Sol och bad

Förlåt att jag har varit sämst med upptaderingen, men som ni såg igår så var det ju fest hos Mange! Skämt å sido...var med lite härligt folk igårkväll i sköntorpsparken. Allt hände verkligen. Men inget man delar med sig av här. Åkte hem runt 12 tiden och när jag och Madde kom hem så somnade vi iprencip på direkten.
Vaknade kl.10 imorse av mitt alarm och Nikita kom vid 11 och Madde drog vid 12. Då gick jag och Nikita ner till bryggan vid mig och la oss på klipporna och solade och badade i 2 timmar. Efter det gick vi hem och åt köttbullar och makaroner och kollade på en film. När hon gick vid 4 så tog jag det lugnt, sen kom mina föräldrar hem vid halv 5 och då hjälpte jag till att lägga ut stenar på våran grusgång fram tills nu. Det var jätte jobbigt, men jag får pengar för det så det var värt det! Ska kanske sova hos Frida ikväll, annars så stannar jag bara hemma och tar det lugnt. Är ganska slut efter allt jobb hehe...Ska bjussa på några bilder också från idag!
Emma och hennes lillasyster joinade oss ett tag!

Fest hos mange!

100media_imag078 (MMS)

Fest hos mange!


Sitter i Nacka ute på eves altan och äter ...

100media_imag075 (MMS)

Sitter i Nacka ute på eves altan och äter jordgubbar och blåbär och steker. Najs!


Long time without you

Hej bloggen. Mår bättre idag, och ska absolut inte låta mitt lite dåliga humör gå ut över er :) Ska strax bege mig mot bussen och åka till Nacka med Madde och träffa Eve en sista gång på 5 veckor för imorgon åker hon till Malta på språkresa i 3 veckor, och när hon kommer hem har jag åkt till USA i 2 veckor. Suger att vi kommer vara ifrån varandra så länge...men vi får göra det bästa av situationen! Så vi hörs med mobilbloggar under dagen, puss!

The best thing I never had

Inte på så bra humör just nu...vi hörs imorgon istället, godnatt ♥

Edward Scissorhands

Hello people! Har varit dålig med upptaderingen sen igår, men låg ute och solade till halv 3 och sen gick jag in och började fixa mig och drog till sockenplan med Frida. Väl där åt vi thaimat och väntade på bussen i 20 min innan den kom. Åkte till söderstadion och kollade på Hammarby - Ängelholm med Erwin, Emile, Simon, Max och hans kompis. Förlust blev det vilket inte var särskilt bra. Men vi är bäst i alla fall! Efter matchen så åkte jag och Max hem till han en snabbis och sen mötte vi upp Frida i gullmars och hade sällskap hem. När jag och Max kom hem så kollade vi på "Edward Scissorhands" som för övrigt var grym men lite sorglig. Blev helt kär i han, om ni inte sett filmen MÅSTE ni göra det! Somnade någon gång efter 3 eftersom att Max låg och sjöng "Fest hos Mange". Herregud alltså...

Idag så har jag och Max solat lite och gått på promenad. Han åkte vid halv 4 och efter det har jag bara chillat. Fick ont i huvudet och blev lite småförkyld, så ska ta det lugnt ikväll. Kolla på Allsång på Skansen som börjar strax. Hare!


Edward ♥

The next episode

Ligger ute och steker i solen med lite skön musik, somnade faktiskt en halvtimme också hehe...:$ Detta är en av låtarna som fastnat på min hjärna just nu, så jävla bra och skön att dansa till!


Make a wish

Hej på er!

Jag somnade strax efter att jag skrivit inägget under, skönt så jag slapp vara vaken till kl.6. Idag är jag uppe tidigt för jag ska iväg till doktorn igen. Fast denna gång ska jag kolla en knut jag har under armen. Säkert inget farligt, men utifall liksom :) Det är superfint väder idag så jag har shorts och linne på mig. Det är 23 grader och klockan är halv 11? Jag ska sola när jag kommer hem i alla fall!

Kolla på denna video. Och tänk på att ta hand om dom nära och kära ni har. Alla får inte spendera så mycket tid med dom som dom vill.


Orkar inte

Det här är fan inte bra. Jag MÅSTE sova. Orkar inte vara vaken till kl.6 som för några nätter sen, jag pallar verkligen inte det. Ska gå och tömma blåsan nu och se om jag kan sova sen. Godnatt people, love you!

