The animal inside of you

Hej bloggen! Kvällen igår blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Först var vi hemma hos Madde och hade inget att göra, men sedan så ringde Anton och han var med några så vi fixade oss och åkte till Trångsund men när vi väl kommer dit så säger dom att dom precis åkte därifrån. Snälla grabbar. Så vi gick hem istället och kollade på Jersey Shore och åt Ben&Jerry's. Somnade vid 2-tiden och idag vaknade vi vid 12 och har inte gjort så mycket sen dess. Ätit frukost och suttit vid datorn, och nu håller jag på att fixa mig för vid halv 4 ska jag åka till jobbet. Jobbar till 9 ikväll och sen ska jag bara hem, byta om och sen dra ut så får se hur bra upptadering det blir ikväll. Puss!

Arkivbild

Sleepover hos Madde

Hello cuties! Var och kollade på lägenheten på Söder, men den var inget att ha. Vi ska leta efter en annan istället. Och sen så övningskörde jag ju! Det gick faktiskt ganska bra, fick bara motorstopp en gång och jag lärde mig att växla mellan 1:an och 2:an, svänga, koppla, gasa, bromsa, blinka och lite sådana basic saker :) Men nu ska jag snart åka till Madde så hinner inte blogga så mycket. Puss!

Jag och Madde i somras

In Time

God eftermiddag hörrni! Var ju som sagt på bio med Max igår, vi såg ju "In Time" som handlar om att man har en klocka på armen och man får betala allt med tid och när tiden tar slut så dör man. Den var riktigt bra så rekomenderar er att se den!
Imorse när vi vaknade så gjorde vi inte så mycket, åt frukost och mös mest och Max gick härifrån för 30 min sen. Jag ska snart duscha och tvätta håret och idag så är planerna att först åka och kolla på en lägenhet på Söder kl.15 och sedan ska jag...*trumvirvel*...övningsköra! Kul va? Är supertaggad! Och sen ikväll så ska jag vara med Madde. Puss!

Mobilblogg-Väntar

Hej,står och väntar på bussen. Ska in till stan och gå på bio med Max. Vi ska se "In Time" med Justin Timberlake och Amanda Seyfried. Den är säkert bra :) vi hörs sen,puss!


Mobilblogg-Mys

Nu ska jag ha lite mys med mig själv. Puss!


Idol

Nu har jag tid att berätta lite om Idol som jag och Madde var på igår!

Vi kom dit vid 6 tiden och blev insläppta kvart över 6. Väl där så fick vi lite goodiebags, testa på spel, idolerna kom ut och skrev autografer etc. Sen så vid 8 började sändningen och höll på till 22.40 med flera korta och en lång paus emellan. Dom flesta idolerna var super duktiga, men det kändes som att vi var lite för stora för att vara där eftersom att det mest var massa små fjortisar där som skrek "ANDRÉ!". Men det var kul ändå. Såg även en hel del kändisar som David Hallenius, någon känd kock (kommer ej ihåg vad han heter hehe) och några fler. Så ja, stort sett så var det en rolig kväll :)

Mor och dotter dag

Hej på er! Ska ge mig ut i höstsolen nu för lite shopping med min mamma i Farsta och Nacka Forum. Det ska bli mysigt att ha en mor-och dotter dag :) Vi hörs när jag har kommit hem, puss!

Sliten och trött

Haha, mogen tjej i inlägget innan...
Hej på er i alla fall, och förlåt att jag inte har uppdaterat på hela dagen, men kom hem för typ en timme sedan så. Har ju som sagt varit på Idol med min vän Madeleine men jag tänkte berätta om det imorgon och lägga upp bilder för jag är grymt trött, håller på att somna sittandes (sov bara 5 timmar inatt) så ska bara ringa ett kort samtal till min pojkvän och sen ska jag sova. Puss!

Irriterad på en viss person

Godmorgon bloggen. Är grymt irriterande på min omogna lillasystser som säger till mamma och pappa att hon inte får låna min plattång, haha vafan Ebba? Väx upp, helt ärligt. Det är väl inte mitt problem att ditt hår ser ut som "kom och hjälp mig och dö" på morgonen? Aja, inget bra sätt att börja morgonen på. Ska dock gå till bussen om 10 min så jag slipper vara här, hej då.

Godnatt!

Godnatt!


I love LA

Hej, och förlåt att jag inte bloggat något alls idag nästan, men har varit en fullspäckad dag. Var i skolan från halv 12 till 3 och sedan åkte jag till Farsta och mötte Kevin och sedan åkte vi hem till mig och fikade och pratade lite. Han var bara här i någon timme för sedan skulle jag plugga på mitt naturkunskapsprov som jag har imorgon. Har nu precis kollat på True Blood också, så jävla bra. Ni som inte ser på den serien, LADDA NER! Har även hunnit prata lite i telefon med både min pojkvän och Erica. Mys. Men nu ska jag plugga lite till och sedan blir det sängen. Puss!

Mobilblogg - I matsalen

Hann inte upptadera innan jag åkte hemifrån, men sitter i matsalen nu och käkar. Min nästa lektion börjar om 25 min så det är chill. Är väl hemma runt 4,puss!


Glee säsong 2, klart!

Har sett klart Glee säsong 2 nu och jag tror helt ärligt inte jag gråtit så mycket på länge. Så himla fint alltihop, och sorgligt på samma gång! Haha herregud, jag låter som värsta tönten. Men i alla fall, nu är det dags att sova. Vi hörs imorgon, puss!

Skinny love

Hörde denna låt för ett par dagar sen och är beroende nu. Tycker den är så himla fin och hon som sjunger har så jävla vacker röst.

