Hemsöborna

Kom hem för en liten stund sen och har precis ätit middag. Det blev cesarsallad, supergott! Var som sagt på min storasysters teater idag. De spelade upp "Hemsöborna" av August Strindberg. Den var bra, men jag fick ganska ont i rumpan av att sitta på plaststolarna. Också fick jag träffa hennes nya pojkvän! Han hade en av huvudrollerna i pjäsen och han var jätteduktig.
Nu sitter jag och väntar på Rebecka och Julia. Vi ska ha myskväll med lite gott och filmen "En gång i Phuket". Julia ska även sova här, så det kommer bli toppen! ♥

Visste ni att...

Nu när Instagram ligger nere för tillfället känns det som att mitt liv är över?
Jag dansade balett när jag var liten?
Jag älskar att ta kort på fester, jag är tjejen som alltid är framme med kameran?
Jag kan dansa oavsett om jag är nykter eller ej?
Jag läser ca.30 bloggar om dagen?
Jag är väldigt sugen på att göra dip dye eller ombre?
Jag tränar nästan aldrig även fast jag jobbar på gym?

Midsommar del 4

 

Saturday morning

Godmorgon på er! Vaknade för 30 min sedan, har sovit ca.10 timmar. Så jäkla skönt och välbehövligt var det. Nu ligger Alfons här i min säng, men jag tror han har somnat. Han lekte så mycket med hunden att han blev för trött haha. Gulle då.
Idag ska jag på min storasysters teaterföreställning kl.16 (visste ni att jag har tre halvsystrar som är äldre än mig?). Jag ska även få träffa hennes nya pojkvän vilket känns ganska spännande. Jag måste ju godkänna honom, såklart. Ikväll så ska jag vara med Julia och Elin, vi får väl se vad vi hittar på. Är inte så taggad på att dra ut om det ösregnar.

En heldag på Gröna Lund

Har lagt mig i sängen nu och försöker smälta allt som jag har ätit de senaste 12 timmarna. Har fått i mig youghurt och macka, korv med pommes, glass, remmar, potatis med lövbiff etc. Så man kan ju säga att jag har lite matkoma just nu. Har haft en toppendag i alla fall! Kom till jobbet vid tio över 12 och vid halv 1 åkte jag och Micke in till TC och mötte Mya, Melica och Jonathan. Vi tog spårvagnen till Gröna Lund, och så fort vi kom dit började vi åka. Jag tror att jag har åkt nästan allt som är värt att åka idag (förutom fritt fall) och kul har det varit! Har som sagt inte varit där på ett bra tag, så det var kul. Kom hem runt halv 11 och har sen dess kollat på "Borat" som gick på fyran. Nu ska jag nog tvätta av mig sminket, borsta gaddarna och krypa ner i sängen. Är så satans trött, höll på att somna på Melica på vägen hem.
 

Dubbelsäng

Bild lånad från Google.se
Jag har på senaste tiden börjar fundera lite på mitt rum. Det var inte så länge sen jag gjorde om det (vintern 2010) och jag trivs med det som det är, men jag skulle så himla gärna vilja ha en dubbelsäng. Dels för att jag rör på mig mycket när jag sover, men också eftersom att jag varje helg har pojkvän/kompisar som sover här. Men om jag ska få plats med en dubbelsäng så måste jag ta bort min soffa, och vart skulle vi då ställa den? Och då skulle jag nog även vara tvungen att byta bord. Krångligt det där...får fundera och bollar lite ideér med mina föräldrar.

Supersize VS. Superskinny

Igår så satt jag och kollade lite på Supersize VS. Superskinny, och kom då att tänka på en sak. Vad skulle man helst vilja vara? Supersize eller Superskinny? Jag tror nästan att jag skulle vilja vara Supersize ändå...oftast så är ju de som är superskinny i de programmet sjuka och lider av anorexia. Om man är överviktig så kan man ändå gå ner i vikt (om man inte har någon sjukdom som gör det svårare/omöjligt) men om man är smal och lider av anorexia så är det mycket svårare. Jag känner själv några som har haft/har anorexia, och jag kan bara föreställa mig hur svårt de är/har varit för de. Men det är bara hur jag resonerar. Hur tänker ni?
 
Bild lånad från Google.se

Gröna Lund

Bild lånad från Google.se

Nu är jag förhoppningsvis på väg till Gröna Lund med några kollegor från mitt jobb. Ska bli superkul att åka dit då jag inte varit där sen 2010 (och åkt saker) och detta kommer bli ett utmärkt tillfälle för oss inom jobbet att "bonda" lite. Hoppas ni får en rolig fredag ni med!

