Mobilblogg - Upp kl.5.45 imorgon

Förlåt för den dåliga upptaderingen ikväll,men har varit med min vän och nu ska vi sova. Klockan är ställd på 5.45 imorgon,tagga prov i tre timmar!!!! Godnatt på er!

Julia och hennes berömda pyjamaser haha ;)


Mobilblogg - Myser med Julia

Ligger i soffan med Julia och kollar på Glee och äter Ben&Jerrys. Myspys! Så vi får höras mer senare,puss :)


So I'm off soon

Hej på er igen! Har nu varit och fixat pass och städat min kanins bur och ätit lunch. Ska gå till bussen om 15 min men tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg. Efter skolan idag så ska ju Julia följa med mig hem och sova här, mys! Men vi får höras när jag kommer hem, puss.

Lunchen. Köttfärslimpa med lingonsylt och potatismos. Gott

We whine when we don't have a boyfriend and we whine when we do

Godmorgon på er! Jag hade ju egentligen sovmorgon till 13.15 men jag måste åka iväg och fixa ett nytt pass så det är därför jag är uppe såhär tidigt. Jag orkade inte fixa mig så mycket, har bara på mig mascara och foundation. Det är liksom en bild som någon/några personer ser någon/några gånger om året när jag ska resa utomlands. Palla bry sig så mycket? Skillnad med leg och körkort och så men orkar inte hålla på och fixa mig inför passet. Okej, vilket ointressant inlägg detta blev. Skriver när jag kommer hem igen, puss!

So true

Gossip Girl

Förlåt att jag inte har upptaderat idag, har förskt göra det flera gånger men blogg.se appen krånglade bara. Så till slut orkade jag inte mer. Men hej i alla fall. Idag har det varit en låååång dag. Har varit i skolan från 8-15 eftersom att jag satt kvar efter att vi slutat och pluggade matte. Sedan hade jag sällskap med Frida till Skogås där vi skiljdes åt och sedan har jag haft introduktion på mitt nya jobb från 17-19. Det gick bra, jag fick göra allt från att packa upp varor till att hjälpa kunder och ta betalt i kassan. Älskar människorna som jobbar där, så himla mysiga. Speciellt Matilda som var min "coach" idag, hon är 19 så vi babblade på om kärlek, skolan, killar etc.
När jag kom hem så åt jag middag och sen pluggade jag fram till halv 10. Nu har jag tagit en dusch och gjort alla mina kvällssysslor och krypit ner i sängen för att kolla på Gossip Girl. Imorgon börjar jag 13.15 och går till 15.30 och det enda vi ska göra på hela dagen är att se en film som jag redan har sett som faktiskt är ganska bra. Såååååå skönt. Och sedan ska Julia följa med mig hem och sova här, mys! Men vi hörs imorgon, puss på er!

Så jäkla snygg hon är. Ge mig hennes utseende!

Mobilblogg - Soooova

Ligger i sängen nu efter en ganska fullspäckad dag. Har haft utvecklingssamtal,spelat in en spanska film och haft kör. Så nu är det dags att sova. Imorgon väntar en dag i skolan från 8.10-14.20 och sedan vid 16 blir det introduktion på mitt nya jobb i tre timmar. Kul! Hoppas ni har haft en bra måndag,det har jag i alla fall. Puss på er!


Mobilblogg - Chillar kanten på Rådmansgatan

Hola! Är på Rådmansgatan och väntar på Monika och Freja. Vi ska hem till Freja och spela in våran spanska film,det ska bli kul :) Utvecklingssamtalet gick bra,hon hade bara positiva saker att säga om mig. Så jag kände mig jätte nöjd. Och sedan så lunchade jag och mamma på Café Bellman,super mysigt att få lite mamma/dotter-time. Men nu kommer Monika snart så ni får ha en bra måndag tills vi hörs igen,puss!


Signaturpose

Godmorgon på er! Ni kanske undrar varför jag inte är i skolan? Jo, jag vaknade kvart över 7 imorse och hade grymt ont i halsen och jag skulle bara ha en enda lektion idag och det var idrott. Så då tyckte jag att det kändes onödigt att åka dit, säga att jag var sjuk och sitta där och kolla på, så pappa fick ringa och sjukanmäla mig istället. Men såklart så kunde jag inte somna om så jag har varit vaken sedan kvart över 7. Men jag har kunnat tagit det lugnt. Jag har kollat på två avsnitt av Gossip Girl (har börjat kolla på det och fyfan vad bra det är!), ätit frukost i lung och ro, kunnat fixa mig lite extra och så. Så nu är jag klar men bussen går inte förns om en halvtimme så jag tänkte kolla på lite mer Gossip Girl. Gud vad långt det här inlägget blev, att ni ens orkar läsa...puss på er!

Min signaturpose?

Mobilblogg - Min mobil är konstig

Tror det är något konstigt med min mobil,alla mina sms som jag skickat under kvällen skickades iväg typ nu...? Aja,nu är det sleepmode i alla fall. Min mobil behöver nog också sova haha. Puss och godnatt!

Bild från i somras,saknar <3


Tävling hos Fanny Wikström!

Jag är med och tävlar hos www.fannywikstrm.blogg.se om att vinna två gratis designer! Det är superlätt att vara med, tycker själv ni ska gå in och kolla och delta. Hon har själv en grymt snygg design så hon är ju uppenbarligen duktig ;)
www.fannywikstrm.blogg.se www.fannywikstrm.blogg.se www.fannywikstrm.blogg.se

Glad första advent

Hej på er! Kom hem för cirkus en timme sedan och har fått mat och dricka i magen, så nu mår jag mycket bättre! Snart blir det lite "efterrätt", pepparkakor och glögg lagom till första advent :) Saknar bara snön faktiskt...ingen julstämning alls ju! Men ska nog ta och plugga lite nu, läsa igenom några häften och så. Vi har en stor aulaskrivning på torsdag i 4 timmar. Men är inte så orolig inför den, det är i svenska och jag är bra på svenska (ego, jag vet) så det är nog luuuungt. Men vi hörs senare, och glad advent på er!

Lite julmys i mitt rum

Mobilblogg - På jobbet

Har så jävla ont i magen. Vill bara åka hem och mysa...:(


Mobilblogg - Två timmar kvar

Två timmar kvar innan jag får sluta,vill bara hem. Är jätte hungrig,har ont i magen och är trött. Hoppas ni har det bättre än jag i alla fall :) Puss


Mobilblogg - Godmorgon!

Godmorgon på er! Ligger och chillar lite på Max rum.
Idag är det jobba som gäller och sen när jag kommer hem så blir det väl lite plugg och sen sova. Har dock världens skönaste vecka denna vecka så jag har inte sån stor ångest över att det är måndag imorgon :) Veckan kommer innehålla långa sovmornar och en liten knäpp Julia som sover över! Så det kommer bli kul. Och sen ska jag ha myshelg med pojken min,kan inte bli så mycket bättre <3

Stockholm i fredags,vackert!


