29 November 2012

Hej på er gullisar! Allt bra? Med mig är det bra, imorgon är det äntligen fredag och nu är alla jobbiga prov över för denna vecka. Känns så skönt, som jag längtat efter helg! 
 
Igår så var jag i skolan i 45 minuter och sedan åkte jag hem igen. Tog det lugnt ett tag innan jag var tvungen att åka tillbaka till skolan vid halv 5 för utvecklingssamtal. Det gick bra och jag ligger bra till i alla ämnen. Inget märkvärdigt direkt. Idag så hade vi både matte prov och psykologi seminarium. Det kändes som att det gick bra på båda och killarna i klassen vann sin tredje vinst på innebandyn, så det har ändå varit en bra dag! Nu ska jag bara ta det lugnt, för det förtjänar jag.
 
Bokade Summerburst igår, så nu längtar jag som fan till sommaren

Mobilblogg - Hatar regn

Har jag sagt att jag hatar regn? Finns fan inget värre. Kläderna blir blöta, håret blir förstört, likaså sminket, paraplyet går av på mitten för att det blåser och allt blir bara äckligt. Haha, märks att jag haft en dålig morgon...hoppas dagen blir bättre. Godmorgon förresten!

Ge mig tunna jackor och sol igen tack. Eller åtminstone snö


Mobilblogg - Tisdag morgon

Godmorgon på er! Sovit gott? Jag har väl sovit helt okej. Mr. Secret hade lite mardrömmar inatt tror jag för han vaknade X antal gånger och skrek. Stackarn :( Nu är jag på väg till skolan i alla fall och Mr. Secret ligger kvar hemma och sover. Så är livet ibland, orättvist.
Hann inte upptadera igår, men var i skolan en kvart då vi kollade på några grupper på idrotten som visade sin dans, och efter det lunchade jag och Elin på Forno Romano. Åkte hem och pluggade, och på kvällen kom Mr. Secret och efter ett tag även Rebecka som hjälpte oss med matten.
Nu ska jag försöka överleva denna dag utan att somna, hoppas ni får en bra tisdag!

En bild på min babe när vi lunchade igår ;)


Mot Mr. Secret

Blev inget av med dansen idag då vi inte ska redovisa imorgon, så nu åker jag till Mr. Secret istället. Ska försöka få lite matte gjort där och sen blir det bara mys. Perfekt avslut på en bra vecka!
 

25 November 2012

Godmorgon! Sovit gott? Det har jag. Har dock ont i diverse delar av kroppen så som ryggen, fötterna och armarna, men det var det så jävla värt för FAN vad SHM var grymma igår! Det var helt sinnessjukt. Och det bästa var att dom inte var sena heller, utan exakt klockan 22 drog dom igång enligt schemat. Konserten slutade vid halv 1 och då gick vi ut från arenan med blandade känslor. Ville verkligen inte att det skulle vara slut, men så var det tyvärr. Kom hem runt halv 2 och tog då en dusch och somnade.
 
Idag så ska jag få en del plugg gjort och vid fyra ska jag, Julia och Elin vara hemma hos Henry för att träna på en dans som vi har uppvising på imorgon i skolan. 
 
We came, we raved, we loved ♥

SHM ikväll!

Hej mina älsklingar! Har precis fixat klart mig och ska snart åka till Julia för lite taco middag med henne och Louise innan SHM. Är så jävla taggad så det är helt sjukt! Kommer bli fett! Men måste rusa till bussen nu, hoppas ni får en toppen lördag för det kommer jag ha!
 

23 November 2012

Hello friday! Haft en bra dag? Det har jag. Vaknade imorse utan magont och åkte till skolan. Hade matte, svenska och italienska vilket gick bra och nu har jag varit hemma ett tag. Har hunnit ta en dusch och packa saker eftersom att jag ska sova hos Mr. Secret ikväll. Hoppas ni får en bra fredag älsklingar!
 

