A29

Herregud...jag säger bara en sak. Vad hände INTE igår? Allt hände verkligen haha. Nu sitter jag på jobbet med en lindad fot, ont i kroppen och trött som ett as. Men det var så jävla värt det. Ska ladda upp alla bilder när jag kommer hem, slutar kl.20 som vanligt på söndagar. Vi hörs då!

Min älskade

Hej på er! Hur är det? Själv har jag lite huvudvärk så det stör mig med tanke på att jag ska ut ikväll, och vill inte må dåligt då. Men har tagit två värktabletter så det borde gå över snart.
Kvällen igår var supermysig. Vi åt efterrätt, kollade på Lets Dance och "Mission Impossible - Ghost Protocol" och somnade runt 12. Vaknade upp bredvid min andra halva vid 9 då han skulle åka och spela golf, så då åkte jag till gymmet. Gymmade i lite mer än 1 timme och bättrade även på fejkbrännan. När jag kom hem så åt jag lunch och tog en dusch, och nu sitter jag här. Ska nog lägga mig i sängen ett tag och vila, skriver mer sen om jag hinner. Puss!

Mobilblogg - Älskade fredag

Förlåt att jag inte hunnit upptadera idag,men har haft fullt upp. Har varit i skolan från 8 till 1 och fått reda på att jag fick A på mitt tal i svenska nationella. Så är skit glad för det!
Efter skolan så åkte jag hem med Julia och Evelina och vi satt ute och fikade i det härliga vädret. Efter att dom åkt så tog jag en dusch och fixade mig lite smått och nu har jag precis ätit middag och kollar på Lets Dance. Väntar på pojkvännen som borde vara här snart,mys. Hoppas ni får en toppen fredag!


Mobilblogg - Zzzzova

Är så jäkla trött så jag skulle kunna somna stående. Så därför ska jag sova nu. Har kort dag imorgon,skönt. Och ska kanske träna igen om jag orkar. Eller så kör jag på lördag. Vi får se. Godnatt och puss!


Mobilblogg - På väg hem,äntligen

Nu är jag äntligen på väg hem efter denna långa dag som ändå har gått ganska fort. Både nationella och matte gick bra,så det känns bra :) Nu ska jag hem och möta upp Madde på vägen. Hon ska följa med mig hem innan Zumban och mysa lite. Vi hörs sen lovers!


6.28

Godmorgon på er! Antar att dom flesta fortfarande ligger och sover, men alla 1:or är säkert uppe. Orkade inte sminka mig idag, så blev klar tidigare än väntat. Ska gå om ca.15 min.
Idag har jag då världens längsta dag enligt mig. Vi går från 8-15.30. Känns väl sådär, när jag kommer hem ska jag lägga mig i min säng och dö lite innan jag ska träna Zumba. Det blir nog bra.

Mobilblogg - Sömn är A och O

Ligger i sängen nu och ska sova faktiskt. Har nationella prov imorgon igen,denna gång uppsats i svenska i tre timmar. Tagga!!! Men det kommer nog gå bra. Sen har jag även ett omprov i matte som jag MÅSTE klara. Jaja,en god natts sömn fixar nog det. Godnatt sötisar!

Mitt mästerverk jag gjorde på jobbet idag. Hehe...


Kort dag

Hej sötisar! Hann aldrig upptadera imorse, så gör det nu istället. Hur har eran dag varit? Min har varit kort. Började 9.25 och slutade 12. Efter det så åkte jag, Julia och Johanna och åt på Subway och gick sedan till 7-eleven och köpte lite gott. Riktiga tjockisar. Och nu kom jag precis hem och ska skriva lite på min vetenskapliga rapport och plugga matte innan jag åker och jobbar. Hoppas ni har haft en bra dag och är ute och njuter av vädret, love it!

Sweat is fat crying

Ligger helt utslagen i sängen efter ett hårt gympass. Sprang på löpbandet, körde lite armar och sen 25 min core. Hon som håller i passet är fan inte nådig asså, kan tänka mig hennes magmuskler. Sjukt! Jag orkar inte ens hälften av det hon gör haha. Blev även 10 minuter i solariet, börjar faktiskt bli riktigt brun nu. Najs! Ska sova strax, ser ingen mening med att vara uppe när jag ändå är så jäkla trött. Vi hörs imorgon, puss och godnatt!