Brunett eller blondin?

Efter jag har varit i Mexico så måste jag bestämma mig hur jag vill göra med mitt hår. Jag har ju bara i en toning nu och om man jämför med när jag tonade det så har färgen gått ur jätte mycket! Nu är det mer ljust brunt och när jag tonade det så var det ju nästan svart. Men just nu så lutar det åt att jag går tillbaks till att vara blond...vad tycker ni? :)
VS

Mobilblogg - Trust

Sitter och kollar på filmen "Trust" med Max. Ganska obehaglig film,ni borde se den,det är typ lite allmänbildning tycker jag. Vet inte vad vi ska göra sen,men något hittar vi väl på. Puss!

140 followers på Instagram nu! Följ mig,heter eliinnss :)


Formen jag vill ha

Jag fick för mig att jag skulle göra en sak idag när jag hade tråkigt.
Normalt sett så brukar jag knappt våga röra mina ögonbryn. Den formen jag hade hade min kompis noppat åt mig och det enda jag gjorde när jag noppade ögonbrynen var att ta bort dom hårstråna som vuxit utanför. Men jag har aldrig riktigt gillat mina ögonbryn och idag så bestämde jag mig för att plocka dom i den formen JAG vill ha. Dom är dock inte klara än men jag plockade bort en hel del och har börjat på den formen jag vill ha.
Dessa ögonbryn är min mall och om ni kollar på dom två bilderna under så ser ni nog skillnaden!
Då                                                                        Nu

Frääääsch

Nu känner jag mig som världens fräschaste. Jag har tagit en dusch, rakat benen, smörjt in mig, klippt naglarna, målat dom, borstat tänderna, haft munskölj, sminkat mig, tagit deo och parfym, klätt på mig och lockat håret lite och nu är jag ready set go! Ska ju hem till min pojkvän och vi ska nog inte göra något speciellt, bara mysa :) Tänkte göra några tidinställda så ni får något att läsa under kvällen. Ha en toppen lördag!

Letters to Juliet

Nu har jag kollat klart på filmen, jag såg "Letters to Juliet" som var en bra och mysig film. Jag rekomenderar er att se den, Amanda Seyfried är med och hon är så himla vacker tycker jag. Dör för hennes hår.

Svar på kommentar

Svar: Haha, vad kul! :) Det där med vaselinet är ju smart för det får ju ögonfransarna att växa om jag inte minns fel...? Eller det kanske bara är "helande"? :)

Vill också stå på gymnasiemässan

Godmorgon på er! Vaknade för en liten stund sen men ligger fortfarande kvar i sängen och försöker vakna till helt. Ska nog slå på en film på datorn och mysa lite :)
Idag har jag inte så mycket planer som sagt. Plugga och sedan ska jag sova hos Max så det kommer bli myyys. Och jag är avundsjuk på alla som skriver att dom ska stå på gymnasiemässan, jag vill också! Aja, nästa år får jag väl hoppas på att jag blir vald.

Kvällsrutiner

Har ni några "kvällsrutiner" som ni brukar göra innan ni går och lägger er? Jag tycker det är ganska kul att veta människors rutiner då det oftast säger väldigt mycket om vem dom är. Mina kvällsrutiner är
1. Tvätta av allt smink och borsta tänderna såklart.
2. Smörja in mitt ansikte när jag tvättat av allt smink. Har både en dagkräm och en nattkräm.
3. Borsta håret tills alla tovor har försvunnit och det är mjukt och lent.
4. Ta Carmex på läpparna.
5. Försöka att dricka två glas vatten (det har jag lagt till för bara ett litet tag sen eftersom att jag läste på internet att det är bra att dricka två glas vatten innan man går och lägger sig för man får finare hy).
Så, det var mina kvällsrutiner. Vad tycker ni det säger om mig som person?

Sällskap sökes

Hej på er! Någon vaken fortfarande? Jag ska alldeles strax sova, mina ögonlock faller ihop hela tiden. Men tänkte bara kika in och säga att teatern inte var särskilt bra, kvällens höjdpunkt var liksom i slutscenen när allt var knäpptyst också kurrar Johannas mage som en jävla grotta som någon ropa i. Jag kunde inte hålla mig så jag började såklart asgarva och gråta, fick bita mig själv skit hårt i handen för att kunna sluta haha. Stackars skådespelare. Åkte direkt hem efter teatern och har bara chillat hemma hela kvällen. Ätit glass med chokladsås och kollat på "Life as we know it" med mamma och pappa. Men nu är det dags att sova, imorgon ska jag plugga (jippi!) och på kvällen ska jag sova hos Max. Puss på er!
Och btw. har tidsinställt ett inlägg till er som kommer upp kl.2 inatt om kvällsrutiner hihi :)


Skulle mer än gärna ha lite sällskap inatt...♥

Mobilblogg - Fikar med girlsen

Fikar med mina girls,mys. Och jag har kirrat födelsedagspresent till pojkvännen också,toppen! Teatern börjar om 1 tim och 40 min,taggaråååå. Puss

Tjejerna i Gallerian


Mobilblogg - Sista lektionen

Har naturkunskap om 5 min,min sista lektion. Sen ska jag in till stan med mina tjejer och kolla på julklappar och fika. Myyyys


Mobilblogg - Väckte min vän hihi

Haha,evil jag är. Väckte precis Julia som låg och sov lite smågulligt på bänken genom att kittla henne. Mohahahaha. Nu blir det svenska och sen lunch :)


Sailor

Godmorgon! Ska strax knalla till bussen, men tänkte bara slänga in ett inlägg och säga att upptaderingen kanske inte blir så bra idag förns frammåt kvällen. Jag och min klass ska ju som sagt på teater och den börjar vid 6 och slutar vid 9, så räkna med bra upptadering igen runt 10. Ni får ha en superbra dag, puss på er!

Mobilblogg - Dåligt humör

Är fett arg. Men sen såg jag att min bild på Instagram hade vunnit en tävling hos en av tjejerna jag följer. Tävlingen gick ut på att man skulle lägga upp en bild på sin bästa kompis och en själv när man gjorde något "galet" så jag la upp en också vann jag! Så det gjorde mig helt klart på bättre humör. Men nu är det dags att sova,lång dag imorgon. Skola från 8.15 till 14.35 och sedan hänga i stan med tjejerna fram till kl.18 för då ska vi på teater med klassen fram till kl.21. Det ska väl bli kul antar jag. Sen ska jag åka hem och dööööö för mina föräldrar låter mig inte gå ut. FML TPL och allt sånt. Tack och godnatt

Bilden som jag vann med och motiveringen


Videos från Skrillex

Tänkte lägga upp några videos från Skrillex i måndags. Om ni kollar på dom så fattar ni vilket jävla drag det var. Helt sjukt. Var så jävla lökig och trött efteråt, men det var sååå värt det!

