Nyårsoutfit



Haha ser helt efterbliven ut, men ah, såhär ska jag se ut idag

A new year is coming

Nu har jag duschat, smörjt in mig, noppat ögonbrynen, målat naglarna och lite sådant. Jag har 2 ½ timme på mig att fixa mitt hår, smink och ta på mig kläderna. Jag är inte så himla taggad på nyår, hoppas jag blir det senare ikväll. Jag har mensvärk också, KUL!

Årsresumé 2010

Januari:


Skaffade löshår

Spenderade mycket tid med dom här tjejerna



Var med på framsidan på skolkatalogen ;)


Februari:



Åkte till KNC med några från skolan

Var på våran första konfaövernattning

Åkte till Alperna

Mars:

En kväll jag sent kommer glömma


Max valde ut underkläder åt mig att ha med mig till Falun. Haha

Åkte till Falun med skolan


April:

En rolig dag hemma hos Oscar

Solglasögon införskaffades

Det var den dagen så det snöade...

Den 23 April blev Max min <3

Maj:

Fick det fina halsbandet av min pojkvän på min födelsedag




Jag var på Rix FM med Rebecka och Anton

Jag och Nikita tog första doppet


En kväll då vi grillade

Blev 15 år

Juni:

Åkte till Assisi med konfirmationsgruppen


Serverade på 9:ornas bal

Var på Whitney Houstons konsert

Jag konfirmerade mig


Midsommar

Var på Årsta Havsbad med Rebecka

Juli:

Marcus på någon strand haha


Spenderade lite tid på grönan

Var på min första fotbollsmatch med Evelina


Jag fick ett kärleksbrev hemskickat till mig. Kommer ihåg hur chokad jag var haha.

Åkte ut till skärgården med mamma och min lillasyster

Åkte till Spanien med min kusin och hennes familj och min mamma
Åkte till mormor och morfar i Skåne

Augusti:

Hannah kom från Malmö och hälsade på mig


Min lillasyster sjöng på Skansen med Ola

Såhär kunde mina outfits se ut

Åkte till ett par kompisars landställe


Sena utekvällar och Ung 08 med massa roligt folk

Var på The Voice med Anton, Eve, Madde och Madde



Piercade navlen

September:




Som ni ser så var jag mycket med Madde och Nikita





Oktober:

Hade en skitrolig kväll med massa folk

Spenderade mycket tid med Evelina och Madde

Var på fest hemma hos Erica

Var med massa gamla klasskompisar

November:



En rolig filmkväll hemma hos krullis

I farsta

Mina superfina vänner

Färgade håret

December:

Min bästavän fyllde år

Gjorde om i mitt rum


Hear You Me

Detta var inte min dag. Vi hörs imorgon med årsresumén och det. Godnatt.


Skavsår på rumpan

Kom hem från stan för ungefär en timme sen och sitter och har ont i rumpan :( Och nej, det är inte som det verkar, det är det att mina nya jeans har gett mig skavsår på rumpan haha...låter ju jättemysigt. Fick i alla fall med mig lite saker hem från stan, kan ta och fotta sen och visa för er. Tänkte göra en liten årsresumé eller något sådant till er också, låter det bra?

Dag 24 - Vad jag gillar att göra

Jag gillar att sitta i min ensamhet med en skål glass och kolla på OTH. Jag gillar att vara med min pojkvän och det spelar ingen roll vad vi gör, bara jag får vara nära han. Jag gillar att vara med mina kompisar. Jag gillar att äta mat haha. Jag gillar att komma ut när man har suttit inne en hel dag. Jag gillar att fixa mig fint (om jag orkar vill säga). Jag gillar att sova bredvid min pojkvän. Ja, det finns mycket jag gillar men det här var några av alla saker.

Time for stan

Drar mig mot bussen. Puss!

An early morning

Godmorgon på er! Var tvungen att gå upp vid 10 eftersom att städarna skulle komma och nu har jag nästan packat klart till Österrike. Max åkte för ungefär en halvtimme sen och förhoppningsvis så ska han komma tillbaka ikväll! Innan det så ska jag hinna in till stan med Madde för hon ska köpa en klänning och den affären ligger LÄNGST NER på drottninggatan. Kul...jaja, jag överlever väl. Vi hörs när vi hörs, right? Puss

Dag 23 - Hur jag såg ut förut

Hmm...detta kan bli intressant ;) Eftersom att min dator kraschade för några år sedan så har jag inte kvar alla jättegamla bilder, men ska se vad jag kan rota fram.




Haha, jag kommer ihåg att jag tyckte att den här bilden var skitsnygg. Yeah right...


Alla var ju fjortisar såklart






Ja, såhär såg jag alltså ut någonstans mellan 6:an och 7:an. Riktigt illa om ni frågar mig haha, tur att man förändras!

I feel good today

Idag är en såndär dag då jag känner mig snygg. Tur att det är just idag också, för jag ska ju åka hem till min pojkvän snart. Vi kommer komma hit sen ikväll och sova så jag kanske upptaderar er då. Om inte, så hörs vi väl imorgon? Puss


Ny kategori

Jag har skapat en ny kategori så att ni lätt kan läsa om "dagarna" som jag har skrivit om här i bloggen. Det är bara att klicka på "Kategorier" och sen välja "24 dagar".
Och med detta inlägg så tror jag att jag tar och säger godnatt faktiskt. Upptaderingen imorgon kommer bli dålig för jag ska träffa min pojkvän som jag inte träffat på mer än en vecka och antagligen sova där, men jag har fixat ett tidsinställt inlägg så skriver jag nog imorgon innan jag åker. Puss och godnatt!