Just arrived home

Hej på er! Nationella gick väl bra, tror jag...det kändes så himla luddigt, vet inte om det gick bra eller dåligt. Men jaja, F kan jag ju i alla fall inte få :) Hoppas det gick bra för er andra 1:or som gjorde provet idag. Kom precis hem och ska sätta mig och plugga lite matte nu eftersom att det inte vart någon mattestuga idag heller, och sedan ska jag bege mig till gymmet för att springa på bandet och köra core. Tagga!

NP i svenska

Godmorgon på er! Ska gå ner och snöra på mig mina converse om cirkus 10 min, men tänkte upptadera er först. Idag har jag nationella prov mellan 8-10 och sedan vanlig skoldag. Slutar ca.16.15 och sedan ska jag hem och fortsätta plugga. Ska nog även hinna med ett gympass ikväll hade jag tänkt, men vi får se hur mycket jag har att göra. Vi hörs under dagen!

Längtar efter skruttisen

Lockat håret

Hej på er! Sitter nu i min soffa och har precis lockat håret. Tycker alltid att lockarna är snyggast "dagen efter" så jag tänkte att jag skulle locka det nu så kommer det att vara sådär härligt ruffsigt och lockigt imorgon! Ska snart ta fram outfiten inför imorgon och sedan gå och borsta tänderna. Ska lägga mig tidigt då jag har nationella prov kl.8. Nåja, det är svenska läsförståelse, så jag är inte så nervös :)

MVG-BARN OCH DESS LÖGNER


I am a bear, fear me!

Dagens planer blev väl inte riktigt som jag tänkt mig. Jag gick inte på mattestugan, ska gå imorgon istället. Så jag kom hem för en stund sen och har bytt om till mjukiskläder nu och satt mig i soffan för att skriva lite på min vetenskapliga rapport. Jag vill egentligen bara gråta när jag öppnar den för jag hatar den så mycket, men jag kommer väl att lära mig att tycka om den med tiden. Var även i stan idag efter skolan med Elin, Johanna, Julia och Louise och lämnade tillbaka en klänning och la undan en annan. Ska tillbaka imorgon och köpa den. Den är perfekt! Åh, love it. Men nu ska jag inte skjuta upp pluggandet mer. Desto fortare jag börjar, desto fortare blir jag klar.

Dör så sööööt

23 månader ♥

Jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går min fina ♥



A23

Förlåt att jag inte skrev något mer igår, men var på jobbet till åtta och när jag kom hem så duschade och åt jag, och sedan så kom min mamma hem efter att ha varit några dagar i Rom, så då ville jag spendera tiden med henne. Hon hade även köpt en present till mig vilket bestod av två superfina tröjor som jag nog ska använda imorgon! Men hur är det med er idag? Med mig är det bra, lite ont i magen bara. Idag kommer det bli en väldigt lång dag då jag ska gå i skolan till kvart över fem pga att jag ska på mattestuga. Woho! Jaja, jag överlever. Jag upptaderar mer under dagen, puss.

Jag och Julia vid nyår

Till jobbet nu

Godmorgon på er! Sa hejdå till Max för en halvtimme sen och är nu redo för att åka till jobbet. Jag har haft världens mysigaste helg med min älskling, men nu är det tillbaka till verkligheten som gäller. Men nästa helg är en långhelg då man är ledig lördag, söndag, måndag och tisdag, så det är ju helt OK! Bara att stå ut nu hela veckan. Men nu måste jag åka till jobbet, upptaderar mer sen. Puss!

En bild från veckan på Elin, Stephanie, Julia och mig

Andas ut lite

Nu är jag ÄNTLIGEN hemma efter att ha varit ute och flängt sen kl.12. Har fått med mig två saker hem, men kan tyvärr inte visa dom i bloggen utan det får bli när den dagen kommer. Nu är ni nyfikna va haha? Men det är bara att hålla ut!
Sitter i min soffa just nu och tar det lite lugnt innan jag ska upp och ta en snabb dusch. Min pojkvän är snart här, så måste skynda mig. Vi hörs sen!

Lilla bloggen

Haha, nu har även jag fastnat för denna roliga kille. Åh, är helt kär! Så jävla rolig och skön. Varför bor han inte i Stockholm?!

