Första dagen i backen

Hejhallå på er, hoppas ni har det bra! Idag var första dagen i backen och den har störts av lite mindre moment. Pappa trillade och bröt lillfingret, mitt knä började göra ont i slutet av åkningen och Sofia fick åka och byta pjäxor i mitten av dagen för hennes andra var för små. Men annars så har dagen flytit på smärtfritt! På morgonen så snöade det och var mulet, men vid lunchtid sprack det upp och blev soligt och fint. Mina bilder ligger på mobilen och jag orkar inte ladda in dom i datorn så dom bjussar jag på senare eller så. Nu är det snart dags för middag, äntligen!

I Bruksvallarna

Hej på er! Nu sitter jag i våran mysiga stuga här uppe i Bruksvallarna! Det är luftigt och stort (tur det eftersom att snart kommer andra familjen hit och då blir vi 9 pers) och ja, allt är bra haha :) Längtar till imorgon då vi ska åka skidor, men eftersom att jag har grov träningsvärk idag så kommer jag ha ännu mer imorgon för så är det alltid med mig. Inte så kul att ha det när man ska åka skidor, men men, jag är en krigare. Men nu ska vi snart äta middag, vi hörs när vi hörs, hoppas ni har det bra! Puss

En bild från förra året i Januari då vi var i Österrike

Mobilblogg - På väg till fjällen

Godmorgon! Sitter i bilen på väg till fjällen,har åkt i lite mer än en timme,bara sju timmar to go! Haha aja,förhoppningsvis går det fortare än vad man tror. Men bilen är iaf fullproppad med saker och vi är taggade! Nu kör vi!


Mobilblogg - Kollar på Bond

Ligger i soffan och kollar på James Bond med Max. Den är slut om 25 min och då ska vi gå och lägga oss antar jag. Imorgon ska jag upp tidigt för att åka iväg till fjällen med familjen och en annan familj,ska bli mysigt! Kommer hem nästa söndag,så ska vara där hela sportlovet. Men nu ska jag kolla vidare,puss på er!

Jag tidigare idag


Långt inlägg hehe

Förlåt att jag inte upptaderat sen igår imorse, men har inte haft tid. Igår när vi hade slutat så tog jag ett tårfyllt farväl av Elin och Julia eftersom att vi inte kommer att ses förens skolan börjar igen, och sedan åkte jag och mötte Erica i TC. Vi åkte hem till henne och hon fixade sig lite och sen åkte vi hem till mig och hämtade saker och sedan åkte vi in till stan. När vi kom dit så gick vi och åt på Kungshallarna och strosade runt i lite butiker innan bion började. Den var riktigt bra, så den rekommenderar jag verkligen! "This means war" heter den.
Efter bion så åkte vi hem och kollade igenom en massa gamla foton. Fan vad vi skrattade asså, vi har gjort så sjuka saker ihop. Somnade runt halv 1 och imorse var det upp och hoppa för att träna piloxing kl.10.
Nu så sitter jag i min soffa och sen jag kom hem från träningen så har jag hunnit äta, duscha, göra rent Mysans bur, packa och fixa mig. Ska snart åka till Farsta och möta upp min saknade pojkvän för lite shopping, sedan ska vi hem hit igen och sova här. Love it!


Jeans - Miss Sixty
Linne - Boomerang
Kofta - Zara
Armband - London Links

Mysig fredag!

Godmorgon hjärtegull! Ska snart gå till bussen så ska skriva fort. Idag så går jag mellan 9.40-12.50 så jag har en väldigt kort dag med endast två lektioner (och lunchrast) och efter jag slutat så ska jag möta Erica i TC och då ska vi åka hem till henne och hon ska packa sina saker och sedan ska vi åka och handla middag eftersom att hon ska sova här ikväll! Vi ska även gå på bio som heter "This means war" och den verkar sjukt bra, så det blir nog roligt :) Sen blir det upp tidigt imorgon för att träna piloxing, yeah!

Nostalgifika

Snart dags att sova, men tänkte upptadera först.
Torsdagen har varit lång men mysig. Vädret har varit perfekt, man känner vekligen att det börjar bli vår, och fikan var en riktigt nostalgifika! Vi pratade om roliga tider i KS och om kommande saker som vi MÅSTE göra tillsammans! Har precis kollat på ett avsnitt av Gossip Girl och ska läsa lite bloggar och spanska glosor nu innan jag ska sova. Imorgon är det fredag och lov, äntligen!