Brown sugar

Kul att Becka mår illa och har kväljningar så att vi inte kan gå och sola...hm...tror jag ska ta och ringa Madde och tvinga henne att komma till Trångsund!


Typ såhär brun som jag var i somras skulle jag vilja vara!

I love mellandagsrea

Jag är helt slut. Inatt sov jag bara 6 timmar eftersom att Erica och Frida ALDRIG blev trötta och låg och pratade och skrattade i 100 år och sen har jag sprungit på stan från halv 11 fram till 16. Men åh vad nöjd jag är! Fick med mig så mycket mer än jag väntat mig hem, dock är jag lite besviken att jag bara fick med mig ett par trosor hem :( Det får jag väl ta och ordna i Farsta sen. Nu ska jag snart smsa Becka och då ska vi åka ner till Trångsund och sola 15 min, sen ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Ta igen all sömn jag förlorade inatt och kolla på One Tree Hill och längta till imorgon. Nu får nu bilder på mina inköp, puss!


Svarta jeans Gina Tricot

Tröja Gina Tricot

Tröja Gina Tricot

Halsduk Bik Bok

Tröja Bik Bok (ryggen är to die for)


Baströja Bik Bok

Klänning Bik Bok

Väst Zara

Tröja Zara

Jeans Zara

Ögonskugga Åhléns

Trosor HM

Liten kofta HM

Baströja HM

Skidhjäm Inter Sport (till Österrike, åker ju den 2 Januari!)

Dag 22 - Min kärlek


Jag behöver kanske inte säga så mycket mer än att detta är min kärlek. Mitt allt. (Och ja Becka, jag vet att du blir sur nu, men du är min kärlek också, fast på ett annat sätt bara haha

Julklappar

Hej igen! Ska börja dra mig mot Skogås snart där Frida och Erica väntar på mig. Vi ska ha tjejkväll eftersom att vi inte setts sen skolavslutningen vilket är lite drygt en vecka sen, så jag saknar dom verkligen! Vet inte om det blir någon mer bloggning ikväll och imorgon ska jag upp tidigt och shoppa med mamma. Ni får något inlägg frammåt eftermiddagen. Och tack alla mina gästbloggare, ni har varit superduktiga! Tänkte ta och visa lite av sakerna jag fick i julklapp innan jag drar.


Locktång
Ljus
Björn Borg parfym
Britney Spears parfym
Skinnjacka
Skal till min mobil
Strumpor
Film
Presentkort på Farsta
Presentkort på Gina
Shoppingdag på stan med mamma
Navelsmycke
Tre par kuddar

Welcome home

Nu är jag hemkommen till Stockholm igen, äntligen! Sitter här med Rebecka så vi kan ta och höras sen. Puss :)


Dag 21 - Min drömresa

Min drömresa skulle antingen vara till Thailand med min pojkvän, tänk att bo i en egen, mysig bungalow och sola och bada på dagarna och på kvällarna äta goda middagar och gå runt på stan? Låter helt fantastiskt! Min andra drömresa skulle vara med massa kompisar till typ Spanien eller någt annat partyställ på sommaren. Kanske Kreta? Det ska i alla fall vara varmt. Vi skulle sola och bada på dagarna och på kvällarna skulle vi go crazy och festa! Men ja, när jag blir 18 så kanske...

En snabbis

Tja bananas. Hur har eran dag varit än så länge? För tillfället gottar jag i mig choklad och kollar upp biotider för ikväll. Eller hur?

Idag steg jag upp halv nio för att vara på plats på mellandagsrean så tidigt som möjligtmed min Lilla Gooolli Fatima. Och visst fick jag hem mig ett och annat fynd! En klänning till nyår, och ett par shorts till sommaren (längtar så otroligt myckt nu!) en ögonbrynspenna, mascara, tre par trosor, strumpbyxor till nyår... och lunch @ Millas i Skärholmen.

elin hälsar: längtar till mellandagsrean. 
och jag har mensvärk, ska nog ta och sova lite. puss och kram.


Dag 20 - Det här saknar jag


Sommaren 2010

Italien 2010

Spanien 2010

Falun

Mitt blonda hår

Galna filmkvällar

Dag 19 - Livet just nu

Mitt liv just nu är faktiskt helt perfekt! Jag har underbara vänner, en underbar familj och släkt (säger säkert bara så för att det var julafton igår haha), en underbar pojkvän och ja..vad mer kan man önska sig? Det har gått skitbra i skolan den här terminen och jag tänker fortsätta i den riktningen och få fler än 11 MVGn i sommar. Och snart ska jag börja i gymnasiet! Lära känna helt nya människor, hålla på med ämnen som jag inte fått hålla på med förut etc. Kommer bli så himla kul. Klart jag kommer sakna min gamla skola och alla kompisar där, men tänk att helt få börja om från början där ingen känner dig? Åh, allt är bara...bra!