Försöker bli varm

Världens fulaste bild, men bjuder. Sitter här nu nergosad under en filt med en massa kuddar i min soffa och fryser. Jag har på mig raggsockor, mjukisbyxor, t-shirt och en tjocktröja så börjar tina upp men funderar på att gå och hämta vantar också, så mycket fryser jag. Tog i alla fall tempen alldeles nyss och jag hade ingen feber så det var ju skönt :) Men ska slå på ett avsnitt Glee nu och försöka bli varm. Om ändå min älskling var här...

Resumé

Hej på er. ÄNTLIGEN bloggar jag från en riktig dator! Har helt enkelt inte haft tid att sitta ner och blogga förns nu. Inte haft en lugn stund. Men tänkte berätta lite kort vad som hänt sen i måndags och bjuda på några bilder!
Måndags: Var i skolan och sedan på Skrillex med Madde, Natalie och David. Det var GRYMT och en oförglömlig kväll! Träffade lite kompisar och även snygg-Danny som vi tog bild med.
Tisdags: Var i skolan och åkte sedan och tog en fika i Farsta med Frida, Anton och Micke. Gick sedan till UM med Johanna och efter det gick vi och solade i 10 min. Sen besökte jag även mitt nya gym och fick en genomgång hur man använder sig av en "nyckel" som vi har där. När jag kom hem så råpluggade jag matte i två timmar eftersom att vi skulle ha prov dagen efter.
Onsdags: Var i skolan och hade matteprov. Det gick nog helt OK, hoppas på ett G i alla fall. Efter skolan så åkte jag hem till min pojkvän för igår firade vi 1 1/2 år! Vi gjorde inget speciellt, vi tar nog "firandet" i helgen. Men jag fick ett par supersköna mjukisbyxor från Hollister och han fick kalsonger från Björn Borg av mig.
Och idag så har jag bara varit i skolan. Åkte hem efter halva samhällskunksapslektionen eftersom att jag inte mådde bra och nu ligger jag i min soffa och fryser. Hoppas fan inte jag får feber...och idag är typ den första dagen jag inte har behövt plugga! Ska bara plugga lite på olika könssjukdomar, men det är ju inte så ansträngande direkt. Så ikväll ska jag bara ta det lugnt, kurera mig och kolla på Glee!
Ett gulligt godnatt sms från min pojkvän!
Kön in till Skrillex i måndags
Jag och Madde när vi köade. Bjuder på den haha!
Natalie, Danny och jag på Skrillex. Löööök
Jag och Julia igår på historian
Max avaktiverande min mobil igår -.-
Idag i Slussen påväg hem

Mobilblogg - Snackar om debatten

Min klass är knäpp. Vi är kaos och vi ska på teater imorgon. Hur fan ska vi kunna hålla käften i typ tre timmar och vara utan våra mobiler? Det kommer ALDRIG gå. Stackars vår lärare haha. Men jag gillar min klass ändå :)
Har dagens första lektion just nu vilket är engelska,men alla sitter och förbereder sig inför debatten vi har i två timmar efter engelskan. Det kommer nog gå bra,jag försöker att prata så lite som möjligt eftersom att jag håller på att tappa rösten. Ska hem efter skolan och dricka massa té och plugga könssjukdomar,kuuuul. Puss på er!


Mobilblogg - Blir intervjuad

Sitter och blir intervjuad just nu,av vem undrar ni kanske? Jadu,det är hemligt ;) Slutar om ca.15 min men ska chilla i skolan ett tag innan jag drar till min pojkvän. Puss!


Mobilblogg - Chillar i datasalen

Sitter i skolan just nu och chillar lite med mina homiiies. Börjar om 20 min och då har vi historia i två timmar. DÖDA MIG! Hade även matteprov imorse,det gick nog hyfsat. Hoppas på ett E i alla fall,då skulle jag bli glad!
Efter skolan ska jag hem till min pojkvän,vi har 1 1/2 år idag. Grattis till oss! Så vi hörs ikväll någon gång,puss på er <3


Mobilblogg - Ingen bra update

Förlåt att jag inte har bloggat,har inte haft tid helt enkelt. Har haft fullt upp hela dagen och även igår hade jag det. Imorgon blir det nog inte världens bästa update heller...sorry,men jag är inte perfekt och jag hinner inte alltid :( Bjussar på en bild från igår när jag var på Skrillex. Jag och Natalie ned snygg-Danny!


Skrillex om 4 timmar!!!

Sitter i skolan nu och pluggar. Ska på mattehjälp som börjar om 40 min inför matteprovet på onsdag men kan inte stanna tills det slutar utan måste gå vid tjugo i 5 för att möta upp Madde i Slussen. Då ska vi åka och äta någonstans och sedan åka till Fryshuset och köa med David och Nathalie (och säkert några fler). Asså jag är sååååååhäääär taggad. Det kommer bli sånt jävla drag! Gah, vad kul! Men nu ska Julia klocka mig när jag läser inledningen till debatten, puss på er!


Min gud <3

Skrillex imorgon!

Hej på er! Har inte hänt så mycket sen jag sist skrev idag. Har iprencip bara hunnit jobba, komma hem, äta middag och plugga. Nu ska jag strax gå och tvätta bort allt kladd i ansiktet och borsta gaddarna, sedan ska jag krypa ner i min sköna säng och sova. Är så jäkla trött även fast jag sov till 10 idag, och så sent somnade jag ju inte igår? Jaja, nu väntar en ny vecka. Och imorgon är det Skrillex! Jag är så sjuuukt taggad så det finns inte, ska bli så jäkla kul! Så räkna inte med bästa upptaderingen imorgon, men ska försöka i alla fall. Puss och godnatt!

Denna lilla filur och jag ska på Skrillex imorgon. Wiiiiih!

Mobilblogg - Kollar på Harry Potter

Har precis kollar klart på Harry Potter och Hemligheternas kammare här hos Max och snart ska vi åka till jobbet. Wohoo,tagga! Och Hagrid är så gullig! Snuttis! Och Max och Fredrik är super konstiga hahahahah


Mobilblogg - Taggad inför Skrillex

Jag och Max sitter och snackar om måndag. Åh,tagga Skrillex!!!! Ska bli så sjukt jävla jätte superduper mega awesome!!!!

Min nuvarande bakgrundsbild på mobilen om ni undrar


Mobilblogg - Kollar på killarna som spelar FIFA

Ligger i Max säng och chillar lite och kollar på när han,Fredde och Felix spelar FIFA 12. Kul liiiiv. Och Fredde rappar superfint haha! Har väl inte så mycket mer att säga,det gick helt OK på jobbet och ska även jobba imorgon. KILL ME NOW PLEASEEE. Nä men det blir nog bra. Vi åt även fett god middag,kalamares och pommes frites. Puss på er!


