Mobilblogg - Bort från verkligheten

Hello! Försöker hålla mig vaken, så tänkte upptadera er lite. Anledningen till varför jag inte vill somna är för att vi ska åka långt med bilen imorgon, så vill kunna sova under resan. Jag och min familj (och Alfons såklart) ska ner till mormor och morfar i Mellbystrand en vecka. Det ska bli mysigt och jag längtar efter att få komma ifrån verkligheten. Bara stänga av mobilen och koppla av! Behöver verkligen det just nu. Och som ni märker så har jag inte fått tillbaka min dator än vilket resulterar i ingen upptadering. Men när jag kommer hem ska den vara klar att hämta! Så ni får stå ut tills dess älsklingar, puss på er!


Mobilblogg - Hos Madde

Hej på er! Vet att det var ett tag sen, men har fortfarande inte fått tillbaka min dator. Saknar den verkligen, hoppas den hinner komma innan fredag! Ligger i Maddes säng just nu och väntar på att hon ska bli klar, sover här inatt. Imorgon ska vi till Farsta för att fixa lite ärenden inför min resa till Spanien! Vet att det är typ två veckor kvar, men åker ju bort på fredag och när jag kommer hem kommer jag ha fullt upp så. Ja, det har väl inte hänt så mycket annat intressant. Jag har varit med kompisar, varit på fest, tagit det lugnt hemma, passat Alfons och så. Men nu har Madde lagt sig bredvid mig så nu blir det ett avsnitt av Greys Anatomy innan vi ska sova. Hoppas ni har det bra! Jag och Alfons i stan för ett par dagar sen. Hans första besök, och det gick superbra!


Sophielowes.se

Medan bloggen står tom här så tänkte jag rekomendera en sida med en massa fina smycken! www.sophielowes.se heter sidan och de säljer allt från armband till iPhone skal. Så in och ta er en titt!

Mobilblogg - Älsklingen har gått sönder

Hej på er! ÄNTLIGEN funkar blogg.se appen igen, så nu kan jag ta och berätta för er att min dator gått sönder. Hela hårddisken är totalförstörd, så idag lämnade jag in min älskling på lagning. Förhoppningsvis får jag tillbaka henne på torsdag eftersom att på fredag åker vi till Halland. Skulle ju vara kul att kunna upptadera därifrån med en riktig dator och inte bara via mobilen. Och juste, kan ju informera er om att jag inte hade någon backup på skiten, så allt är borta. Alla mina bilder, program, dokument, filmer...gone! Jaja, nu har jag lärt mig en läxa i alla fall. Sitter på bussen på väg till Max just nu, så vi hörs när vi hörs helt enkelt. Kan försöka upptadera via mobilen, men det är ju inte så roligt. Annars hörs vi förhoppningsvis på torsdag eller fredag! En arg och ledsen Elin


Filmkväll

Två bilder från min Instagram där jag heter eliinnss

Kvällen slutade lite oväntat, men roligt. Vid sju tiden bestämde jag, Becka, John, Jocke och Frej oss för att ha filmkväll hemma hos mig. Så jag gick över till mina grannar och minglade lite och åt god mat, och vid halv 10 mötte jag upp gänget och gick hem till mig. Vi såg Sherlock Holmes (igen, men jag var inte med och hyrde film) men jag tror ingen direkt kollade. Vi satt och körde stirrlekar och kollade på roliga saker på datorn istället. Sen spelade vi även neger och president. De drog för ca.20 min sedan och jag har plockat undan, tvättat av sminket, borstat gaddarna och allt sådant. Nu är jag redo för att sova! Fast kanske ska kolla ett avsnitt av OTH först hehe.

4 Juli 2012

Hej på er! Förlåt att jag inte upptaderar förns nu, men jag vaknade vid 11 idag och vid halv 1 kom Rebecka. Vi har legat ute och solat, lekt med Alfons, varit nere vid sjön och försökt få Alfons att bada (vilket inte gick så bra) och ätit tacos. Nu har jag precis kommit hem, var med mamma i Skogås och besökte en läkaren och hämtade ut lite medicin. Alfons fick även följa med upp på jobbet och hälsa på alla, han vart väldigt omtyckt. Ikväll ska vi iväg på middag hos grannarna, det ska bli mys. Så antingen så hörs vi innan eller efter det. Puss!
 