Dip dye

Bilder lånade från Google.se
 
Dip dye är något jag måste prova på innan jag dör. Oavsett om det är med hårmascara eller toning. Jag SKA göra det! Såg idag på Tove Waldemars blogg (www.tovewaldemar.blogg.se) att hon hade testat på dip dye med hjälp av karamellfärg. Detta ska jag också prova på någon dag när jag är hemma och har tid.

Maria - Justin Bieber

Igår när jag var med Elin och Julia så spelade Elin upp denna låt för oss. Jag har inte hunnit lyssna igenom Justin Biebers nya album än, men detta är en låt som handlar om tjejen som sa att hon var gravid med hans barn. Låten är ganska bra, men texten är ju lite rolig tycker jag haha...och jag skulle inte skrivit denna låt om jag var Justin. Nu har hon ju fått det hon ville ha, allas uppmärksamhet. Och en helt egen låt av Justin? Inte så smart tänkt kanske. Men lyssna på den, faktiskt ganska intressant ändå!
 

Midsommar del 3

 

Long day

Vet att jag sa att jag skulle göra tidsinställda inlägg som skulle poppa upp under dagen idag, men när jag skulle ladda upp bilder etc. igår på blogg.se så vägrade det att funka. Är det bara jag som tycker att det nya blogg.se är mycket sämre än det gamla? Funkar aldrig att ladda upp bilder, publicera inlägg etc. Blir så irriterad.

Hej på er i alla fall! Har precis hoppat i mjukiskläderna och sjunkit ner i min soffa. Haft en lång dag. Först var jag hos Max i Täby. Vi kollade på TV, solade, mös och så. Vid två tiden åkte jag hem och åt sen lunch, och sen bar det av till jobbet. Passade som mest fem barn idag, men det gick bra. Kom hem för ca. en timme sen och har hunnit äta och gosa lite med Alfons. Nu tänkte jag sitta här resten av kvällen och bomba er med inlägg som kompensation för den dåliga upptaderingen idag. Låter det bra?

Molande värk

Har precis krypit ner i sängen efter en riktig tjejkväll bestående av tacos, lite gottis och en film. Julia och Elin åkte hem för en liten stund sen då det inte passade att sova över. Så nu ligger jag här själv med molande värk i magen. Känns inte bra. Ska upp halv 9 imorgon för att vara hos Max i Täby halv 12 och sedan åker jag därifrån direkt till jobbet. Ska försöka fixa några tidsinställda som poppar upp under dagen, låter det bra?
 

Mot gymmet!

 
Jag alldeles nyss

Gick upp vid halv 11 imorse då Alfons vaknade och tog ut honom. Sen dess så har jag hunnit äta frukost, tvätta upp två klädesplagg och kollat på TV. Nu ska jag snart bege mig mot bussen för att åka till gymmet. Ska göra comeback idag har jag bestämt mig för, det var ju närmare två månader sen jag gymmade sist. Skandal! Men nu blir det ordning med det. Ikväll så kommer Elin och Julia och sover här, det ska bli supermys. Känns som det var längesen jag träffade mina tjejer. Synd bara att Johanna inte kan vara med, om du läser det här så får du fan ta och komma hem snart!!!

Rea på Nelly

Festklänningar , Hall Dress , Vila - NELLY.COM
Har beställt hem denna klänning från rean på Nelly. Banden är snurrade i ryggen, så det är supersnyggt! Hoppas bara att den passar.
 

Midsommar del 2


Nu är kryssningen bokad!

Från 24 till 25 Augusti kommer vi att åka med Birka Paradise båten. Jag är så himla taggad! Ska bo i samma hytt som Madde, Isa och Ebba. Kommer bli grymt som alltid.


Spiderman

Hej på er! Allt bra? Med mig är det bra. Min pojkvän åkte till jobbet för ett tag sen, så jag har sett klart på Spiderman 3 som vi började kolla på och nu tänkte jag fixa mig lite snabbt. Ikväll ska vi hem till familjen Eriksson och förhoppningsvis boka vår årliga kryssning som vi åker på varje sommar. Tagg!
För övrigt så gjorde jag och Max inget speciellt igår. Tog det lugnt, kollade på Spiderman 2, åt gott och så. Saknar han redan dock :( Men tur att vi ses på torsdag igen!