Mobilblogg - På jobbet

Sitter på jobbet nu och börjar om 5 min. KILL ME! Hoppas Isabell kommer så hon kan hålla mig sällskap i fyra timmar. Sen ska jag hem till pojken min!


Plugga kl.11 på en fredag

Hej såhär på kvällskvisten. Fyfan vad fult det där lät haha. I alla fall, hej. Nu har jag bäddat iordning i min säng, plockat upp massa saker på mitt rum, packat inför imorgon och nu är jag redo för att plugga! Ja, ni hörde rätt! Jag ska plugga kl.11 på en fredagkväll medan alla andra ungdomar i min ålder säkert är ute och festar just nu. Duktig jag är. Men vart så jävla otaggad på att festa idag när jag åkte hem från skolan och jag fick mensvärk från helvetet. Det gjorde så ont och jag mådde så illa. Trodde helt ärligt jag skulle kräkas innan jag hann av pendeln...men nog om det!
Imorgon så ska jag jobba (jobbar imorgon iställer för på onsdag för på onsdag har jag och Max 1 1/2 år) mellan 12-16.15 och sedan ska jag hem till min älskling och sova där! Ska bli supermys. Och sedan på söndag så jobbar jag igen mellan 13.45-18.00. Working women you know ;) Men ska försöka hålla er upptaderade men det kommer ju bli mobilblogg isf. Men bättre än inget i alla fall! Men nu, dags för plugg. Puss på er, och godnatt :)

Jag med mitt nyaste tillskott i garderoben, björnfittan. 180 kr på Monki

Plugga kl.11 på en fredag

Hej såhär på kvällskvisten. Fyfan vad fult det där lät haha. I alla fall, hej. Nu har jag bäddat iordning i min säng, plockat upp massa saker på mitt rum, packat inför imorgon och nu är jag redo för att plugga! Ja, ni hörde rätt! Jag ska plugga kl.11 på en fredagkväll medan alla andra ungdomar i min ålder säkert är ute och festar just nu. Duktig jag är. Men vart så jävla otaggad på att festa idag när jag åkte hem från skolan och jag fick mensvärk från helvetet. Det gjorde så ont och jag mådde så illa. Trodde helt ärligt jag skulle kräkas innan jag hann av pendeln...men nog om det!
Imorgon så ska jag jobba (jobbar imorgon iställer för på onsdag för på onsdag har jag och Max 1 1/2 år) mellan 12-16.15 och sedan ska jag hem till min älskling och sova där! Ska bli supermys. Och sedan på söndag så jobbar jag igen mellan 13.45-18.00. Working women you know ;) Men ska försöka hålla er upptaderade men det kommer ju bli mobilblogg isf. Men bättre än inget i alla fall! Men nu, dags för plugg. Puss på er, och godnatt :)

Jag med mitt nyaste tillskott i garderoben, björnfittan. 180 kr på Monki

Svar på kommentarer

Svar: Tack Hannah, du är fin du med!
Svar: Tack så mycket My!
Sådana här kommentarer gör mig alldeles varm. Ni ska veta att ni är fina ni med ♥

Berättar om Twiday

Nu tänkte jag ÄNTLIGEN ta tummen ur röven och berätta om Twiday som jag och Julia var på i tisdags. Vi kom dit vid tre och då blev vi insläppta och fick ett "band" som vi skulle ha på oss hela kvällen, en matbiljett och popcorn och en dricka. Den första filmen började vid 4 och sedan var det matpaus och då fick vi en macka och en till dricka. Vi sprang även och köpte godis under den pausen som vi skulle ha till film tre och fyra, jag köpte godis för 88 kr haha...har inte ens ätit upp det än! Och sedan hade dom även mellan varje paus en massa tävlingar där man kunde vinna godis, biobiljetter etc.
Sen satte dom på andra filmen vid 7 tiden och den var klar vid 9 och då var det ytterligare en liten paus och sedan körde dom igång tredje filmen vid tjugo i 10 och sedan var det en liten paus och sedan körde dom igång den fjärde filmen strax efter 12. Och den var så SJUKT BRA! Den är lätt en av dom bästa filmerna jag sett i hela mitt liv och den var hundra gånger bättre än ettan, tvåan och trean. Har ni inte sett den än så har ni missat något, GÅ OCH SE DEN! Jag ska se den igen nästa vecka tror jag med min lillasyster och pappa hihi, så bra var den! Längtar som FAN tills del 2 kommer ut, någon som vet när den gör det? Har fått höra allt från nästa sommar till nästa höst, så skulle vara tacksam för svar :)
Nu tänkte jag även bjuda på lite bilder om togs under kvällen!
Vid skolan
Lite Tacobar innan bion
Bandet som vi var tvugna att ha på oss
Taggade tjejer!

Make up tutorial


Länkning

www.johannafalks.devote.se
Denna tjej är ett hett tips att kolla in! Hon skriver om allt i sin vardag. Skolan, jobb, taekwando (stavning? Haha), killar, kompisar, känslor mm. En riktig liten filosof är hon och hennes texter är väldigt intressanta att läsa. Så jag tycker definitift ni ska checka in hennes blogg!
www.johannafalks.devote.se www.johannafalks.devote.se www.johannafalks.devote.se

Stay tuned

Nu blir det ändring på min dåliga upptadering! Har inget att göra ikväll så tänkte länka en blogg, lägga in en make up tutorial som jag kollade på alldeles nyss, berätta om Twiday, lägga in en rolig video som jag klippt ihop mm. Så stay tuned under kvällen, det kommer poppa upp en massa roligheter!

Mobilblogg - På matten

Godmorgon på er! Sitter och går igenom fatkorisering inför matteprovet på onsdag. Undrar hur provet kommer gå...är ganska nervös eftersom att vi har prov på två hela kapitel och vi har bara 2 timmar och 40 min på oss. Låter kanske som mycket för er,men jag tycker det är ganska lite eftersom att jag har svårt att fatta uppgifterna. Jaja,det ska väl gå bra. Har svenska efter detta och ska då läsa upp mitt tal. Det kommer nog gå bra,är inte så nervös. Men vet att jag kommer bli det. Men nu måste jag fortsätta koncentrera mig. Puss på er!
Och idag är det fredag!!!!!


Mobilblogg - Sömnproblem

Kan inte sova. Var kanske inte så bra att jag sov till halv 11 imorse haha. Men börjar äntligen känna mig lite trött i alla fall så ska försöka sova nu. Och ni som inte följer mig på Instagram,gör det! Jag heter eliinnss där :)

En saknad vän <3


You can hate but never break me

Hej på er. Förlåt för den usla upptaderingen, men inlägget om Twiday och en massa bilder kommer tyvärr inte komma upp idag heller. Dumma mig :( Har så jävla mycket att göra så får ju aldrig en lugn stund. Men imorgon är det äntligen fredag! Planerna är lite oklara än så länge, skulle varit med Madde men vi hade missuppfattat varandra så nu kan vi inte ses. Fan då. Men ska försöka hitta en fest kanske eller så blir jag bara hemma. Kanske ringer över en kompis. Någon som är frivillig? Eller festsugen?
Idag så har jag som sagt varit i skolan i två timmar. Åkte sedan hem i kylan (det är fan iskallt nu, hade skinnjackan på mig idag och det var jävligt dumt) och när jag kom hem så åkte jag och pappa till Skogås. Lämnade tillbaks ett paket, handlade och skaffade mig ett medlemskap på ett nytt gym. Nu ska jag fan komma igång och träna igen! Åkte sedan hem och har bara pluggat sen dess. Ska sova snart, ska upp kl.6 imorgon. Kuuuuul.