Inte klar ännu

Har nu pluggat i ca.2 timmar och är inte klar än. Har en del kvar att skriva och läsa. Min mage bokstavligt talat SKRIKER efter mat och jag smsade precis mamma och frågade när hon skulle komma hem. Det blir pannkakor till middag för min del, mums! Men jag tyckte att jag förtjänade en liten paus nu och tänkte då passa på att upptadera er om läget. Snäll chey, eller hur? När jag har pluggat klart så ska jag tvätta av allt smink, lägga mig i sängen och kolla på sista avsnittet av Glee säsong 2. Sovmorgon till halv 12 imorgon så mitt liv är inte så FML trots allt 


FML FML FML

Jag är så jävla trött och jag måste plugga på provet i Naturkunskap. Jag orkar inte. FML. Ska nog ta och ladda ner FML-appen till min iPhone, visste ni att det fanns en sådan? Ganska kul faktiskt. Nej, nu ska jag inte klaga. Måste ta tag i dom där jävla böckerna och läsa. Puss!

Lite värme och jordgubbar skulle inte sitta fel. GE MIG!

Tipsar om en tävling!

Jag är med i en tävling på www.gossips.se där man kan vinna ett valfritt smycke för 500 kr från http://www.jewelleryinfashion.com/ . Jag tycker att ni ska gå in och anmäla er, det är bara att leta upp ett smycke man vill ha, länka det och skriva varför just DU ska vinna!



Mobilblogg - Sista lektionen

Har min sista lektion nu,längtar hem till min säng...är så jävla trött! Smsar lite med en vän som jag inte pratat med på länge,trevligt :) Puss!


If I doesn't go right, go left

Godmorgon, godmorgon, hör fågar sjunga glatt! Haha, fyfan vad fult. Godmorgon i alla fall. Har precis fixat klart mig och ska strax bege mig till bussen men tänkte bara upptadera lite. Idag har jag engelska, spanska och 2 timmars historia. Slutar vid tio över 3 och får se vad jag hittar på sen. Vi hörs under dagen eller ikväll, puss!

Fastnade inte riktigt på bild idag, men denna får duga :)

Mobilblogg - Dags att sova

Nu ligger jag i sängen och det är dags att sova. Jag är skit trött eftersom att jag sovit dåligt dom senaste två nätterna så nu behöver jag en god natts sömn. Vi hörs imorgon,pussar till er sötnosar!


Dagens inköp

Nu sitter jag antagligen och kollar på förra veckans True Blood som jag missade, och då tänkte jag passa på att göra att tidsinställt inlägg åt er och visa sakerna jag köpte i stan idag!
Vit stickad halsduk från Vero Moda - 149 kr
Örhängen från Ur&Penn - 25 kr (REA)

Hårklämmor från Ur&Penn - 19 kr

Mobilblogg - Pluggar

Jag pluggar på med DNA,cellen,enzymer,genmodifiering etc. Men jag ska strax ta en paus och gå och duscha och göra middag till mig själv. Ensam hemma, woop woop! Någon som vill komma över och hålla mig sällskap? :)


L-O-V-E

Hello! Kom hem för snart en timme sen men har suttit och kollat runt på bloggar och fb så :) Ska ta tag i mitt plugg snart, måste verkligen...har ett stort naturkunskapsprov på fredag så.
Efter skolan så åkte jag till stan och träffade Elias (kunde inte träffa min pojkvän). Jag fick med mig en halsduk, ett par örhängen och en 1 1/2 års present till Max. Vi har ju 1 1/2 år om ca.1 månad så det är ju ett tag kvar, men ändå. Men nu måste jag verkligen plugga, vi hörs!

Klagar

Godmorgon! Eller det är ingen "god" morgon egentligen. Vaknade upp med träningsvärk (tror jag?) plus att jag är sjukt trött och mitt hår är vågigt och jag försöker att platta det så sällan som möjligt nu så att mitt hår inte ska bli så slitet. Fan vad jag klagar haha.
Idag i skolan så har jag samhällskunskap, spanska, svenska och naturkunskap. Slutar vid tjugo över 2 och ska kanske träffa min pojkvän då, men vi får se :) Puss!

Haha, vet inte varför jag kör den där posen...men jaja

Mobilblogg - I sängen

Hej sötnosar! Nu har jag krupit ner under mitt varma täcke och ska läsa igenom papprena till omprovet imorgon en sista gång innan jag somnar. Och sen ska jag även ringa ett kort samtal till min pojkvän och fråga om han vill följa med på en sak :) Men vad det är får ni veta senare ;) Godnatt allihopa, sov så gott!

Jag och min lillasyster idag på väg till kören. Blekfis hon är!


Nothing important

Hej! Vet inte riktigt vad jag hade tänkt att skriva...jag kom hem för typ 10 min sen. Sitter och äter en toast och ska plugga till omprovet som är imorgon innan jag drar till kören med min lillasyster. Så vi hörs när jag har något vettigt att säga vilket kan bli vid 9-tiden ikväll haha. Puss :)

Måndag morgon

Godmorgon! Sovit gott? Det har jag, förutom att jag hade svårt att somna igår som ni kanske såg. Men nu är jag uppe i alla fall och idag står idrott, matte och klass-halvtimme på schemat, en ganska kort och helt OK dag :) Ska hem en sväng efter skolan och sen ska jag åka iväg igen till kören. Så jag kanske hinner blogga när jag kommer hem men det är dock oklart. Puss!

