Fredriks student

Hej på er! Ligger helt död i sängen just nu. Kom hem för ca.45 min sedan och jag har nu blivit dunderförkyld. Kanske inte så smart att ha på sig klänning på mottagningen då det spöregnade hela tiden och vi var ute...men men, jag har sjukanmält mig från skolan imorgon så jag ska kunna ta det lugnt på dagen då jag ska på Avicii på kvällen. Men mottagningen var i alla fall jätte trevlig. Vi åt god mat, drack, minglade och kollade på när Fredrik öppnade sina presenter. Nu ska jag ta och sova, imorgon kommer att bli en lång dag. Puss och godnatt!

Jag glömde bort kameran idag, så jag visar en bild från Linns student 2010

Mobilblogg - Bussen mot Täby

Nu är jag på bussen på väg mot Täby och studentmottagningen. Tråkigt nog så har det börjat regna, men jag taggar till med bra musik och med hopp om en lyckad kväll. Om två år är det min tur...kan inte fatta det. Längtar så jävla mycket!

Har lite annat att se fram emot innan studenten


Mobilblogg - På tåget

Är på pendeltåget nu, fick skjuts ner av Madde till centrum på moppen. Hon kom på spontan besök imorse vilket var väldigt roligt! Sprang även in och köpte en liten present till Fredrik innan jag hoppade på tåget, det är ju hans studentmottagning jag ska på idag. Ska bli riktigt roligt. Men först - skola!


Passar Alfons

Såklart den dagen jag har sovmorgon till kl.13 så är ingen hemma på förmiddan så jag måste gå upp kl.7 för att min hypade hund inte kan sova mer...LML. Nej men jag vet att han bara är en liten valp och inte kan vara ensam, men vafan, jag hade sovmorgon till ETT! Jaja, nu är jag uppe i alla fall och försöker leka med honom så att han ska somna så jag kan sova en stund till hehe.

Mobilblogg - Avicii

Jag och Madde bokade Avicii idag. Ganska spontant, men jag älskar det. Så på fredag kör vi! Missade han när han var i Globen eftersom att jag var i fjällen då, men nu fick jag äntligen min chans. Och ni som har Spotify Premium kan få köpa 2 biljetter till priset av 1! Skit bra deal ju? Så skynda innan alla biljetter tar slut!


Filmmys

Kom precis hem från jobbet och har packat i ordning väskan och kläderna till studentmottagningen imorgon. Nu ska jag äta lite middag och sedan blir det filmmys med lillasyster och mamma. Vi ska se "Thor", någon som har sett den? Är den bra?


Jag i Maj förra året

Mobilblogg - Fixat naglarna

Har precis fixat naglarna lite då jag ska på studentmottagning imorgon hemma hos min pojkvän. Hans bonus bror tar studenten, så det ska bli roligt! Gjorde inget avancerat utan filade dem lite, tog på lacket och smörjde in dem. Fint?


Gårdagen

Hej på er! Förlåt att jag inte skrivit sen i måndags, men hade en inlämning och redovisning igår plus spanska hörförståelse, och efter skolan så följde Frida, Julia, Louise och Elin med mig hem för att gosa med hunden och bada jacuzzi. Efter att de hade åkt så kom Johanna och sov här, vi hade det supermys. Hon åkte till skolan vid kvart över 8 imorse, men själv har jag varit hemma och passat Alfons idag. Ska åka iväg till jobbet om ett tag, första gången jag barnpassar på tre veckor. Tänk att det var så länge sen! Hoppas det kommer några barn. Men nu ska jag nog kolla på ytterligare ett avsnitt av OTH, puss.

En bild på Alfons och mig och en bild på när jag badar jacuzzi

Mobilblogg - Plugg

Har pluggat hela eftermiddagen och kvällen, så därför har jag inte kunnat skriva. Får upptadera er imorgon för nu ska jag sova. Puss

Snygg tjej hos Julia idag. Haff någon? Hon är singel


Mobilblogg - Kuratorn

Är i skolan och väntar på att få prata med kuratorn. Hade en lektion idag från 9.25-10.40 och sedan åt jag lunch och gick på ansiktsbehandling hos Acnespecialisten. Kan berätta mer om den sen! Efter detta så ska jag hem till Julia med Johanna och plugga, woho!