Random bild från förra julen

Mobilblogg - Samhällskunskap

Har samhällskunskap men kan verkligen inte koncentrera mig. Är antingen övertrött eller så är jag bara hungrig. Längtar hem till min godis påse där hemma...<3


The sun is shining over me

Godmorgon på er! Hur är det? Med mig är det bra, är utvilad (har sovit hela 11 timmar inatt) och nu är jag redo för två timmar i skolan! Egentligen ganska ovärt att gå dit eftersom att det tar mig ungefär 45 min att åka dit, gå på två lektioner och sedan 45 min hem igen. Men jaja, what to do? När jag kommer hem ska jag i alla fall plugga och sedan förhoppningsvis åka till Skogås med min mamma till ett gym där jag ska börja gymma. Woop! Kommer i sådana fall att börja gymma på Fridas och Ericas gym och vi får väl se hur det går med tre tjejer...lite mer girltalk än träning kanske ;) Men ni får en ha en superbra dag så hörs vi sen! Puss

Going into sleepmode

Hej på er. Har krypit ner i sängen nu och ska strax sova. Sov ju bara fem timmar inatt och har gått i skolan och jobbat idag så är ordentligt trött. Och förlåt för den dåliga upptaderingen, jag kan försöka lägga upp ett inlägg imorgon om Twiday och lite bilder etc. Måste dock plugga ganska mycket så vi får se. Men om ni ser att jag inte har upptaderat på bloggen så kan ni som har en iPhone och har Instagram följa mig där :) Heter eliinnss.
Godnatt och puss på er!

Madelene Gästbloggar!

Jaaaaa Skrillex på måndag check! Äntligen har jag fått tag på biljetter och inte mindre än Elin ska följa med :D kommer bli så maxat och as grymt!!!! Längtar så mycket så det är sjukt, ahhhhh. Puss o kram :)
Kör på en liten bildbomb på oss genom åren också!
(Klicka på bilderna för att få dom större)

Debatt

Kvällen/natten igår var oförglömlig. Kan inte berätta just nu hur det var för sitter i skolan och jobbar med en debatt som vi ska ha nästa vecka i samhällskunskap. Kuuuul. Så vi hörs senare, ska jobba idag så det kanske inte blir upptadering förns vid 11 ikväll. Puss


Arkivbild

Nu sitter jag och Julia här vid skolans datorer, vi slutade för ca.15 min sedan. Nu ska vi sitta kvar en timme och plugga lite (eller jag ska plugga, Julia orkar inte haha) och sen så ska vi åka in till stan och äta innan bion. Shit, vi är så jävla taggade! Sitter och skriker som två små fjortisar haha. Pinsamt. Och Julia är knäpp, puuuuuuss


Arkivbild

Twiday!

Hej, och förlåt för den dåliga upptaderingen igår, men var så stressad när jag kom hem så hann helt enkelt inte. Var tvungen att packa eftersom att jag ska sova hos Julia idag och fixa med lite andra smågrejjer. Idag ska ju jag och Julia nämligen på...*trumvirvel*...TWIDAY!!!! Vi har taggat för det här i typ två veckor genom att titta på trailern typ 100 gånger och prata om det varje dag och räknat ner dagarna. Vilka töntar vi är. Att Johanna och Elin står ut med oss ;) Men idag är dagen med stort D äntligen här och då kommer inte bloggen få den bästa upptaderingen eftersom att första filmen börjar halv 4 på eftermiddan och sedan fortsätter det fram till kanske 2 inatt. Men jag ska försöka mobilblogga om jag har någon teckning. Annars får ni ha en toppen tisdag, för det kommer jag ha!

Ska sitta och dregla efter denna man hela kvällen...

Mobilblogg - Äter lunch

Har precis avnjutit currygryta med ris och en macka och sitter nu och tuggar på ett tuggummi. Jag och mina vänner är så himla sociala,alla sitter med varsin mobil upptryckta i ansiktet och läser bloggar,är inne på FB eller Instagram. Och jag fick order om att upptadera av Elin så det är därför jag gör det.
Nu har vi bara matte,klasshalvtimme och NO kvar av denna dag. Slutar om tre timmar. Woop woop!


Early morning

Godmorgon på er. Ska strax bege mig till bussen så hinner inte skriva så mycket. Slutar vid 3 idag och ska då chilla i stan eller sitta kvar i skolan och plugga tills jag ska möta min lillasyster och åka till kören. Och jag börjar dagen med idrott hur mycket bättre kan det bli?! MYCKET. Puss

Längtar

Hej hörrni, och tack för hjälpen med vad jag skulle välja för bikini! Dom flesta röstade på den blommiga trekants bikinin, så funderar på att beställa hem den :)
Kom hem från jobbet runt tio över 7 och har sen dess ätit middag och duschat. Ska snart sätta mig och göra lite matte tror jag och beställa hem den där bikinin. På tisdag är det bara en månad kvar tills vi åker, kan knappt vänta! Ska bli så jäkla skönt att komma bort i två veckor och bara sola, bada, äta god mat mm.

HJÄLP MIG!!

Okej, jag behöver er hjälp nu. Det tar typ 2 sek att lämna en kommentar och jag behöver den verkligen så snälla, hjälp mig med detta supersvåra beslut!
Jag har hittat tre bikinisar som jag tycker är riktigt fina. Dom bikinisarna jag har just nu är bara bandaues (stavning?) och jag funderar på att köpa en trekants bikini. Och jag hittade en fin sådan men även två superfina bandaues...så nu är min fråga, vilken tycker ni?
NEW The Flirt Print B SEK 110, Wonderland - NELLY.COM Sweetest Print Bottom SEK 169, Wonderland - NELLY.COM Sweetest Bikini Set SEK 269, Wonderland - NELLY.COM

All work work

Jag och Madde hade det supermysigt igår! Kollade på Glee och American Horror Stories, en ny serie som har börjat sändas i USA som pappa har laddat ner dom sex första avsnitten på. Skit läskig och dom mindfuckar en totalt.
Madde drog vid 10 imorse för hon skulle in till stan och äta brunch med sin pappa och jag har inte kunnat somna om sen dess. Ligger fortfarande i sängen men ska strax gå upp och äta frukost och börja fixa mig.
Idag ska jag som sagt jobba, inte kul. Det enda posititva är att jag får träffa min älskling :) (för er som inte vet så jobbar vi på samma jobb och söndagar är den dagen vi jobbar ihop).
Vi hörs när vi hörs, puss!

