Egoboost

Godmorgon snyggingar!
Är ledig idag, så jag vaknade vid tjugo i 11 och har hunnit duscha, äta frukost och kolla på ett avsnitt OTH. Ska börja plugga till mina två prov som jag har i veckan nu, kuuul. Jaja, det är alltid kul att få en egoboost på morgonen!


I hetaste laget

Om sanningen ska fram nu så har jag tagit en liten "paus" från bloggen. Bara några dagar, men det var behövligt. Jag har koncentrerat mig på skolan, kören och på min släkt som varit här över helgen. Jag har inte gjort något speciellt sen jag sist skrev. Klippte mig i torsdags (det blev superkort så jag var tvungen att köpa löshår hehe..) och i fredags när hela släkten hade kommit så var vi på en teater som heter "Sugar - I allra hetaste laget". Den var verkligen bra, över förväntningarna. I lördags så var jag i skolan från halv 10 till 12 för vi hade öppet hus, sen var jag med Max från 12 till 3 ungefär. Vi åt i Farsta, bussluffade och lite annat sånt normlt ;) Hade kör mellan 4 och 7 och åkte därifrån till en resturang där hela min släkt var. Och idag har en del av min släkt åkt hem förutom mormor och morfar. Och idag har jag haft kör igen mellan 13 och 16.

Jag har pluggat mesta delen av kvällen/eftermiddagen så nu ska jag tvätta av sminket, slänga på mig mjukiskläderna och bunkra upp med godis för att kolla på OTH. Jag är ledig imorgon eftersom att jag var i skolan i lördags så det är hur skönt som helst! Jag upptaderar er senare, okej? Puss!


Veckans blogg hos Sarah Tjulander

Jag är med i en tävling om att bli veckans blogg hos Sarah Tjulander. Var det du med!
www.sarahtjulander.blogg.se


Working girl

Hej och förlåt att jag inte hörde av mig igår när jag kom hem, men jag hade en hyfsat stressad dag igår. Skriver lite snabbt vad jag gjorde, sen måste jag rusa. Var i skolan, åkte efter en lång omväg till Farsta och solade med Erica och hon bokade klipptid. Åkte sedan till Skogås Centrum och sprang hem till Erica och kissade, sprang sedan till hennes buss som var sen och sen hoppade jag av en station senare där Svante och Frida var. Vi sålde tulpaner och jag tjänade 305 kr. Måste gå, puss!

Av med allt

Godmorgon snyggingar! Sitter här och dunkar lite gammal musik och har precis fixat klart mig. Idag har vi kurs och musik-dag. Mår fortfarande lite illa från igår, fattar inte vad det är med mig?! Men ska gå till skolan i alla fall. Och idag är sista dagen med mitt hår innan jag klipper av det. Lite sorgligt är det, men det behövs veeerkligen. Vi hörs när jag kommer hem, puss!


Innan jag klippte mitt hår sist..


Bed, I love you

Nu går en liten elin och lägger sig för hon är trött. Snipp snapp snut, så var dagen slut.

Take me were the sun is shining

Hittade några bilder från Spanien där vi var i somras. Kolla vad fint det är, och varmt...och jag är så brun...TA MIG HÄRIFRÅÅÅN!




Saker ni kanske inte visste


Fakta:
1. Mitt fullständiga namn är Elin Johanna Bergliot Lindberg
2. Jag kan faktiskt sjunga (som ni ska få höra någon gång)
3. Jag har fyra systrar
4. Jag har riktigt bra betyg i skolan
5. Jag är en "t-shirt och jeans" tjej
6. Jag ska utomlands fyra gånger i år (har redan varit på en av resorna)
7. Jag och min familj åker varje år utomlands och åker skidor
8. Jag skulle kunna förlova mig nu
9. Jag tyckte OTH var skitdåligt innan jag började kolla på det "på riktigt"
10. Jag har ångest inför gymnasievalt...


När världen känns tung på dina axlar, låt mig hjälpa dig att bära

Efter att ha kollat klart på hela tredje säsongen av OTH och gråtit några tårar och tyckt synd om mig själv så har jag börjat skriva om Ryska Revolutionen igen. Har lite småändringar att göra (okej, ganska stora förändringar) och sen ska jag öva på min låt. Vi kommer antagligen ha musik imorgon eftersom att det är kursdag och jag tänker INTE missa skolan då för vi får alltid en massa viktiga papper etc. Önskar bara att min pojkvän var här med mig nu..vet faktiskt inte när jag träffar han igen. Jaja, slut på deppmode och på med pluggmode. Hörs sen!