En dag i somras som jag sent kommer glömma! Jag och min vän Anton på bilden

Dagen efter julafton

Igår va det ju julafton. Själv spenderade jag min jul med mammas släkt. Fick en del fina julklappar och en av dom bästa va ett halvårs gymkort på friskis och svettis. Idag ska vi fira minijul med pappas sida av släkten, mer julklappar betyder det. Men först ska vi åka och hälsa på morfar som tyvärr inte kunde va med igår.
Puss och Kram Madelene


A merry, merry christmas

Tjenare coolers! Sitter här och dricker Powerking och har spelat lite TV spel med André. Har hunnit duscha, varit i affären och handlat mat och gjort lite mer julgodis och nu återstår bara att fixa kläderna, håret och sminket innan gästerna kommer, men dom kommer inte förns vid 2 så det är lugnt. Tänker inte blogga så mycket idag tror jag, idag är en dag då man ska umgås med sin familj och ha det mysigt. Så jag hoppas ni alla får en riktigt god jul så hörs vi när vi hörs ;)


Dag 18 - Min favorit plats


Min favoritplats är helt klart Thailand! Har varit där 3-4 gånger tror jag, och jag får inte nog av det! Skulle varit i Thailand just nu egentligen, vi skulle åkt den 22 December och kommit hem den 5 Januari, men pga. lite saker som hände så var vi tvungen att avboka resan :( Men nästa jul, då jävlar!

God jul!

Hej, och God jul på er! Nu är det ÄNTLIGEN julafton, men långt kvar tills man får öppna julklapparna. Det jag nästan längtar mest efter är Kalle Ankas julafton, för då får jag riktig julstämning. Jag har liksom inte fått det än tråkigt nog :( Men jag har fått några söta "God Jul" sms som har piggat upp mig lite och några inlägg på facebook. Ska snart ta och sova för imorgon måste jag hinna duscha, fixa håret, sminka mig och fixa kläderna innan mormor och morfar och Sofie och Andrés mormor och morfar kommer. Så ni får ha en så bra jul allihopa så ska jag se om jag hinner upptadera imorgon, men lovar tyvärr inget. Puss!

Balklänning

Ja, den frågan som cirkulerar mest bland oss tjejer just nu. "Vad ska du ha för balklänning?". Själv så har jag faktiskt INGEN aning. Har funderat lite i alla fall och jag tror jag vill ha en kort som slutar strax vid knäna i antingen cerise, ljusrosa, kornblå eller vit med lite svart detaljer. Åh, så svårt...hittade en prinsessklänning på internet härom kvällen som lockade mig lite, vad tycker ni?


8 underbara månader med dig


Madelene gästbloggar!

Vet inte om jag borde ta och skriva i elins blogg just nu, vi bråkar lite. Och om jag ska erkänna så har jag nog lite fel och blev sur för kanske en liten larvig sak. Men vill inte erkänna det för henne att jag har fel.. hehe
Imorgon är det äntligen julafton, älskar julen till 100%. Puss

Kommer du ihåg den här kvällen? - Vem fan har haschss spottat på kameran?

Update from Skåne!

Ja, som ni redan visste så tog jag, mamma, pappa och Ebba bilen ner igår till mormor och morfar i Halland. Bilresan tog runt 6 timmar tror jag men det gick fort eftersom att jag var uppe till tjugo i 3 natten innan så jag kunde sova mycket i bilen. När vi kom dit så fikade vi och sen åt vi middag. Dom göder oss alltid när vi kommer ner för dom tycker vi är så smala haha. Gick och la oss runt halv 11, var så himla trött och idag blev jag väckt tio och då gick jag upp och åt frukost och klädde på mig och sen åkte vi till kusinerna i Skåne, så nu sitter jag, André och Ebba här och håller på med datorerna. Och vet ni, André kollar också på One Tree Hill! Fast han är 5 säsonger före mig hehe...och imorgon är det julafton! Men vi hörs senare idag, puss!


Båstad i somras

Dag 17 - Det här får mig att gråta

Ja, vad gråter jag för? Hehe, gråter inte så ofta faktiskt, men sorlig filmer kan jag gråta till. Titanic, The last Song, One Tree Hill och True Blood är några filmer och serier jag gråtit till. Sen gråter jag väl för allmänna saker som dom flesta gråter över. Gillar inte att visa mig svag direkt.

gästbloggning från underbara Rebecka

Hej fina kompis. Nu skriver jag till dig som om du vore min egen. Bara så du vet så har Elin det bra. Senast jag hörde av henne tittade hon på film; den lät rolig.

I alla fall. Min första termin på gymnasiet avslutades idag, och jag tycker att jag klarat den bra, nästan för bra. Min maffiaboss till rektor jämförde oss med en pizza, oss elever alltså. Det lät väldigt fel ibland ska jag säga dig.

Bu. Ha en bra natt Elins fina blogg. Så hörs vi imorgon.


Dag 16 - Det här får mig att må bättre

Några som alltid får mig att må bra och tänka på annat är Rebecka, Max, Erica och Frida. Är det killproblem så är det alltid superbra att prata med Rebecka, Frida eller Erica för dom är seriösa men kan sen ändå försöka skämta bort det för att få mig att må bättre, och det går ju inte att annat än skratta när dom slänger in ett roligt ord i sin seriösa förklaring. Och om det är något jobbigt med familjen, kompisar eller annat så kan jag alltid vända mig till min pojkvän för han får mig alltid att skratta men tröstar mig om han inser allvaret. Det är därför jag älskar han så mycket. Han får mig alltid att le, även om jag bara skulle vilja gråta. Så tack till er, jag älskar er

Jullov!