Early morning

Godmorgon på er! Antar att ni ligger och sover, men själv så är jag redan hemma. Max skulle på sin kusins konfirmation som började kl.11, så det var bara att gå upp vid halv 9 och fixa sig lite och röra sig hemmåt. Som tur är så har jag en väldigt snäll pappa som hämtade mig i Farsta. Dagens planer är att åka till stan med Julia för att leta efter en klänning och sedan vara med Max ikväll igen. Nu är det hans tur att sova här och vi ska äta thaimat, kolla på El Clasico och äta chips med dipp. Kommer nog bli supermysigt. Men nu ska jag äta lite frukost till att börja med.

Mobilblogg - I bilen

Nu har vi varit på valpkvällen och fått svar på massa frågor och fick kolla runt på dagiset som var fint. Och kvinnan som håller i allt verkar väldigt kunnig,så detta kommer bli toppen! Nu är jag i bilen på väg in till Max,längtar efter han. Vi hörs senare eller imorgon,puss!


Sommarens planer

Turkiet med Erica!
Gotland med familjen (och pojkvännen förhoppningsvis)
Fira morfar som blir 80 år!
Få Hermes!

Valpkväll

Nu har jag precis tagit en dusch och rakat benen och smörjt in mig med bodylotion. Detta kan ha varit den skönaste duschen jag tagit på länge. Det tar ju 10 min att gå från bussen hem till mig, så det är inte så jäkla nice att gå när det regnar och blåser. Så det var en välbehövlig dusch!
Ikväll ska vi iväg på "valpkväll" innan jag ska till Max. Vi ska ha hunden på hunddagis, så vi ska åka och hälsa på där och ställa lite frågor, kolla runt etc. Kommer nog bli bra. Och sen åker jag som sagt till Max, så vi får se hur det blir med upptaderingen. Men ska försöka så gott jag kan. Puss!

Åh, skulle döda för detta just nu...

Mobilblogg - I matsalen

Är i skolmatsalen med Louise,Julia,Stephanie och Elin och pratar lite. Halv 1 börjar Copa de la Östra,så vi chillar inne tills dess. Tänker inte vara ute mer än nödvändigt,det snöar/regnar fortfarande. FML


Regn och snö

Godmorgon på er! Jag ser att bloggen har blivit klar nu, äntligen! Tack Madelene för att du orkade fixa med den hihi ♥
Vädret idag är rent ut sagt hemskt. Det är den 20 April. Det ska vara soligt och börja bli ganska varmt! Istället regn/snöar det och är 3 grader. Woho! Så jag hade ingen inspiration till att fixa kläderna eller håret idag. Slängde bara på mig något, och håret är lockigt och lite ruffsigt. Men jaja, man har sådana dagar också. Slutar 14.35 idag så har en ganska kort dag med en fotbollsmatch vid lunch. Våran klass mot Sam 2:orna i Copa de la Östra, och såklart ska vi stå och hejja eftersom att våran alldeles egna Johanna är med! En match ute i spöregn, kul haha.
En bild som är tagen den 20 April förra året då vi var på golfläger i Skåne. Kommer ihåg att jag hade shorts och ingen jacka då. FML

Mobilblogg - Utslagen

Ligger i sängen helt utslagen. Har varit och dansat Zumba med Erica och bättrat på brännan,och nu har jag duschat,ätit lite mellanmål och läst igenom glosor. Ska ta och sova nu,börjar 8.15 imorgon. Kuuuul. Men men,jag överlever. Godnatt finisar!

Två bilder,båda från idag. En på en liten del av min outfit och en på kvällsmålet!


Grov ångest

Okej, jag har sån grov ångest. Vi ska göra en vetenskaplig rapport i samhällskunskap som en "sista sak" innan sommaren, och vi ska skriva vårat första utkast som ska vara klart på torsdag. Och jag öppnade mallen och började skriva och fastnade direkt. Shit, det är så jävla svårt, fattar ju ingenting!!! Så jag gav upp och stängde ner. Får nog prata med min lärare och be om hjälp eller fråga mina kompisar, för jag kommer ALDRIG kunna göra det här själv. Paniiiik, hjälp mig :(

Virkad bikini

Fick med mig denna fina bikini hem i tisdags när jag och Julia var i stan. Den kostade ca.300 kr och kommer från JC. Nu får det gärna bli sommar så att jag kan inviga den!

Mobilblogg - Orkar inte med skolan

Är på samhällskunskapen och lyssnar på nyhetsredovisning. Helt okej faktiskt,men är väldigt trött. Vill bara hem,fast ändå inte,för då vet jag att jag måste plugga spanska,idrott och matte. Och kanske lite SO. Bläää,vill ju kolla på dom nya avsnittet som kommit ut på Glee och Gossip Girl :( Kanske hinner se något avsnitt ikväll. Men nu ska jag lyssna vidare,slutar om 1 1/2 timme. Tagga!!!