Mobilblogg - Sova tidigt

Hej på er! Har lagt mig i sängen för att försöka få en god natts sömn och sova bort det onda som fortfarande härjar i min mage. Jag kan verkligen inte bli sjuk nu innan helgen, ska ju på SHM på lördag och har taggat ända sen biljetterna släpptes. Tänker INTE låta lite magont stoppa mig. Hoppas ni mår bättre än mig gosisar!

Längtar galet mycke


Mexico 2011

Lite bilder från paradiset Mexico som vi besökte vintern 2011. Saknar det så himla mycket och skulle ge vad som helst för att vara där just nu! Bara sola, bada, äta gott och ta det lugnt. Skulle verkligen behöva det ♥

22 November 2012

Hej på er! Inte skrivit sen i måndags hehe. Dumt av mig! Kan dra lite kort vad som hänt i veckan. I måndags så var jag i skolan och på kvällen kom Mr. Secret till mig. Vi pluggade matte med Rebecka och sen sov han kvar. I tisdags var jag i skolan och jobbade på kvällen, hade saknat mina barn så mycket! Igår så var jag ledig från skolan, så på morgonen ringde Mr. Secret på dörren och överasskade mig med Ben&Jerrys! Måste ha världens finaste kille alltså. Efter att ha spenderat lite tid med honom åkte jag hem till Elin där Julia befann sig, och vi tränade på våran dans till idrotten. När jag kom hem så pluggade jag matte med Rebecka och njöt av glassen som Mr. Secret köpt till mig.
 
Idag kunde jag inte gå till skolan då min mage uppför sig väldigt underligt. Låter som att den försöker prata med mig samtidigt som den ibland vrider sig i plågor och skriker. Usch och blä. Har inte tid att bli sjuk! Så ligger nu och försöker plugga lite italienska och ska snart gå ner och göra någon form av lunch. Hoppas allt är bra med er!
 

1. Killarna i klassen spelade innebandyturnering i tisdags och vann! 2. I tisdags kväll hade jag lite mys med mig själv

Mobilblogg - Sen måndag morgon

Godmorgon! Eller god förmiddag kanske det blir, men för mig blir det morgon då jag gick upp för en timme sen och nu är på väg till skolan. Börjar 11.45 idag och går till 14.40, så det är en kort dag med endast två lektioner. Hoppas ni får en bra måndag, för jag kommer få det. Puss!

Alldeles nyss ute i det fina vädret


18 November 2012

Hej på er! Allt bra? Med mig är det bra, ligger i soffan och läser lite bloggar. Har pluggat hela dagen men tog precis en liten paus för att upptadera er. Vet att jag inte skrivit sen i torsdags, men jag har inte haft tid. Har intervjuat en kille som lever med sjukdomen HIV, varit på fest, myst med mina tjejer och varit med Mr. Secret. Finns ingen som gör mig så glad som han  Kan bjuda på lite bilder från festen igår!
 

1. Albin och jag                           2. Albin, Jonte och jag                  3. Evelina och Jonte

15 November 2012

Godmorgon på er! Upptaderade inte något igår då jag hade en fullspäckad dag. Vaknade vid tio och åkte då till Julia och var där och pluggade till fyra ungefär, sedan åkte jag och mötte Madde så åkte vi hem till mig och lagade lite mat, pratade och så. Vid sju åkte hon till sin dans och strax efter kom Becka till mig och då pluggade vi matte i två timmar som vanligt på onsdagar. Sen var jag så slutkörd att jag somnade på direkten. 
 
Idag har jag också en fullspäckad dag. Skola från 8.00-15.30, sen ska jag, Julia, Henry och Elin stanna kvar i skolan och öva på en dans som vi ska ha redovisning på om två veckor och kl.19 ska jag, Julia och Elin intervjua en man som har HIV inför vårt reportage. Det ska bli intressant! Men nu blev det en jävla bok känns det som haha, vi hörs sen.
 
Jag och min lilla prins för några veckor sen

Mobilblogg - Mållös

Går inte ens att beskriva i ord hur jag känner just nu. Filmen var fantastisk, rolig, sorglig, omtumlande, underbar och allt ni kan tänka er. Se den så fort ni kan! Bjuder på bilder imorgon för nu måste jag verkligen sova. Puss och godnatt på er!