Mobilblogg - Perfekt avslut på veckan

Jag avslutar veckan med ett tänt ljus, nya lakan och ett avsnitt av OTH. Puss och godnatt på er!


Vill inte bli vuxen

Har precis ätit en god middag bestående av fisk, potatis, sallad, sås och tårta till efterrätt. Mums! Ska fortsätta att plugga nu tyvärr, but that's life. Och nu är det bara 16 dagar kvar till sommarlov, så jag överlever nog. Herregud, ettan har gått så snabbt! Efter sommaren börjar jag tvåan, och sen trean. Helt sjukt vad tiden går fort, snart är jag vuxen. Blä, vill inte bli det...

Förra året vid den här tiden. Då var jag i Turkiet

Morsdag

Idag är det din dag mamma. Jag älskar dig så mycket, grattis på morsdag ♥


Stolt svensk

Tänkte berätta lite om gårdagen! Vi såg som sagt "The Avengers" och den var faktiskt mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Riktigt bra, den får väl 4/5. Så jag rekomenderar er att se den! Sedan så åkte jag och Max hem till mig och kollade på ESC där Loreen vann, grattis! Så jävla stolt över att vara svensk just nu, och självklart ska jag gå nästa år när ESC kommer hit. Vi somnade runt halv 2 och Max åkte vid 12 imorse då han skulle spela match. Sen dess så har jag solat, passat Alfons och nu pluggar jag. Det går dock ganska trögt och jag förstår inte uppgiften. Usch, hatar skolan för tillfället. Vem ger uppgifter när det är två veckor kvar? Jaja, måste göra klart den, så ska sluta klaga nu.

Mobilblogg - Passar Alfons

Hej på er! Sitter inne i detta fina väder och passar min hund eftersom att ingen annan är hemma. Hoppas på att han ska somna snart så jag kan gå ut och fortsätta att bättra på min bränna. Berättar mer om gårdagen sen. Puss


Mobilblogg - Tunnelbanan

Sitter på tunnelbanan nu på väg in mot stan. Åh det är så tråkigt, vill bara komma fram nu. Tur att Max hoppar på i Slussen så jag får sällskap sista biten.


Myser med skruttisen

Ligger i min säng och myser med skruttisen. Har precis duschat, rakat benen, smörjt in mig och noppat ögonbrynen. Så härligt! Jag och Max ska på bio ikväll och se "The Avengers". Någon som har sett den? Är den bra? Hoppas det. Sen ska vi hem hit och sova, så det blir mys. Men ska börja fixa mig lite smått nu, måste åka om 1 1/2 timme. Puss!
Liten skrutt för tillfället

Vill ha

Shorts

Mälarhöjden

Hej på er! Förlåt att jag inte har skrivit sen i torsdags kväll, men har inte hunnit. Igår så var jag i skolan och på kvällen så kom min släkt och vi åt gott och jag fick lite försenade födelsedagspresenter. Vid halv 8 så åkte jag till Huddinge och mötte upp tjejerna, och sedan åkte vi til Mälarhöjden för att grilla och kröka med några. Vi var uppemot 50 pers där tror jag, så det var trevligt. Åkte hem vid halv 1 till Johanna och käkade en nattmacka innan vi somnade.
Nu är jag hemma och passar min hund då resten av familjen är ute på äventyr. Tänkte faktiskt få lite plugg gjort nu då Alfons sover, så vi hörs sen. Puss!
Tre bilder från igår

Mobilblogg - Fri

Har lämnat in samhällskunskapen. ÄNTLIGEN. Nu är jag fri. Eller inte helt. Ett nationella,en inlämning och en redovisning kvar. Men sen så. Men nu ska jag sova, puss på rumpan!