A good morning

Godmorgon sötisar! Börjar halv 12 idag som varje torsdag, så jag har haft en lugn och skön morgon här hemma. Har ätit en stor frukost med smoothie, flingor och en macka med stekt ägg på och fixat mig i lugn och ro. Men nu så råkade jag spilla ut ett helt glas vatten på mitt golv, så det gjorde min morgon lite sämre. Men sen så såg jag att Justin Biebers låt "Boyfriend" fanns på Spotify (är jag efter med det haha?) så då blev jag glad igen :)
Ikväll så blir det Zumba med Erica som vanligt, och lite plugg innan det hade jag nog tänkt hinna med också. Men ni får ha en toppendag finisar!

En bild från i höstas

Fullt upp all the time

Godkväll på er! Vet att jag har varit världens sämsta bloggare dem senaste dagarna, men känns som att jag har fullt upp hela tiden. Ska bättra mig så fort allt lugnar ner sig. Men jag kan inte ge något klart svar på när det blir. Jag ska i alla fall försöka slänga in inlägg så ofta jag kan med roliga bilder och mina senaste inköp. Love you all!

Hjälp mig välja klänning!

Festklänningar , Gazzi Dress , Sisters Point - NELLY.COMFestklänningar , Diane Drop Back Dress , Ax Paris - NELLY.COM
Festklänningar , Julie Drop Back Dress , Ax Paris - NELLY.COMFestklänningar , Mesh Strapless Jewel Wais , Elise Ryan - NELLY.COM
Festklänningar , Ziara Embellished Dress , Oneness - NELLY.COMFestklänningar , Nadia One Shoulder Trim D , Te Amo - NELLY.COM
Nu är det såhär att ni måste hjälpa mig att välja en klänning till en fest som jag ska på. Det är en "maskerad" där man måste vara maskerad för ansiktet med en mask. Jag kan själv inte bestämma mig för vilken jag tycker är snyggast, så nu tar jag hjälp av er! Lämna en kommentar och säg vilken ni tycker är finast, det skulle betyda så himla mycket för mig!

Mobilblogg - På mattestuga

Hej på er! Är på mattestuga just nu och försöker räkna matte,men det går lite segt så jag väntar på att få hjälp. Efter detta så ska jag möta min lillasyster i tc och vi ska ta oss ut till mammas jobb där vi sedan ska åka till Arlanda och hämta upp pappa och sedan ut till Sigtuna för ett första möte med Hermes! Jag är så himla taggad och längtar såååå mycket! Och efter det ska vi ut och äta på TGIF eftersom att det är Ebbas födelsedag idag. En toppendag helt enkelt!


Mobilblogg - Late

Ligger med Julia i sängen och borde sova,men kan inte. Är för uppspelt haha. Men måste försöka. Godnatt!

Snyggingar hahaha


A16

Godmorgon på er! Har ni sovit gott? Det har jag. Det var inte så jobbigt att gå upp imorse som jag trodde att det skulle vara, det var faktiskt ganska enkelt. Men börjar iofs 9.25 så behövde inte gå upp super tidigt. Idag har jag idrott, matematik och klasstimme, sedan slutar jag. Ska hem till min pojkvän efter det, så upptaderingen blir nog inte så bra. Ska försöka mobilblogga under dagen.

En trött Elin som skriver

Ligger nu i min mysiga säng efter en lång dag. Äntligen! Har bara sovit ca.7 timmar inatt och jobbat 8, så ni kan ju tänka er hur trött jag är. Ska alldeles strax sova, men först ska jag smsa lite med pojken min! Hoppas vi kan träffas imorgon. Och imorgon är det ju tillbaka till verkligheten med skola, plugg och jobb. Bläääää. Har inte något mer att säga direkt, orkar inte ladda in bilder från mobilen som jag tog igår, så vi tar det en annan gång. Puss och godnatt

Inte helt som vi tänkt oss

Hej på er! Sitter på jobbet just nu och har rast, ska snart börja jobba igen. Åt världens godaste lunch idag också, jag och Micke delade på en pizza. Men i alla fall, kvällen igår blev inte riktigt som vi tänkt oss, men helt okej ändå. Kan berätta mer när jag kommer hem. Puss!