*Går inte att ladda upp bilder just nu*

Min pojkvän sover

Hej på er! Vad gör ni? Själv var jag och mötte Max i Trångsund Centrum vid halv 3 och då köpte vi lite gott till ikväll och hyrde två filmer. Den ena heter "Kickoffen" och den andra "Sherlock Holmes". När vi kom hem så kollade vi på Kickoffen, och den var verkligen inte bra. Rekomenderas INTE. Och nu har Max bestämt sig för att sova fast han är med mig. Trevlig kille va? Så jag ska väl slå på ett avsnitt av OTH och vänta på att maten blir klar.
 
Igår på jobbet

Swedish House Mafia

Godmorgon på er! Jag skulle ju egentligen åkt till stan idag med Rebecka, men jag vaknade imorse och hade så ont i magen att jag inte kunde. Men fortsatte att vara upp då jag skulle boka en biljett till Swedish House Mafia som släpptes kl.9. Och jag fick min biljett så nu ska jag, Julia och Louise se de för första och sista gången på Friends Arena i Solna 24 November. Jag är så jäkla taggad så det finns inte, kommer bli grymt!
 

Zaleilah

Det tar ungefär 35 sekunder innan låten börjar
 

Alone tonight

Godkväll på er! Det blev ingenting med Max då han var sjuk, men förhoppningsvis så ska vi ses imorgon. Så jag har spenderat kvällen själv med jordgubbar, ananas och smält vit choklad. Supergott var det! Nu har jag laddat ner säsong två av OTH och ska slå på ett avsnitt av det och sen sova. Ska upp klockan åtta imorgon för att vara i stan tio då Zara börjar sin rea. Känner verkligen att det ska bli superkul att stå och slåss om klädesplagg med massa andra shoppingsugna tjejer! Haha jaja, jag överlever.

Midsommar del 1

 
Det går så himla segt att ladda upp bilderna, så jag får helt enkelt ta det i omgångar. Här kommer första omgången i alla fall.

At work

Som ni säkert vet vid det här laget så är jag på jobbet. Hann inte heller ladda upp resten av bilderna från midsommar igår då blogg.se krånglade. Men ska förhoppningsvis hinna göra det ikväll innan Max kommer, så vi hörs runt halv 9 tiden. Puss!

Min kompis Hannah

Nu mina vänner, måste ni ta och kolla in denna brud. Jag har lagt upp hennes videobloggar förut i min blogg men tror tyvärr hon tog bort det kontot. Men nu har hon skaffat sig en sida på facebook som ni kan gå in och gilla på https://www.facebook.com/pages/Hanutten/324414054244322. Där lägger hon upp sin musik och förhoppningsvis ett par nya videobloggar hehe. Så in och gilla med er!

Skitdag

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör...skulle sovit hos Max ikväll men pga lite strul så tillbringade jag kvällen med Rebecka istället. Vi kollade på film och målade våra naglar, så nu är de vita och fina. Håller på att ladda in lite fler bilder från midsommar till datorn nu så kan visa er alldeles strax. Ska bara ta en nattmacka först.
Imorgon jobbar jag från 12-20 och sedan ska Max komma hit. Vi får väl se om han sover kvar eller ej.

Dagens låt

 

25 månader

Världens absolut finaste människa och jag. Älskar dig tills mitt hjärta slutar slå ♥

Midsommar

Hej på er! (Haha, känns som jag börjar varje inlägg så). Har precis tagit på mig mjukiskläderna och lagt mig i sängen, så nu tänkte jag berätta lite om gårdagen.
Kl.12 igår så kom vi ut till Värmdö. Vi möttes av strålande sol och glada gäster. Vi åt lunch och umgicks från 12 till 15 innan det var dags att gå ner till midsommarstången. Väl där så dansade jag, Linn, Tore, Viggo, Rufus och Sissel till låtar som "Små grodorna", "Räven raskar över isen" etc. Sen åt vi lite tårta och lekte med barnen och hundarna. Några vågade till och med att doppa sig. När vi kom tillbaka så bytte jag och Linn om och fixade till oss lite och sen drog hon, jag och Jesper (Linns pojkvän) till Jennifer där det var lite andra människor. Vi åt middag där och förade och vid halv 12 drog vi till en fest i Lugnet. Där så träffade vi både gamla och nya ansikten och vid tre kom Jespers pappa och hämtade oss och skjutsade hem oss till Jesper där jag, Linn och han skulle sova. Vaknade upp vid 11 idag och blev hämtad av pappa vid 12 och nu är jag som sagt hemma. Kände att det blev en väldigt lång text, men i gengäld så ska jag bjussa på lite bilder.
 