Skolavslutningen 2011

Kan inte sova

Åh,irriterande. Jag kan inte somna eftersom att jag sov typ 12 timmar inatt.
Ska upp kvart över 7 imorgon så det är inte så farligt,men ändå. Aja,hoppas att John Blund kommer och besöker mig snart!

Detta sa iPredict till mig. Vad menar dom...?


Just smile, life get's easier then

Hej, och förlåt att jag inte skrivit sen igår, men att blogga är inte det första jag prioriterar när jag är med Max.
Det var supermysigt igår förutom att Max mådde lite dåligt, men eftersom att jag är en sådan snäll flickvän så tog jag hand om honom. Vi lagade mat tillsammans, kollade på filmer, myste, pratade och sedan somnade vi vid 11-tiden för båda var väldigt trötta.
Idag så gick vi upp vid tio i 11 och fixade oss och sedan åkte Max hem (han tog ledigt från jobbet för att kolla på en "viktigt fotbollsmatch" haha) och jag åkte till jobbet. Det gick väl hyfsat, tror jag sålde runt 10-12 lotter vilket är bra. Sen jag kom hem så har jag bara hunnit äta och plugga lite och nu ska jag läsa igenom idrottspapprena en sista gång innan jag somnar. Imorgon har jag skola och sen kör så det är en fullspäckad dag. Puss!

En random bild från mobilen från när jag fortfarande var blond

I väntan på pojkvännen

Hej, och förlåt att jag inte bloggat så mycket idag, men har pluggat och sen så var jag nere i centrum med Becka och handlade till middagen ikväll och nu sitter jag och väntar på Max. Han borde komma när som helst så ska ta och dra på mig ett par byxor och ett par strumpor, sen är jag redo för en myskväll!

Galet kul kväll

Hello darlings! Oj vad bitter jag var i inlägget jag skrev inatt. Men jag var lite arg så det var därför hehe. Kvällen var för övrigt grym, tror inte jag haft så kul på länge. Träffade många nya och sköna människor, dansade, körde kortspel etc. Och när vi skulle hem...asså jag har inte skrattat så mycket sen jag vet inte när. Jag grät helt ärligt.
Vaknade upp med Anton och Erica idag men Erica drog på direkten och jag och Anton gick igenom gårdagens händelser medan vi käkade frukost. Han gick för ungefär 30 min sen och nu har jag tänkt att plugga lite och sedan ta ett bad/en dusch. Det behövs verkligen. Puss!
Lite kassa mobilbilder från igår

Svar på kommentarer

Svar: Tack så mycket!
Svar: Hon heter Johanna. Ja jag gillar alla i min klass, dom är trevliga och snälla och roliga haha :)

Besviken

Man blir så sjukt jävla besviken på vissa människor


Fekkenation

Sitter här nu och ska börja fixa mig inför ikväll...nu taggar viiiii!!!

Denna bild har fått 31 likes på fb, verkar som att många gillar min nya hårfärg ;)

Svar på kommentarer

Svar: Tack så mycket! Ja, idag så har jag bara hunnit vara i skolan en så länge. Men ikväll blir det fest hos en tjej i klassen, det ska bli kul! Vad har du själv gjort? :)
Svar: Tack!
Svar: Tack så mycket! Dom var superfina, du är duktig på att ta kort :)
Svar: Tackar! Det ska jag göra :)

Dagens outfit

Nu ska ni få bättre bilder på dagens outfit och även en bättre bild på min hårfärg!
Märker nu att jag ser helt gigantiskt ut, men det är skjortan som är pösig. Och ja, jag vet att jag har en stor rumpa hahahah

Dream a little dream

Godmorgon sötnosar! Sovit gott? :) Jag har sovit lite oroligt, drömde att jag blev rånad och slagen av en kille (en kille i min klass faktiskt...) så det var lite creepy.
Och såklart nu på morgonen när jag har tagit outfit bilder och ska lägga upp dom här så måste jag upptadera mittiPhoto-bibliotek och om jag inte gör det så kan jag inte ladda in bilder och jag har inte tid att upptadera det nu. Irriterande. Så ni får dom när jag kommer hem helt enkelt! Slutar runt halv 3 idag så är väl hemma vid halv 4 och ska då svara på lite kommentarer. Vad tyckte ni om håret föressten? Puss!

Ni får en kass bild från Photo Booth så länge

Ny hårfärg

Hej,och förlåt för den dåliga upptaderingen men har varit i skolan och sen jobbat. Det gick väl helt okej på jobbet. Kom hem för 40 min sen och åt då lite middag och nu ligger jag i sängen och ska sova. Och jag ska även visa er mina nya hårfärg,puss!!!


Chillar på historian

Hej! Sitter och chillar lite på historian,slutar om en halvtimme men ska ju som sagt sitta kvar ett tag. Puss


I want to

Åh, jag vill så GÄRNA visa er hur mitt hår ser ut, men jag kan inte :( Irriterande...Jaja, ikväll eller imorgon kommer ni i alla fall få se det. Men nu ska jag snart gå till bussen, puss!

Smoke weed every day

Godmorgon sötnosar! Hoppas ni sovit gott! Idag börjar jag inte förns halv 12 så det är skönt och sen slutar jag 3, men då ska jag sitta kvar i skolan till 4 och sen åka till jobbet så vi får se hur det blir med upptaderingen. Ska försöka mobilblogga men den där appen suger ju helt ärligt. Aja, börjar dagen med en GRYM låt som jag lyssnade mycket på i somras :)


Ett avsnitt kvar av Glee

Har bara ett Glee avsnitt kvar på säsong 2...orkar dock inte kolla på det nu för har planerat att sova, men jag kommer aldrig våga kolla på det. Vill inte att det ska ta slut! :( Fast det tar ju inte slut för säsong 3 håller just nu på och sänds i USA, men det kommer ju ta ett tag innan man kan ladda ner den här. Och ja, jag vet att man kolla på avsnitten online på internet, men det verkar så krånligt haha. Jaja, får ta tag i det probemet när det kommer. Nu: Sleepmode!