En bild tagen för några veckor sen, men hade samma kläder på mig idag typ

21 månader ♥

Grattis till oss älskling på våran dag, 1 år och 10 månader ♥

Mystorsdag

Godmorning lovers! Sovit gott? Själv har jag sovit som en sten. Ska gå till bussen om 25 min, så hinner surfa runt lite innan och upptadera er :)
Idag så går jag mellan 11.30-15.30 och efter det ska jag och Frida in till stan och möta upp Marcus och Anton för att ta en fika och snacka lite. Var längesen jag träffade dom, så det ska bli mysigt. Efter det så ska jag åka hem och plugga lite. Mindre kul, men måste göras. Och imorgon är det fredag!!!

Jag och Anton på balen

Elin år 2010

Hej på er! Förlåt för den dåliga updaten, men har ju varit i skolan och sen på jobbet. Är i alla fall hemma nu och har ätit middag och sitter och chattar med lite folk på facebook. Men ska gå och tvätta av mitt smink nu och borsta tänderna och sen gå och lägga mig och kolla på ett avsnitt Gossip Girl. Har sovmorgon till halv 12 imorgon, love it!

Oj, Elin 2010 haha

Vinn en Juicy Couture mjukisdress hos Gossips!

Jag är med i en tävling på www.gossips.se där man kan vinna en Juicy Couture mjukisdress! Jag tycker ni också borde gå in och tävla, vem vill inte ha en sådan?!
www.gossips.se www.gossips.se www.gossips.se

Work today

Usch, ser ut att vara riktigt tråkigt väder idag. Hoppas det spricker upp och att solen kommer fram som den har gjort dom senaste två dagarna.
Idag går jag mellan 9.25-14.40 och sen så ska jag jobba. Har bara gått en vecka sen jag var på jobbet sist, men det känns som en evighet! Det ska i alla fall bli kul, jag trivs ju väldigt bra så :) Men ska knalla till bussen snart, ska bara dra på mig en kofta och lite parfym. Puss!

Mobilblogg - Fettisdag

Min bitch står och steker pannkakor till mig,helt rätt. Är det fettisdag så ska det fan vara det fullt ut! Har ätit kladdkakssmet, nu blir det som sagt pannkakor och sen donut (eftersom att jag inte gillar semlor) hehe.


Godermorgon

Godmorgon på er! Ska strax bege mig mot bussen, men tänkte bara skriva hej egentligen. Idag har jag no, spanska och svenska. Slutar vid 14.20 och då ska jag hem och göra...ingenting. Ska väl läsa lite i min svenska bok och räkna lite matte och plugga på andra läxor som vi säkert kommer få idag.

Mobilblogg - Deppmode

Känner att allt bara är blä just nu. Varför var jag tvungen att bli sjuk? Och varför bor jag och Max så långt ifrån varandra? Och varför jobbar vi helt skilda dagar? Och varför får vi det aldrig att funka med planeringen? Och varför ses vi bara en gång i veckan? Hatar detta

Älskling...


Mobilblogg - På pendeln

Sitter på pendeln på väg hem från skolan. Kände att det var fett nödvändigt att åka dit för att ha en lektion och lite klasstimme! Eller...?
När jag kommer hem måste jag plugga,Julia och Elin kunde inte följa med mig hem eftersom att dom slutar senare än mig och Julia skulle på någon mässa. Men farmor och Classe kommer ikväll,så det kommer bli mysigt :)


Mobilblogg - Behöver närhet

Dags att sova nu. Imorgon ska jag till skolan och efter skolan ska Elin och Julia följa med mig hem och fika. Äntligen ska jag få umgås med folk!!!!

Shit I love


Haters gonna hate

Okej, det finns inget ämne i hela världen som jag hatar så mycket som matte. Varför kom någon på att vi behövde matte? Det behöver vi fan inte! Visst, jag förstår addition, subtraktion, multiplikation, division, bråk och procent, men fan inte resten asså. Det kan ju bara ta sig, helt ärligt.
Känner att jag är väldigt bitter i bloggen idag, men så blir det när man sitter inlåst hela dagarna och febern vägrar att ge mig sig FAST man inte ens har rört på röven på hela dagen. FML

Blir galen!!!!!

Okej, jag är så himla rastlös. Har inte varit utanför dörren sen i fredags och jag håller redan på att bli galen! Jag HATAR att vara sjuk! Jag skulle hundra gånger hellre varit på jobbet idag än varit hemma. Det ända jag gör är att äta, sova, kissa, bajsa, snyta mig, läsa och kolla på TV. Meningslöst och tråkigt. Har t.om. rensat bland mina smycken och funderar på om jag ska ta garderoben också. Så tråkigt har jag.

