Alfons

Tänkte svara på lite frågor angående Alfons. Eller jag tänkte snarare tillägna ett inlägg till honom då jag ofta får frågor som vilken ras han är, hur gammal han är, varför vi skaffade honom osv.
Alfons är ungefär tre månader gammal nu. Han är 75% King Charles Cavalier och 25% Amerikansk Cocker Spaniel. Vi köpte honom av en uppfödare i Sigtuna som är specialiserad på att föda upp denna hundras, och so far så är vi supernöjda. Han hette egentligen Hermes när vi köpte honom, men vi valde att döpa om honom till Alfons då Hermes kan vara svårt att uttala och misstolkas, om ni förstår vad jag menar.
Anledningen till att vi valde att skaffa Alfons är mest för att min lillasyster ska slippa vara ensam så mycket. Mamma och pappa jobbar långa dagar och jag går i skolan och jobbar även jag, så hon brukar vara själv mycket. Men med Alfons så slipper hon vara det, och han sover även i hennes rum. Men sen skaffade vi även han för att vi ska vara hemma mer och bli lite mer som en "familj". Så ja, nu vet ni lite mer om världens sötaste hund.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0