21 Juni 2012

Hej på er! Förlåt att jag inte upptaderat på hela dagen (förutom mitt tidsinställda inlägg med musik hehe) men jag har varken hunnit eller kunnat. Blogg.se's app funkar fortfarande inte (är det bara så för mig?) och jag har inte haft tillgång till en dator under dagen. Men nu så! 
Idag så var jag först hos min pojkvän mellan 12-16 och sen var han tvungen att åka till jobbet och jag till Värmdö. Där mötte jag upp min familj och vi åkte ut till min kusin. När vi kom dit så kom hela ligan som vi brukar fira midsommar med. En familj från Norge, en familj från Göteborg, vi och min kusins familj. Det bjöds på god mat och dricka och vi planerade lite inför morgondagen. Den kommer förhoppningsvis att bli grym! Kom hem för ca.45 min sedan och ligger nu i sängen. Ska sova strax då jag gick upp 8.15 imorse och ska upp 9.30 imorgon. Vet dock inte hur det blir med upptaderingen imorgon, vi får helt enkelt se. Men midsommar är en högtid som man ska spendera med nära&kära, inte sitta inne och läsa bloggar. Så hoppas ni får en grym midsommar så hörs vi!
 
Jag idag på väg till Max

Bäst musik just nu

 
 
Detta är de låtar som spelas mest frekvent på min Spotify just nu. Lyssna och njut!

Snow white and the huntsman

Äntligen hemma! Jag och Evelina bestämde oss vid sju tiden att vi skulle gå på bio. Så det blev "Snow white and the huntsman" på Söder. Den var väldigt bra, men inte alls Snövit-aktig. "Hon hade kunnat vara vem som helst" som min kompis Rebecka sa när hon hade sett den. Men sevärd var den.
Kom hem för en halvtimme sen och har tvättat av mig sminket, borstat gaddarna och nu krypit ner i sängen. Imorgon väntar en lång dag som börjar hos pojkvännen i Täby och slutar hos min kusin på Värmdö. Godnatt!

Säsongens bikinisar

Detta är bikinisarna som jag kommer att använda denna säsong. Som ni ser så gillar jag blommöster, men jag gillar även när de är lite neutrala färger som t.ex svart och vitt. Bikini nr.1 kommer från Nelly/Panos Empiro, bikini nr.2 kommer från Bik Bok, bikini nr.3 kommer från HM och bikini nr.4 kommer från Cubus. Alla bikinsar förutom den svarta är köpta förra året.

Twilight Breaking Dawn Part 2 Teaser Trailer

 

Tråkiga sysslor som måste göras

Hej på er! Allt bra med er? Med mig är det bra. Har legat ute i solen sen klockan 11 och vaknade precis upp efter att ha somnat till ett tag. Solen gick dock i moln nu, så ska börja ta tag i mina tråkiga sysslor som måste göras idag. Ska miljöträna Alfons, rensa garderoben, åka till centrum och ta ut pengar etc. Så antar att det bara är att sätta igång.
 
Just nu, äter lite choklad hehe

No church in the wild

 

Shopping med mami

Har inte kunnat blogga idag då jag varit med Emma hemma hos mig och passat Alfons och sen varit i Kista Centrum med mamma och shoppat. Och på toppen av det så funkar inte blogg.se's app, så det blir en late update nu. Kom hem från Kista för ca.två timmar sen och fick med mig allt på bilden. Om ni har frågor vart sakerna är ifrån så är det bara att kommentera! Nu ska jag tvätta av mig sminket och slå på ett avsnitt av OTH. Det kommer nog upp något mer inlägg innan jag somnar.

Girls night

Hej på er! Märkte nu att min blogg har blivit lite konstig då det första inlägget som kommer upp när man går in är ett inlägg från 2011. Antar att detta är för att de håller på att byta plattform på blogg.se. Jag hade själv inte sett den nya designen och plattformen förns nu, men hoppas detta löser sig snart så man inte tror att jag tagit bort alla mina inlägg haha.

Kom i alla fall precis hem från Julia där jag, Rebecka, Elin och Louise har varit ikväll och kollat på film, tjockat oss och pratat en massa. Vi såg "Project X" och jag och Rebecka åt den nya smaken från Ben&Jerry som heter "Karamel Sutra". Rekomenderas starkt! Ska slå på ett avsnitt av OTH nu innan jag somnar. Imorgon väntar passning av Alfons och shopping med mamma. Godnatt finisar!