Förklarar i bilder

Morgonens outfit:



Outfiten just nu:



Jag fick åka hem från skolan för att jag mådde illa. Vinterkräksjukan går i våran skola. Om jag får den blir jag såhär


Men jag har ju...

Shopping is life

Hej och förlåt att jag inte upptaderat sen igår eftermiddag. Jag gör massa andra saker och glömmer bort bloggen helt enkelt. Den får stå i skuggan lite nu när jag har så mycket i skolan och med pojkvännen, kören och allt annat. Förlåt.

Gjorde ingenting speciellt igår. Pluggade, fixade pappas present och massa tavlor till mitt rum, kollade upp limousiner och kollade på OTH. Det är så himla sorgligt just nu :(
Idag så har jag varit i skolan. Hade en föreläsning om droger i två timmar med en kille som var jätterolig, skitbra föreläsning! Efter skolan åkte jag och Madde in till stan. Vi fikade, pratade och jag fick med mig en BH och en magtröja hem. Båda från HM, love them! Efter det åkte jag till kören. Det var terminsstart och våran konsert som är om ca.2 veckor har temat kärlek. Ska kanske sjunga låten "Love of my life" som är såååå fin. Och nu är jag hemma. Ska snart duscha och gå och lägga mig, är super trött. Puss.


Your crazy in love girl

Är det bra att man älskar en person så mycket att man inte kan vara utan den en sekund? Man känner hans lukt överallt, den har satt sig på dina kläder. Eller är det bara inbillning? Är det bra att vara så beroende av en person?
Jag skulle säga att det är bra, det bevisar ju att du älskar personen väldigt mycket. Men tiden utan han då? Den blir outhärdlig. Du kan bli gråtfärdig bara du tänker på han och det faktum att han inte är här med dig. Kan ni inte träffas en dag då ni har bestämt krossas ditt hjärta. När du inte kan träffas fast han kan blir du helt förkrossad och känner dig taskig. Det kan inte gå en helg utan att ni sover med varandra, men ibland gör det det. Och tanken på att inte få vara med han en natt, se han sova, gör dig galen. Han verkar ta det hela lugnt, och du spelar med. Men innerst inne då? Där pågår ett inferno av känslor.


Perfekt helg

Hej bloggen! Har haft en helt underbar helg och kom hem idag vid halv 1. Kan berätta vad jag och Max gjore igår.

Jag åkte hem till han och var där vid halv 7 och då gick vi till Medis och gick in och köpte biljetter till filmen "Meet the parents Little Fockers" och sen gick vi till resturangen som vi hade bokat bord på och beställde mat. Vi båda åt kyckling med cashew nötter och grönsaker och ris. Hur gott som helst, men mätt blev man! Efter det så chillade vi lite inne på biografen och sen vid 9 började bion. Jag rekomenderar den inte, den var verkligen riktigt dålig. Man skrattade bara för att den var så tråkig. Den var klar vid 11 och då gick vi hem till Max och när vi kom dit så spelade vi spel med hans mamma och Mange till tjugo i 1. Jag och Max vann såklart. Sen gick vi och la oss och kollade på någon film om bergsklättrare haha.

Och idag var det upp tidigt eftersom att Max skulle jobba. Så nu är jag hemma och håller på och fixar med pappas present vilket går sådär...saknar Max redan :( Vi har ju 9 månader idag, så det var synd att vi inte kunde vara med varandra. Men jag har haft en perfekt helg, tack för allt älskling.

Walk

Ska knalla till bussen om 10 min, puss.

A magical night

Hej snyggingar! Passar på att slänga in ett inlägg nu när jag ändå har lite tid över.
Max sov ju hos mig igår som jag sa och vi hade gäster, det var trevligt. Dom åkte hem runt tjugo i 12 och då hade Max redan somnat för han var så trött hihi, sötis. Jag somnade någon gång vid halv 1 och vi vaknade 10 imorse. Han åkte härifrån vid halv 12 för han skulle hem och fixa sig och då åkte jag, mamma och pappa och tränade. Gick och sprang 45 min på löpbandet, fyfan. Jag har duschat, smörjt in mig, noppat ögonbrynen och lite sådant och ska fortsätta snygga till mig..ska möta Max på Söder halv 7 ikväll. Vi hörs när vi hörs helt enkelt, puss!