Mobilblogg - Soooova

Nu ska jag och Madde sova. Har varit dålig på att upptadera idag,förlåt för det :( Imorgon blir det jobba som gäller,kill me now...puss på er!

Kvällens godaste


Glee eller matematik?

Så, nu har jag skrivit en inledning, faktabakgrund, tes, argument och ett motargument. Nu får det fan räcka! Har bara avslutningen kvar och talet ska vara inne på fredag så det är luuuugnt. Skulle kanske behöva kolla på mina matteuppgifter också...men Glee lockar. Jag måste ju börja kolla på säsong 3 och nu blev jag ännu mer sugen när jag såg ett klipp på Facebook som min kompis lagt upp! Nä, det får bli Glee. Tyvär matten.

Svar på kommentar

Svar: Tack så mycket!

Myskväll med en fin vän

Hej på er! Hur mår ni? Med mig är det toppen, är lite frusen bara efter att ha varit i stan med min pojkvän i några timmar. Vi letade efter en fars dag present till hans pappa och sedan köpte han lite nödvändigheter. Själv spanade jag in en mössa på Monki för 180 kr, men köpte den aldrig. Det kändes inte heeeelt rätt och när man köper något ska man vara 100% säker på att man använder det :) Så får fundera lite tills nästa gång jag ska in till stan.
Ikväll blir det myskväll med min fina vän Madeleine. Vi ska kolla film och tjocka oss med chips, dipp, B&J, godis och en del annat. Herregud...men vi hörs under kvällen för nu ska jag ta tag i lite plugg innan hon kommer. Puss!

En bild på mig och Madde från sommaren 2010 när vi var på kryssning

Inväntar pojkvännen

Nu har jag duschat och satt på mig myskläderna så nu är det bara pojkvännen som saknas. Han borde komma om ca.10 min, så vi får väl se hur bra upptaderingen blir ikväll. Puss på er och ha världens mysigaste fredag, för det ska jag ha ♥

Ny navelpiercing

Kom inte hem med någon bikini som det var tänkt från början, utan kom hem med en navepiercing istället! Alltid trevligt det med. 129 riksdaler gick den på och det var den fan värd. Men nu så ska jag gå och duscha och sen får vi se om jag lyckas hålla mig vaken tills min pojkvän kommer. Vet inte ens om han har åkt än, kanske ska smsa och fråga. Jaja, duschen kallar. Puss!

Mobilblogg - Espresso House

Hej på er. Sitter på Espresso House just nu med Johanna och Julia. Jag är på jakt efter en bikini som jag kan ha i Mexico,men allt verkar vara slutsålt...typiskt mig att vara ute i sista sekunden. Vi hörs sen,puss på er!


Mobilblogg - Svenska

Sitter på svenska lektionen nu och är extremt kissnödig och känner hur hungern börjar krypa sig på. Min mage har börjar kurra,tur att det är hamburgare till lunch! Men nu måste jag fortsätta lyssna,har ett stort argumenterande tal som ska in på tisdag. Hur ska jag hinna?!?!?! Puss på er


Min pojke och jag

Fyfan vad jobbigt det var att gå upp imorse. Ville bara ligga kvar i sängen och sova föralltid. Och det gör det inte direkt bättre att man inte får så mycket sovmorgon imorgon heller eftersom att jag har kördag som börjar kl.10 på morgonen. KUUUUUL.
Men jag är glad i alla fall för idag ska jag vara med min pojke :) Vart eller när är inte bestämt än, men det får vi se under dagen. Jag hoppas ni alla får en toppen fredag så hörs vi. Puss på er!

True Blood season 4

Har typ precis kollat klart på sista avsnittet av True Blood säsong 4 och fan vad bra det var! Helt sjukt. Är fan besatt av den serien haha. Längtar tills säsong 5 kommer ut...Men nu ska jag välja ut kläder inför morgondagen och sedan krypa ner i min säng och plugga spanska glosor. Imorgon är det ÄNTLIGEN fredag och efter skolan ska jag åka in till stan med Julia och leta efter en bikini till Mexico och sedan ska jag nog vara med min pojke. Godnatt på er finisar!

Oh yes...

En tid jag saknar

Kunskapsskolan ♥



Jag saknar er. Jag älskar er. Ni kommer ALLTID att ha en speciell plats i mitt hjärta. Börjar nästan gråta när jag ser dessa bilder. Tänker tillbaka på allt som har varit. Falun, alla våra raster, workshops, våra lektioner, fotbollsplanen, caféterian, stora arenan, balen, skolavslutningen, ALLT. Jag önskar jag kunde spola tillbaka tiden och uppleva dom där fyra åren igen. Jag önskar att jag kunde åka samma vanliga väg som jag alltid har gjort till Kunskapsskolan. Men jag vet att jag inte kan. Och det är ett avslutat kapitel nu. Och vi fick ett fantastiskt avslut, men jag kan ändå inte hjälpa det. Jag längtar tillbaka så det nästan gör ont

Warming up

Känslan när man kommer hem när man varit ute i 10 minus och får sätta på sig myskläder och krypa ner i soffan med datorn är underbar ♥

Men jag ska inte få mysa så länge till, måste faktiskt plugga. Så hinner inte skriva just nu om min super intressanta dag, ni får ha något att se fram emot senare ikväll helt enkelt ;) Puss på er!

Söt chey

Hej på er. Har försökt sätta på mig ett armband i 5 minuter och till slut blev jag så arg att jag drog det över handen, och det funkade. Haha, smart jag är...Ska gå till bussen om ca.15 min. Och jag vet att vi har sovmorgon till halv 12 idag, men jag och Johanna är så desperata att vi ska åka till skolan så att vi är där tidigare för att äta pannkakor (man får faktiskt grädde till dom!!!) så ja, jag känner mig lite allmänt tjock sådär.
Idag går jag i skolan till tre och sen ska jag hem och plugga. Har ett test imorgon på massa oregelbundna och regelbundna spanska verb och sedan måste jag hitta ett motargument till mitt argumenterade tal i svenska (okej, jag vet att ni kanske inte bryr er om vad jag ska plugga på, men nu fick ni veta det i alla fall). Vi hörs när vi hörs, puss!

Söt chey

Ursäktar mig och talar om hur läget är

Hej, och förlåt för min dåliga upptadering. Känns som att jag börjar med att ursäkta mig i VARJE inlägg som jag har publicerat den senaste tiden. Och jag har tänkt lite. Från och med nu bloggar jag på mina egna villkor. Jag bloggar mindre vissa dagar då jag är upptagen och mer när jag inte är upptagen. Just nu är det väldigt mycket i skolan plus att jag ska hinna jobba två gånger i veckan, gå på kör och körhelger och på toppen av det hinna träffa kompisar/pojkvän. Så jag har ganska mycket att stå i just nu. Men nu ska jag snart ta och sova, har sovmorgon imorgon och börjar så sent som halv 12, så nu ska jag få en god natts sömn. Puss på er!

