ett skärp hem, men visar det senare för nu ska jag plugga lite. Puss!

Long day

Godmorgon bloggen! Sitter här nu i min soffa färdigfixad och på schemat idag står det samhällskunskap, naturkunskap, spanska och svenska. En ganska lång dag från tio över 8 till tjugo över 2 och sen ska jag somsagt åka och hälsa på min gamla skola. Så vi hörs när vi hörs helt enkelt, puss!

Dålig update

Förlåt så mycket för den dåliga upptaderingen idag, men har varit i skolan och sen hemma hos Elin och sen på kören och kom hem för ca. 1 timme sen och då var jag tvungen att äta och nu sitter jag och pluggar och smsar med min pojkvän. Ska snart sova eftersom att imorgon börjar jag tio över 8 och efter skolan ska jag åka med min kompis Marcus till min gamla skola och hälsa på! Det ska bli kul. Vi får helt enkelt höras imorgon sötnosar, puss ♥

Min snygga kompis Marcus som jag ska hänga med imorgon ;)

10 sanningar

Jag suger på wordfeud. Orkar inte sitta och tänka vilket ord som ger mest poäng utan lägger bara
Hatar när det är supertrångt på tunnelbanan och folk hostar rätt ut eller håller på och snyter sig. Usch
Är beroende av min mobil. Har med den vart jag än går
Hatar när mina föräldrar ringer mig när dom bara ska "kolla hur det är"
Är jättemissnöjd med min kropp för tillfället
Tycker mitt hår är supertråkigt och vill förändra det, men vågar inte
Jag kan faktiskt sjunga hyffsat bra
99% av tiden kommer jag i tid
Hatar att skolka, får typ dåligt samvete haha
Är en allätare, äter typ all sorters mat

Taggar till inför matten

Hej bloggen, nu sitter jag i skolan med 3 av världens största muppar, nämligen Elin, Johanna och Julia. Vi ska snart ha matte, taggmode! Ska hem till Elin efter skolan så blir ingen bloggning förns ikväll, men vi hörs då. Puss!

Trött chey

Godmorgon sötnosar! Hur är det med er?
Själv är jag så jäkla trött, men försöker vakna till lite. Idag har jag idrott, matte och "klassens halvtimme" och sen slutar jag vid tio i 2. Ska antingen hem till Elin eller hem då, får se. Sen så har jag kör från kl.18 till kl.20. Så förhoppningsvis om jag kommer hem emellan skolan och kören så hinner jag blogga, men gör ett par tidsinställda åt er. Puss!

Godnatt!

Nu sitter jag här i min soffa nyduschad. Jag har pluggat klart allt för idag och ska krypa ner i sängen nu och kolla på Glee, sen sova. Är så sjukt trött fast jag sov 10 timmar inatt. Så med detta inlägg säger jag godnatt, och att vi hörs imorgon!

Allt som fick följa med mig hem idag

Måste ju såklart visa vad jag fick med mig hem idag.
Foundationspensel från Kicks - 75 kr (REA)
Foundation från Kicks - 149 kr
Ansiktskräm från Apoteket - 67 kr
BH från HM - 99 kr (REA)
Toffsar från HM - 19 kr

Tävling igen!

Jag är med i ännu en tävling där jag tävlar om att vinna VIP-biljetter till 50 Cents konsert, och man får även gå dit med Paow och Sarah Tjulander! Hur ballt är inte det? Tycker ni också ska vara med och tävla, tävlingarna hittar ni på www.paow.se , www.sarahtjulander.myshowroom.se eller på Myshowrooms hemsida :)

Tävling!

Jag är med och tävlar hos www.sarahcarlstens.blogg.se om 2 biljetter till Britney Spears konsert i Globen den 16 Oktober och om att få hennes nya parfym! Helt sjutk grymt, eller hur? Så jag tycker ni ska ta chansen att vara med ni också! Dessutom är Sarah en supertrevlig tjej eftersom att jag träffat henne :)

Mexico!