Åh, ge mig sommar

Lite strul med bloggen

Märkte nu när jag gick in på bloggen att den ser lite konstig ut (eller det kanske bara är så för mig?) och att man måste skriva in ett lösenord typ. Men min kompis Madelene håller på och fixar lite med den, so that's why :)
Hade i alla fall en jätte mysig kväll igår med mamma. Tänkte upptadera mer, men kände inte för att sitta och vara osocial när det bara var jag och mamma hemma.
Idag är jag hemma och är fortfarande sjuk. Hade dock bara 37.5 imorse så det är ju bra, men snorar fortfarande som en galning. Ska fortsätta att läsa min tråkiga svenska bok nu och kurera mig. Snälla Gud, gör så att jag inte har någon feber imorgon tack.


En bild på maten vi åt igår

Girls night

Jag känner mig som en ny människa igen. Jag vågar inte ens säga när jag senast tog en dusch och tvättade håret, men jag kan ju säga att det är mer än två dagar sen i alla fall. Men nu har jag precis duschat och tvättat håret ordentligt, rakat mig, klippt naglarna och har just nu en ansiktsmask. Ska tvätta av den snart och smörja in mig, noppa ögonbrynen och måla naglarna. Har även ett gäng Gossip Girl avsnitt att titta på och en tjejtidning att läsa, så bättre än såhär kan det inte bli!
Jag skulle egentligen sovit hos Max idag, men med tanke på att jag fortfarande har 37,8 grader i feber så blev det tyvärr inte så. Vill ju inte smitta ner han och hans familj även om jag saknar han otroligt mycket! Så det blir en tjejkväll ikväll, bara jag och mamma är hemma. Vi ska äta god middag och mysa framför massa filmer med godis. Och jag ska såklart försöka kurera mig och bli frisk till imorgon då jag ska jobba. Hoppas ni får en mysig lördag!

Jag och mamma i Mexico i julas

Nostalgisk

Tänkte bjuda på lite bilder från tider jag saknar. Vet att man aldrig ska blicka bakåt i tiden utan bara frammåt, men visst är det så himla mysigt att bli lite nostalgisk ibland?

Mobilblogg - Sjuk igen

Jag har blivit sjuk,IGEN. Kul. Så jag missade Kungsberget idag,ännu roligare. Så har suttit hemma och pluggat och kollat på Gossip Girl. Ska stanna hemma imorgon också,men ska dock till skolan mellan 11-11.30 för jag har bokat ett möte med syo angående individuella valen som jag verkligen behöver hjälp med. Har muntrat upp mig själv med lite internet shopping och fått en massa gulliga telefonsamtal och sms från min pojkvän. Hoppas ni mår bättre än mig iaf!

Klänningen jag beställt. Åh,längtar tills den kommer! För er som undrar så är den från HM


Mobilblogg - Världens bästa alla hjärtans dag

Har haft världens mysigaste alla hjärtans dag. Varit på restaurang med Max och ätit gott kött, rekommenderar restaurangen Bankomat :) Sen när jag kom hem så ser jag att jag har fått min päls som jag beställt och pappa har köpt en ros och en nalle. Hur glad blev inte jag?! Men nu är det dags att sova,lång dag imorgon med skola,gym och jobb. Puss och godnatt på er,hoppas att ni haft en toppen alla hjärtans dag <3

Såhär såg jag ut ikväll


Mobilblogg - Ont

Aj...


Mobilblogg - Livet är så jävla bra

Känner att livet är så jävla bra just nu! Så det är därför jag inte har tid för bloggen,allt rullar på i en rasande fart! Haft världens roligaste helg,mys med älsklingen i fredags och fest i lördags och jobb idag (det kanske inte var super kul hehe,men min chef bjöd mig på värsta lunchen med kött,bea och potatis), på tisdag är det alla hjärtans dag, jag och min familj bokade en London trip till i höst, det är endast 12 dagar kvar till sportlovet och snart får jag barnbidrag. Livet kan inte bli mycket bättre!

Lite blandade bilder från helgen


Mobilblogg - Ska bättra mig

Hinner ju aldrig upptadera känns det som...jag ska bättra mig,lovar!


Mobilblogg - Sussa nu

Dags att sova nu så jag orkar med dagen imorgon. Börjar 10 och slutar 4 och sen ska jag jobba 2 1/2 timme. Men jag är ingen mes,så det klarar jag. Godnatt snuttisar!

Jag och min lillasyster bakade kärleksmums


Mår bättre idag

Hej på er! Har varit hemma idag också som jag skrev, det har varit skönt. Mår mycket bättre idag så ska till skolan imorgon. Men det har varit så himla skönt att vara hemma (även om jag hellre hade varit frisk och varit i skolan) och bara göra ingenting. Inte känna att jag MÅSTE göra det och att jag MÅSTE plugga på det. Bara få ta det lugnt helt enkelt! Men nu måste jag dock fortsätta att läsa min engelska bok. Bläää.