Ja, som rubriken säger så har jag ÄNTLIGEN fått jullov! Som jag skrev igår så sov Erica och Frida hos mig och vi hade girlsnight somvanligt. Åt Ben&Jerrys, drack julmust, kollade på One Tree Hill, snackade skit etc. Somnade runt 12 tror jag och vi fick släpa oss upp från sängen imorse och kom 5-10 min försent till skolan hehe.
I skolan började vi med att fika lite och fylla i våra utvärderingar och sen fick vi lyssna på när Isak och deras band spelade Metal. Inte alls min sorts musik, men dom var grymma trots att jag fick hålla för öronen för jag satt längst fram och det lät sjukt mycket! Efter det så blev det betygsutdelning och jag fick 11 MVGn och 6 VGn vilket alltså motsvarar 310 poäng och jag är så jävla nöjd som man kan bli! Ska göra ännu bättre ifrån mig nästa termin ;)
När vi slutade så åkte jag hem till Max och där var också Oscar och jag fick sitta och kolla på när dom körde massa Fifa matcher, jättekul..sen kollade vi även på en film, Knight and Day och den var faktiskt ganska bra fast förvirrande. Och jag fick min julklapp av Max också, en kväll då han bjuder mig på bio och middag och jag får själv välja vart vi ska äta och bio, hur gullig är han inte?! Åkte sedan hem vid 6 och åt och har packat nu eftersom att vi åker imorgon. Har fixat lite gästbloggare, eller har iaf mejlat dom så hoppas dom ställer upp för jag kommer inte ha något nätverk där nere :( Nej nu måste jag sluta skriva, ingen orkar ju läsa haha..Godnatt!


Oj, orkar inte vända, men mina älskade betyg!

Dag 15 - Det här upprör mig

Det finns mycket som upprör mig, men speciellt en sak som jag är känslig för att läsa eller se filmer om är trafficking. Jag tycker det är så himla hemskt och sjukt att barn/tjejer/kvinnor kan bli sålda för ett PRIS till en annan människa som låtsas att dom "äger" dom? En människa är inte värd ett pris? Speciellt barn är hemskt. Dom blir lurade till en bättre verklighet. Folk lurar dom och säger "Men om du flyttar till Amsterdam kommer du få ett bra jobb av mig och tjäna massa pengar och få en bra utbildning" och sen när dom väl kommer dit blir dom drogade och inkastade i ett rum med en säng och får ta massa "kunder" varje dag. Det kan hända flickor som är ynka 12-13 år, och hur kan en man i 35-40 årsåldern tycka på något sätt att det är UPPHETSANDE att en liten flicka, kanske lika gammal som deras egna dotter (om dom har någon), suger av honom och har sex med honom? Helt sjukt.
Så jag skrev på en blankett härom dagen när jag var i stan som ska hjälpa oss i Sverige att skärpa lagarna om trafficking, för vi är faktiskt en av dom dåligaste länderna på det, visste ni det?
Så om ni får samma blankett som jag fick i handen, skriv under, för det kan göra hur stor skillnad som helst!

Jag är med i en tävling

Jag är med i en tävling om att vinna en design hos söta www.aandrrea.blogg.se som faktiskt går i min skola och som är helt sjukt bra på att blogga!

Dag 14 - Detta ångrar jag

Det finns mycket jag ångrar i mitt liv. Och det man ångrar kan man inte göra ogjort. Men jag antar att det är efter ånger vi lär oss en läxa. Skulle man inte ångra sig fast man har gjort något som är väldigt fel så skulle vi inte funka som människor. Då skulle vi vara elaka rakt igenom. På ett sätt så vill jag inte göra vissa saker jag ångrar ogjort, för annars hade jag aldrig lärt mig av mina misstag och kanske gjort dom senare i livet då det inte var lämpligt. Men jag svek min bästa vän. Det är det jag ångrar mest i mitt liv.


Packar...


Min packning än så länge. Ska ju åka till Halland (om jag inte nämnt det innan?) för att fira jul med mormor,morfar och kusinerna och deras familj. Åker ju redan på onsdag och snart kommer Frida och Erica och ska sova här och imorgon efter avslutningen ska jag vara med min pojkvän för sen åker ju han också bort på onsdag. Som tur är så åker vi bort på samma dag och kommer hem på samma dag! Just nu sitter jag och laddar ner lite nya låtar till mobilen till den långa bilresan, vi hörs snart. Puss!

Steens


En video från när jag och min kör sjöng i Farsta Centrum i lördags för att samla in pengar till Världens barn. Vid 1.58 så pussar jag min pojkvän också haha

Dag 13 - Min första kyss

Min första kyss (eller första gången jag strulade snarare, pussar har man ju fått sen dagis haha) var när jag var...12 eller 13 år, jag kommer faktiskt inte ihåg. Jag tror jag var 13. Jag gick på något som hette frilufsarna och det var typ som scouterna, så vi brukade vara på läger och så, och denna natt så hade vi bestämt oss för att köra sanning eller konka. Och då tog jag (eller killen som hette Filip, jag kommer inte ihåg) konka, och vi blev utmanade att strula med varandra. Han hade gjort det förut och han visste att jag inte hade det och jag var verkligen supernervös och jag sa det till han och jag tyckte att det var skitläskigt, men han var jättesnäll och sa "Vi behöver bara strula i en sekund eller så" och det gjorde vi. Min första kyss var väl kanske ganska misslyckad, och jag tycker själv nu i efterhand att jag borde väntat längre. Men ah, nu vet ni det :)

Dag 12 - Mina drömmar

Mina drömmar...jag vet inte vad jag har för drömmar. Ingen stor dröm i alla fall. Jag vill bara lyckas och bli något. Tjäna bra med pengar, skaffa en familj, resa runt till olika platser, festa så länge jag är ung...jag vill inte hamna i rännstenen och sitta och tigga. Inte för att jag säger att det är något fel på det, men det är inte min dröm. Jag vill och jag SKA lyckas bli något. Något som jag tycker är roligt att hålla på med. Det är min enkla dröm.