Såhär söt är jag just nu


Little reasons to smile


Mobilblogg - På bussen hem

Är på bussen på väg hem nu. Nationella gick nog bra,det kändes bra i alla fall. Gjorde ett litet ärende i stan sen också,det är ju mors dag på söndag. Nu ska jag hem och sola innan jag börjar skriva det sista på min rapport.


Underbart väder

Godmorgon på er! Gick upp vid halv 10 och har hunnit äta frukost, plocka ur diskmaskinen, tvätta ansiktet, borsta gaddarna och klä på mig. Ska gå till bussen om 20 minuter för att åka till skolan. Ska vara där i 20 minuter och göra nationella muntliga i matte och sedan ska jag hem igen. Värd dag, men eftersom att det är nationella så måste jag. När jag kommer hem så måste jag plugga som en dåre för att kunna skicka in rapporten ikväll. Men jag är glad ändå, för vädret är underbart.

23 Maj

Söt_tjej_95
Sitter i köket och skriver på min vetenskapliga rapport, men gav upp nu. Är för trött helt enkelt. Men har inte så mycket kvar nu så gör klart det imorgon. Då ska den där jävla rapporten in. ÄNTLIGEN!
Max åkte för lite mer än en timme sen, vi hade det mysigt. Solade, hoppade stutsmatta, åt god mat och kollade på film. En perfekt, lugn tvåårsdag med min älskling Nu ska jag läsa lite bloggar och sen gå och tvätta mig och borsta gaddarna.

Mobilblogg - Steker i solen

Hej på er! Det år så jäkla härligt väder ute,vill aldrig gå in. Är på väg till Karolinska sjukhuset nu för att en gång för alla fixa knölen i mitt öra. Sen ska jag hem och vara med min underbara pojkvän. Och om ni inte är ute,GÅ UT!!!


2 years ♥

Idag har det gått två hela år sen det blev vi. Kan inte fatta att tiden har gått så fort, helt obeskrivligt. Jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går, och jag hoppas att vi kommer att vara föralltid. Du är den enda älskling, du är bäst ♥

Wednesday morning

Godmorgon! Blev precis klar här, så nu tänkte jag sitta lite framför datorn innan jag ska gå till bussen. Jag känner att magen säger ifrån, men jag har tagit en tablett och ska ringa och telefonterra någon vän påväg till bussen.
Jag har en väldigt kort dag idag, endast en lektion. Skönt! Sen blir det picknik i solen med tjejerna och ett besök hos en hudläkare och på Karolinska. Vi hörs under dagen!

Hot day

Hej på er! Har varit riktigt varmt idag, och dum som jag är så tog jag jeans på mig imorse. Men imorgon blir det barbent! Har redan bestämt vad jag ska ha på mig då. Jag klarade i alla fall av provet idag, hoppas på ett E åtminstone. Men nu är det över, på torsdag har jag muntliga i matte i 20 minuter och sedan behöver jag inte röra en mattebok fram tills augusti då vi börjar igen. Härligt! Och imorgon har jag bara en lektion, love it. Och imorgon är det även min och Max 2årsdag, gud vad tiden går fort. Men så blir det när man är kär ♥
Jag i måndags

Mobilblogg - Sova nu

Ska ta och sova nu för att ladda upp inför provet imorgon. Tagga!!! Nej men det kommer gå bra. Måste bara hålla mig lugn. Godnatt på er!

Min söta hund idag


Stress

Vet inte riktigt hur jag ska inleda detta inlägg, men kan väl berätta från början helt enkelt. I måndags när jag skulle åka till skolan så hade jag jätteont i magen. Såklart så åkte jag till skolan i alla fall eftersom att vi skulle ha nationella i spanska, men när vi har satt oss ner i provsalen och suttit där i ca.15 min så springer jag ut eftersom att jag tror att jag ska kräkas. Jag gör inte det, så jag går tillbaka till provsalen men mår fortfarande lika dåligt. Då tar min lärare mitt prov och äger "Åk hem", så jag gjorde som hon sa. Men när jag kom hem så mådde jag bra igen. Var hemma på tisdagen för säkerhetsskull om det var något med magen, men jag mådde bra hela den dagen också.