You gonna make me stay, forever

Hello! Trött Elin upptaderar er. Även fast jag sovit 10 timmar inatt så är jag trött. Sjukt egentligen, att om man sover mer än 8 timmar så blir man "övertrött"? Då borde man ju egentligen bli piggare ju mer man sover? Eller? Aja, konstigt det där...Ska inte sova än i alla fall, chattar med lite folk på fb, ska försöka få tag på min pojkvän och planera lite inför imorgon. Ska på Hammarby - Ängelholm med Frida så måste åka in till Globen och fixa biljett vid 5 och så. Ger er säkert ett inlägg innan jag somnar, men om inte, godnatt!

Turkost

Nu är naglarna klara! Ska bara ta bort lite som hamnade utanför hihi...dom blev i alla fall turkosa! Snyggt när man har en bränna till, min från Turkiet finns inte alls kvar :( Hoppas det blir fint väder nu i veckan så man kan ligga ute och pressa lite, försöker att undvika solarium för har börjat nojja över att jag kan få cancer...Haha åh, bara därför så är jag tvungen att kolla vad det blir för väder imorgon!
Här har ni en bild på naglarna :)

Långt inlägg heheheh

Hej på er! Förlåt för den dåliga upptaderingen, men var ju hos min kusin igår och sitter inte vid datorn då. När jag kom dit så fixade vi oss och gick ut och käkade pasta med Jenni, Nina, Stefan och Palle. Sen åkte vi bil till en hamn och satt och pratade lite tills det kom för mycket måsar, då tog vi skydd i bilen och åkte till Felino (?) och dit kom det en massa folk. Men det blev för kallt så vi åkte till Shell och köpte cola och sen åkte jag, Linn, Stefan, Jenni, Palle och en annan kille hem till Aifen. Där kollade vi lite på tv och så, sen skulle vi gå till Mayo men han var tydligen inte hemma och då ville killarna åka vidare till Natta men jag, Linn och Jenni orkade inte, så vi tänkte åka till Besse och Martin men vi orkade inte det heller, så det slutade med att Lena hämtade mig och Linn i Lugnet vid kvart över 1.
Idag så kom min familj ut till Värmdö så åt vi lunch hos Linn, och nu är jag som sagt hemma. Måste fixa mina naglar för dom är en katastrof eftersom att mina gelenaglar har trillat av :( Så vi hörs efter det, puss!

Sitter hemma hos en kille som heter Aifen ...

Sitter hemma hos en kille som heter Aifen med lite folk. Vi fick åka bil hit,så jävla skönt! Ska vara social nu,hörs sen,puss! :)


All alone

Sådär ja, nu har alla åkt hem. Känns lite sorgligt faktiskt, har ju trängts två nätter i mitt rum med 4 andra och börjat vänja mig vid att badrummet alltid är upptaget...aja, skönt att få lite tid för sig själv! Lena och Tore är kvar och ska dricka lite kaffe och sen ska jag åka med dom ut till Värmdö till min kusin Linn. Förhoppningsvis ska vi festa ikväll och träffa lite folk. Kul! :) Så vi hörs ikväll, antingen via mobilen eller datorn. Puss.

Bilder från midsommar

En hyfsat lugn dag som avslutades med en galen kväll. Kul!

Dåliiigt

Skit dålig upptadering, jag vet, men nu är det lunch och sen ska alla gäster bege sig hemmåt. Lägger upp bilder sen, puss!

Är hemma hos Frida på chillkrök med asskön...

Är hemma hos Frida på chillkrök med assköna människor. Hörs inatt,puss!


Glad midsommar!

Glad midsommar alla! Solen skiner, det är hyfsat varmt ute, sill lunchen är framme och resten av gästerna anländer snart. Det ska faktiskt bli kul, får se sen vad som händer frammåt kvällen, men jag lovar att mobilblogga om vart jag befinner mig. Puss!
Förra midsommar

Ligger i min säng och på golvet ligger två...

Ligger i min säng och på golvet ligger två galna norskar. Detta kommer bli en lång natt haha...vi hörs imorgon,godnatt!


Kvällens outfit ser ut såhär. Lyssnar på m...

100media_imag074 (MMS)

Kvällens outfit ser ut såhär. Lyssnar på musik från en bergsprängare nu med några och chillar. Najs!


What the fuck?