Vill åka utomlands nu, nu, nu! Bara 36 dagar kvar till Mexico...

Mobilblogg - Skolans matsal

Sitter i skolans matsal och väntar på att Julia ska äta upp sina nudlar som hon köpte i cafeterian. 13.20 börjar våran historia som är 1 timme och 50 min lång. KILL ME NOW! Och efter det så ska jag sitta kvar i skolan till fyra och sedan åka till jobbet. En låååång dag med andra ord. Längtar hem till min säng och längtar efter min pojkvän :( Jaja,ska sluta vara så FML för jag är faktiskt inte FML,allt känns helt OK just nu :) Puss!


Mobilblogg - Sova

Måste verkligen sova nu,kommer aldrig orka imorgon annars. Förlåt för den dåliga upptaderingen idag,ska försöka bättra mig. Love ya all!

Nådde 100 sträcket på instagram idag!!!! Ni som har instagram och vill följa mig så heter jag eliinnss :)


Mobilblogg - På McDonalds

Sitter på McDonalds i TC med min lillasyster och väntar på att mamma ska höra av sig så vi kan åka och möta henne i Nacka Forum. Både jag och min lillasyster måste köpa nya vinterskor :) Vi har även ätit upp nästan två kakpaket,vilka tjockisar vi är! Men nu tror jag vi ska gå och kolla lite i affärer för att fördriva tiden. Jag ska försöka mobilblogga senare också,puss


Mobilblogg - I skolan

Är så sjukt jävla trött så jag skulle kunna skjuta mig själv i huvudet. Vet knappt vart jag ska ta vägen. Kommer nog somna sittande på stolen. Aja,ska försöka överleva dagen och efter skolan så ska jag först fika med Elias hoppas jag och sedan ska jag till Nacka Forum med mamma. Så vi hörs när vi hörs. Puss på er!


Mobilblogg - Godnatt

Upp kl.6 imorgon då. Superpepp. Tja då

Jag älskar dig,det är sådana här sms som får mig att somna gott på kvällen <3


Ska blotta mig för duschen nu

Hello there lovers! Har precis läst igenom mitt svenska tal och ska alldeles strax ta en dusch (så fort syrran kommer ut därifrån). Det gick bra på kören och vi har börjat öva för fullt inför julkonserterna i december. Men nu verkar det som att min lillasyster har blivit klar där nere så nu ska jag springa ner och ta duschen innan någon annan gör det. Puss!

I want to throw a party

Hej på er. Kom hem för 45 min sedan och har hunnit med lite plugg och har även ätit en toast för er som undrar. Ska plugga lite till innan jag och min lillasyster går till bussen vid kvart över 4 för att åka till kören. Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva...är trött som fan och är skitig i håret. Bajs.

Fan vad kul det skulle vara!

Mobilblogg - Matte

Sitter i skolan och har matte just nu. Inte så kul,men jag överlever. Längtar hem,vill ta en dusch och bara sova. Men måste plugga och har kör. FML.


I wasn't mad

Nu blir det ett vanligt inlägg istället för mobilinlägg som det blev hela dagen igår, förlåt för det men ni vet ju varför :)
Det var skit jobbigt att gå upp imorse, jag kände verkligen hur ångesten bara vällde över mig och att jag verkligen inte orkade gå till skolan. En veckas lov till hade varit jävligt skönt. Eller lov föralltid t.om? Jaja, man ska inte klaga.
Jag har kör efter skolan idag och jag vet inte om jag ska åka hem innan eller hem till Elin, så vi får se om vi hörs, annars försöker jag såklart att mobilblogga. Puss på er!

Mobilblogg - Söndagsångest

Hej hörrni,och förlåt för min dåliga upptadering idag,men har som sagt jobbat och när jag kom hem så åt jag middag och gjorde lite skolarbete. Jag ska ta och sova snart för imorgon börjar skolan igen. Jag säger bara en sak. KILL ME! Puss på er :)

Schemat för denna vecka. TAGGA! Eller inte


Mobilblogg - I Max säng

Hej på er! Ligger här i Max säng. Vet inte riktigt var han är så jag ska nog gå och leta reda på han snart. Idag ska vi jobba. Jag är verkligen så otaggad som man kan bli plus att jag har lite plugg att göra när jag kommer hem. Kill me :( Vi hörs senare,puss!


Mobilblogg - Hos Max

Hej sötisar! Ligger i Max säng just nu och kollar på någon tråkig film. Buhu,så synd om mig :( Men nu ska jag gå och pussa på min älskling!


Övningskört

Hej, kom precis hem efter att ha varit ute och övningskört med mamma. Nu ska hon snart skjutsa mig till Farsta, ikväll ska jag nämligen åka hem till min pojkvän och sova där. Ska bli supermysigt och längtar jättemycket efter honom eftersom att vi inte har setts sen i onsdags. Ska försöka mobilblogga, men lovar inget. Puss!

Lyckad kväll igår

Hej sötnosar, nu har jag tid att blogga! Sitter och talkboxar med Jesper (talkbox är en app till iPhone så man kan skicka sms fast man liksom pratar in smset också skickas det iväg, lite svårt att förklara haha). Vi pratar om gårdagens händelser, den knäppa ungen gick aldrig hem. Haha, så jävla skön!
Gårkvällen vart i alla fall riktigt lyckad tillslut, i början var den sjukt seg men festen drog igång vid 11, halv 12. Jag tror vi kom hem vid tjugo över 1 och då badade vi (jag, Madde och Evelina) jacuzzi och sedan gick vi och la oss.
Vaknade upp imorse och Eve och Madde åkte hem och sen dess har jag bara städat och ätit lunch typ. Det är inte lätt att ha två brudar som sover här, det blir så sjukt stökigt. Ska snart ta en dusch och sedan plugga lite tills mamma kommer hem, då ska vi ut och övningsköra. Oppa! Puss på er
Tre supersnygga bilder från igår

Mobilblogg - Väntar

Bloggar snart,jag och Eve ligger och väntar på hennes pappa. Hon mår inte så bra stackarn :(


Mobilblogg - Hos farmor

Har precis ätit efterrätt här hemma hos farmor och ska åka om 40 min. Taggaråååå!


Festfestfest

Åh, är så gaaalet taggad på fest ikväll! Har fixat till mig nu, vi ska ju till farmor innan på middag så det blir mysigt. Men vet inte om vi kommer höras mer ikväll, kan försöka mobilblogga men man vill ju inte vara osocial direkt :) Men vi hörs när vi hörs helt enkelt, ta det lugnt ikväll grabbar och tjejer! Nu köööööör vi!