Tips!

Jag har ett skitbra tips mot torra läppar! Ni har säkert hört det förut, men ändå.
Man får ju lätt torra läppar på vintern och dom blir fnasiga och så, och då ska man ta ljummet vatten på antingen en gammal tandborste eller en handduk och sen skrubba försiktigt så försvinner allt det fnasiga. Sen kan ni antingen ta försvarets hudsalva (som jag brukar ta) eller honung som gör att du får supermjuka läppar. Sov med det en natt, typ dagen innan du ska träffa din pojkvän så kommer han aldrig vilja sluta pussa dig ;)


En stressig dag

Hej, och förlåt att jag inte har upptaderat sen igår kväll, men som sagt så sov jag ju hos Erica och det var såklart skitkul, och sen åkte jag hem vid tjugo i 11 imorse, fixade mig iordning och åkte till Farsta för att sjunga med min kör mellan 1 och 3 och samla in pengar till världens barn. Kändes som att vi gjorde en jättebra insats och vi fick ihop en massa pengar! Träffade även på en massa kompisar och min pojkvän kom och kollade på mig när jag sjöng. Hängde med han och JH i Farsta centrum ett tag, sen tog jag bussen hem och där väntade en del av min släkt för mini-julafton! Jag fick ett presentkort på Kicks och Farsta Centrum och en bok som verkar superbra. Nu är det bara Emma, Johnny, Linda och Didde kvar här och Emma och Johnny ska sova här inatt. Funderar på att gå och lägga mig, är verkligen inte på humör...Godnatt.


Saknar mitt hår...:(

My haircolor

Jag har funderat ett tag på att byta hårfärg och skaffa löshår, men frågan är mer, ska jag byta hårfärg? Jag slingade mitt hår för snart en månad sen med lite mörka slingor för jag var för rädd att färga det brunt. Men nu börjar jag bli sugen på att färga det brunt och skaffa löshår, men mina föräldrar tycker jag ska vänta ett tag eftersom att jag precis fixade mitt hår. Så nu är min fråga, vad tycker ni? Köpa löshår nu (får mitt barnbidrag den 19nde) eller vänta typ 2-3 månader och sen färga det brunt och skaffa löshår? Hmm...


Min hårfärg just nu. Tänk det och långt, lockigt hår, eller...

Den här färgen? Hmm...

Situations Dirty

Sådär ja, äntligen hemma från stan! Trots att jag alltid har lika kul med Erica så var det jobbigt att gå i stan eftersom att det snöade, blåste och det var skit mycket folk överallt. Men haha, så klantiga som vi är så åkte vi fel i början. Vi tog bussen till Trångsund, pendeln till Stockholm Södra och sen skulle vi ta en buss till en affär som heter Cocco, men vi tog fel buss och hamnade i Gullmarsplan, så vi var tvugna att åka tillbaka till Medborgarplatsen och gå dit, haha. Så klantiga ;) Ska till henne sen vid 9 ikväll och sova där! Vi ska kanske vara med lite folk och sen ha OneTree Hill marathon. Ska bli skitkul! Så kommer nog inte blogga så mycket mer ikväll, men ska göra ett par tidsinställda så. Vi hörs senare, nu ska jag fortsätta att möblera i mitt rum och packa. Puss!

Some old pictures


Jag och Rebecka Februari 2010

Augusti 2009

November 2009

September 2010

Maj 2010

December 2009

November 2009

September 2009

November 2009

Januari 2010

Januari 2010

Girltime

Så, nu har städarna gått och snart ska jag börja röra mig mot bussen för jag och Erica ska in till stan och shoppa lite julklappar och så. Lite girltime liksom! Om jag hinner gör jag ett tidsinställt inlägg, annars hörs vi sen. Puss!

Dag 11 - Vart har jag bott

Ja, jag har bott på lite olika ställen under mina 15 år. Först bodde jag i Kumla i Örebro, där jag även föddes. Bodde där till att jag var 2 år tror jag, sen var min mamma och pappa tvugna att åka utomlands och jobba ett tag och då åkte vi till USA. Där föddes min lillasyster ett år efter att vi flyttat dit, och vi bodde där i ca 2,5-3 år. Vi flyttade alltså hem när jag var runt 5-6. Och under tiden dom byggde det här huset som vi bor i nu så bodde vi i en lägenhet, men jag kommer inte ihåg vart den låg. Och nu har jag bott här i Trångsund i snart 10 år, och jag trivs skitbra! Dock har pappa börjat prata om att flytta tillbaks till USA nu, men jag vill verkligen inte det...inte just nu i alla fall.