Recept på proteinpannkakorna

Du behöver: 
- 1 stor banan
- 3st ägg (ett ägg innehåller ca 7g protein)
- 1-2tsk vaniljsocker

Mixa ihop bananen och äggen och häll sedan i vaniljsockret. Stek pannkakorna i olja, t.ex. kokosolja eller olivolja. Toppa med keso, kesella, sylt, bär eller vad du tycker passar bäst. Jag tyckte personligen att de var jättegoda då jag älskar banan och med keso på vart de fantastiskt! Lite svåra att steka dock, så det krävs nog en hel del träning hehe ;)
Bild lånad från http://carolinewigert.shapemeup.se

Mobilblogg - I köket

Hej på er! Jag och Julia vaknade för en timme sen och står nu i köket och försöker göra proteinpannkakor, men det går inte så bra. De blir svarta och fula haha :( Kan lägga upp receptet här sen om ni vill och säga vad jag tyckte.


17 Juni 2012

Åh, äntligen! Första lugna stunden på denna dag. Hundkursen gick snabbt och bättre än vad jag trodde. Vi lärde oss en massa kommandon och tricks för Alfons, men även en hel del om rasen och hur hundar fungerar i allmänhet. Efter kursen så jobbade jag från 16-20 och nu har jag precis ätit middag, diskat upp, fixat ett paket som jag ska skicka tillbaka och nu väntar jag på min kära vän Julia som ska sova här ikväll. Hon borde vara här vilken minut som helst, så ska avrunda här. Vi hörs under kvällen snyggingar!

Jag och min fula vän i höstas

Sommarplaner

Denna sommar så ska jag vara hemma ovanligt mycket då vi precis har skaffat hund, men en del roligheter ska jag nog hinna med i alla fall.
Midsommar 21-23 Juni: Midsommar är en av de högtider som jag gillar bäst för då samlas vår familj, min kusins familj, en familj från Norge och en familj från Göteborg och firar midsommar ihop. Så har det varit sen 5-6 år tillbaka och det är alltid superkul. Vi byter alltid ställe varje år, och denna sommar är det min kusins familjs tur att ha, så vi ska spendera den på Värmdö.
Skåne 13-19 Juli: Jag har ju släkt på mammas sida i Skåne så hela familjen (inklusive Alfons) ska åka ner dit och vara där en vecka. Bada, sola, äta god mat och umgås med släkten är vad som står på schemat. Mys!
Spanien 26 Juli-2 Augusti: Jag, Linn, Benjamin, Mikaela, Jesper och Martin ska åka ner till Spanien och vara där en vecka. Vi har hyrt ett eget hus som vi ska bo i som ligger i Mil Palmeras, ca. en timme från Alicante och ganska nära Benedorm. Jag är så jäkla taggad så det finns inte! Bada, sola, äta god mat, festa, shoppa och mycket mer kommer vi att göra.
Och bortsett från alla dessa härligheter så kommer det nog att bli en tripp till både Maddes och Max landställen. Hur bra kommer inte denna sommar att bli?

Just girly things


Dance, Dance

Pink

Pink by elinlindberg featuring mulberry handbags

Lång dag imorgon

Har precis krypit ner i min nybäddade säng och ska strax sova. Ska ju vara på hundkursen kl.10 imorgon med Alfons och vara där i sex timmar och sedan ska jag jobba fyra timmar, så jag har en lång dag framför mig. Vi hörs imorgon helt enkelt!

Videos från Nicki Minaj


Alfons

Tänkte svara på lite frågor angående Alfons. Eller jag tänkte snarare tillägna ett inlägg till honom då jag ofta får frågor som vilken ras han är, hur gammal han är, varför vi skaffade honom osv.
Alfons är ungefär tre månader gammal nu. Han är 75% King Charles Cavalier och 25% Amerikansk Cocker Spaniel. Vi köpte honom av en uppfödare i Sigtuna som är specialiserad på att föda upp denna hundras, och so far så är vi supernöjda. Han hette egentligen Hermes när vi köpte honom, men vi valde att döpa om honom till Alfons då Hermes kan vara svårt att uttala och misstolkas, om ni förstår vad jag menar.
Anledningen till att vi valde att skaffa Alfons är mest för att min lillasyster ska slippa vara ensam så mycket. Mamma och pappa jobbar långa dagar och jag går i skolan och jobbar även jag, så hon brukar vara själv mycket. Men med Alfons så slipper hon vara det, och han sover även i hennes rum. Men sen skaffade vi även han för att vi ska vara hemma mer och bli lite mer som en "familj". Så ja, nu vet ni lite mer om världens sötaste hund.

16 Juni 2012

God eftermiddag! Haha, låter som en riktigt pensionär. Kom hem för ca. en timme sen från min pojkvän. Igår kollade vi somsagt på fotbollsmatchen (som vi förlorade, jävla skit) och spelade sällskapsspel som vi nästan alltid gör när vi är hos hans mamma. Vaknade vid 12 idag och fick pannkakor till frukost. Sen tog jag, Max och Felix en liten tripp till Ringen för att kolla in alla reor som har dragot igång. Det var lite jobbigt att inte kunna köpa något då jag nästan är pank, men får ju pengar om tre dagar så. Ikväll ska jag bara vara hemma eftersom att jag ska upp tidigt imorgon för att gå på valpkurs med Alfons. Hoppas det inte regnar då...