Finn i Glee. Dör ♥

Hemma från frisören

Kom hem för lite mer än 1 timme sen och har hunnit äta middag och skypat lite med Micke. Jag har ju som sagt vart hos frisören och jag är sjuuuuukt nöjd, men eftersom att min pojkvän inte har sett än och jag vill överaska honom på jobbet imorgon så kan jag inte lägga upp på bloggen hur det ser ut :( Så fortsätt att gissa, vad tror ni jag har gjort med mitt hår? ;)

Hannah Harvigsson

Innan jag åker så tänkte jag bara tipsa om en superskön tjej. Hon heter Hannah Harvigsson och bor i Malmö och är en bra kompis till mig. Vi lärde känna varandra för kanske...5 år sedan? I alla fall, och nu har hon börjat göra videobloggar bara för att det är kul där hon pratar om allt och inget och jag kollade på dom flesta igår och skrattade tills jag grät. Hannah är verkligen egen och speciell, but that's why I love her!
Så kolla på videosarna här nedanför nu, ni kommer INTE ångra er ;)
Haha asså helt ärligt, jag DÖR

Half Baked

Ligger här i min säng och äter Ben&Jerrys Half Baked som jag köpte på vägen hem, hihi. Jag kom hem för ca.25 min sen och ska sätta igång med mitt pluggande nu innan jag drar till frisören vid fyra. Upptaderar senare, puss!
Och juste, den som gissar rätt på vad jag ska göra hos frisören får som sagt en länkning :)

TWI-DAY BOKAT!!!

NU ÄR DET BOKAT! FAN VAD JAG OCH JULIA ÄR TAGGADE!!!! OM MINDRE ÄN 1 MÅNAD SÅ SITTER VI DÄR I BIOSTOLARNA, WIIIIEE!!!


Döda hamstrar

Godmorgon sötnosar! Är klar och ska gå till bussen om en kvart (om jag inte får skjuts av mamma till pendeltåget). Sitter även och väntar på att dom ska släppa biljetterna till TWI-DAY. Jag SKA ha biljetter, så jag måste alltså vara beredd när dom släpps. Anyway, sov ni gott? Jag somnade som en sten och vaknade tio minuter innan mitt alarm ringde. Så det var skönt.
Och det ska bli s-k-ö-n-t att klippa sig idag, mina toppar är verkligen slitna. Ser ut som att jag har två döda hamstrar längst ner i mitt hår :(
Men vi hörs när jag har kommit hem från skolan, slutar som sagt 11.50 idag. Puss!

Mina döda hamstrar längst ner och jag

Mobilbloggar

Hej bloggen. Ligger här i min säng ny duschad och ny insmord,mysigt! Jag ska försöka sova snart eftersom att jag sov så lite och så oroligt inatt,och dessutom börjar jag 8 imorgon så jag måste gå upp 5.45 -.- Men vi slutar 11.50 eftersom att vi har kompensation från historian,så det är helt OK! Och imorgon ska jag ju även till frisören,längtar faktiskt lite...brukar hata att gå till frisören,men inte denna gång! Vad tror ni jag ska hitta på? Den som gissar rätt får en länkning :) Men nu ska jag ta och kolla i skolkatalogen som kom i brevlådan idag,älskar att kolla på dom som blev misslyckade och skratta lite hehe...


Instagram ♥

Jag vill bara säga att jag är helt kär i en app som man kan ladda ner till iPhone som jag är säker på att många av er redan har, men om ni inte har det så måste ni verkligen skaffa Instagram! Det är fan en uppfinning av Gud, bättre än facebook typ. Man lägger upp bilder och sen kan man ha "followers" som följer en och ens bilder (jag har 55 hihi) och sen kan man även följa andra människor från hela världen och se på deras bilder! Det är ju hur bra som helst. Så ett tips till er med iPhone, SKAFFA INSTAGRAM
Och när ni ändå har gjort det så kan ni börja följa mig, eliinnss@instagram

Everything isn't easy

Hellloooo! Kom hem för 10 min sedan. Fick kämpa mig hem i regnovädret med påse, väska och ett paraply som blåste hit och dit. Måste varit en ganska rolig syn för dom som körde förbi...
Provet gick bra, det kändes bra i alla fall och det är ju det som är det viktigaste! Men nu måste jag faktiskt sätta igång med mitt plugg, ska skriva en engeleska historia på ca.2 sidor så ska börja med det. Puss!
Tänkte även skänka en tanke till en kompis/bekant vars mamma gick bort inatt. Jag tänkte på dig Jennifer och allt kommer bli bättre med tiden ♥

Svenska lektion

Har svenska just nu,lektionen slutar om en timme och sen så har vi 35 minuters håltimme innan provet. Önska mig lycka till!


Hemska drömmar

Godmorgon bloggen! Det var jobbigt att ta sig upp imorse, men nu känns det inte så farligt längre. Har en grym träningsvärk i benen efter Cooper-testet igår men det är bara bra för då vet jag att jag ansträngde mig :)
Jag drömde en jätte hemsk mardröm inatt, att Max var hemma hos mig med en tjej (en tjej som går i min skola faktiskt haha..) och han var typ tillsammans med henne och hade lämnat mig för henne. Och det var jätte hemskt, ibland höll han på med mig men sen så sa han att han var tillsammans med den där andra tjejen och att vi inte kunde hålla på och blablabla...slutade med att jag vaknade upp mitt i natten och skickade iväg ett krångligt sms där det stod att jag älskade han mer än allt och att han aldrig skulle lämna mig. Knäppt va? Jaja, drömmer typ alltid sådana där drömmar så har börjat vänja mig.