A change is always good

Hej, och förlåt för att jag inte bloggade igår när jag kom hem, men när jag gick in på blogg.se's startsida så var det något fel på den så man kunde inte logga in, och jag testade flera gånger, men det funkade inte :( Så därför bloggar jag nu. Det var superkul och mysigt hemma hos Max igår, han blev så glad för sina presenter! Han fick en t-shirt som var röd och vit-randig och en parfym från Diesel. Vi åt jättegod middag och efterrätt, spelade fifa, kollade på TV, lyckades somna en stund hehe och sånt. Åkte därifrån vid halv 10 och sen hämtade min pappa mig i TC. När jag kom hem så gjorde jag mig iordning och satt vid datorn en stund, somnade någon gång efter tolv.

Idag så har jag redan hunnit äta frukost, prata med Erica i telefon, ladda in bilder från kameran och lite sånt. Jag var tvungen att gå upp tjugo över 9 även fast jag är ledig för städarna kommer snart och då måste jag vara vaken.
Och juste, när jag kom hem igår så sa min mamma och pappa att mitt rum var klart! Så jag fottade det nu på morgonen så ni skulle få se hur det såg ut :) Puss!







Lite dåligt ljus, det vita ser typ rosa ut, men så är det inte ;)

Need you now

Tjena coolers! Sitter här vid datorn nu, har precis fixat klart mig. Jag är lite extra fin idag eftersom att jag ska hem till min pojkvän på födelsedags middag för han fyller år idag! Så grattis till dig älskling! Jag har sovmorgon till 11 idag så det var skitskönt, kunde sova ut. Becka blev jätteglad för överaskningen igår, lägger upp bilder ikväll om det inte blir för sent. Imorgon är jag ledig, hur skönt är inte det? Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, har tre förslag att välja mellan, så vi får se...Men vi hörs ikväll när jag kommer hem från Max om jag inte är alldeles för trött, puss!

Startar dagen med denna fina låt

My best friend turns sixteen

Nu sitter jag och väntar på Rebecka som ska komma om ca.8 min. Jag har gjort en liten överaskning till henne, hoppas hon gillar det! Ska försöka fånga ögonblicket på bild också så ni får se ;) Återkommer senare, puss!

Dag 9 - Mina systrar

Jag har en riktig syster och tre halvsystrar. Dom tre halvsystrarna kommer från pappas sida och två av dom är syskon och den andra är ensambarn. Men jag ska nog ta alla för sig, så jag börjar med min riktiga syster.

Hon heter Ebba Lindberg och är 12 år, hon ska fylla 13 i April. Hon går i 6:an i Kunskapsskolan, alltså samma skola som mig. Hon har en liten egen stil och dom flesta som ser oss tycker inte alls att vi är lika eller tror absolut inte att vi är syskon, och jag tycker inte hon och jag är lika heller. Hon har en blogg som heter www.bebbusbus.bloggplatsen.se.

En stolt storasyster

Den yngsta halvsystern heter Emilie och hon ska fylla 23 år. Hon pluggar och jobbar och bor hemma hos sin mamma. Hon älskar även att spela teater.

Från en av hennes teatrar

Min andra halvsyster heter Linda och hon är 28 år tror jag och är storasyster till Emilie. Hon pluggar också just nu men förut jobbade hon på TV 4 och hon är gift.

En ganska gammal och inte finaste bilden på henne hehe

Min tredje halvsyster heter Emma och är 32 år tror jag. Hon är gift och har två barn som heter Isak och Alice som är suuuupersöta! Tyvärr bor hon i Nyköping så jag träffar inte henne så ofta.

Innan Isak föddes

Dag 8 - Det här hade jag på mig idag


Rosa tröja från Cubus
Halsbandet vet jag inte


Svarta Miss Sixty Jeans från USA

Waiting

Sitter här och kollar på "Project Runway" och väntar på min mattecoach som är sen somvanligt -.- Han skulle komma halv 4 och det var för en halvtimme sedan och då var han i T-centralen. Jaja, bättre för mig eftersom att jag måste jobba mindre matte för denna gång kan jag inte jobba 2 timmar för jag och mamma ska på bio halv 7 ikväll och se "Svinalängorna" eftersom att det bara är hon och jag hemma. Mysigt! Men vi hörs kanske innan bion, annars efter. Puss.


Dag 7 - Min bästa vän

Min bästa vän har jag känt sen 2001. Min bästa vän fyller 16 år på onsdag. Jag var den första personen som färgade min bästa väns hår, för ca. ett år sen. Nu har min bästa vän svart hår efter ett misstag av mig kanske, hehe. Min bästa vän bor 140 steg ifrån mig. Min bästa vän är den enda som alltid stått vid min sida oavsett vad jag har gjort. Min bästa vän är den bästaste på jorden även fast vi inte ses så mycket längre. Min bästa väns blogg är www.prinsessanrebecka.blogg.se. Min bästa vän heter Rebecka Stockgard. Hon älskar att dansa, äta godis, vara mongo och...vara ännu mer mongo helt enkelt. Och hon älskar att vara med mig såklart!









Älskling


The most boring thing

Jag tror aldrig i hela mitt liv att jag haft så tråkigt som jag har nu. Alla våra grannar från gatan är här och alla barnen är typ under 13. Och Emma som var här förut har dragit för att typ gå med en tjej till bussen. Så jag sitter här och vet inte vad jag ska göra. Jag saknar min pojkvän så himla mycket även fast jag träffade han idag. Åh...