En bild från en fest för några helger sen. Haha, jag som rider på Daniels rygg

Fotbolls fredag

Hej på er! Har tänkt att jag ska upptadera flera gånger idag, men så fort jag har satt mig ner för att börja så har något kommit ivägen. Jag har i alla fall bara slappat hela dagen fram tills nu då jag tog en dusch och skrubbade in hela kroppen, rakade benen etc. Har precis sminkat mig och ska gå till bussen om 20 minuter. Ikväll ska jag hem till min pojkvän för middag och fotboll. Kommer nog bli supermysigt, även om jag inte är så intresserad av fotbollsbiten direkt hehe...hoppas ni får en toppen fredag!

Sleep tight

Har gosat ner mig i sängen och kollat på ett avsnitt av OTH. Tror jag ska slå på ett till innan jag somnar. Imorgon så ska jag passa Alfons och på kvällen blir det fotboll hos pojkvännen!

Project X

Godkväll på er! Ligger i soffan och har precis kollat på Project X med min lillasyster. Det kan ju ha varit den sjukaste filmen jag sett i hela mitt liv. Fatta att vara på den festen! Skulle inte bangat. Nu ska jag försöka smälta matkoman från all chips och godis och kolla på TV. Alfons ligger och sover så sött vid mina fötter hihi.

Lite kort om dagen

Hej på er! Allt bra? Med mig är det bra. Ligger i sängen just nu och ska snart sova, men tänkte skriva lite snabbt. Fick som sagt sommarlov igår så efter att vi hade varit i skolan på avslutningen så åkte jag och Johanna hem till henne och åt lite lunch och sedan åkte vi hem till mig och passade Alfons. Vid 8 tiden så åkte vi till telefonplan med resten av tjejerna för att träffa några killar från klassen. Vi kollade på fotboll och snackade lite. Vid 11 skulle resten dra vidare till Rålis, men jag och Frida kände oss trötta och vi var inte alls klädda för att vara utomhus, så vi åkte hem.
Idag så har jag varit med Rebecka. Vi har inte gjort så mycket. Lekt med Alfons, tagit en promenad ner till centrum, ätit glass och kollat på film. En riktigt bra start på sommarlovet. Imorgon ska jag klippa till topparna lite och knalla på stan med Julia.

Mobilblogg - Sommarlov

Fick sommarlov igår och det är så himla skönt. Det behövdes verkligen. Kan berätta mer senare vad vi gjorde igår.


Mobilblogg - Kollat sista avsnittet av Glee

Har precis kollat på sista avsnittet av Glee med Julia. Nu känns det som att något saknas inom mig, det är som om en bit av mitt liv har försvunnit, helt ärligt. Det slutade inte alls som jag trodde att det skulle sluta och jag och Julia grät som två barn. Nu ska vi väl hitta på något, tråkmånsen pratar i telefon just nu.

Gullig tjej på jobbet igår


11 Juni

Hehe, ingen upptadering på två dagar...bra jobbat. Men men, har inte haft tid förns nu. Orkar inte berätta om de senaste två dagarna, men festen hos Johanna i lördags var spårad och galen och igår så jobbade jag hela dagen as usual. Idag så har jag varit på picnick med klassen och nu är jag hemma och har packat om väskan, duschat etc för att åka till Julia och sova där. Imorgon har vi skolavslutning och får ÄNTLIGEN sommarlov. Fyfan vad efterlängtat, ska bli så jävla skönt. Men kan bjuda på lite bilder från festen.

På språng igen

Nu har jag äntligen lite tid att sitta ner och upptadera. Ska dock springa iväg till bussen alldeles strax för att äta trerätters hos Frida med Julia, men lite hinner jag nog skriva.
Ikväll ska jag och tjejerna på fest hos Johanna. Det ska bli grymt kul då jag inte har varit ute sen förförra helgen (?). Ska sova hos Julia sen och imorgon jobbar jag somvanligt. Men jag hoppas ni får en toppenlördag så hörs vi antingen lite mer ikväll eller imorgon. Puss på er!