Två snabba bilder på lilla mig idag

Natt inlägg

Jag kan inte sova. Ligger och funderar en massa. På mitt nya jobb, skolan, mina vänner, kärlek och allt möjligt. Känns som att det är så mycket nu även fast det inte är det. Jag ligger bra till i skolan och vi har ingen jobbig vecka med massa prov etc. Men jag vet inte...kan inte sova bara. Vet att jag kommer vara dödstrött imorgon,men vad ska man göra? Tankarna tar över helt enkelt...

Bilden visar vad jag gör som tidsfördriv när jag inte kan sova haha ;)


Mobilblogg

Good evening! Jag har inte kunnat upptadera så mycket eftersom att jag haft en fullspäckad dag. Hade jobb introduktion på Onelund där vi först hade lite teori och sedan den sista timmen fick vi testa på att ringa ett par samtal själva. Jag var skit nervös,men allt gick bra och jag bokade 4 lotter på en timme vilket är provision! Så jag är jätte nöjd. Jag kom hem för ett tag sen och har ätit en sen middag och ska strax sova. Imorgon går jag i skolan från 8 till halv 5 då jag har ett viktig historia prov som ska skrivas mellan 15.00 och 16.30. Men det ska nog gå bra. Vi hörs imorgon helt enkelt,puss!

Bilden symboliserar något som jag längtar grymt mycket till!!!


Matematik

Sitter och har matte just nu,inte så kul för förstår inte riktigt. Kollar bara i facit hela tiden hehe. Jag ska gå tjugo i 2,alltså 10 min innan vi slutar för att hinna till introduktionen. Jag upptaderar när jag kan,puss!


Cooper-test

Godmorgon! Idag har jag en lång dag framför mig. Först skola från 9.25 till 13.50 och sedan introduktion på Onelund från 14.30 till 20.00. Så jag har laddat upp med två mackor och ett äpple, och sen ska jag även köpa en dricka.
Och idag börjar jag morgonen på det värsta sättet jag kan tänka mig, nämligen genom att ha Cooper-test. Jag vill verkligen inte och funderar starkt på att vara sjuk, men lika bra att få det gjort. Dock så hostar jag lite nu så får se vad som händer.
Jag känner att detta inlägg handlade om ingenting, jag har dålig inspiration på morgonen. Ska gå till bussen snart, tjingeling!

Inte blir jag bra på bild heller, så ni får nöja er med en från i somras!

Glee-time

Sådär ja, nu är jag klar med historian och jag har även hunnit ta en välbehövlig dusch och peelat min kropp, haft hårinpackning och smörjt in mig. Nu är jag redo för den kommande veckan, och i veckan kommer det hända många spännande saker! Jag ska jag på introduktion på ett jobb, antagligen shoppa lite med Elin, och på onsdag ska jag till frisören (vad ska jag göra där? Hemligt än så länge...) och till helgen blir det både party och mys förhoppningsvis. Detta kommer bli en bra vecka tror jag. Men nu avslutar jag denna vecka på ett av dom bästa sätten jag vet: Ligga nerbäddad i min säng och kolla på Glee. Puss!
Går inte att ladda upp bilder som jag hade tänkt göra, skit också.

Pluggar på

Ville bara säga att upptaderingen kanske inte kommer bli den bästa idag eftersom att jag har ett stort historiaprov på tisdag som jag inte har pluggat så mycket till än och imorgon ska jag vara på introduktion på ett jobb som håller på från 14.30-20.00 så då kan jag inte plugga så måste göra klart allt nu. FML TPL osv.

Hektisk helg

Hej och förlåt att jag inte bloggat sen i fredags men har haft en hektiskt helg. Igår så var vi på Skeppsholmen kl.9 och övade, övade och övade ända fram till klockan 8 då vi hade konsert. Det gick superbra och i publiken satt mamma,pappa, Max mamma, Max låtsaspappa, Max lillebror och Max. Och sen såklart en massa random folk, bland annat en kändis från TV4 som brukar vara programledare på Nyhetsmorgon. Coolt. Efter konserten så fick jag blommor av Max familj och sen gick vi hem till Max. När vi kom hem så kollade vi på Beck och sedan somnade vi.
Idag så vaknade vi, åt frukost och fixade oss lite och sen åkte jag hem och han till jobbet. Så nu sitter jag här, kom hem för ca.2 1/2 timme sen och egentligen ska jag plugga nu men ja...jag orkar helt enkelt inte.

Lägg märke till dom fina blommorna som står på den blå hutschen (eller hur det nu stavas)

Trött och sliten

Hej sötnosar. Jag orkar faktiskt inte blogga mer idag. Har varit vaken sen klockan 6 imorse och fick bara 6 timmars sömn inatt och imorgon ska jag upp 7.40. Så med detta inlägg säger jag godnatt och sov gott!

Bilden är från en konsert vi var på idag med våran kör. Helen Sjöholm sjöng tillsammans med Lunds Studentsångare!


Är inte mig själv

Är hemma nu, men känner att jag måste ta en dusch och ett par huvudvärkstabletter för att bli mig själv igen. Hörs senare!

Sista lektionen

Sitter och väntar på att min sista lektion ska börja,sen så ska jag åka hem. Puss!