Ett försenat inlägg

Förlåt för att jag inte har bloggat sen i fredags, men jag skrev ett inlägg i fredags och tänkte ladda upp bilder och allting och då tog battriet slut på datorn och jag hade bråttom för jag skulle iväg på genrep med min kör i Tumba så hann inte ladda den och när jag kom hem var jag för trött, sen i lördags så var jag i Tumba från halv 10 till halv 5 och hade genrep och konsert och sen när jag kom hem så duschade jag och sen kom min fina pojkvän hit och sen var jag med han hela kvällen och så sov han här till idag, så ah. Kan i alla fall ladda upp lite bilder från i fredags, puss!


En mupp


Haha, den bjuder jag på ;)


Insåg att Elias liknar Zid i "Ice Age" på den här bilden haha

Hann även med en fika med mina fina vänner

Dag 6 - Min dag

Min dag har ju knappt börjat hehe, men jag vaknade i alla fall kl.9 imorse med min pojkvän bredvid mig och vi låg och pratade och myste fram till 10. Sen gick vi upp och åt frukost och han fixade sig och vid halv 11 var han tvungen att åka för han skulle vara hemma 12 för dom ska fira hans födelsedag idag för han fyller år på torsdag. När han hade gått så dammsög jag lite på nedervåningen för det ska komma en massa grannar och dricka glögg och äta pepparkakor här kl.3 och nu sitter jag vid datorn och smsar med min pojkvän om att skaffa en egen lägenhet faktiskt hihi. Så innan kl.3 ska jag hinna duscha, sminka mig och fixa håret och sen är väl grannarna här till 4-5 och efter det vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Plugga? Ta det lugnt? Sova? Vi får se helt enkelt vad dagen har att bjuda på sen :)

Dag 5 - Vad är kärlek

Kärlek är så himla mycket. Kärlek för mig är när du tittar på han och blir helt varm i hela kroppen, när du helt enkelt inte kan sluta pussa han, när det enda du vill är att ligga nära han och känna värmen från hans kropp. Kärlek är när du får ett sms av han där det står "Jag älskar dig" och det kan göra hela din dag. Kärlek är när du hör hans röst på andra sidan telefonen och det enda du kan göra är att fnittra för du blir så himla glad. Kärlek är när det bara är du och han och ingenting runt omkring existerar. Det är bara du och han i eran lilla värld.

Sen kan kärlek vara för mig när du och din bästa vän inte behöver prata med varandra, för ni förstår varandra ändå. Ni behöver bara kolla på varandra för att veta vad den andra tänker. Den sortens känsla finns inte med många människor.

Dag 4 - Det här åt jag idag

Har glömt att fotta vad jag åt idag, men till frukost åt jag en ostfralla och drack juice, till lunch åt jag potatis, sallad, äppelmos och skinka och sen hann jag med en fika innan jag skulle hem och då åt jag en kärleksmums och drack chailatte. Så nu kan man säga att jag är riktigt mätt, hehe :)

Lucia

Idag har vi Lucia i skolan. Anledningen till att vi har det idag och inte på måndag är att 6:orna åker till Falun (ett "internat" som man bor på i 5 dagar och har vissa ämnen som vi inte har i skolan) och det är många 6:or som är med i kören som ska ha Luciatåget so that's why. Lucia är en av mina favorit högtider. Jag älskar alla ljus, sången, stämningen, allt helt enkelt! Hade hoppats på att få vara Lucia i år i våran skolan faktiskt hehe, men det kan inte alltid bli som man vill och jag är glad att jag får titta på!

Jag var med i Luciatåget förra året, fick ta en del skit för det för att det tydligen var "töntigt" eller nåpot åt det hållet? ;) Haha, shit asså! Det var skitkul och jag ska vara med i Luciatåget i min kör på lördag, det kommer bli så himla fint! Så med detta inlägg säger jag väl Glad Lucia till er alla! :)


Dag 3 - Mina föräldrar

Jag vill inte lämna ut för mycket information i bloggen om mig själv, men min mamma heter Birgitta och min pappa heter Lars och trots att dom ibland är så himla jobbiga och pinsamma så älskar jag dom något otroligt!


Jag och min ointressanta dag

Hejsan coolers! Nu sitter jag här i soffan med min godispåse och pratar lite med Anders medans han spacklar i mitt rum. Jag ska ju göra om där som jag skrev igår, så ah. Hade hoppats på att få ta ett varmt bad när jag kom hem, men sen kom ju Anders så får helt enkelt vänta :) Skolan idag var riktigt seg, räknar ner dagarna till lovet för nu orkar jag verkligen inte gå i skolan mer. Jag redovisade i alla fall ett steg i spanska så nu har jag bara ett steg kvar och ett mattesteg. Satt kvar i skolan till tjugo i 4 och skärde köttbullar mer Erica, eldade en penna med Elias och allt sånt normalt som man gör när man sitter kvar hehe...sen drog jag mig hemmåt. Var så trött så jag orkade inte åka och gymma utan istället köpte jag en påse godis påvägen hem som jag äter ifrån nu, inte ok! Imorgon är det lucia i skolan så hoppas på en lugn dag och sen har jag genrep från 5 till 9 med kören inför konserten på lördag. Nej nu måste jag sluta skriva, ingen kommer ju orka läsa haha. Puss!


Denna bild är ca. ett år gammal, från Alperna förra året. Ska dit i år igen, åker den 2 Januari. Längtar såååå mycket!