If you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best


Dare you to move

 

3 Juli 2012

Två bilder från tidigare idag
Har varit ute iprencip hela dagen, men när mamma och pappa kom hem vid fyra så slängde jag på mig träningskläderna och åkte till gymmet. Det vart armar och mage, och gud vad slutkörd jag är nu. Jag har verkligen inga arm muskler haha...mamma kom sedan och hämtade mig och vi köpte med oss Yakiniku på vägen hem. Har precis ätit och ska ta en lång, skön dusch nu.

Fint väder

Hej på er! Vaknade av ett telefonsamtal från Anton imorse, och tur var väl det eftersom att han sa att det var jättevarmt och soligt ute. Så jag sprang snabbt upp och slängde på mig bikinin och tog ut Alfons. Har varit ute i ungefär en timme nu, men var tvungen att gå in ett tag för både jag och Alfons var tvugna att dricka lite. Ska väl snart gå ut igen, men tänkte bara upptadera er lite. Gå ut i det fina vädret, man vet inte när det försvinner!
 
Jag och gosisen som inte var så taggad att vara med på bild

Rensar garderoben

Håller på att rensa min garderob, och just nu ser det ut såhär. Jag tar ut alla "vinterkläder" och lägger de i en påse tills det är dags att ta fram de igen, och så lägger jag in sommarkläderna. Samtidigt så passar jag på att rensa ut sådant som jag inte vill ha. Toppen ju! Nu måste jag börja prova de klädesplagg jag var osäker på passade, var tvungen att ta en paus haha. Vilka i-landsproblem.

Inspiration - Fitspo

Hittade denna bild på Instagram alldeles nyss och fick då lite dåligt samvete över de sex (!) kakor jag tryckte i mig förut. Nu har jag skrivit ut den och klistrat upp den på spegeln. Från och med nu ska bilden vara en inspirationsbild för mig. Inte bara så att jag ska kunna gå i bikini på stranden nästa sommar, utan för att jag ska känna mig bekväm i mig själv. Så nu blir det ändring på det onyttiga en gång för alla! Men jag ska inte sluta äta det, bara minska.

Veckans planer

Måndag (idag): Åka till Huddinge med Rebecka
Tisdag: Passa Alfons på dagen, träna på kvällen
Onsdag: Passa Alfons på dagen, åka till doktorn och på kvällen vara med Marcus
Torsdag: Passa Alfons på dagen, jobba på kvällen
Fredag: Passa Alfons på dagen, festa på kvällen
Lördag: Shoppa med mamma och sova med Max
Söndag: Jobba
 
En helt OK vecka, eller vad säger ni?

50 ways to say goodbye

 

Cookies

Hittade ett kakpaket i skafferiet, så ligger och mumsar på det just nu hihi.♥ Johanna och Erica var precis här och hälsade på Alfons och snackade lite skit. Vi taggade till lite inför fredag även. Ska bli så kul! Sov inte hos Max idag, och något gym blev det inte heller. Satsar på beach 2013 istället ;) Nu ska jag kolla på ett avsnitt av OTH och sedan rensa min garderob. En rolig måndagskväll!

The boys who ♥


Monday morning

Min goda frukost imorse
Ursäktar för den dåliga upptaderingen, men jobbade 12-20 igår och när jag hade slutat så mötte Max mig i centrum. Vi köpte med oss lite gott och sedan åkte vi hem till mig och kollade på EM finalen. Spanien var värdiga vinnare! Nu har de vunnit EM, VM och EM igen. Kanske vinner de VM om två år också? Skulle ju vara ganska kul haha. Efter EM finalen kollade vi på filmen "Shoo bre" som var riktigt bra faktiskt, och vid halv 1 somnade vi. Gick upp vid 9 idag då Max var tvungen att åka 10, och nu sitter jag här. Har ätit frukost och ska nog gå ut och sola ett tag om molnen försvinner. Ikväll ska jag antingen gymma eller sova hos Max, vi får helt enkelt se.

Mensvärk

Hade en supermysig kväll igår med Rebecka och Julia. Vi kollade på "En gång i Phuket" och åt lite godis och paj. Julia sov sedan hos mig, men vi hade ganska svårt att somna. Tror jag slocknade vid halv 3.
Nu sitter jag på jobbet och kämpar med en otrolig mensvärk. Vill bara åka hem och lägga mig med värmekudden på magen. Blääää :(

RSS 2.0