På onsdagen så sa mina föräldrar att dem kunde skjutsa mig till skolan och jag tackade såklart ja. Denna dag hade jag nationella prov i engelska och jag sätter mig i bilen och vi kör till skolan. Men när vi nästan är framme så gråter och skriker jag och säger "JAG KAN INTE, JAG KOMMER KRÄKAS! JAG VILL ÅKA HEM!". Så vi får vända och köra hem mig igen. Väl hemma så mådde jag bra igen efter ca.2 timmar.

Nu under långhelgen så har jag försökt att ta det lugnt och inte tänka så mycket på skolan och jobbet etc, men det har uppstått andra problem. Så fort jag ska gå utanför dörren och åka någonstans så börjar jag må illa och få ont i magen. Och detta håller i sig hela vägen tills jag kommer fram till stället, och ibland kan jag även drabbas på platsen jag är. När jag skulle åka hem från Max i fredags morse så mådde jag så himla illa att min pappa fick komma och hämta mig för jag kunde inte röra mig. Men när jag kom hem så mådde jag bra igen efter några timmar. Och i lördags kunde jag inte ens åka till Max för jag började må så dåligt.

Jag har drabbats av stress och magkatarr och jag har kommmit in i ett tankesätt att såfort jag ska åka någonstans så blir jag orolig för att inte ha närheten till en "trygghet" som man har när man är hemma. Jag har uppsökt läkare och nu senast pratat med en kurator. Han säger att det kommer att ta ca.3-4 veckor att få detta att försvinna, men jag ska kämpa. Denna stress ska inte få dra ner mig nu dem två sista veckorna i skolan då vi har inlämningar och prov. Jag SKA klara det, och jag åkte till skolan idag och det funkade bra. Dock så hade vi inga prov, men det har vi imorgon. Ett matteprov på fyra timmar. Men jag ska klara det. Jag vet att jag kan, och jag ska mota bort den här stressen och tankegången som har fått mig såhär. Och nu vet ni varför jag har varit lite off. Det är pga.detta.

Me-time

Hej på er! Har haft en väldigt kort måndag i skolan. Var hos doktorn på morgonen så jag missade första lektionen och sen så var jag bara med på den sista som var matte. Slutade tio i 2 och åkte då först och köpte Coffee Coolers med Johanna och Julia och sedan så åkte jag och Julia hem till mig och busade med Alfons ett tag. Pluggade sedan från 5-7 och nu har jag precis tagit en dusch, rakat benen, haft ansiktsmask och smörjt in mig. Lite "me time" helt enkelt. Ska gå ner och busa med skrutten nu, så vi hörs sen.
Kika in här lite senare så ska jag berätta varför jag varit så "off" på sistone.



Mobilblogg - Sleepy time

Hej på er! Ska ta och sova nu,förlåt att jag inte hann upptadera mer utförligt :( Det får bli imorgon istället. Godnatt och puss på er!


På jobbet

Förlåt för den dåliga upptaderingen, och är på jobbet just nu. Men skriver lite när jag kommit hem, puss!

Sitter instängd

Fantastistk väder ute, och vad gör jag? Jo, sitter instängd på mitt rum och skriver på min vetenskapliga rapport. Mitt liv suger. Nej men jag tänkte att jag pluggar en timme, går ut 30 min och sedan pluggar en timme igen. Det låter väl som en bra kompromiss? Man kan ju inte sitta inne hela dagen när det är 20 grader ute. Nä, dags att börja då. Hoppas ni gör något roligare!

Mobilblogg - Veckorevyn

Har precis lagt mig i sängen för att läsa lite i Veckorevyn. Imorgon väntar plugg och övernattning med pojkvännen. Godnatt sweethearts!