Byta stjärntecken?

Stenbocken: 20 januari till 16 februari.
Vattumannen: 16 februari till 11 mars.
Fiskarna: 11 mars till 18 april.
Väduren: 18 april till 13 maj.
Oxen: 13 maj-21 juni.
Tvillingarna: 21 juni till 20 juli.
Kräftan: 20 juli till 10 augusti.
Lejonet: 10 augusti till 16 september.
Jungfrun: 16 september till 30 oktober
Vågen: 30 oktober till 23 november.
Skorpionen: 23 november till 29 november.
Ormbäraren: 29 november till 17 december.
Skytten: 17 december till 20 januari

VAD ÄR DET HÄR?!?!?! Jag har ALLTID varit oxe och kommer FORTSÄTTA vara det tills jag dör. Jag passar verkligen som det, mitt horoskop stämmer alltid. Blir ju helt förvirrad nu..:(

Med kärleksplaneten Venus som stjärnteckenhärskare blir Oxen varm och sensuell. Oxen uppskattar skönhet och livets goda. I relationer och samarbete är Oxen sinnlig och lojal. En pålitlig vän som står med båda fötterna på jorden. Oxen är rejäl och håller sina löften. Oxen är i regel lugn, trofast och tålmodig, men mycket envis!

Eftersom god mat och dryck uppskattas ser man ofta Oxen i köket, på caféer eller restauranger. En livsnjutare som värdesätter kvalitet och komfort. Skönhetsplaneten Venus skänker Oxen en inbyggd känsla för färg och form. Ett intresse för kläder, inredning, dofter, blommor, konst eller musik hör till bilden.

Förutom en dragning till livets goda värdesätter Oxen trygghet och stabilitet. Nödvändiga förändringar ska vara väl genomtänkta och praktiska aspekter noga vägas in. Alltför snabba förändringar brukar inte välkomnas. ”Man vet vad man har men inte vad man får” En bestämd läggning och god framförhållning är kännetecknande, likaså ett ekonomiskt sinnelag. Att skapa långsiktiga mål är naturligt för den stabila och jordnära Oxen, som brukar bygga upp en solid materiell plattform. Planeringsförmåga, tålamod och omtänksamhet hör tecknet till. Barn, djur och natur ligger denna välvilliga och ansvarskännande personlighet extra varmt om hjärtat.

Resumé

Hej, och förlåt att jag inte har upptaderat sen i tisdags. Har suttit vid datorn och så, men då har det varit för att plugga eller öva på min låt. Så ni ska få en snabb resumé av vad jag har gjort sen i tisdags.

Tisdag:
Var och kollade på Östra Real, det var verkligen över mina förväntningar. Skitbra skola verkar det som, och den linjen jag vill gå har dom haft där 10 år medans den är ny för alla andra skolor i år, så det är ett stort plus! Träffade även massa kompisar där som man inte sett på ett tag.

Onsdag:
Jag var i skolan somvanligt, hade kursdag och musik. Stannade en stund med Erica i Farsta för att hon kollade efter en present till sin pojkvän och sen åkte jag hem och då kom min mattecoach och var här i 2 timmar och hjälpte mig med matten. Skrev klart min låt efter det och la till ackord och melodi och den blev faktiskt ganska bra! Kanske lägger upp den på bloggen? ;)

Torsdag:
Var i skolan och hade svenska och spanska. Efter skolan så stannade jag kvar en timme och lallade lite innan jag åkte in till stan och mötte min pojkvän. Vi gjorde inte så mycket, gick runt, åkte tunnelbana och pratade och pussades bara hihi. Åkte hem och övade på min låt, kollade på OTH och så.

Och idag så har jag varit i skolan. Efter det så åkte jag,Frida och Erica och solade i Farsta i 10 min (och jag blev faktiskt riktigt brun), sen tog vi bussen hem. Har inte gjort så mycket sen jag kom hem, spelat upp min låt för mamma&pappa och snart ska jag duscha och fixa mig innan gästerna och Max kommer. Han ska sova här ikväll, ska bli supermysigt! Vi ska vara med varandra hela helgenm så förvänta er ingen bra upptadering..:(

Haha, hoppas någon orkade läsa allt det där? Jaja.