Om exakt 2 månader, 2 veckor och 6 dagar sitter jag på ett flyg påväg till Mexico! Ska vara där i ca.2 veckor och det ska bli så jävla skönt. Tänk att dra iväg till värmen och solen då det är som mörkast och kallast här. Helt underbart ju! Men många av mina kompisar säger att dom aldrig skulle vilja åka utomlands så dom missar julafton? Vad tycker ni? Personligen så tycker jag att det är mysigt med jul men ibland är det så jobbigt med allt julpyssel och att vara med släkten så då är det ju skönt att dra iväg till värmen och bli upp passad på ;) Jag kommer hem dagen innan nyårsafton i alla fall vilket är tur, för på nyårsafton blir det feeeeest!




Detta är stället vi ska åka till, Playa del Carmen. Åh, dör!

Bloggarna jag är beroende av

www.sarahtjulander.myshowroom.se - Tycker hennes blogg och hela hon är härlig
www.focha.blogg.se - Min kompis blogg som har ett väldigt roligt sätt att skriva och att se på saker och ting. Ni förstår om ni klickar er in
www.kenzas.se - Såklart! Hon skriver om allt från mode till resor till sin pojkvän och hund. Älskar den!
www.rstahl.devote.se - En tjej som älskar bajs. Eller inte älskar bajs, men hon är så barnslig och skitrolig!
www.tovewaldemar.blogg.se - Började läsa den igår men tycker redan den är toppen! Har träffat henne i verkligheten och hon är en supersnäll och trevlig tjej :)
(OBS. Bloggarna är inte i ordning)

Ge mig sommar?!


Kolla brännan...vill vara sådär brun igen.
Nu har jag fixat klart mig och ska ta bussen som går 12.11 till Farsta Centrum och möta Erica. Jag har gjort ett tidsinställt inlägg, men funtar på att göra ett till. Ni lär märka ;)

For every minute your angry, you loose 60 seconds of happiness

Godmorgon pojkar och flickor! Hur är det med er? Med mig är det väl helt okej, ligger och hostar som vanligt. Att den här jävla förkyldningen aldrig kan försvinna så jag kan börja träna igen! Aja.
Idag är det shopping med Erica som står på schemat och sedan middag hemma med famor och farfar, mormor och morfar och familjen. Blir nog en mysig söndag :)

Kommentera!

Hej fellas! Ligger i min säng nu och ska fortsätta mitt Glee marathon. Håller på att beta av säsong 2 nu, men får se till att spara på avsnitten eftersom att dom precis har börjat med inspelningarna till säsong 3. Har i och för sig bara sett 2 avsnitt än så länge, men ändå...vet hur fort det går sen haha.
Statistiken har varit grym idag, men jag har inte fått några kommentarer? Kom igen nu, är ni rädda för att fråga saker eller? Fråga på, eller lämna någon liten gullig kommentar om ni har lust :)
Denna bild är tagen för exakt ett år sedan. Ser ni någon skillnad? Personligen så tycker jag att jag ser mycket snyggare ut där haha...:(

Saker ni kanske inte visste om mig

Jag hatar att prata i telefon med folk som bara pratar om sig själva och ska berätta om typ hela deras liv och personer man inte ens känner. Ringer det en sådan person till mig så unviker jag helst att svara hehe...
Jag älskar att följa serier! Har kollat på OTH, Glee, Greys Anatomy, House och många fler.
Jag har väldigt lätt för att lära känna nytt folk.
Jag HATAR folk som kollar snett. Vad är grejjen?
Jag ÄLSKAR godis. Men jag är nog inte den enda ;)
Jag är en riktigt töntig flickvän som skriver 100 hjärtan i sms till min pojkvän haha.
Jag älskar högklackat, men hatar att gå i det. Föredrar alltid mina converse framför klackar.
Jag har en tendens att alltid dra små vita lögner...inte bra.

Höjden av lathet eller...?

Så! Nu är jag tillbaks från min långa promenad till och från centrum. Men som tur var så hade jag Emma som sällskap! Var längesedan jag träffade henne och vi har ju känt varandra i ca.10 år, så det är ju väldigt länge. Hon är en sådan vän som man vet att man alltid har! Nu ska jag snart äta middag och sen tänkte jag göra en liten lista på saker ni kanske inte visste om mig...;)
Haha, ser ni min godispåse där borta på skänken? Jag är för lat för att gå upp ur soffan, hämta den och fotta den. Höjden av lathet alltså.