Mobilblogg - Myyys

Myser i soffan framför South Park med min lillasyster och Alfons. Titta vad gullig han är som har somnat i mitt knä hihi.


Just girly things


Hemmakväll

Hej på er! Sitter här i min lillasysters säng bredvid henne och Alfons på andra sidan. Ebba kollar på någon film och Alfons sover. Mitt sällskap ikväll blir dessa två sötnosar. Jag skulle egentligen gått ut och ätit på restaurang med några tjejkompisar och sedan festat, men pga illamående och ont i magen så stannar jag hemma. Nu har dock Alfons vaknat så måste ta ut honom. Puss!

Mobilblogg - Pojkvän

Sitter på bussen på väg till min pojkvän,är framme om typ 5 min. Så ni vet så blir upptaderingen dålig ikväll,vi ses ju inte så ofta så jag vill ta tillvara på all tid med honom. Hoppas ni förstår!


Statistik

Såg att min statistik hade skjutit i höjden eftersom att jag vann en länk hos söta www.sarahcarlstens.blogg.se, gud vad roligt! Nu måste väl jag bara bli bättre på att upptadera hehe...men välkommen alla nya läsare och hoppas ni är här för att stanna! ♥

Första dygnet som hundägare

Hej på er! Förlåt att jag inte upptaderat, men första dygnet som hundägare har varit stressigt. Fast det enda han gör är egentligen att kissa, bajsa, sova, äta och leka. Men ändå, det är som en liten bebis. Han måste ha närhet 24/7 (om han inte sover) och man vet aldrig när han är kissnödig, så han måste tas ut ungefär varje timme. Men nu ska jag åka hem till min pojkvän om ett tag så min familj får ta hand om honom. Jag vill verkligen inte åka ifrån han dock, han är underbar.

Bloggar jag älskar

www.kenzas.se
www.andreaviktoria.blogg.se
www.tovewaldemar.blogg.se
www.nehmagnusson.blogg.se
www.akerstroms.devote.se
www.prinsessanrebecka.blogg.se
Bara tjejbloggare haha, men dessa bloggar tycker jag är dem som upptaderar bäst och som skriver om mest intressanta grejjer. Allt från mode och mat till photo shoots och musiktips. Jag läser dessa bloggar flera gånger om dagen, så jag rekommenderar verkligen dem!

Chillar i soffan

Godmorgon på er! Sitter i soffan och skriver på min vetenskapliga rapport. Jag är hemma idag igen pga. att när jag vaknade så var jag så jäkla förkyld och min mage kändes fortfarande lite i uppror. Förstår inte vad det är med mig och min mage :( Tror att det är ett stressymptom tyvärr då jag har magkatarr vilket är väldigt irriterande eftersom att det är sista månaden av skolan nu och jag måste ge allt. Men ska faktiskt ta en paus och gå ut och sätta mig på balkongen i solen och äta frukost nu. Puss!

Summer

Summer

Destination unknown

Ska fixa till mig lite, sen bär det av mot bussen. Destinationen är hemlig, och någon dag kanske ni får veta vart jag ska. Men inte idag. Vi hörs istället när jag kommer hem igen, och glöm inte bort bloppisen! Puss

BLOPPIS!

Storlek S/M 200 kr
Snygg topp från Vila i turkos färg. Använd endast en gång. Säljer den eftersom att jag inte tycker att jag passar i färgen
SÅLD
Storlek S 50 kr
Söt topp från Gina. Endast använd en gång.
Storlek XL (den är köpt på barnavdelningen, den är som S) 100 kr
Ett jättefint linne från Abercrombie&Fitch (äkta såklart). Aldrig använt
Storlek XS/S 50 kr
En "luftig" långärmad tröja från Gina. Ett pyttelitet hål på framsidan, men det syns inte! Använd två gånger
Storlek 36 50 kr
En söt kofta från Gina tricot. Passar bra till linne och jeans. Aldrig använd
Storlek S 50 kr
En snygg "baseball jacket" som man kan matcha med slitna jeansshorts och ett vitt linne. Använd en gång

Är du intresserad av något plagg? Mejla mig på [email protected] eller kontakta mig på facebook, jag heter Elin Lindberg!