Skinnjacka

Ska åka tidigare till skolan eftersom att mamma blev klar med sitt sena möte redan nu, så ska ta bussen som går tio över 5 hårifrån. Jag har dragit på mig skinnjackan också eftersom att idag är sista dagen det ska vara plusgrader, sen ska det bara bli kallare igen. Suck :( Jag älskar min skinnjacka, vi passar så bra ihop...jaja, vi hörs när jag kommer hem. Puss!

Bilden som jag tänkte lägga upp vill inte komma upp så -.-


Outfit






Körde på en ganska casual outfit idag, hade ingen fantasi imorse. Skulle ju varit med min pojkvän, men han var tvungen att göra andra grejjer så..jag ska i alla fall plugga nu, mina läxor sviker mig aldrig! Haha, vi hörs kanske innan jag åker eller efter. Puss

Du är det finaste jag vet

Tjenare coolers! Orkade gå upp i tid idag så jag hann blogga, fantastiskt va? Idag har vi engelska och idrott, en fullspäckad dag för mig oftast. Måste hitta någon att vara med på idrotten också, Frida och Erica är ju inte där. Sen ska jag som sagt träffa min pojkvän, saknar han så mycket! Vi hörs ikväll, puss.


Det finaste jag vet

Tomorrow is a new day

Go'kväll! Haha fan vad jag låter som en gammal kärring...kom hem för ca.1 timme sen och det gick bra i skolan. Det var inte så många där eftersom att det bara var ett extramöte så det var lite tråkigt tycker jag eftersom att jag gillar att stå och svara på frågor och vara den som vet allt. Stå i centrum helt enkelt ;) Ska gå och lägga mig snart eftersom att jag bara sov 5 timmar inatt, och imorgon är det idrott i skolan. Blää...men kan inte skolka, gjorde det dom sista gångerna förra terminen så. Sen ska jag träffa min pojkvän, wiie! Så vi hörs imorgon? Puss.

A busy week

Hej snyggingar! Sitter och laddar ner massa appar till min mobil, visste inte att det fanns så mycket man kunde ladda ner helt gratis! Har faktiskt Erica att tacka för den upptäckten haha. Det blev ingen vidare upptadering igår. Jag pluggade fram till halv 4 och sen kollade jag på OTH hela kvällen förutom när jag skulle äta. Kunde inte gymma för pappa orkade inte så ska försöka hinna med det nu i veckan. Alla mina dagar är verkligen fullbokade, hur ska jag hinna med?! Ska åka tillbaka till skolan vid tjugo i 6 för jag ska prata för dom nya sexorna som ska börja där tillsammans med Eric och Rojina och sen när jag kommer hem bli det nog en dusch och sen direkt i säng. Imorgon ska jag vara med Max en stund och sen åka till Östra Reals öppna hus. Vi kanske hörs innan jag åker till skolan, puss!

A typical sunday

Godmorgon! Vaknade för en stund sen och har bara hunnit äta frukost och kolla lite på TV. Idag kommer bli en ganska typisk söndag. Plugga, träna och titta på någon ny serie som börjar ikväll på 5an. Hoppas den är bra, annars slår jag mig ner framför OTH. Vi hörs väl under dagen antar jag. Puss

Ska lätt skaffa biorum

Hej! Någon vaken? Jag kom hem för ca.50 min sen och vi började kvällen med att käka på Gullmars Kebab och sen tog vi bussen till Lidl och handlade godis och 5 liter cola (har man en colaberoende pojkvän så) och Max var TVUNGEN att köpa en påse som vi skulle ha sakerna i som glänste lite för 8 kr! För en jävla påse? Haha, ja han är lite knäpp. Sen gick vi hem till Oscar och gick upp till hans biorum på vinden som är ljudisolerat och det var helt sjuuuuukt najs. Dom hade en skitstor TV med Blu-Ray bild (skarpare bild, färger etc) värsta sorundsystemet som var 8.2 i styrka, sjukaste basen, biostolar som man kunde fälla ner som sängar och ha fotstöd, mugghållare på sidan, belysning bakom tvn som kunde ändra färg till massa olika och jag vet inte vad, men najs var det iaf! Vi såg på filmen "Taken" som jag har sett förut, men den är fortfarande lika bra och hemsk. Sen lyssnade vi på musik, pratade, kastade kuddar på varandra, åt godis och så. Vid 11 tog jag, Max och Becka bussen till Blåsut där vi skildes åt, och nu är jag som sagt här. Ska bjuda på några bilder och sen kolla ett avsnitt OTH. Puss!