Dagens outfit


Halsduk - Gina Tricot
Linne - HM
Jeans - Bik Bok
Armband - Present


Sleep tight

Sådär ja, nu har jag duschat, smörjt in mig, borstat håret och tagit på mig morgonrocken och sitter och kollar på Greys Anatomy. Östra Gymnasiet var jättebra, verkligen en skola där jag skulle kunna tänka mig att gå. Stor, skitsnygg design, bra lärare, en av dom bästa luncherna med massa utbud etc. Jag och pappa gick runt med min kompis Emma och hennes mamma och jag träffade även en kille som heter Eric där som jag har spelat golf med. Trevligt var det. Så fort Greys är slut så ska jag gå och lägga mig för jag är sjukt trött och behöver sömnen för imorgon ska jag gymma. Så godnatt!

Öppet hus

Nu när det här inlägget publiceras så sitter jag förmodligen i Östra Gymnasiets aula och lyssnar på när rektorn pratar, för detta är nämligen en av skolorna jag har funderat på att gå på. Den ligger en kvarts promenad från där jag bor så det är ju nära och bra eftersom att jag har så långt till skolan nu. Dessutom går det redan massa folk där som jag känner, bland annat en av mina bästa vänner som heter Rebecka. Men jag skriver ett inlägg när jag kommer hem, och förlåt att upptaderingen har varit kass idag men det är för att jag var i skolan till tre, sen var det förseningar på tunnelbanan och missade bussen så fick vänta länge och sen har jag rensat ut exakt ALLT ur mitt rum för imorgon kommer Anders hit och börjar spackla och måla om. Spännande!

Dag 2 - Min första kärlek

Jag trodde innan jag och Max blev tillsammans att jag hade varit kär. Jag trodde verkligen det och när folk frågade vem min första kärlek var så svarade jag "Renwar" som den killen då hette. Och sen trodde jag att jag var kär en gång till i en kille som hette Nicklas. Men ingenting, och då menar jag INGENTING är jämfört med den känslan som jag får när jag är med Max. Han får mig att må...åh, jag vet inte. Det går inte ens att sätta ord på för det är så underbart. Ingen kan få mig så glad som han får mig, men ingen kan heller få mig så ledsen. Så om någon frågade mig nu vem min första kärlek var/är så skulle jag helt klart svara "Max".


Angående designen

Ja, angående designen då. Eftersom att jag startade bloggen idag och inte är så bra på att göra designer när det gäller blogg.se (var medlem på devote.se förut där det är myyyycket enklare) så har jag "beställt" en design av en kompis till mig som heter Andrea. Jag tycker ni ska ta och kika in på hennes blogg, jag läser den minst fyra/fem gånger om dan. Dock vet jag inte när den blir klar eftersom att jag vet inte om det är många före mig som har beställt, så vi får se! Här är länken till Andreas blogg http://aandrrea.blogg.se/

Puss!

Dag 1 - Det här är jag

Elin Lindberg heter jag. Är 15 år, fyller 16 i Maj. Bor i en villa söder om Stockholm med mamma, pappa, lillasyster och min kanin Mysan. Har även tre halvsystrar från pappas sida. Jag går i Kunskapsskolan i Enskede där jag började i 6an och innan dess gick jag i Edboskolan från sexårs till femman.
I den sklan jag går i nu träffade jag min underbara pojkvän Max för första gången. Nu går han i gymnasium i Täby eftersom att han är ett år äldre än mig och den 23 April 2010 så blev det vi och nu har vi snart varit tillsammans i 8 månader. Jag klarar mig inte utan han helt enkelt!
Jag har ganska många vänner, men dom jag umgås mest med är Erica och Frida. Tillsamans bildar vi en liten trio!
På fritiden så går jag i en kör i Botkyrka som heter Steens där jag började för ca.2 månader sen och det är helt sjukt hur kul jag har där! Jag gymmar även i Hammarby Sjöstad och har en mattecoach som kommer hem till mig en gång i veckan i 2 timmar och hjälper mig med matten eftersom att jag har lite svårt med det hehe ;) Jag älskar att resa och detta år har jag varit utomlands 3 gånger!

Ja, det var väl allt om mig antar jag? Kommentera om ni vill veta något mer!


Välkommna!

Tjenare snyggingar! Kul att ni har hittat hit (om ni nu har det hehe...) och välkommen till min blogg. Har haft blogg innan och så, men det har alltid blivit att jag har lagt ner den eller tagit bort den i brist på tid att skriva i den så, men nu försöker vi en gång till då. Jag tänkte köra en lista som dom flesta bloggare kör nu så att ni får reda på lite mer om mig!

Dag 1 - Det här är jag
Dag 2 - Min första kärlek
Dag 3 - Mina föräldrar
Dag 4 - Det här åt jag idag
Dag 5 - Vad är kärlek
Dag 6 - Min dag
Dag 7 - Min bästavän 
Dag 8 - Det här hade jag på mig idag
Dag 9 - Mina systrar
Dag 10 - I min väska
Dag 11 - Vart har jag bott
Dag 12 - Mina drömmar
Dag 13 - Min första kyss
Dag 14 - Detta ångrar jag 
Dag 15 - Det här upprör mig
Dag 16 - Det här får mig att må bättre
Dag 17 - Det här får mig att gråta
Dag 18 - Min favorit plats
Dag 19 - Livet just nu
Dag 20 - Det här saknar jag
Dag 21 - Min dröm resa
Dag 22 - Min kärlek
Dag 23 - Hur jag såg ut förut
Dag 24 - Vad jag gillar att göra


RSS 2.0