Fuck my life

Är så jävla förbannad just nu alltså. Vi hade nationellt prov i spanska idag mellan 8-10 och påväg till skolan så börjar jag må illa och får hjärtklappning. Var påväg att kliva av tåget och åka hem, men fortsatte till skolan. När vi sätter oss ner och får våra prov så sköljer illamåendet över mig och jag är tvungen att springa ut till toan. När jag kommer tillbaka så tar min lärare mitt prov och säger "Gå hem istället, du får göra provet vid ett annat tillfälle" så jag åker hem med gråten i halsen. Och såklart nu när jag kommer hem så mår jag bra. Jag var antagligen bara så nervös att jag började må illa och så. Och nu är jag så jävla arg för att jag inte bara satt kvar och gjorde provet och sen åkte hem. Vill dö just nu.

Té och macka

Nu har jag satt mig ner i min soffa med en kopp té och en hård macka med ost. Har myst runt i min neonfärgade mjukisdress från Victorias Secret sen jag kom hem, och jag älskar den! Den är supermysig och skitsnygg, så jag klagar inte. Ska ta och dricka mitt té och äta min macka nu och plugga lite spanska samtidigt. Hade tänkt att hoppa ner i sängen om ca.en timme och sova så att jag mår bra imorgon.

13 Maj

Är så jäkla trött just nu. Har pluggat hela dagen verkligen. Varvat spanska med SO, svenska och lite matte. Har nationellt prov imorgon i spanska som jag fasar inför eftersom att jag rent ut sagt SUGER på spanska. Jaja, jag får försöka ta mig igenom det så gott det går. Håller även på att bli sjuk tror jag, det värker i halsen och ut i öronen. Ska lägga mig hyfsat tidigt ikväll då jag börjar 8 imorgon med prov.

En liten del av alla dom presenter som jag fick i fredags och lördags!

Bilder från festen

Helgen har varit den roligaste på väldigt länge. Fest i fredags, min födelsedag igår och chillsöndag idag (bortsett från plugg). Det är vad jag gör just nu, pluggar. Kanske inte det roligaste sättet att avsluta helgen på, men det måste göras. Har två nationella prov denna vecka, men som tur är så går vi bara en kort vecka eftersom att det är långhelg.
Tänkte bjuda på lite bilder från i fredags då det var fest hemma hos mig!

Fest ikväll!

Hej på er! Vet att jag inte upptaderat sen i onsdags, men det har verkligen varit fullt upp. Nu har jag äntligen fått en lugn stund, men jag orkar tyvärr inte återge allt som har hänt sen i onsdags.
Just nu så sitter jag och skriver lite på min vetenskapliga rapport. Inte så kul en fredag, men det måste göras. Och jag ska ju roa mig ikväll, så jag lider inte så värst mycket. När pappa kommer hem så ska vi börja lyfta bort lite möbler och skapa ett "dansgolv" nere i vardagsrummet eftersom att ikväll ska jag och Erica ha fest! Jag fyller ju år imorgon och Erica fyller år om en vecka, så vi gör som vi gjorde förra året och har en gemensam fest. Jag är så jäkla taggad så det finns inte, det kommer bli grymt! Temat är maskerad, så alla måste ha mask för ansiktet. Ganska roligt då man kanke inte vet vem som är bakom masken ;) Men nu måste jag fortsätta plugga lite innan jag ska börja fixa iordning här. Puss!
Fick min present av mina tjejer idag. Tre par string, en kokbok,godis,tuggumi och ett armband. Älskar er!

Mobilblogg - Bränt blommor

Förlåt för den dåliga upptaderingen,men har jobbat och bränt en blombukett. Har ont i min tumme nu,men det var så värt det. Berättar mer imorgon,godnatt!