Hej babes! Sitter här invirad i min handduk, nyduschad och insmord. Våra gäster kommer om ca.1 timme och jag pumpar lite musik, fixar mig och chattar med min pojkvän på facebook. Ska föna håret nu, välja kläder och sminka mig. Vet inte hur upptaderingen blir under kvällen, mobilbloggar annars :)
Jag för tillfället!

Whatcha got

Vad tycker ni om Dessies låt? Själv tycker jag den är riktigt grym! Var lite skeptisk i början, tyckte inte hon sjöng så bra. Men nu är jag lost haha. Nu ska jag snart åka till doktorn, sen kommer det två grabbz hit. Hmm...?

Inlägget är tillägnat Frida Albiin

Godmorgon bloggen! Igår fick jag en kommentar som jag tänkte svara på idag i detta inlägg.



Någon (aka. Frida Albiin herself) vill att jag ska skriva om henne. Så why not? (hon tvingar mig...)

Hon heter Frida Albiin, är 15 år, fyller 16 den 10 Augusti (hon vet inte ens när jag fyller år...) och vi har varit bästa vänner i cirkus 10 månader. Som så många andra så har vi haft våra up's and down's, men vilka bästa vänner har inte det? Hon har en pojkvän som heter Svante och hon bor med sin mamma, pappa, lillasyster, hund och katt i Skogås, alltså inte långt ifrån mig. Hon driver även en blogg där hon klagar en hel del på saker som hon irriterar sig på, och som säkert allmänheten irriterar sig på också men inte vågar skriva något om. Så därför tycker jag ni ska gå in och checka den på www.focha.blogg.se.

Så, vad finns det mer att skriva om den här bruden? Underbar, brutaaaalt ärlig (tro mig, när hon snackar om killar alltså, herregud...), en väldigt fin person på både insidan och utsidan, söt, snygg och allt det där andra tramset.

Nä, skämt åsido Frida, har jag sagt att jag älskar dig?


Kolla snyggingen alltså. Blir ju helt knäsvag här borta...

Yvonne Strahovski


Någon mer som tycker vi är lika?
VS 

We say goodbye in the poring rain

Ligger nerbäddad i sängen nu med ett glas iskallt vatten bredvid mig. Chattar med lite folk på facebook och ska snart sova, orkar inte vara vaken till 1 då min pojkvän kommer hem och vill prata i telefon hehe...får ringa han imorgon istället Tänkte bjussa på lite bilder som jag och Nikita tog i lördags på restaurangen men som jag inte kunde ladda upp förut av någon anledning. Puss!

Och juste, om ni har något tips på vad jag ska blogga om så kommentera gärna det! Mer outfits, mode, smink, kärlek...? Kommentera på!

Ska strax åka hem från farmor och Classe. ...

100media_imag073 (MMS)

Ska strax åka hem från farmor och Classe. Bloggar nog lite när jag kommer hem,men ska sova hyfsat tidigt för imorgon är en lång dag!


Så fort jag gick ut så började det spöregn...

100media_imag073 (MMS)

Så fort jag gick ut så började det spöregna. Och jag som har shorts,ballerina och skinnjacka. Gud måste verkligen hata mig.


I just wanna get you wet

Hej bloggen, det blev inte Farsta sen igen. Istället så kom Nikita till mig och jag har hjälpt henne att skaffa...*trumvirvel*...FACEBOOK! Hon har inte haft det förut, så denna upplevelsen är helt ny för henne. Hjälp henne på traven genom att lämna en kommentar på www.nikitajaanson.blogg.se ;)
Vi ska snart bege oss mot bussen, jag ska till farmor och farfar med familjen och äta middag och Nikita ska till sin pojkvän. Jag mobilbloggar under kvällen och när jag kommer hem om jag orkar, har ju som sagt bara fått tre timmars sömn inatt...
Ny profilbild på facebook. Vad tycks? :]

Back and fort

Godmorgon kära läsare!
Jag lyckades somna igår (eller imorse rättare sagt) kl.6. Och jag måste ha stängt av mitt alarm i sömnen, för jag vaknade av att Frida ringde och kollade klockan och då var den 9.22. Jag skulle gå hemifrån 9.30 för att hinna med bussen. Så jag kastar mig ur sängen, slänger på mig kläderna, snörade på mig mina converse och gick till bussen. Det gick bra på UM, ska tillbaka dit imorgon och träffa en doktor (haha, nu måste ni verkligen tro att jag är gravid...). Det hände faktiskt en ganska rolig grej också som jag måste ge cred för!