Lång och läskig natt

Hello homies! Hur är det med er? Med mig är det bra, är trött bara. Somnade vid halv 12 igår för att i förrgår natt så hade det varit en inbrottstjuv hos våra grannar som hade försökt slita upp deras förrådsdörr och sno saker, men han/hon lyckades inte som tur var. Men nu låg jag och fantiserade om att den personen skulle bryta sig in hos oss och jag tänkte på vilka föremål i mitt rum jag kunde slå han/hon med haha...Nojjig? Ja, jag vet. Anton höll mig sällskap på telefon iaf, supersnällt!
Som jag sa igår så blir det ingen bra upptadering idag. Ska försöka mobilblogga lite. Puss!
Sårhär ser jag ut idag. Också har jag byxor såklart, hehe. Eller...?

Mys i sängen

Hello lovers! Ligger i sängen nu och ska läsa Nelly Magazine för att få lite inspiration. Efter det ska jag besöka drömmarnas land. Börjar 8.15 imorgon och slutar 14.35 och då ska jag bara hem och lämna av skolväskan och äta lite och sen åker jag till Skeppsholmen för kör mellan 17-21. Så räkna inte med bra upptadering imorgon,tyvärr :( Love ya!


Bad update

Hej och förlåt att jag inte bloggat sen imorse,men nämnde faktiskt för er att upptaderingen skulle bli dålig ;) Jag var i skolan iaf och efter det satt jag kvar och plugga 30 min med Julia och sen kom Frida och då åkte hon och jag till Gullmars och mötte Louise och sen åkte vi tre till Norra Real på mattehjälp. Efter en timme kom mamma och pappa och hämtade mig och på vägen hem köpte vi thaimat. Mums! Sitter just nu och pluggar men ska kolla på True Blood som börjar om 10 min. Och juste,jag har bestämt mig för en sak nu! Men det är hemligt än så länge,men nästa vecka så hoppas jag kunna avslöja vad det är ;)

Bilden är från idag då jag och Julia hade tråkigt på historie lektionen,hehe


Something bad is going to happend

Hello there! Idag känns inte som någon bra dag även fast jag har världens längsta sovmorgon. Vaknade upp av hemska mardrömmar och jag har en konstig känsla i magen att något dåligt är påväg att hända. Usch, hatar att känna såhär :( Det enda som var bra med min morgon var ett avsnitt Glee och en god frukost.
Ska bege mig till bussen om ca.30 min, och efter skolan så ska jag och Frida på mattehjälp på Norra Real från kl.17-18 så det blir nog ingen update förns vid 19 tiden ikväll. Puss

Let my dreams take me away

Godnatt alla läsare. Ska ta och krypa ihop i min sköna säng nu och sova. Puss på er!

Midsommar 2010

L ♥ V E


Learn me how to fly

Hej lovers. Nu har jag precis varit och lämnat Evelina vid bussen. Vi har haft det supermysigt! Bakat kladdkaka, ätit middag och tagit igen allt vi har missat.
Nu ska jag plugga lite mer historia, sen tänkte jag ta en dusch och mysa ner mig i sängen med ett avsnitt av Glee. Börjar så sent som 12.40 imorgon eftersom att jag och några andra hade gjorde läxan, det lönar sig att göra saker i tid ibland ;)

Test

Test


Home at last

God eftermiddag! Haha, vad formell jag är...
Kom precis hem från skolan, vi skulle egentligen slutat 15.10 idag, men vi hade bara historia en halvtimme och sen sa han att dom som ville fick sitta kvar och jobba där och dom som ville fick åka hem och jobba, och då drog ju såklart alla haha.
Jag ska strax sätta igång med mitt pluggande, har en del att göra som vanligt, men tänkte bara säga att jag lever liksom och lite sånt. Evelina kommer till mig vid kvart över 5 och då blir det lite bakning och girltalk. Mys!

En bild på Evelina, mig och min lillasyster sommaren 2010

Mysonsdag

Hej sötnosar! Har gjort mig klar för skolan nu. Idag är det "mysonsdag" i våran skola vilket innebär att den som har bäst mysoutfit vinner en Onepiece! Det är ju ganska kul, men jag har inte "satsat" så mycket, utan har bara på mig en mysig tröja från Zara som jag köpte förra sommaren när jag var i Spanien. Ni får ha en toppendag allihopa så upptaderar jag när jag kommer hem. Puss!

Detta är min outfit idag. Tröja från Zara, Linne från Gina Tricot och Jeans från Macys.

Länkbyte!

Nu tänkte jag tipsa er om en supergrym blogg som drivs av två av mina bästa kompisar! Emma Vikström och Madelene Wikelid heter dom och deras blogg heter http://fashionmagasin.blogg.se/. Dom startade den för ca.1 vecka sen men har redan skrivit en massa inlägg och dom skriver om allt, t.ex mode, shopping, smink och nu senast resor. Så det är ett hett tips om ni vill vara rätt klädd och snyggast sminkad i höst att kolla in deras blogg ;)
Madelene och Emma!

Oh, Happy Day

Hej, och förlåt att det bara blev ett inlägg igår, men pluggade järnet hela dan och sen på kvällen var jag på kör somvanligt. Idag har dagen varit superbra för att:
1. Jag gjorde ett prov som jag har varit nervös inför ett tag, men det kändes bra. Hoppas minst på ett VG!
2. Dom ringde mig från Onelund (ett företag som jobbar med telefonförsäljning) och jag ska få komma på introduktion på måndag. Det betyder alltså att dom vill anställa mig. Äntligen ska jag få börja tjäna lite egna pengar, grymt! Plus att min pojkvän och hans brorsa jobbar där så det är ju inget minus heller ;)
Ja, detta är en bra dag helt enkelt. Kom hem vid tjugo i 5 och har sedan dess duschat, lagat middag och pluggat engelska. Ska fortsätta att plugga lite engelska glsosor nu och sen börja med Naturkunskapen. Skolan tar kål på mig, helt ärligt. Men kika in här snart igen för då kommer jag att tipsa om en blogg som jag läser varje dag och som är GRYM! Puss!

