25 December 2012

Godmorgon på er! Hade ni en bra julafton igår? Min var toppen! Började dagen med en god frukost och slog in de sista julklapparna och klockan tre tittade vi på Kalle Anka. Efteråt drack vi lite glögg och åt pepparkakor och sedan var det dags för julbord. Efter två timmars ätande delade vi ut julklapparna och öppnade dom. Jag blev supernöjd med alla mina! Efter julklapparna spelade vi lite spel och åt risalamalta. Somnade runt ett glad och lycklig.
 
Idag så åkte min släkt hem vid 10 och sen dess har jag städat lite och ätit frukost. I eftermiddag kommer farmor och farfar och ikväll ska jag hem till Totte för att sova där och byta julklappar. Toppendag!
 
Bild 1: Våran gran
Bild 2: Min morbror fick en 2kg chokladkaka
Bild 3: Jag, Alfons och min snygga kusin i bakgrunden
Bild 4: Mina kusiner André och Sofie
Bild 5: Min present som jag fick av Rebecka med tillhörande rim
Bild 6: Mina presenter som jag fick av familjen och släkten

Årsresumé del ett

Januari:
Firande in året med mina "nya" kompisar från gymnasiet hemma hos Stephanie, och det var en sjuk kväll. 2012 började tyvärr inte så bra då jag bråkade med Rebecka under en lång period och hade problem med min dåvarande pojkvän. Shoppade dock en hel del, festade och fick jobb på Fokus Gym.
 
Februari:
Februari bjöd på en del sjukdomar. Förkyldning och magsjuka närmare bestämt. Mitt konstanta festande fortsatte och jag umgicks en del med min dåvarande pojkvän. Fikade och lunchade både med gamla och nya vänner, och på sportlovet åkte jag och min familj till fjällen med en annan familj.
 
Mars:
Våren började komma och jag jobbade ganska mycket. Träna var en rutin jag hade i vardagen, och jag kommer ihåg att jag drömde en massa konstiga drömmar av någon anledning. Vi hade väldigt mycket i skolan också (har typ inga bilder från i Mars då min dator kraschade).
 
April:
Blev blond igen efter att ha varit brunett i ett halvår och vi mottog även dom första bilderna på Alfons. Åkte till Halland och släkten över påsken och firade den där vilket var väldigt mysigt. Jag och Rebecka hade en heldag i stan med sju timmar shopping och den 20 April snöade det. Typical Sweden haha. Den 28 April var jag på fest hos Stephanie som slutade med en stukad fot och en grov baksmälla.

Dan före doppardan

Hej älsklingar! Hur är det med er såhär i juletider? Är förvånad över att ni faktiskt hänger kvar här, får dåligt samvete över att jag inte uppdaterat :( Men ska försöka bättra mig nu på lovet! 
 
Kan försöka ta allt i stora drag sen vi hördes sist. Jag har skaffat mig en pojkvän och Mr. Secret har numera fått ett namn. Totte heter han. Jag har även köpt julklappar, haft julfest med min kompis Madelene, pluggat ihjäl mig, firat min bästa vän som blivit 18 och umgåtts med vänner. Just nu har jag släkten på besök och imorgon är det äntligen julafton. Gud vad tiden gått fort! Bara åtta dagar kvar till nyår, och det enda jag kan tänka på är hur annorlunda mitt liv var för ett år sen. Men är så jävla nöjd med livet som det går att bli just nu, och 2013 kommer bli fantastiskt. 
 


Bild 1: Jag och Alfons för några veckor sen
Bild 2: En myskväll för mig själv
Bild 3: Jag och Albin på julfesten för några helger sen
Bild 4: Jag och min älskade
Bild 5: Fikastund hemma hos Totte
Bild 6: Jag och Rebecka som blev 18 förra helgen
 

Mobilblogg - Kommit iväg till skolan

Godmorgon! Är ni på väg till skolan/jobbet? Jag har faktiskt kommit iväg otroligt nog. Bortsett från att jag fick vänta på bussen i 30 minuter och precis missade tunnelbanan när jag kom till Farsta så har det varit lugnt. Dock kommer jag att komma försent, men går ändå till sex ikväll typ, så det gör inget tycker jag. Hoppas det går bra för er!


Mobilblogg - Snöstorm

Hej på er! Ligger i sängen nu och ska snart sova, men tänkte skriva några rader först. Har varit hemma idag som resten av Stockholm då det varit snöstorm. Enda gången jag rörde mig utanför huset var när jag och pappa gick till Alfons dagis för att hämta han. Tog 1 1/2 h fram och tillbaka. Kul. Får väl se om man kan ta sig till skolan imorgon eller om det blir ännu en dag hemma.


4 December 2012

Hej på er! Förlåt att jag inte skrivit på ett par dagar, men har inte hunnit. Blir så ibland, tappar bort bloggen mellan läxor och känslor ungefär. Hade en super helg med mys, julbord och ännu mer mys. Min vecka har börjat bra också, och den kommer avslutas ännu bättre!
 
I söndags så unnade jag mig pepparkakor och julkalendern då det var 1:a advent

RSS 2.0