Jag springer upp för trapporna till UM och märker inte att det går en kille/man bakom mig, så hör jag genom hörlurarna att han säger något och tar av mig dom. Han presenterade sig och frågade om jag ville ta en fika någon gång, och där står jag helt paff utan smink i tjocktröja och ba "Öh...jag har pojkvän" men han var så trevlig och tackade ändå. Blev skitglad sen när jag insåg vad som hade hänt eftersom att jag hade känt mig så ful på morgonen när jag gav mig av, men han tyckte tydligen jag var snygg. Och när jag skulle gå tillbaka till bussen så busvisslade två killar. Jag kanske är snyggare utan smink? ;)
Nej, nu blir det frukost och sen tillbaka till Farsta med Nikita. Puss!

Love is a funny thing. People seek it, though it hurts like hell when they loose it

Ni vet på natten när man inte kan sova och tankarna börjar snurra? Så är det för mig just nu. Och jag som ska upp om 4 timmar!

I'm afraid of getting hurt again, I really am. I try to find the right occasions to talk to you, tell you how I feel. Because the only thing I wanna hear you say is that you gonna love me forever, and I want you too hold me tight and tell me that you never will hurt me again. But how can I ever trust those words completely...?

Every day can be my last day with you, I have no idea. Lightning can strike unexpectedly, and boom, I'm at square one again. I don't wanna be away from you now, don't want you to realize that maybe you'r better off without me. Don't wanna get that text that I got the last time...

Don' leave me, please? I love you...♥

The bed is calling

Ska ta och tvätta av sminket, borsta gaddarna, tömma blåsan och lite sådana nödvändiga saker, sedan går jag och lägger mig. Ska upp halv 9 imorgon för att befinna mig på Farsta Ungdomsmottagning kl.10. Och oroa er inte, jag är INTE med barn och har INTE någon könssjukdom. Eller...? ;) Godnatt finisar, puss ♥

Min pojkvän är kändis

Juste, har kanske glömt att nämna att min söta pojkvän är med i tidningen? "Fridas sommarspecial" nämligen ;) Han är så himla söt på bilden, notera dock att hans kommentar är ironisk enligt honom själv. Han fick den största bilden i hela tidningen också, bara för att han är så snygg. Undrar hur många tjejer som kommer vara efter han nu...? Men han är min bitcheeees.
Älskling <3

Mina inköp

Linne - HM 30 kr

Linne - HM 50 kr


Trosor - Gina Tricot 30 kr

Bilder från shoppingen

Jag och Rebecka i ett omklädningsrum. Snygga piercingar va? ;)
Fikatime!
Superblöta efter att ha gått från bussen hem i spöregn (detta tar ca.10 min). Det var faktiskt skitläskigt att gå, för när vi hade ungefär 5 min kvar att gå så blixtrar det till och direkt efter mullrar det så typ hela marken skakar, och vi skrek som två galningar och sprang resten av biten hem haha. GaleT

Bad update

Usch vilken dålig upptadering. Skäms fan lite asså, hihi :$ Men nu är det bara jag och godispåsen kvar hemma hos mig, så nu ska jag bjussa på lite bilder och sånt!

Vad tycker ni? Snyggt eller? ;)

100media_imag072 (MMS)

Vad tycker ni? Snyggt eller? ;)


Sitter på ett pendeltåg som är det segaste...

Sitter på ett pendeltåg som är det segaste i världen påväg mot min pojkvän. Det tar minst en timme till innan jag är framme,suck. Ska försöka mobilblogga ikväll,puss!


Snickerslatte <3

100media_imag072 (MMS)

Snickerslatte <3


Test

Test


The Town

Hej igen bloggen, och förlåt för den superdåliga upptaderingen, men har vaknat upp hos Eve nu och vi har fixat oss och ska snart in till stan. Hon för att shoppa med Sofia och jag för att fika med min syster. När jag kommer hem så ska jag bjussa på lite bilder och bättre upptadering, och sen ska jag sova med min pojkvän. Myyys. Puss :)

Party rocks in the house tonight

Hej bitcheees! Haha okej, fan vad random...men förlåt att jag inte har bloggat på hela dagen! Imorse vaknade jag vid 12 och gick direkt upp och käkade frukost och duschade och vid 1 ringde Max och sa att jag skulle vara i stan vid 2 så fick lite smått panik där jag satt halvt naken med blött hår. Men hann som tur var hem till han, kom t.om. före han! Var hemma hos han och mös, kollade på Mio min Mio och lite sånt. Åkte därifrån vid 6 till Nacka och nu ligger jag i Evelinas säng. Vi ska snart äta middag och sen får vi se vart kvällen för oss, kanske till Dalen? :) Puss!