Hihi söööötis



En LITEN del av biorummet!


Movie night

Hej igen snyggingar! Hade en väldigt trevlig kväll igår, och nu har jag duschat, rakat mig, smörjt in mig och sådant. Ska börja fixa mig om ett tag då Becka kommer hit, sen ska vi åka in till Gullmars och möta Oscar och Max. Vi ska käka kebab någonstans där (något som har ett förslag på ställe?) och sen ska vi hem till Oscar för läskiga filmer och massa onyttigheter! Kommer bli en super kväll tror jag, så vi hörs inatt när jag kommer hem? Om jag inte lyckas få med mig pojkvännen hem? Hoppas på det, puss.


Oscar och Becka från senaste filmkvällen

You never know

Tjenare sexy's! Har precis ätit middag nu, blev tacos som alltid är lika gott. Hade en liten pratstund med mamma, skönt det med. Skolan idag var vääääldigt seg, känns som att den här terminen kommer bli jobbig för jag är redan skoltrött efter två dagar :( Efter skolan så åkte jag, Frida och Erica och solade och förhoppningsvis fick jag lite färg, solade bara 10 min. Måste göra lite andra saker nu, så..vi hörs? Idag, imorgon? Jag vet inte. Puss

When you need a place to run to

Hoppas mitt inlägg kommer upp nu eftersom att det står att dom genomför vissa ändringar och att det kan bli störningar...

Hej i alla fall! Sovit gott? Det har jag fast min pojkvän höll mig vaken igår så tillslut somnade jag ifrån han. Känner mig alltid så taskig när jag gör det :( Idag har jag syomöte i skolan, så jag får skjuts dit. Sen är det kursdag och vi har musik också. Denna termin i musik ska vi skriva en EGEN LÅT. Usch...jag gillar att skriva och så, men sen sjunga inför alla? Jaja, det går nog bra. Efter skolan ska jag sola med Frida, så vi hörs när jag kommer hem? Puss


Satsar på att bli så brun som jag var i somras!

I'm sorry

Hej och förlåååt för den dåliga upptaderingen. Detta blir mitt enda och sista inlägg för idag tyvärr. Har varit i skolan, sen har jag varit med Max och sen på öppet hus på Östra Gymnasiet. Träffade en massa gamla klasskompisar som nog också ska börja där, så det känns skitbra! Ska ta och sova snart, ska upp extra tidigt imorgon för ska på syomöte i skolan med mamma, så vi hörs imorgon helt enkelt när jag har kommit hem. Puss!

Godnatt

Sitter här helt slut nu, har varit på IKEA och handlat en massa saker till mitt nya rum. Bland annat soffbord, ramar, lakan, lampa osv. Hann även hälsa på hos ett par kompisar en snabbis och hämta upp min lillasyster och nu har jag duschat, rakat mig, smörjt in mig och allt sådant. Imorgon börjar skolan på riktigt för mig och jag ska upp tio över 6. Kul...så jag ska ta och sova snart. Vi hörs imorgon, godnatt!

Godnatt

Sitter här helt slut nu, har varit på IKEA och handlat en massa saker till mitt nya rum. Bland annat soffbord, ramar, lakan, lampa osv. Hann även hälsa på hos ett par kompisar en snabbis och hämta upp min lillasyster och nu har jag duschat, rakat mig, smörjt in mig och allt sådant. Imorgon börjar skolan på riktigt för mig och jag ska upp tio över 6. Kul...så jag ska ta och sova snart. Vi hörs imorgon, godnatt!