Don't give up

Jag orkar inte mer! Vill bara slänga matte och spanskaboken i väggen. Hatar skolan och hatar att plugga när man är ledig. Nu ska jag ta en liten paus och lägga mig och läsa i min svenska bok. Den är i alla fall bra, så det går lätt att läsa den. Sålänge kan ni kolla på denna inspirerande video för att hitta motivation.

Mobilblogg - Pluggar spanska

Detta är anledningen till varför jag inte upptaderat än. Återkommer strax!


The boys who...


Tisdag 8 Maj

Godkväll på er! Har försökt upptadera idag via blogg-appen, men det har såklart inte funkat...irriterande! Funderar på att byta till Devote istället, trivs mycket bättre där och då kan jag själv fixa med design etc. då det är lättare än här med alla koder och stilmallar. Blir ju snurrig bara av att kolla på dem. I alla fall, dagen har varit chill. Gick i skolan från 9-13.30 ungefär och sedan åkte jag in till stan med tjejerna. Införskaffade mig ett par lösnaglar och åkte sedan hem där jag mötte Becka på vägen. Hon följde med mig hem och efter ett tag kom Erica. Jag och Erica åkte sedan och handlade vid 6-tiden med mamma inför fredag och sedan släppte vi av henne hemma hos sig.
Sen jag kom hem så har jag gått runt till lite grannar i närheten och lämnat lappar inför fredag, duschat, ätit och nu ligger jag i sängen. Imorgon är jag ledig vilket känns otroligt skönt då jag har lite plugg och sömn att ta igen. Så det ska min lediga dag gå till. Och förhoppningsvis lite solning.

Longing for summer

En bild som får mig att längta efter sommaren.
Godkväll på er! Skulle egentligen pluggat lite mer nu när jag kom hem från jobbet, men orkar verkligen inte. Så ska ta och tvätta ansiktet och borsta gaddarna och sen krypa ner i sängen med min bok och läsa. Ska även ringa min pojkvän och prata lite innan jag somnar, mys. Imorgon ska jag först till vårdcentralen innan det bär iväg till skolan, inte så kul, men det måste göras.

Mobilblogg - Mellanmål

Klämmer i mig lite mellanmål innan jag ska åka till jobbet. Jobbar ju egentligen inte måndagar,men hoppar in för en tjej som inte kunde idag. Så snäll är jag! Så tar hon mitt söndags pass :) Efter jobbet så måste jag plugga vilket jag gjort sen jag kom hem också...kul.


Day and Night

Day and Night
Detta är ett tips på hur du kan använda en klänning till två olika tillfällen. Day-outfiten kan jag täka mig att ha i skolan eller på stan, och Night-outfiten på en fest eller utekväll. Hur snyggt är det inte med en vit,virkad klänning och turkosa naglar när man är brun?

Gotta love mondays

Godmorgon! Gotta love mondays! Eller inte. Fast det brukar inte vara så farligt på måndagar eftersom att jag bara har två lektioner, men ändå. Ingen gillar måndagar. I alla fall, ska gå till bussen om 15 minuter så tänkte bara skriva lite snabbt. Var på jobbet till 8 igår och när jag kom hem så åt jag middag och fixade lite småsaker och sen vart jag så trött att jag inte orkade blogga. Sorry for that,ska kompensera er. Det kommer bli en rolig och galen helg, så lovar att bjuda på massa bilder från den.

Mobilblogg - På bussen mot jobbet

Hej på er! Är på bussen på väg mot jobbet nu. Hade det super mysigt igår hos Max som alltid,saknar honom redan. Men vi ses ju igen på fredag!
Nu väntar en 8-timmars lång jobbdag. Aja,det brukar ändå gå ganska fort och vara kul,så det är OK. Vi hörs kanske under dagen om jag har något intressant att skriva om. Puss


Myslördag

Hej på er! Förlåt att jag inte skriver förens nu, men har som sagt haft matte med Elin från 11 till 16. Det var givande, hoppas verkligen jag får E på nationella nu alltså.
Har precis fixat mig och ska bege mig mot bussen om 30 min. Ska hem till Max och sova där, så det ska bli myyyyys. Hoppas ni får en bra lördagkväll!