DAMP

Okej, av någon CP ANLEDNING, så har inte min data registrerat att bilderna kommit in i min dator så dom finns inte bland bilderna och jag kan inte lägga upp dom för tillfället. Åh, får damp -.- Ni får bilderna imorgon istället då datorn kanske har hunnit registrerar dom, jag lovar! Nu ska jag snart sova, om jag kan...är ganska rädd för monster hihi. Men jag är så himla trött så det kommer säkert gå. Puss!

Restaurang

Hinner inte ta en bild och visa hur jag ser ut för jag måste gå om 4 min, men ni får bilder från kvällen sen. Puss!

Next: Texas Longhorn

Har lite brådis för tillfället, jag och Nikita ska in till stan och äta på restaurang och jag har klädångest...är det för kallt med shorts? Eller klänning? Gah, får panik!
Har inte gjort så mycket annars idag, kollat på "Paris Hiltons My New BFF" och rensat ogräs ute i trädgården. Detta gjorde jag INTE frivilligt haha. Nu vill jag bara bli snygg, känns som jag inte varit det på länge med tanke på mitt fula sår vid ögat, men det är snart borta! Vi hörs säkert innan jag åker, puss ♥
Anton, jag och Nikita på balen

Sun, where are you?

Godmorgon bloggen! Trött chey här även fast jag sovit 10 timmar...vaknade i alla fall alldeles nyss och ska snart smsa Nikita eftersom att jag ska träffa henne idag och hitta på något. Jag vet inte vad än. Jag är så sugen på att bada och sola, men vädret verkar inte tillåta det. Blir så arg, när det väl är sommarlov så kan det väl vara fint väder också?! Aja, ska gå ner och äta frukost nu. Hörs under dagen, puss!
Saknar Turkiet ♥

Tired

Kom hem för ca.35 min sen, pappa hämtade mig så snäll som han är. Vi stannade även och köpte godis påväg hem, så nu ligger jag här med en påse sura bilar och Marabou Daim. Me ♥ Godis hehe. Det var supermysigt hos min pojkvän. Vi åt middag, kollade på Surfs Up, körde charader med hans småsyskon och så.
Tänkte snart ta och sova eftersom att jag gick upp 10 idag och öppnade dörren till städarna. Så vi hörs imorgon med fler inlägg, puss!

I'm singing in the rain

Nu är det dags att ge sig ut i regnet och bege mig mot stan och min söta pojkvän. Hörs inatt!
Haha, ser ut som att jag sett ett spöke på bilden...men orkar inte försöka mer. Och ja, jag har ett sår under ena ögat. Hardcore you know.


Long time, no see

Hej, och hoppas ni haft det bra under tiden jag varit borta! Jag hade tänkt dra igång bloggen nu igen och blogga så ofta jag kan (det är ju ändå sommarlov, så det är inte direkt så att jag kommer sitta klistrad framför datorn, men om det är sånt här väder ute så är det klart man gör det...) lång parentes haha!
Ja, sen jag sist skrev så har jag ju hunnit gå på bal och gå ut nian och en massa annat skoj. Men orkar faktiskt inte berätta om allt, ett urval av bilder från tiden kanske kommer upp senare :) Och med denna nystart så kommer såklart också en ny design som görs av www.emmavikstrom.blogg.se. När den är klar är dock oklart än så länge, men man får ha tålamod! Nu måste jag börja fixa mig, ska över till min pojkvän och äta middag. Puss!
Min kavaljer och jag på balen

Tävling hos Paow.se!

Jag är med och tävlar om att vinna extensions på paow.se!
Detta fantastiska pris delas ut av www.frisorcenter.nu och www.headzone.se, så vad säger ni snyggingar, vill inte ni också vara med och tävla?!
Klicka här ---> http://paow.se/?p=34949 för att komma direkt till tävlingsinlägget. *hoppas jag vinner nu då* hehe...

RSS 2.0