Balklänningar

Pink Rouch Dress SEK 349, Paprika - NELLY.COM Cassidy Dress SEK 899, Rules By Mary - NELLY.COM Flower Prom Dress SEK 699, Rare Fashion - NELLY.COMMesh Frill Dress SEK 399, Rare Fashion - NELLY.COM Geiser Dress SEK 699, m By M - NELLY.COM Christie Prom Dress SEK 449, TFNC - NELLY.COMLace Bandeau Dress SEK 599, Rare Fashion - NELLY.COM

Ja, alla dessa balklänningar...det fanns en jag VERKLIGEN ville ha, men den finns nere i Malmö och går inte att prova och det vill jag göra med min balklänning och se att den sitter fint. Vad tycker ni om dom här klänningarna?

Pluggis

Tjenare coolers! Kom hem runt 12 och har ätit lunch (pannkakor, mums!). Utvecklingssamtalet gick över förväntan, fick en massa beröm, dom sa inget negativt och jag ska bli klar med 12 steg denna termin och få 15 MVGn. Jag kan ju bara säga att jag inte kommer ha något liv dom närmaste 4 månaderna haha. Efter utvecklingssamtalet så sprang jag runt i stan i jakt på en sak och nu är jag somsagt här. Ska ta tag i mitt pluggande nu, jag och min bästavän <3 Haha, vi hörs sen.

Utvecklingssamtal

Godmorgon bloggen! Anledningen till att jag är uppe så tidigt idag är att jag har utvecklingssamtal kl.9.30. Jag är inte så nervös för att få skit eller så, mer att jag kommer sätta upp så höga mål som jag tror att jag aldrig kommer klara dom så jag kommer kliva på fel tunnelbana hem (som jag gjorde efter mitt förra samtal haha). Jag var så himla ledsen då och trodde aldrig jag skulle klara mina mål..men det gjorde jag! Så nu ska jag satsa, sista terminen vafan! Vi hörs när jag kommer hem runt 11 kanske, puss.


I don't want to go to bed mad at you


Låten börjar efter 30 sek

Love the feeling

Nu har jag och pappa varit och tränat 40 min. Jag gick och sprang på rullbandet hela tiden och brände mer än 200 kalorier. Nu har jag duschat och ätit lite och tänkte fortsätta med mitt pluggande innan jag går till sängs. Ska upp tidigt imorgon och ha utvecklingssamtal, KUL! Min vagel har också blivit värre i ögat, aj :(

At Fridas place

Tjenare snyggingar! Sitter hemma hos Frida och har varit här sen...halv 2 kanske? Vi har pluggat hela tiden, bortsett från en paus för att äta. Jag måste säga att Frida är en mästerkock alltså!
När jag vaknade imorse så upptäckte jag att jag fått en vagel i ögat (får det om jag sitter nära ett fönster och det blåser in vilket jag gjorde igår) så det gör ont varje gång jag blinkar. Stackars mig :( Pappa kommer och hämtar upp mig när han åker hem från jobbet och då ska vi åka och gymma. Ska bli så skönt, ska bara gå på rullband och bränna kalorier. Vi hörs när jag kommer hem efter gymmet om inte innan, puss!


Fridas hund Sigge som gillar mig lite för mycket...

Behöver värmen från dig nu

Har pluggat från halv 8 fram till 10 och nu har jag precis pratat i telefon. Är på lite dåligt humör så bjuder på en bild från Spanien på mig och tjejerna och säger godnatt med detta.


-

Tänk att några få meningar kan få hela ens liv att rasa samman


Ryska revolutionen

Hej bloggen! Är hemma nu från skolan där jag gick från 12 till 2 och vi hade lite genomgångar om vad som kommer hända sista terminen i nian och om nationella proven etc. Efter skolan åkte jag och Erica till Farsta och där mötte vi Micke och åt på BK och sen kom Frida och då tog vi en glass på Donken och Micke sa att han kunde stoppa in en hel cheeseburgare i munnen som han fick bevisa för oss då. Ingen trevlig syn ska jag säga er. Efter det gjorde vi ett litet ärande och nu är jag hemma, redo för att läsa om ryska revolutionen! NOT. Vi hörs snart, puss.