Typ såhär glad är jag idag

Thriller/Heads will roll

Har försökt att mobilblogga men det funkar inte även fast jag är hemma och har nätverk...? Det står typ "Fel anrop" eller något. Blogg.se's app suger helt enkelt. Hate to break it to you :)
Har iaf precis ätit lunch och ska ringa ett samtal för att fixa en julklapp till min mamma. Spännande va...? Jag är ett kontroll och planerings-freak så jag köper alltid presenter och julklappar 1-2 månader i förväg så att jag inte är ute i sista sekunden när jag inte har några pengar liksom. Men efter mitt lilla samtal så ska jag fortsätta plugga, har fortfarande en massa kvar att göra :( Puss!
Denna låt gör mig allmänt taggad på allt. Grym!

Mot Skanstull

Kom hem till Stockholm vid halv 5 och nu är jag redo för att åka till min pojkvän. Bussen går om tjugo minuter, puss.
Orkade inte dirket "klä upp mig" så mycket i detta tråkiga väder, så jag har min mysiga SVEA-tröja på mig!

Hem mot Stockholm nu!

Nu är det snart dags att åka hemmåt mot kära Stockholm, dock kommer jag sakna att vara här i Falun. Så avslappnande på något sätt och mysigt. Men på sportlovet ska vi kanske åka till fjällen med Mossbergs, fan vad kul!
När jag kommer hem ska jag bara packa upp och ta en dusch sen så åker jag till min pojkvän och sover där. Puss!
En bild på mig, Anton och Frida från i våras.

Bonzy

Hej allihopa! Vaknade för ca.45 min sedan och har hunnit äta frukost. Vi ska ut och gå en runda snart på 5 kilometer och efter det ska vi packa ihop och åka hem. Jag orkar inte gå ut, det är kallt och jag är trött. Men vill inte sitta här som en tråkig stockholmare framför datorn haha...
Hade lite sovsällskap inatt också, nämligen av deras hund Bonzy. Först vaknar jag av att hon slickar mig i ansiktet mitt i natten och sen vaknar jag av att hon ligger PÅ mitt huvud. Knäppa hund, men supersöt är hon.
Kolla vad mycket pussar jag får!

Kul med folk som vill trycka ner andra

Min lillasyster sa nyss till mig att jag är ful utan smink och inte alls är perfekt. Så det blir inga mer bilder utan smink från och med nu. Tack Ebba för att du verkligen vill trycka ner andra för att du själv suger så jävla mycket :)

You can hate but never break me

Hej bloggen. Nu är jag hemma igen! Eller hemma och hemma...hemma hos Mossbergs ;)
Dagen började med vandring i skogen och svamp plockning. Jag, Victor, Ebba, Sofia och deras hund Bonzy gick lite vilse och fick gå igenom en myr och lite sådant och det fanns ingen täckning på mobilerna, men tillslut hittade vi tillbaks hehe. Sen åkte vi hem en snabbis, bytte om och körde en raggardusch och sen åkte jag, mamma, Ebba, Ylva och Sofia till Lager 157 och shoppade lite. Jag fick med mig en SVEA-tröja, en mössa och ett par vantar. Och nu sitter jag här i deras soffa och ska plugga. Kul att man måste plugga t om när man är borta. TACK SÅ MYCKET GYMNASIET. Ni som fortfarande går i grundskolan, be happy.

Just nu i soffan

Ut i skogen nu

Godmorgon världen! Upptaderingen kommer inte bli den bästa när jag är här uppe, men vi åker ju hem imorgon så ni kan nog hålla ut ;) Nu har vi precis ätit frukost här och snart ska alla byta om så ska vi gå ut i skogen och plocka svamp och såntdär. Puss!

I Dalarna!

Vet inte om jag har glömt bort att berätta det, men jag är i Dalarna med min familj! Vi är hemma hos en annan familj som vi känner sen långt tillbaka. Vi ska vara här över helgen och det ska bli supermysigt, har inte varit här sen jag gick i 8:an. Sitter just nu inne och chillar på Sofias rum med Ebba och Gurra. Jag och Sofia försöker få familjerna att åka och shoppa imorgon på Lager 157 istället för att plocka svamp hehe...hoppas på att vi vinner!
image description
En bild från bilen

In New York

Rubriken säger en del,lyssnar på den låten just nu fast med the Glee Cast samtidigt som jag sitter här i köket och pluggar. Blev precis klar nu med historian och tänkte ta tag i engelskan nu och lite mer spanska. Puss!


Mensvärk

Hello blogreaders! Haha, vilken hälsningsfras...ska snart sätta igång med mitt plugg. Kom hem för ca.40 min sen och har vääärldens mensvärk. Inte kul någonstans. Och blir alltid extremt sötsugen när jag har mens, men vi har inget gott hemma :( Funderar på att baka något hehe! Men först, plugg!