Orkar ej posera framför kameran idag, så ni får en bild som är tagen för några veckor sedan

Mobilblogg - Magsjuk

Förlåt att jag inte skrivit på två dagar. Blev sjuk igår på jobbet och var tvungen att åka hem. Låg och spydde hela natten,inte så roligt. Så idag har jag inte orkat göra så mycket förutom att ligga i sängen och dricka lite. Blir hemma imorgon också för säkerhets skull. Ska ta och sova nu eftersom att jag inte fick så mycket sömn inatt. Vi hörs när jag mår bättre!

Såhär har det sett ut bredvid mig idag


Mobilblogg - Miss the old times

Haha,har haft lite kul ikväll när jag rensat genom min fb och gått igenom gamla bilder. Saknar vissa saker så himla mycket...men livet bjuder ju alltid på nya möjligheter :) Puss och godnatt på er!

Ni behöver inte förstå bilden,bara jag och Max gör det hehe


Confessions

Jag hatar mitt hår för tillfället. En tråkig längd, färg och ALLTID elektriskt
Är ett riktigt planeringsfreak
Har hur många trosor som helst. Och ändå köper jag nya
Har börjat tröttna på min musik för tillfället. Tips på bra låtar?
Önskar jag vägde några kilon mindre
Älskar mitt jobb
Är väldigt dålig på att ta tag i saker
Skriver upp påminnelser i mobilen så att jag inte ska glömma något
Läser ca.30 olika bloggar
Jag har sjukt tråkigt just nu hehe

Cover

Hörde denna tjej på blogg.se's startsida. Otroligt duktig är hon och jag tycker nästan denna är bättre än orginalet! 15 år är hon också, och en sån här röst. Sjukt!

Kul kväll igår

Godmorgon på er! Hade kul igår men kvällen urartade lite mot slutet. Men vad är en fest utan lite drama och bråk, right? Får dock sota lite för att jag hade kul igår idag, men jag överlever.
Nu ska jag åka in mot stan och möta upp min pojkvän. Vi ska gå runt och shoppa lite. Sedan ikväll blir jag bara hemma med familjen och mormor och morfar. Det ska bli mysigt, och imorgon ska jag jobba. Hoppas ni får en bra lördag, puss!

Världens drägigaste bild från igår haha

Tagga!

Hoppas detta blir en bra kväll. Nu kör vi!

Paso

Sitter hemma nu lite små irriterad. Ska nämligen ut ikväll men mina föräldrar gör det lite krångligt för mig. Aja, ska absolut inte låta det gå ut över er! Jag SKA i alla fall ut ikväll med Erica och Johanna på en lokalfest, hoppas det blir roligt för tar man sig ut i -15 grader så ska det fan vara värt det. Men det blir säkert kul. Ska väl gå ner och prata lite förstånd i mina föräldrar och sedan börja fixa mig lite smått, tagga!



Bad hair day

Godmorgon på er! Var sjukt jobbigt att gå upp imorse, men var glad att väckarklockan ringde eftersom att jag drömde en mardröm. Idag så går jag från 8.15 till 14.35 och efter att jag slutat ska jag hämta ut en sak från Apoteket och träffa Nikita. Sen får vi se vad som händer ikväll, om det blir myskväll eller fiesta. Hoppas såklart på det sistnämnda hehe :)

Lagom peppad tjej. Har en dålig hårdag, blä.

Mobilblogg - Förlåt

Har inte hunnit blogga idag, sorry för det. Fullt upp. Får kompensera imorgon för nu ska jag sova :))

Lunchade med tjejerna idag,det var mys


Mobilblogg - Gossip Girl säsong 3

Precis sett klart sista avsnittet av GG säsong 3. Tror jag kommer dö alltså. Om ni inte kollar på den serien så MÅSTE ni börja för det är så jävla bra! Men nu är det dags att sova,har dock sovmorgon till halv 12 så det är lugnt. Puss på rumpan

Subway till lunch idag,mums


Outfits

Outfits
Några snygga outfits som jag inte skulle tacka nej till

Mobilblogg - Slutar 12

Precis haft engelska och har nu bara en lekton kvar innan jag slutar. Stefan skickade sms och sa att han var sjuk så nu slutar vi 12,happy! Ska dock stanna kvar i skolan lite och skriva klart ett faktablad,men det går fort :)

Imorse


RSS 2.0