Nu börjar verkligheten igen

Nu ska jag snart knalla iväg till bussen som tar mig ett steg närmare skolan. Förhoppningsvis så möter jag Frida på vägen. Vi hörs när jag kommer hem som borde bli runt 5 kanske? Puss

-

Ibland känns det bara som att jag vill så mycket mer än du vill

Home sweet home

Hejsan snyggingar! Nu är jag hemma igen och jag kom egentligen hem igår vid kvart över 4 men då var jag tvungen att hinna duscha, packa upp, klä på mig, sminka mig etc. eftersom att Max skulle komma. När han kom vid 6 så åt vi middag och sen kollade vi på Simpsons, Family Guy och sen stylade min lillasyster hans hår. Jag bara skrattade för han såg så rolig ut. Vi somnade vid 2 och blev väckta vid 12. Han var tvungen att åka hem tjugo i 2 för han ska tydligen ha prov imorgon så han var tvungen att plugga. Efter det så åke jag till Farsta och införskaffade lite nödvändigheter och sen dess har jag pysslat lite med pappas present, ätit middag, Becka har varit här, duschat, sorterat kläder och lite annat. Tänkte gå och lägga mig snart men först ska jag bjuda på lite bilder från resan. Enjoy!









VIDEO

Nu var det såhär att jag tänkte fixa in lite gamla videosar på Elin och mig såklart. Vissa har ni säkert sett innan, och andra inte, så. Enjoy!


en annan video
lyssna på orden "handla energidricka"


Gammal videoblogg från den tiden då vi hade en blogg tillsamamns kallad sthlmsbrudar. Nov 2009. Då var vi som ying och yang, svart och vit, på alla möjliga sätt. Hahaha, och jag som inte höll det nyårslöftet... wohooo.


 en av våra andra videobloggar då. haha. usch vad tråkig



En film som jag spelade in hemma hos Mikael 2009. För det mesta ser man svampen ligga på golvet och leka katt. En film för er som vill skratta åt min och Svampens så otroligt roliga humor.



En film från den första filmkvällen!


oooooooooooooooooooj?

 
Påväg hem från Halland, påsken 2009, då jag rymt hemifrån, typ. Vi har lämnat Gränna för några timmars bilfärd mot Stockholm.


På Ica någon gång i början av december 2009.


Ännu en video när vi var påväg hem från Halland påsken 2009. Nu är det däremot Elin som är ett riktigt mongo. Tur att Elin inte är hemma nu, för annars hade hon nog bokstavligen dödat mig.

Hoppas ni tycker det har varit roligt att få en inblick i Elins normala liv.


Elin Lindberg


den ‎9 ‎september ‎2009, ‏‎19:43:50

Då stod vi hand i hand. Skrattade och grät lyckans tårar. Vi hade klarat sommaren ut tillsammans; För det här var den sista sommarkvällen 2009. Den sista kvällen man kunde gå utan jacka, det var den sista kvällen vi njöt av varandras sällskap den sommren ute vid udden. Jag vet inte vad det är som gör bilden vacker. Kanske är det varma vattnets kluckande man ser, trädens susande man tänker sig höra, solens värme man känner längs den nakna huden; eller är det bara du? För du ger mig styrkan när inte någon annan gör det. För du insåg vad jag är. För jag insåg vem du är. För jag insåg att misstag kan man göra, jag förlät dig med hela mitt hjärta. Än är det ditt största misstag. Vi kanske behövde veta hur mycket vi egentligen behöver varandra. Ilskan du fick mig att känna, ångesten du skapade inombords hos mig, sorgen jag fick när jag visste att jag var sviken. Det fick mig bara att önska att det aldrig hänt. Jag var inte förvånad över att han gjorde så, men du, att du gjorde så gjorde mot mig gjorde mig förvånad. Men jag kanske misstog mig trots allt. Det var en motgång som vi tog oss igenom, separerade. Jag minns hur jag skrek ut de fulaste ord jag kan, jag minns hur du ville rymma ifrån. Jag minns dock inte att jag blev arg på han, bara dig. Ett misstag från min sida. Men det var bara du som bad på dina bara knän. Det var bara du som ville. Det var bara du i mitt hjärta. Jag ville bara dig. Jag förlät dig. Jag älskade dig. Du älskade mig tillbaka. Så som två vänner gör. Du var min vägvisare, du visade mig en väg som jag aldrig annars hade tagit. Jag tog din väg. Du och jag gick hand i hand den vägen. Det var den sista sommardagen år 2009. Det jag inte hörde var det varma vattnets kluckande eller trädens susande, jag kände heller inte av solens värme. Det jag hörde var ditt skratt som ekade i mitt hjärta och det jag kände var ren kärlek. Än idag står vi hand i hand i mitt hjärta, när jag blundar känner jag all kärlek vi gått igenom. Det står skrivet i stjärnorna, Elin och Rebecka, dag ut och dag in. Du är för alltid min Bästa vän och vi delar tillsammans alltid skrattet som alla tårar.