Mobilblogg - På väg till Huddinge

Hej på er! Är på väg till Huddinge för att fixa lite saker för ikväll, så det är därför jag inte hunnit upptadera än. Konserten igår var helt okej, men inte värd sina 460 spänn. Hon spelade knappt en timme, hade playback och gick ibland av scenen ett tag för att byta kläder. Men nu har man sett henne iaf. Bloggar mer när jag kommer hem, puss!


Mobilblogg - På Nicki Minaj

Har inte hunnit blogga förns nu, och kan inte skriva så långt nu heller eftersom att jag är på Nicki Minaj. Men förbandet är inte så bra så det är därför jag skriver. Vad jag har hört så ska hon gå på om ca.en timme, men jag är med massa kompisar så den timmen kommer gå fort :) Shoppade även lite idag, kan visa det imorgon!


Nicki Minaj ikväll!

Hej på er! Har försökt hålla mig undan hela morgonen då städarna har varit/är här, men nu är de klara på övervåningen så jag kan röra mig fritt och blogga lite innan jag ska åka till skolan.
Idag har jag en 50 minuters lektion där jag ska få reda på mitt slutbetyg i spanska, och sedan ska jag möta Evelina i stan för lite shopping/fika och prata lite och umgås. Efter det ska jag hem till Madde och äta middag och fixa mig lite och sedan ska vi åka till Annexet med Louise för att gå på Nicki Minaj! Ska bli så himla kul och jag är supertaggad, ska bara pumpa hennes musik i mina hörlurar idag. Vi hörs när jag har tid via mobilbloggning, puss!

Juliaresan

Ta er tid att titta på den här. Det handlar om ett gäng tjejer som förlorade sin kompis Julia i cancer. Jag själv vet hur det är att ha en närstående som har/haft cancer då min pappa hade det för ca.två år sedan.
Dessa tjejer har nu startat en cykeltur för att samla in pengar till cancerfonden så att vi i framtiden ska kunna hitta ett botemedel mot det. Kolla på videon så förstår ni vad jag menar. Tillsammans kan vi rädda liv.

Klarat av första ring

Dagen blev inte riktigt som planerad. Började med att jag fick reda på mitt slutbetyg i matte. D! Jag är så jävla glad haha, hade liksom F varning i början av ettan och sen får jag D som slutbetyg?! Jag är grym. Sen gjorde jag muntliga, skriftliga och läsförståelse i spanska vilket väl gick sådär...får reda på resultaten imorgon. Eftersom att jag gjorde dessa prov så missade jag min klipptid så jag bokade om den till måndag. Och nu har jag precis tagit en dusch efter att ha varit på zumba med Erica. Ska krypa ner i sängen nu och kolla ett avsnitt av OTH och sen sova. Imorgon börjar jag 12.00 och slutar 12.50. Vääärt. Den lektionen är den sista lektionen jag kommer ha i ettan. Jag har klarat av första året!


Jag i början av ettan. Har jag förändrats tycker ni?

Mobilblogg - På väg till skolan

Hej på er! Vaknade upp bredvid min hund imorse vilket var väldigt mysigt. Gick upp och åt frukost, fixade mig, och nu är jag på väg till skolan. Har bara ben idag då det är 17 grader. Om bara solen kunde visa sig...jaja. Idag ska jag först till skolan, sen ska håret klippas och sen blir det zuuuumba. Vi hörs sen!


Right now

Hej på er! Åt middag för en liten stund sen och sitter nu i soffan och chillar. Ska ta och duscha eftersom att jag och mamma var ute på en PW i 40 minuter innan maten. Ikväll blir det nog att plugga lite spanskaglosor och läsa. Eller kolla på OTH...hehe, svårt val. Imorgon väntar skola från 11.30-15.30 och sedan klippning av håret och ett zumba pass med Erica.

Trött

Snacka om att jag är död. Somnade väl vid 4 inatt och vaknade 12. Det är ändå 8 timmars sömn och jag kände mig hyffsat pigg, men på bussen hem blev jag så jäkla trött och nu sitter jag i min soffa och försöker att hålla ögonen öppna. Ska ut och ta en PW med min mamma om ett tag, men först ska jag läsa lite bloggar och gosa med Alfons.

Mobilblogg - Kollar på film

Ligger i Johannas säng med tjejerna och kollar på Hunger Games. Har haft det super mysigt ikväll med chips, dipp, cola, godis och en massa tjejsnack. Men ska kolla klart på filmen nu och sen sova. Godnatt!

Gottis


Boring

Hade tråkigt här hemma så ringde Julia som bjöd över mig på middag så att vi gemensamt kan åka till Johanna sen. Så ska ta en buss som går 16.04 från mig. Har precis packat klart allt, så vi hörs under kvällen via mobilbloggning. Puss!