Mobilblogg - Sleeping Beauty

Har haft en supermysig eftermiddag/kväll med min mamma och lillasyster och även Frida en stund. Men nu är det dags att sova,imorgon ska jag och Elin ha matte mellan 11-16 hemma hos mig med en privat mattelärare som ska gå igenom hela kursen med oss inför nationella provet. Hoppas på att jag kommer lära mig något i alla fall. Så godnatt på er finisar,hoppas ni som var på LMFAO hade roligt,men jag ångrar inte att jag inte gick :)

Snygg vän man har


Before night falls

Before night falls

Två låtar som spelas hela tiden hos mig


Audrina show

Godmorgon på er! Vaknade för en dryg timme sen och sitter nu och kollar på "Audrina" show på MTV. Jag är ledig idag och det är så jäkla skönt! Det behövs verkligen. Så efter frukosten ska jag skriva på min vetenskapliga rapport och plugga lite spanska eftersom att vi har nationella prov snart. Det kan dock bli lite svårt att plugga spanska då jag glömt min spanskabok i skolan haha, men det funkar nog.

Jävligt snygg är hon. Skulle inte banga på att se ut så

Valborg

Lite bilder från min mysiga Valborg!
Jag och tjejerna bestämde oss (efter mycket om och men) att vi skulle stanna hemma på Valborg och ta det lugnt. Dels för att vi redan hade festat en del innan Valborg, och dels för min stukade fot haha. Men vi hade det supermysigt! Det var jag, Julia, Louise, Erica, Stephanie och Elin och vi var hemma hos Elin och åt god middag som hon lagade och kollade på High School Musical 2. Men då har vi något att se fram emot nästa år, en crazy Valborg i Uppsala förhoppningsvis!

Glee songs

Som ni nog vet så älskar jag Glee, och detta är några av mina favoritlåtar som har varit med genom säsongerna. Det finns säkert hundratals andra som jag gillar minst lika mycket, men detta är ett litet urval av dem.

Kungsträdgården

Hej på er! Kom hem från Farsta precis. Har varit där med Erica och Madde och inhandlat födelsedagspresent till Erica som fyller år om två veckor och även en ansiktskräm till mig själv. Gick i skolan idag från 8-14.30 och hade även nationellt prov i engelska imorse. Det gick nog bra, tyckte man hade så lite tid på sig bara! Men men, nu är det över i alla fall. Imorgon börjar jag 12 och har två lektioner, så jäkla skönt. Love my life just nu alltså.

En bild från Kungsträdgården där jag var i måndags

Shopping från i tisdags

Tröja - HM 99 kr

Linne - Salt 199 kr

Mobilblogg - Still in school

Hej på er! Är fortfarande kvar i skolan fast vi slutade för två timmar sen. Jag och Johanna har skrivit klart en labbrapport och skickat in och nu är hon inne och pratar med en lärare om sina omdömen. Jag ska in efter och prata och sedan ska jag åka hem.
Idag blir det jobb som vanligt och sedan ska Madde sova hos mig! Ska bli så mysigt,lite vardagslyx sådär mitt i veckan. Men vi hörs när jag kommer hem om jag hinner,puss!


Pound the alarm

Vet att jag inte skrivit på två dagar, MEN jag har en bra förklaring. Jag har helt enkelt inte hunnit! Har njutit av långhelgen så mycket som det bara går, och imorgon är det tillbaka till verkligheten. Men det gör mig inte så mycket, för nu är det inte alls långt kvar till sommarlovet. Åh, längtar! Men ja, vi börjar väl med att bjuda på lite bilder från i lördags som var en galen kväll/natt. Stukade ju som sagt min fot då och det gör fortfarande ont och jag har lite svårt att gå, men det var såååå värt det.

Varning för dräggiga bilder...

RSS 2.0