Så känner jag mig just nu. Dö

Steve Jobs

Hej bloggen. Jag vaknade precis men jag har en väldigt viktig tanke att dela med mig av, så tänkte skriva den innan jag glömmer bort det.
Steve Jobs, grundaren för Apple, dog inatt. Han blev 56 år gammal och dog av cancer i bukspottskörteln. Han hade fyra barn och fru. Jag vill nästan gråta. Varför finns cancer? Min pappa är exakt lika gammal som Steve och för ett år sedan vid denna tid hade han operertas för cancer i ändtarmen. Att se min pappa gå igenom allt det där var hemskt. Och jag kan inte göra annat än att tänka på Steves stackars familj och tänka att "Tänk om pappa hade dött?".
Hemskt är det som har hänt. Vila i frid Steve.

Goodnight, sleep tight

Ledsen för all mobilbloggning idag,men har helt enkelt inte orkat logga in på blogg.se och skriva haha...nu ska jag sova. Börjar halv 12 imorgon,underbart! Puss och godnatt

Bilden är från helgen


Hos pojkvännen

Är hemma hos Max och kollar på Friends with benefits. Vi hörs senare!


Historia

Nu har vi historia i 1 h och 50 min. Snälla någon döda mig?


Prov i spanska

Sitter utanför min spanska sal och väntar på min lärare,vi ska ha prov. Inte sådär super nervös,hon säger att vi borde kunna det vi ska ha prov på så. Puss!


Sleeptime

Dags att sova nu. Har lång dag imorgon från 8 till tio över 3. Ska upp 6 imorgon,jippie...aja,enda ljuspunkten är att jag ska vara med min pojkvän!


Svar på kommentar

Svar: Gud vad gullig du är Elvira! Blir superglad! Tycker ni kan kolla på hennes blogg, det är min kompis lillasyster! http://elviraalskardig.blogg.se/

You are amazing, just the way you are

All detta snack om vikt och vikthets. Jag orkar inte med det mer. Jag tycker så synd om alla tjejer där ute som inte känner sig fina bara för att i media så främställs en bild av den perfekta tjejen/kvinnan som något som är ouppnåbart för dom flesta. Jag säger inte att det inte går att uppnå, men kolla på er själva. Ni är perfekta precis som ni är. Ni är unika och ingen kan ta det ni har ifrån er. Jag vet att detta låter väldigt kliché, men det är sant.
Jag själv är inte alltid nöjd med min kropp. Min pojkvän som jag har varit tillsammans med i snart 1 1/2 år kan jag fortfarande skämmas för, över min kropp. Men han är ju tillsammans med mig för att han tycker att jag är fin just som jag är och han påminner mig om det varje dag. Och ni tjejer som inte tror att ni duger, ni gör det. Bara för att "Mr. Right" inte har kommit än så tror ni att ni förevigt kommer vara ensamma, men så är det inte. Ni kommer också att hitta eran drömprins som kommer älska er just som ni är.
Jag jobbar fortfarande på att vara nöjd över min kropp och något som hjälpte mig en bit på vägen var när min lillasyster frågade min pojkvän "Om du fick välja att vara tillsammans med en tjej som var jättesmal som man nästan såg revbenen på eller en tjej som var lite mer mullig, vad skulle du välja då?" och då sa han "Den mulliga såklart". Och nu säger jag inte att det är fel att vara smal, det är superfint det med, men eftersom att jag inte tillhör den supersmala typen så blev jag jätteglad när han sa så. Det har faktiskt hjälpt mig ganska mycket och imorse så märkte jag att killar tittade på mig och det var nog för att jag utstrålade en sådan självkänsla och gav dom ett stort leende. Le tjejer. Det är eran bästa gåva.
You are amazing, just the way YOU are ♥



Plugg, plugg, plugg...

Döööör. Har pluggat sen klockan tre och mitt huvud snurrar och min hjärna kokar över. Men har sagt till mig själv att jag bara ska skriva klart den här frågan och plugga lite spanska glosor och sedan ta en paus. Jag är fan värd det asså.


Jackan!

Min jacka har kommit! Snygg va? ;)


Prov

Hade precis prov,det gick inte bra...fan då


Nu blir det glass och Glee

Nu har jag pluggat till och från sen klockan 4 så nu orkar jag fan inte mer. Har hämtat en glass och ska kolla ett avsnitt av Glee för det tycker jag att jag är värd!
Orkar inte berätta om photoshooten just nu utan bjuder bara på en av bilderna som vi tog. Kommer lägga upp bilderna i lite olika inlägg och någon dag snart ska jag berätta om själva fotograferingen. Påminn mig bara.

Pluggar

Ja,finns inte så mycket att säga. Pluggar på liksom. Tänkte berätta senare om photoshooten jag var på igår,men nu måste jag plugga.


Photoshoot

Sminket klart,ska fottas nu!


Modelhouse

Hej, och förlåt att det inte blev några mer inlägg igår men tog somsagt en "powernap" och vaknade tjugo i 6, alltså 20 min innan gästerna skulle komma hehe. Och sen kom Max runt halv 10 på kvällen och då var jag ju med han och bara mös.
Vi vaknade vid 10 idag (eller vaknade och vaknade, hans alarm ringde eftrsom att han jobbar) och han åkte härifrån vid 12. Sen dess har jag plockat upp på rummet, duschat och pluggat lite. Ska strax åka in till stan med mamma och Ebba för att bli plåtade hos Modelhouse. Dom ringde mig för några veckor sen och sa att min syster hade rekomnderat mig så nu får jag en gratis plåtning där. Helt okej liksom.

Jag och Erica samma dag som vi fick sommarlov. Fan vad jag saknar sommaren.

Powernap

Hej fellas...har grymt ont i huvudet och är trött så ska ta en liten powernap snart eftersom att vi får gäster ikväll och jag ska vara med Max. Så vi hörs senare helt enkelt.
Några var lite trötta igår? ;)

Fest hos Mange

Partyyy


RSS 2.0