Stressad

Förlåt att jag inte hunnit upptadera idag, men har haft fullt upp, och är hyfsat stressad nu också. Jag och mamma ska snart åka iväg och hämta upp Erica och sedan ska hon skjutsa oss till tunnelbanan så vi kan åka in till stan och äta på tapas restaurang med Elin och Johanna. Kommer bli supermysigt! Och efteråt blir det förhoppningsvis fest eller bio. Hinner inte skriva mer nu, så vi hörs kanske under kvällen via mobilbloggning eller imorgon. Puss!

Dagens kap

Jeans från Gina Tricot - 499 kr
Värmeskydd för håret från Kicks - 80 kr
Bh från HM - 149 kr
Hårsnoddar och hårmunk - 10 kr respektive 30 kr
Linne från HM - 80 kr
Plånbok från Glitter - 149 kr

Bilder från dagen

Lunch på Vapiano
Söt vän
Fikapaus
Söt vän igen!

7 timmar av shopping, mat och fika

7 timmar senare är jag hemma från stan. Har varit där sen kl.11 med Rebecka. Vi har gått igenom den nya gallerian Mood, ätit på Vapiano för första gången, gått på Biblioteksgatan och Drottninggatan och strosat runt allmänt bara. Har fått med mig hem en del nödvändigheter som kanske inte är så kul att fota, men jag kan göra det i alla fall! Om ett tag. Först måste jag vila mina fötter. Aj.

Små fjortisar

Kvällen har varit riktigt trevlig. Fylld med skratt, skrik och fniss. Filmen var väl helt okej, lite för mycket "pang pang" för min smak, men helt OK. Skulle sovit hos Julia egentligen med Louise och Alice, men med tanke på att Max ska sova här imorgon och jag antagligen ska sova borta på lördag så tyckte jag det var bäst att sova hemma. Och jag ville inte lämna mamma ensam heller, hihi. Kom hem runt kvart över 10 och ska nu slå på ett avsnitt av "New Girl" innan jag somnar. Imorgon ska jag upp 9.15 för att vara i stan kl.11 med Rebecka. Det kommer bli shopping, lunch och en massa prat. Ser fram emot det! Så vi hörs mer imorgon, puss.

En bild som Rebecka la upp i min logg idag på FB. Det är massa kort från min gamla blogg som jag hade mellan 2008-2009 tror jag. Herregud, alla har vi varit små fjortisar

Sällskapssjuk

Snart dags att bege sig in mot stan för att kolla på bio med Alice, Louise och Julia. Det blir filmen "Safe House", hoppas den är bra! Sen ska jag väl bara hem och sova. Ensam. Som alla andra dagar. Jag behöver sällskap!!!

Ledsen för att ingen vill sova med mig :(

Little reasons to smile


New Girl

Godmorgon på er! Sovit gott? Det har i alla fall jag, hade svårt att somna bara. Men nu har jag börjat vakna till lite smått. Ska snart gå upp och ta en dusch och äta frukost, men först så ska jag slå på ett avsnitt av den nya serien "New Girl". Den verkar helt sjukt rolig haha!

Dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig...

Dagen och kvällen blev väl inte riktigt som planerad. Jag tränade på morgonen som jag skulle, men efter det så orkade jag aldrig åka till Erica och Madde ställde även in festen. Så efter träningen så åkte jag hem och åt och pluggade, sedan åkte jag och jobbade och efter det åkte jag hem, och nu ligger jag i min säng och är dödstrött. Hade nio barn idag på jobbet, inte kul alls haha. Men jag överlevde!
Imorgon blir det bio med Julia, Elin och Alice förhoppningsvis, mys. Men nu ska jag slå på ett avsnitt av Glee och sedan sova, puss!

Bilder från påsken

Tänkte bjuda på lite bilder från när vi var i Halland över påsken!
Påskmat hemma hos kusinerna
En del av släkten
Mitt ägg som jag målade, värsta Picasso
Mormor och morfar
Mamma och pappa
Restaurang mat

Min lillasyster

Personlig träning

Hej på er! Förlåt för den dåliga upptaderingen, men gjorde ett inlägg i söndags som aldrig kom upp verkade det som? Jaja, det har varit full rulle sen jag kom hem i måndags, så det är därför jag inte hunnit skriva. Och som ni ser så kommer det ske lite förändringar på bloggen nu, min kompis Madde jobbar på det ;)
Hur är det annars då? Med mig är det bra, är lite trött bara. Ska till gymmet vid 11 och köra personlig träning med Johnny i en timme och sedan ska jag hem och fixa mig lite snabbt innan jag åker till Erica och planerar lite saker. Kul! Och ikväll blir det jobb och chillkrök. Så det blir nog supermysigt. Men ska gå och packa det sista nu, puss!