Say You'll Haunt me

TjaTja elins blogg! Jag ska vara jätte gullig och gärstblogga nu som elin bad mig om.
Idag så har jag varit i stan med axel och kollat på en jacka till honom. Han hittade en Henri lloyd jacka som han köpte. Hooligan som han är. Själv Hittade jag inte så mycket, kollade iof inte så mycket så det kanske inte var så konstigt. Jag hittade bara ett linne och en skit snygg tröja med Corey Taylor på :)

Ikväll så ska jag kolla på hockey. Jvm semifinal ju! Så ingen utgång ikväll. Mitt hockey interesse går före Feeke idag.  Sverige-Ryssland är det som lirar. Cehlin och grabbrna får fan ta och vinna ikväll för vi ska fixa Guldet i år!
Aja nu har jag tråkat ut er tillräkligt med mitt Hockey snack.
Hoppas du har det bra Elin och alla andra

Vi kanske hörs någon mer gång vet ej
Ha det bra
Puss


Patrik Cehlin <3


gästbloggsinlägg med bilder

Heeeeeej bloggeeeeeeen!

Jag som är gästbloggare här har nu fullt övertag över Elins blogg. Så nu kommer jag lägga ut fina bilder på Elin. Vad säger ni om det? (nu är det bästa tillfället att göra vågen)


























 
hahaha, så mycket prat det har varit om den här bilden aaaasssåååå





räcker det? Ni får mer imorgon (kanske om jag hinner då alltså!) puss på er!


I'm on my way

Hej och förlåt för den dåliga upptaderingen idag! Men somsagt så åker jag imorgon så jag åkte till Max och var där från 3 till kvart i 7. Vi kollade på fotboll och spelade Baiblades med hans lillebror och styvpappa. Sen var vi tvugna att säga hej då. Kommer sakna han så otroligt mycket! Tur att det bara är sex dagar. Sen jag kom hem så har jag ätit, packat mitt handbagage, kollat lite på TV och varit med min pappa som inte kommer åka med på resan. Och nu är det snart dags att sova, för imorgon ska jag upp kl.7 för planet går 10.10 från Arlanda. Och mig kommer ni inte höra av förns den dagen då jag kommer hem, och jag har fixat gästbloggare som jag hoppas ska engagera sig ;)
Så vi hörs den 8:onde helt enkelt, puss och godnatt!

Visste ni att...?


Jag är kär för första gången i mitt liv just nu?
Jag kan dra in magen så att mina revben sticker ut skitmycket så folk tycker det är äckligt?
Jag har ett hål i tungan, men det har jag inte gjort med flit?
Jag har bestigit ett berg i fjällen?
Jag har hål i naveln?
Att jag var utomlands fyra gånger förra året?
Att jag är riktigt bra på att åka skidor?
Att jag pratar i sömnen?
Att jag kan sjunga?

Ja, detta var antagligen lite som ni inte visste om mig.


Godmorgon

Godmorgon! Blev väckt för ca.45 min sen och har bara hunnit äta frukost. Ska börja packa ner mina saker i min väska nu och fixa mitt handbagage eftersom att vi åker imorgon. Har inte fattat det än riktigt faktiskt. Tur att flygresan bara är 2 timmar lång, jag är ju lite flygrädd...men håll utkik här idag för jag ska fixa några tidsinställda inlägg och så! ;)

2011

Detta blir mitt första inlägg år 2011. Tänk att det är ett nytt år nu. Känns helt sjukt faktiskt. Min nyårsafton blev väl helt ok, men nästa nyår ska jag fan inte vara hemma ELLER ha mensvärk så man vill spy. Ska ta och sova nu, ska träffa Max imorgon en stund eftersom att jag åker sen till Österrike i drygt en vecka. Ska försöka fixa gästbloggare till det också. Hoppas ni hade en underbar nyårsafton, godnatt.

RSS 2.0