13 November 2012

Godmorgon! Idag har jag en lång men rolig dag framför mig. Går i skolan från 8.00-13.35, sedan ska jag hem och hämta Alfons och ta det lite lugnt hemma, sen är det lägenhetsvisning på Kungsholmen kl.18 och efter det blir det middag och bio med tjejerna. Vi ska gå på Twinight som innebär att man ser första delen av fyran i Twilight och sedan har andra delen midnattspremiär. Så jag kommer väl komma hem runt tre inatt, men det kommer det vara så värt!
 

12 November 2012

Hej på er! Mår ni bra? Med mig är det bra trots att det är måndag. Det har varit fint väder idag, kort dag i skolan och så vaknade jag ju upp bredvid en fin kille imorse.♥ Kunde inte startat dagen bättre!
Var som sagt en kort dag idag i skolan med endast två lektioner, så efter skolan hann jag med en fika med min vän Marcus. Vi hade en del att prata om, så det var kul. Kom hem för ett tag sen och sitter nu och skriver på min psykologi uppgift. Måste även hinna plugga lite engelska också. Men jag surar inte för det, för denna vecka kommer bli en bra vecka!
 
Marcus idag inne på Café Fotöljen

Mobilblogg - Ut på landet

Sitter på bussen på väg ut till landet och Mr. Secret. Ska ju som sagt sova där inatt.
Teatern var väl helt okej. Inte den bästa jag sett, men inte den sämsta heller. Aja nu ska jag snart av. Vi hörs imorgon!

Satt och frös när jag väntade på bussen


Fars dag

Grattis på fars dag min kära pappa. Jag älskar dig ♥

Mobilblogg - 11 November

Hej på er! Förlåt för ingen upptaderingen igår, men jag hann inte innan jag skulle åka iväg till Evelina. Var där igår kväll och serverade på hennes pappas 50-års fest. Det var mycket folk men det var kul, och vi fick även betalt för det. Idag så var jag tvungen att åka vid 11 då jag och min familj ska åka och kolla på en lägenhet på Kungsholmen vid 12. Hoppas på att den är fin! Ikväll så ska jag på teater med min mamma och lillasyster och sen förhoppningsvis sova hos Mr. Secret. Har sovmorgon imorgon så jag börjar 11.45. Har ni något roligt planerat idag?

Jag och Eve igår under festen


9 November 2012

Hej på er kompisar! Mår ni bra? Med mig är det bra. Hade en väldigt kort dag idag med endast en lektion, så jag slutade 11. Då åkte jag in till stan med Elin och Julia och köpte farsdag present till min kära pappa. Det är ju faktiskt farsdag på söndag. Efter det åt jag och Julia på McDonalds och nu sitter jag hemma och ska kolla på "Torka aldrig tårar utan handskar". Jag var nog den enda som inte kollade på det när det gick på TV, och nu ska jag, Elin och Julia skriva ett reportage om hur det är att leva med HIV, och för att då hänga med lite i svängarna så ska jag kolla på alla tre avsnitt.
 
Jag och fina Elin idag utanför skolan

8 November 2012

Hej på er! Vet inte ens hur jag ska börja detta inlägg då det var nästan en månad sen jag upptaderade här hehe...dock har jag några tappra läsare som hänger kvar och tjatar på att jag ska upptadera, så nu kör vi! Vad har hänt den senaste månaden då? En hel del faktiskt. Har festat lite, pluggat, haft besök från Göteborg, varit i London, jobbat, umgåtts med kompisar och även en hel del med Mr. Secret. Så det har varit en toppen månad faktiskt! Kan bjussa på lite blandade bilder från min Instagram så skriver jag mer senare.
 


Bild 1: Jag i min VS mysdress
Bild 2: Ludde och Tippe på fest
Bild 3: Jag och Madde på en fest i Stureby
Bild 4: En fika med Julia
Bild 5: En del av min shopping i London
Bild 6: Jag och min arbetskollega Marcus på vårat jobb

RSS 2.0