Remby

Hej på er! Hann inte skriva imorse då jag hade lite bråttom, men nu har jag tid :) Idag började jag 9.35 och slutade 10.35. Värd dag va? Skulle haft en till lektion men eftersom att treorna tog studenten så stängdes skolan 10.30. Men fick reda på att jag kommer få A i naturkunskap, så jag är glad i alla fall! Kom hem vid 12 och har hunnit käka lunch och mysa med hunden. Ska packa lite nu då jag ska till Johanna ikväll med mina tjejer och mysa och äta massa gott.
Testade på att göra ett litet collage från Remby. Vet att jag suger haha

Dagens låt


Prom

Prom

Prom by elinlindberg featuring maybelline mascara

Glöm inte bort bloppisen!

Glöm inte bort bloppisen hörrni! Jag har fortfarande en del saker kvar som jag vill få sålda, annars tar jag bort den. Så gå in och kolla om det finns något DU gillar!
http://eliinlindberg.blogg.se/2012/may/bloppis.html#comment

Sista riktiga veckan i skolan innan sommarlov!

Måndag: Hemma från skolan, plugga
Tisdag: Går från 9.35 till 14.20, efter skolan är planerna lite oklara
Onsdag: Ledig, ska antingen vara med Max eller Evelina på dagen
Torsdag: Går från 13.00 till 15.30, efter skolan ska jag klippa mig kl.16 och sedan dansa Zumba med Erica 18.30
Fredag: Går från 8.15 till 14.35, på kvällen ska jag på Nicki Minaj konsert med Louise och Madde och efteråt kanske sova med min pojkvän.
Nice vecka huh?!

Inköp

Ett linne från Vero Moda som fick följa med mig hem och ett paket som kom på posten med mina nya ansiktsprodukter.
Hej igen! Har nu varit i Farsta med Johanna och fixat lite saker. Bland annat tagit ut min p-stav. Det konceptet funkade inte för mig så nu har jag börjat ta mina minipiller igen. Kom hem för en liten stund sen och ska börja plugga nu inför mitt muntliga i spanska imorgon. Usch, fy, blä. Vi hörs sen, puss!

Solen lyser

Godmorgon på er! Vaknade för en liten stund sen och ska snart gå ner och äta frukost. Idag är första dagen på länge som solen lyser in genom mitt fönster, och jag kan inte vara annat än glad. Hoppas verkligen vädret vänder nu, det kan ju inte regna och vara 3-4 grader i Juni?! Inte OK. Men nu ska jag gå ner och ta en bit mat, min mage kurrar. Puss!

Mobilblogg - Under täcket

Nu är det dags att sova. Nästa vecka kommer bli grym! Konsert, två paket att hämta ut, betygen sätts, festa och vara med pojkvännen. Love life <3 Om jag bara kunde bli frisk någon gång också så skulle jag vara väldigt tacksam.

Så sant


Hårmunken

Min hårmunk har räddat många dåliga hårdagar. Den funkar såväl till vardags som till fest eller finare tillställningar. Idag är det tredje dagen jag inte tvättat håret på (kör tredagars regeln) och då sätter jag bara upp håret i hårmunken och voíla, det ser snyggt ut! Vet inte vad jag skulle göra utan den. Finns att köpa på HM för 20 kr.

Filmer från Avicii

Och såklart har jag filmat båda på snedden...men jaja, det är inte vad man ser på videon utan själva musiken som räknas. Nu kan ni få uppleva en bråkdel av det jag fick höra i fredags. Har jag sagt att han var grym föressten?

På gymmet

Hej på er, och förlåt att jag inte skrivit sen i fredags, men har haft det stressigt. Var ju som sagt på Avicii i fredags och det kan ha varit en av de bästa konserterna jag har sett i mitt liv. Han var rent ut sagt GRYM! Igår så tog jag det lugnt på dagen med Becka och på kvällen åkte jag hem till Max och sov där. Nu sitter jag på jobbet och försöker fördriva tiden, tänkte plugga lite spanska. Videos och bilder kommer upp ikväll när jag kommer hem om jag hinner. Puss!

Avicii

En liten sneak peak på hur det antagligen kommer att se ut ikväll. Tagga!

Spöregn

Godmorgon på er! Vaknade för två timmar sen och har inte gjort så mycket sen dess. Ätit frukost och varit ute med hunden i spöregnet. Jag hoppas verkligen att det slutar regna till ikväll, annars kan jag nog räkna med att bli ännu mer sjuk :( Men nu ska jag ta och vila och sätta på ett avsitt av OTH, puss!

Gammal bild, från sommaren 2010 tror jag

RSS 2.0