Ny navelpiercing

Inte världens bästa bilder kanske, och piercingen är egentligen rosa, men såhär ser den i alla fall ut! Den fick följa med mig hem i veckan när jag var i stan.
Ska snart gå ner till centrum med min syster och handla lite godis tills ikväll, ska bara vara hemma eftersom att mormor och morfar är här och hälsar på och jag har laddat ner hela säsong 2 av Glee och Friends with benefits!

Wordfeud

Hello people! Allt bra? Med mig är det toppen. Sov som sagt hos Max igår och vi gjorde inte så mycket. Åt middag, kollade på två filmer och gick och la oss vid 11 eftersom att han skulle upp tidigt idag för att spela Meyer Open (en golftävling dom har inom familjen). Jag kom hem vid halv 11 imorse och har sedan dess läst Glaze och gjort tio tal i matteboken. Känner mig så duktig ;) Ska plugga lite mer snart, men tänkte bara upptadera er om läget liksom.
Min incheckning igår säger det mesta ;)

Video

Tänkte bara skriva ett litet inlägg och säga att ni borde titta på den här. Ta 7 minuter av ert liv och lägg ner på denna video, för det är den faktiskt värd. Man får ett helt annat perspektiv på trafiken och livet efter detta.

Händelserik dag

Hej bloggen! Gick i skolan idag från halv 12 till 3, hyfsat skönt. Sen så mötte jag Anton i TC och vi tog pendeln där Nikita hoppade på i Älvsjö och åkte hem till mig. Vi pluggade lite, snackade, läste tidningar etc. Dom drig vid halv 7 och då duschade jag och åt middag, pluggade lite till och nu har jag precis kollat klart på True Blood. Så jääävla spännande! Ska ta och plugga lite till nu och sedan sova, imorgon kommer mormor och morfar och jag ska även sova hos min underbara pojkvän!

Gossip

Hej, och förlåt att jag inte upptaderat sen igår, men har inte haft tid.
Utedagen igår var helt okej, vi fick dock gå jääävligt långt och det var jääävligt jobbigt hehe. Men när jag kom hem så tog jag en dusch och sen kom min pojkvän. Vi mös och lagade middag och han åkte härifrån vid halv 9.
Idag så har jag haft inriktningsdag i skolan, gick från 9 till 2 och har varit med folk från andra klasser. Kul att man börjar lära känna andra nu också :) Efter skolan gick jag hem till Becka och vi pluggade matte och spanska. Har sovmorogn imorgon till halv 12 vilket är jävligt skönt och bara 2 lektioner, så ska ta och lägga mig och läsa min skvallertidning nu. Puss!
Jag just nu!

Utedag

Godmorgon, godmooorgon! Haha okej, orkar inte vara hurtig. Är hyfsat trött och ska ha utedag idag. FML TPL och allt såntdär. Vi hörs när jag kommer hem istället!

Kort och gott

Hello lovers! Har precis duschat och gjort mig iordning och har plockat upp på mitt rum, lagt fram kläder tills imorgon etc. Vi har ju utedag så har liiite ångest över vad jag ska ha på mig, men det fick bli ett par jeans, ett vitt linne och en svart kofta. Ganska enkelt. Och sen får jag se imorgon om jag tar stövlar eller converse. Stövlar skulle ju vara det smartaste, men alla vi har är fula så...annars får jag gå med raggsockor i conversen ;)
Jag har varit i skolan idag, haft matte och idrott, sen följde Elin med mig hem och vi åt lite mat och åkte sedan till kören. Kom hem för ca.40 min sen och här sitter jag. Ska plugga lite samhällskunskap innan jag kryper till kojs. Puss!

Deppigt väder

Tja bitcheees. Fan vad deprimerande väder det är ute idag :( Om det är sådant här väder imorgon när vi ska vara ute i skogen kommer jag vara "sjuk".
Idag så har jag bara två lektioner vilket är hur skönt som helst! Slutar tio i 2 så det är också helt OK. Har kör vid 6 ikväll så om jag hinner blogga när jag kommer hem från skolan så gör jag det. Puss!
Längtar tillbaks till USA...