En bild från i söndags

I Halland

Vet att jag inte upptaderat sen i onsdags, men kom hem till Julia och hon, jag och hennes lillasyster kollade på Jersey Shore och BB och åt Ben&Jerrys. På torsdagen så gick vi upp och gjorde en fet brunch med våfflor, frukt, choklad, sylt, grädde, mackor, muffins, lemonad etc. också kom Elin över och åt med oss. Efter det så rullade vi till skolan och tog oss igenom tre lektioner, sedan så fick vi äntligen lov! Då tog jag mig till Trångsund så fort jag kunde, och där hämtade min familj upp mig och tillsammans åkte vi ner till Halland till mormor och morfar, och det är här vi är just nu. Vi kom ner sent på torsdag kväll så då gick vi typ och la oss direkt, men igår var vi hos min kusin och firade att han har fyllt 18, och idag har vi varit ute och promenerat och solat lite. Ska gå och ta en dusch nu, för om ca.en timme så blir det påskmiddag. Mums! Stannar här tills måndag, men vi hörs när jag har internet igen. Puss på er, och glad påsk!

Jag är sjukt snygg, jag vet

Mobilblogg - 742:an

Är på bussen på väg hem till världens bästa Julia. Ikväll blir det glass,tjejsnack och en massa mys!


Sleepover with my girl

Hej på er! Förlåt att jag inte hann upptadera mer än ett inlägg igår, men slutade vid 10.40 och då åkte jag till stan med Elin och Julia och vid halv 1 åkte jag till frisören och var där i tre timmar. Och när jag kom hem så åkte jag och gymmade, så hade en fullspäckad dag.
Just nu så springer jag runt i huset och försöker packa så gott det går. Imorgon åker vi till Halland och blir borta till måndag, men ikväll ska jag sova hos Julia så måste packa mitt handbagage nu och allt som jag ska ha med till Julia för mamma och pappa hämtar mig i skolan imorgon efter att jag slutat och sedan åker vi. Så måste fortsätta med packingen nu och ringa mamma och lite sådant. Vi hörs kanske innan jag åker till jobbet!

Hahahaha, jag och Julia ikväll

Så trött

Godmorgon! Eller en god morgon är det väl inte...är så jäkla trött alltså, vet inte vad det är med mig. Hade ingen insperation till kläder heller, så det fick bli jeans och en tjocktröja. Känner mig som jag går i 7:an/8:an all over again haha. Jaja, går ju en väldigt kort dag så överlever nog. Hoppas ni är piggare än mig!

Mobilblogg - Bye brunette,Hello blonde!

Har varit i skolan idag och sedan hos Max, så har inte kunnat upptadera,men nu är jag hemma och nerbäddad i min säng. Imorgon går jag från 8.10-10.40,en väldigt kort dag alltså. Och imorgon byter jag även hårfärg. Bye brunette,Hello blonde!

Vi fick även våra första bilder på våran hundvalp idag. Säg hej till lilla Hermes <3


Mobilblogg - Bilder från dagen

Lite bilder från min härliga dag. Men nu ska jag sova,imorgon väntar en ny vecka. Puss på er!


På jobbet as usual

Hej på er! Förlåt att det inte blev några fler inlägg igår, men när jag kom hem så var klockan halv 6 och då skulle jag hinna duscha, locka håret, sminka mig och välja kläder innan jag skulle till Johanna kl.7. Men jag hann.
Det var supermysigt hos Johanna, vi åt god mat, drack och jag skaffade lite nya bekantskaper. Glömde dock bort kameran helt, så har inga bilder att bjuda på. Jag och Madde kom hem vid 1 tiden och somnade vid 2, och idag är jag på jobbet as usual. Jag kommer få en fet lön denna månad, och det kan behövas med tanke på att jag ska till Alanya med Erica i sommar! Åh, är så jäkla taggad, ska bli så himla kul! Så sparar 500 nu varje månad. Madde kom även och hälsade på mig idag på jobbet och åt lunch med mig, supermysigt! Hon fick även träffa mina arbetskollegor och några från gymmet. Nä, nu känner jag att inlägget blev lite rörigt så avslutar här. Vi hörs sen!

RSS 2.0