San Fran

Sådär ja, nu funkar internet igen!
Jag har inte gjort så mycket sen jag sist skrev, bara ätit frukost, duschat och kollat på lite gamla Glee-avsnitt med min syster som ligger en säsong efter mig. Nu ska jag faktiskt ta tag i lite plugg och sedan börja fixa mig. Ska på middag hos min farmor som har fyllt år kl.17 idag och senare ikväll blir det fest!

En lite random bild på San Fransisco i somras, men fan vad jag saknar USA!

Mobilblogg - Internet funkar inte

Förlåt att jag inte har bloggat än,men mitt internet har inte funkat. Ska testa igen om ett litet tag och se om det funkar då. Men nu ska jag gå ner och äta frukost. Puss!


Mobilblogg - Kan inte sova

Åh,jag har inte somnat än. Kommer ALDRIG orka gå upp imorgon när städerskan kommer :( FML,godnatt.


Webb bilder

Lite blandade webb bilder på mig under dom senaste månaderna. Bara en av bilderna är när jag är brunett haha. Men visst har jag förändrats en del? Den äldsta av dessa bilder är den längst ner till höger. Den är tagen i Juni. Sen går det liksom från Juni till upp till vänstra hörnet (Oktober).

True words

ÄNTLIGEN. Ligger i sängen nu och försöker slappna av. Kan inte riktigt göra det än, måste skriva rent min svenska argumentation på datorn först.
Dagen har varit mysig. Kom till Evelina vid halv 3 och då hade hon bakat scones så vi åt det och drack te och sedan så kollade vi på Moulin Rogue som jag aldrig sett förut. Hann dock inte se klart den men jag tyckte den var lite skum/knäpp...? Jaja, åkte in till Söder sedan och gick som sagt på bio med mamma. Filmen var väl helt OK, hade högre förväntningar. Och nu ligger jag här, nerbäddad i min säng. När jag skrivit klart svenskan ska jag sätta på "Ringaren i Notre Damé". Puss och godnatt!

You are the only exeption

Goodmorning sweethearts! Hur är det med er? Med mig är det bra, jag har precis fixat klart mig och ska strax bege mig till bussen. Funderar dock på att byta tröja...äh, vi får se. Sov som en prinsessa inatt så det var skönt!
Idag ska jag åka hem till min kompis Evelina. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men en massa snack och planering inför imorgon blir det i alla fall. Sen så ska jag åka direkt från Evelina till Söder och gå på bio med mamma vid 7-tiden. Vi ska se den nya filmen "Contagion". Den verkar bra så det blir nog kul. Jag ska försöka mobilblogga under dan, men kan inte lova något eftersom att blogg.se's app inte är att lita på. Puss!

Sleepy time

Nu ärdet sovdags. Vi hörs imorgon, puss på er!

Svar på kommentar

Svar: Hej Anna! Jo det är klart att jag gör, saknar mina knäppa kör-kompisar :)

Hard work work

Hej, och förlåt att jag inte bloggat så mycket idag men har haft fullt upp. Åkte som sagt in till stan och mötte min syster. Vi åt på McDonalds och sedan gick vi runt och fönstershoppade lite och sedan satte vi oss på John Chris och delade på en muffins. Allt handlar BARA om mat när vi är med varandra haha.
Åkte sedan till jobbet och jobbade i 4 timmar och kom hem för ca.1 timme sedan. Har bara ätit middag och tvättat av mig allt kladd i ansiktet och nu ligger jag i sängen redo för en Disney film! Det blir "Mulan" som jag började kolla på igår och sedan har jag även laddat ner "Ringaren i Notré Dame" 1&2, men vi får se hur länge jag orkar hålla ögonen öppna.

Jag och min fina syster, bilden är dock tagen för ca.2 månader sedan

Länkbyte!

Jag tycker att ni borde klicka er in på Mireilles blogg.
I den så skriver hon om allt som händer i sin vardag, och just nu är hon i Sundsvall och har det roligt!
www.kingmirre.blogg.se

Home is where the heart is

Hej sötnosar! Allt bra med er? Med mig är det bra, är grymt trött bara. Ska dra mig mot bussen om 20 min och åka in till stan och träffa min syster Emilie och käka lite lunch, fönstershoppa etc. Efter det ska jag åka till jobbet, jobbar till 9 ikväll och sen ska jag bara hem och ta det lugnt. Känns som jag har varit igång hela tiden sen i fredags och jag har inte sovit själv på FYRA nätter, så ikväll ska jag fan ha min säng för mig själv!

Jag och Max hade det mysigt igår i alla fall, jag fick honom att kolla på Justin Biebers film "Never Say Never". Vi hann inte se klart den men han tyckte faktiskt att den var helt OK! Så där hör ni killar ;) Vi gick upp vid halv 11 och vid halv 12 var han tvungen att åka för att han skulle åka och klippa sig och hjälpa sin pappa med lite saker.
Puss på er ♥

Mat

Står i köket nu och lagar middag till mig och min pojkvän som borde komma vilken minut som helst. Visst är jag världens bästa flickvän? Det blit köttbullar och makaroner, storslaget! ;)

Mobilblogg - I sängen

Så,nu har jag duschat,rakat benen,noppat ögonbrynen och lite sådana saker så nu ska jag ha lite "alone time" innan Max kommer hit ;)

Bild från i lördags


All the crazy shit I did tonight, those will be the best memories

Hej, och förlåt så hemskt mycket för den dåliga upptaderingen, men jag har ju faktiskt höstlov och försöker ta tillvara på den lediga tiden och då är inte prio ett att sitta vid datorn.
Som jag skrev igår så jobbade jag. Kom försent 15 min för att kukfittbajs SL aldrig funkar som det ska. Men hamnade ändå 2:a på statistiken dom två sista timmarna, så jag var nöjd i alla fall. Åkte sedan hem och nästan direkt när jag kom hem så kom Erica och Madde till mig. Vi fixade oss lite och drog sedan till Sjöängen där massa gamla kompisar var. Var fan en utav dom roligaste kvällarna på länge!
Idag så vaknade vi vid 9 för att Erica var tvungen att åka, men jag och Madde var kvar här. Jennifer kom vid 2-tiden och då bakade vi kakor och sen har vi inte rört oss från soffan fram till klockan 6. Har kollat på 3 filmer och bara ätit kakor, vilka tjockisar vi är. Nu ska jag snart ta en dusch och sen så får vi se vad som händer. Min pojkvän ska sova här inatt men han jobbar så han kommer inte komma förns vid halv 11 om inte jag åker och möter honom någonstans. Puss!

Lit edåliga mobilbilder, men ni fattar grejjen ;)

Mobilblogg - I soffan

Ligger i soffan med Madde och Jennifer och kollar på Horrible Bosses. Upptaderar er sen,puss

Bilden är från igår


RSS 2.0