Vuxenpoäng

Jag borde faktiskt få ett vuxenpoäng nu! Missade nyheterna idag så kompenserar det genom att läsa på SvD:s hemsida om dagens nyheter. Ska dock snart byta till svenska boken och sen blir det att släcka lampan. Är så jäkla trött fast att jag sov 8 1/2 timme inatt. Att ta det lugnt är ansträngande ;)

Perfect weekend

Hej bloggen. Det går inte sådär superbra att blogga över helgerna...men då vill man ju bara ta det lugnt och göra allt det man inte hinnar göra på vardagarna.
Sitter i alla fall och pluggar. Har precis skickat in min engelska som inte ska vara inne förns om en vecka egentligen, duktigt där Elin! Ska äta middag snart och sen ska jag nog ta en välbehövlig dusch och läsa i min svenska bok. Och plugga lite spanska glosor. Hatar skolan.
Min helg har varit perfekt. Tagit det lugnt som jag sa. Max sov hos mig från fredag till lördag och i lördags sov jag och Madde hos Nikita till idag och idag har jag pluggat och vilat ännu mer. Tänkte bjuda på lite bilder så att ni har något att vila ögonen på istället för att läsa, puss!

Give the world a smile!

Hej bloggen. Två dagar sen jag skrev. Rekord!
Sitter i min morgonrock just nu och ska börja fixa mig, Max ska äta middag här och sova hos mig så det ska bli supermysigt :) Imorgon ska Nikita sova här och det blir bara att ta det lugnt hela helgen så att jag blir av med den här jävla förkyldningen. Känns även som att jag gjort så mycket i veckan (kör i måndags, insparksfest i tisdags, pluggade i onsdags och igår var jag på Daniel Adams-Ray) så nu blir det en riktig myshelg!

MacBook Air

Heeeej bloggen. Nu var det 4 dagar sen jag sist skrev, och jag vet, jag är dålig på att upptadera. Men ska försöka börja lite smått igen för er skull! Sitter för tillfället nere i vardagsrummet på våran nya dator, en MacBook Air (den nyaste verisionen). Min pappa är ett prylfreak om ni inte visste det...? Så sist han besökte USA så köpte han med sig denna hem. But I don't minde :)
Igår var det insparksfest för mitt gymnasium, det var väl helt OK. Hade högre förhoppningar om jag ska vara ärlig. Men ska ta ut pizzan från ugnen nu, vi hörs sen fellas!

Denna lilla krabat är det jag menar. Fast en mindre

Storbloggare, eller...?

Har inte bloggat på en vecka. Känner att jag suger på detta, haha. Funderar på att satsa allt och typ skriva till Hugo Rosas att jag är redo att bli en storbloggare! Fast skulle säkert aldrig klara av det...man måste ha med sig datorn typ vart man än går + internetuppkoppling och man måste ju göra minst 7-8 inlägg per dag! Galet...kan bjussa på lite bilder från denna kväll, hade överaskningsfest för min kompis Madde som fyllde år för ca.1 vecka sen.
My och Elvira i Vitabergsparken
Madde och Signe
Jag och Madde

Galet mannen

Det var en galen kväll igår. Jag har snoppar och gubbar på armarna, min ena gelenagel har gått av och jag har ett svagt minne av att jag snackade om att jag var en alien på en annan planet...? Haha, herregud. Ska gå och ta en dusch nu, bädda rent min säng och göra en sida matte så jag blir klar med allt plugg! Och ikväll blir det i säng tidigt, delade säng med 4 pers inatt. Bjuder på bilder senare, puss!

Let's do this shit

Hej hörrni...jag vet att jag varit dålig på att blogga i veckan, men min vecka började sådär men kommer få ett grymt avslut! Inatt sov Max hos mig och det var såklart supermysigt som alltid och nu håller jag på att fixa mig inför en fest ikväll! Min kompis Marcus har fyllt 16 så nu ska detta firas! Vi hörs säkert imorgon då jag kommer sova där över natten. Hoppas ni kommer ha lika kul som jag kommer ha det ;)

RSS 2.0