13 Oktober 2012

Hej på er! Sitter på jobbet just nu och har gjort det sen kl.9 imorse. Försöker få lite plugg gjort och ska snart gå ner och köpa lite lunch eftersom att min mage har börjat skrika i princip haha. Hur mår ni då? Bakis? Inte jag. Var faktiskt hemma och pluggade igår, tro det eller ej. Och spenderade lite tid med min mormor och morfar som är på besök denna helg från Halland.
 
Ikväll ska hela släkten på restaurang och sedan ska jag åka hem till en kompis och plugga. Fattar inte vad som har hänt med mig, men har man en skola som ger en tre prov, två läxor och två inlämningar till nästa vecka så måste man ge upp sitt sociala liv helt enkelt. 
 
 

9 Oktober 2012

Godmorgon på er! Är uppe tidigt idag då jag börjar 8, så ska gå till bussen om en kvart. Det var väldigt svårt att gå upp imorse då jag låg vaken till 12 inatt, men tillslut gick det. Idag har jag italienska, engelska och media och slutar 13.35. Kanske sitter kvar ett tag efter vi har slutat och pluggar i skolan med tjejerna och sedan blir det jobb från 17.45-20.45, så jag har ändå en relativt lång dag framför mig.
 
I lördags innan Elins fest

8 Oktober 2012

Hej på er! Det var ett tag sen jag skrev hehe...sorry for that! Har fått lite klagomål så ska verkligen försöka bli bättre på att upptadera här, men skolan tar så mycket tid. Idag så har jag dock haft studiedag vilket var mycket välbehövligt. Sov ut till 12 och har pluggat och tog ett bad nu på kvällen. Låg där en timme, det var så jäkla skönt! Nu ska jag krypa ner i sängen och smsa lite innan jag somnar. Hoppas ni har det bra babes!
 
Idag när jag satt och pluggade haha

RSS 2.0